גבריאל "איפה" לונדברג חתם במכבי ת"א

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גבריאל

הודעהעל ידי felix_r » 25 יוני 2026, 17:04

עידן כתב:
felix_r כתב:עכשיו אני כועס. אני לא מצפה שישוו את ההצעה של דובאי. אבל אם לא היו מתקשקשים על 50 אלף בסגנון דני פדרמן, סוגרים על 1.6 מיליון, לא היו נוצרות בעיות כאלה.

על מה אתה מדבר? הפער היה גדול מההתחלה. מכבי הסכימו לתת על פי הדיווחים 1.2 מיליון גג, והוא רצה 1.6 מיליון. זה ממש לא 50 אלף.

אני מדבר על כך שלונדברג הוא השחקן הכי טוב שבסגל הזה, ואם אין למכבי 1.6 מיליון להאריך את החוזה איתו, אז אפשר לסגור את העסק כבר עכשיו ולא לשמוע לקשקושים של שטילמן. ואתה שומע את זה ממני, אחד שלאורך כול השנה התייחס בהבנה גדולה לקשיים שיש להנהלה בגלל המצב הביטחוני והאירוח בחו"ל, ולא התלונן יותר מדיי.

נכון, זה לא הבדל של 50 אלף, אבל גם הסכומים שמשלמים היום ביורוליג הם אחרים לחלוטין. בכסף של היום לונדברג שווה לפחות 2.2 מיליון אם לא יותר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מרסר » 25 יוני 2026, 18:06

felix_r כתב:
עידן כתב:
felix_r כתב:עכשיו אני כועס. אני לא מצפה שישוו את ההצעה של דובאי. אבל אם לא היו מתקשקשים על 50 אלף בסגנון דני פדרמן, סוגרים על 1.6 מיליון, לא היו נוצרות בעיות כאלה.

על מה אתה מדבר? הפער היה גדול מההתחלה. מכבי הסכימו לתת על פי הדיווחים 1.2 מיליון גג, והוא רצה 1.6 מיליון. זה ממש לא 50 אלף.

אני מדבר על כך שלונדברג הוא השחקן הכי טוב שבסגל הזה, ואם אין למכבי 1.6 מיליון להאריך את החוזה איתו, אז אפשר לסגור את העסק כבר עכשיו ולא לשמוע לקשקושים של שטילמן. ואתה שומע את זה ממני, אחד שלאורך כול השנה התייחס בהבנה גדולה לקשיים שיש להנהלה בגלל המצב הביטחוני והאירוח בחו"ל, ולא התלונן יותר מדיי.

נכון, זה לא הבדל של 50 אלף, אבל גם הסכומים שמשלמים היום ביורוליג הם אחרים לחלוטין. בכסף של היום לונדברג שווה לפחות 2.2 מיליון אם לא יותר.

לכול שחקן יש מחליף דווין וושינגטון שחקן שמשחק על העמדה של לונדברג נמצא כרגע כשחקן חופשי אחרי ששוחרר מפרטיזן והוא יהיה גם זול ממנו מכבי לא צריכה להיתקע על לונדברג אם היא חושבת שהוא לא שווה 1.6, ואם לונדברג היה באמת רוצה לשחק במכבי בעונה הבאה כמו שהוא הצהיר אז הוא גם היה בא לקראת מכבי והיו נפגשים באמצע אבל כנראה שהוא רוצה להרוויח יותר כסף בסך הכול הבנאדם כבר לא ילד בן 31 ולא נשאר לו הרבה זמן לעשות חוזים של מיליונים וזה בסדר.
מרסר

הודעהעל ידי עידן » 25 יוני 2026, 18:11

מרסר כתב:
felix_r כתב:
עידן כתב:

לכול שחקן יש מחליף דווין וושינגטון שחקן שמשחק על העמדה של לונדברג נמצא כרגע כשחקן חופשי אחרי ששוחרר מפרטיזן והוא יהיה גם זול ממנו מכבי לא צריכה להיתקע על לונדברג אם היא חושבת שהוא לא שווה 1.6, ואם לונדברג היה באמת רוצה לשחק במכבי בעונה הבאה כמו שהוא הצהיר אז הוא גם היה בא לקראת מכבי והיו נפגשים באמצע אבל כנראה שהוא רוצה להרוויח יותר כסף בסך הכול הבנאדם כבר לא ילד בן 31 ולא נשאר לו הרבה זמן לעשות חוזים של מיליונים וזה בסדר.

חד משמעית. לונדברג אגב יהיה בן 32 בסוף השנה.
עידן

הודעהעל ידי Gevaudan » 25 יוני 2026, 21:34

לא יודע, קשה לי לקנות את הסיפור הזה של דובאי ב-11 מיליון דולר ל-3 עונות.
זה נשמע לי כמו ספין של הסוכן של לונדברג, שלפי מה שאומרים ביקש ממכבי 10 מיליון דולר ל-3 עונות.

ב-4.5 מיליון דולר שהוא ופרארי רוצים, אפשר וצריך להביא שני בכירים טובים מהם. זה הכל. עניין של עלות ליד היצע
Gevaudan

הודעהעל ידי מרסר » 25 יוני 2026, 21:38

Gevaudan כתב:לא יודע, קשה לי לקנות את הסיפור הזה של דובאי ב-11 מיליון דולר ל-3 עונות.
זה נשמע לי כמו ספין של הסוכן של לונדברג, שלפי מה שאומרים ביקש ממכבי 10 מיליון דולר ל-3 עונות.

ב-4.5 מיליון דולר שהוא ופרארי רוצים, אפשר וצריך להביא שני בכירים טובים מהם. זה הכל. עניין של עלות ליד היצע

בלאט לדעתי עושה בכוונה יודע שלא יקבל 1.5 ממכבי בחיים וקורץ לינאי קח אותי ב 1.9 כמו מדר, לונדברג שווה 1.6 אפילו 2 מיליון דולר הביא אליפות, אבל מכבי לא הולכת לתת לו חוזה כזה בחיים לכן צריך להתקדם הלאה ולבחון שחקנים אחרים.
מרסר

הודעהעל ידי A.Parker » 26 יוני 2026, 00:40

עידן כתב:
ankram כתב:
שמוליק כתב:
שמואל1 כתב:
עידן כתב:הוא שחקן טוב, אבל לא 1.6 מיליון דולר טוב.

ובאופן כללי כל עוד הסגל יישאר כמעט זהה לסגל של עונה שעברה עם שינויים קוסמטיים, לא הייתי מצפה שנתקדם יותר מידי. מסגל שסיים מקום 12 ביורוליג אולי נטפס למקומות 8-10, וגם זה תלוי כמה המתחרות יתחזקו במקביל.
שווה 1.6 חד משמעית

געמס עמד לקבל הצעה מברצלונה על 1.5. לונדברג חביב אבל פציע. 1.6 לשחקן של חצי עונה, מוותר למרות האליפות שהביא במו ידיו.

אם אתה מוותר על 1.6 לשחקן של חצי עונה, למרות האליפות שהביא במו ידיו , מה תעשה עם שחקן פציע של חצי עונה שמרוויח 2.3 ואפילו לא נרשם לסדרת הגמר?
פעם גם הורד נחשב לפציע , מזל שלא וויתרנו עליו בשביל המציאות של הG ליג.
אני חושב שהרבה אוהדי מכבי צריכים להחליף דיסק , הם תקועים עדיין במוסיקה של שנות ה90 , 1.6 לגארד יורוליג מנוסה איכותי שמגיע למעמדים הגדולים כמו איפה זה הסטנדרט.
ים מדר מרוויח סכומים כאלה והוא ישראלי, והציעו לו חוזה משודרג בשכר של כ-8 מיליון דולר לשלוש עונות , כמה אתם חושבים עולים הגארדים הטובים ביורוליג???

אתה רוצה קבוצה עם שחקני יורוליג טובים שיכולים להביא אותך למקומות שאתה דוש מהקבוצה להגיע אליהם? אז תבין שזה כרוך בהוצאת כסף
אני כל כך אוהב את הגישה של זה יקר מדי , להוא לא מגיע , זה בזבוז של כסף , הוא פציע מדי , הוא זקן מדי , זה לא מתאים לתקציב ,
וכל החרא הזה ובמקביל מייללים למה לא מגיעים לשום מקום ביורוליג ומסתפקים בזבל G ליג .
אנחנו לא רואי חשבון של הקבוצה והסכומים האלה לא יוצאים מהחשבונות בנק שלנו ,אז למה אנחנו צריכים להיות הסנגור של ההנהלה הכי קמצנית בעולם?
חושב שאיפה לא שווה את הסכומים האלה? סבבה , תסתפק בזבל G ליג כמו דאוטין שעולה פחות , ואז תשאל מדוע אנחנו לא מגיעים לפלייאוף ביורוליג

הסטנדרט זה לא. כפי שרשמו פה כבר, מייק ג'יימס קיבל הצעה זהה בברצלונה (3 מיליון יורו לשנתיים). 1.6 מיליון דולר לשחקן מחליף ביורוליג זה משהו ששמור אולי לגדולות ביותר. מה לעשות שמכבי כבר מזמן לא שם, ואם תוציא 1.6 מיליון דולר על לונדברג אז לא יישאר כסף להביא שחקן אחר?

זה שווקר מרוויח הרבה והוא לא שווה את זה - זו כבר בעיה אחרת. אם כבר זה רק מחזק את הטענה שמכבי מוציאה הרבה יותר מידי כסף על שחקנים שלא שווים את זה.

ים מדר מרוויח הרבה כי הוא ישראלי וגם כי ינאי שופך המון כסף על שחקנים בינוניים שלא שווים רבע מזה - גם זה לא אומר כלום.

בהינתן העובדה שלמכבי אין כסף, צריך סקאוטינג נורמלי שימצא שחקנים טובים יותר בסכומים כאלו. וכן, אני בטוח שב-1.6 מיליון דולר זה אפשרי, עם כל הכבוד ללונדברג, ויש כבוד.

מדויק
A.Parker

הודעהעל ידי שמוליק » 26 יוני 2026, 06:59

עידן כתב:

לא מבין באיזה עולם כדורסל נלחמים על שחקן פריך כל כך. הוא אחלה שחקן שפצוע ככ הרבה. לזכותו יאמר, שכל פעם מחדש הוא נכנס לכושר משחק אחרי פציעה במהירות שיא. לא ראיתי דבר כזה.
Mac McClung שמונה אסיסטים למשחק 30 נקודות 29 מדד יעילות בג'יליג, קלארק,נועם יעקב/ים מדר
דוויין וושינגטון, Jared Butler,שארפ, גונדי
קולסון, בריסט, ספנסר וייס/בן גולד מאשדוד
הורד,סורקין, ליף
Moses Brown2.18, אוסקר צ׳יבווה, Tyrell Harrison 2:13
שמוליק

הודעהעל ידי Gevaudan » 26 יוני 2026, 08:53

בלי קשר לכלום, רק מבחינת רמת כדורסל, זה לא שחקן של 3.3 מיל' דולר לעונה.

לדעתי בסוף הוא יקבל חצי מזה במכבי (עליה מהחוזה הקודם שלו) וכולם מרוצים.
Gevaudan

הודעהעל ידי felix_r » 26 יוני 2026, 09:08

שמוליק כתב:
עידן כתב:

לא מבין באיזה עולם כדורסל נלחמים על שחקן פריך כל כך. הוא אחלה שחקן שפצוע ככ הרבה. לזכותו יאמר, שכל פעם מחדש הוא נכנס לכושר משחק אחרי פציעה במהירות שיא. לא ראיתי דבר כזה.

פצוע הרבה? מאיפה לקחת את זה?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שועל » 01 יולי 2026, 14:14

תומר גבעתי מדווח שהוא קרוב לסיכום ל2 עונות נוספות
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי felix_r » 01 יולי 2026, 14:39

שועל כתב:תומר גבעתי מדווח שהוא קרוב לסיכום ל2 עונות נוספות

הלוואי. מאוד רוצה שימשיך
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמוליק » 01 יולי 2026, 15:50

felix_r כתב:
שמוליק כתב:
עידן כתב:

פצוע הרבה? מאיפה לקחת את זה?

בדוק
Mac McClung שמונה אסיסטים למשחק 30 נקודות 29 מדד יעילות בג'יליג, קלארק,נועם יעקב/ים מדר
דוויין וושינגטון, Jared Butler,שארפ, גונדי
קולסון, בריסט, ספנסר וייס/בן גולד מאשדוד
הורד,סורקין, ליף
Moses Brown2.18, אוסקר צ׳יבווה, Tyrell Harrison 2:13
שמוליק

הודעהעל ידי omerk » 01 יולי 2026, 16:54

אני גם לא מבין מאיפה הביאו את הסטיגמה שזה שחקן פריך או פציע. אין לו היסטוריה מיוחדת של פציעות.
זה שהעונה היה לו שם קצת חוסר מזל ונפצע, לא אומר שזה הדפוס הרגיל בקריירה שלו
omerk

הודעהעל ידי שועל » 01 יולי 2026, 17:14

שועל כתב:
מרסר כתב:
omerk כתב:
מרסר כתב:מכבי הציעה לו חוזה על סך 1.2 מיליון דולר לעונה, אלא שהוא דורש סכום גבוה יותר שמגיע ל 1.6 מיליון דולר.

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=543624

הוא מגזים לגמרי.
אם יש לו הצעות אחרות ב1.6 מ' הוא מוזמן לקבל אותם.

לא מבין מה יש למכבי משחקנים פציעים שחררו אותו שילך, 1.2 על מה ? על זה שכבר מראש ידוע שיהיה חצי עונה הוא יהיה מושבת, מה חסרים גארדים בשוק ? דווין וושניגטון משחק בול בתפקיד שלו והוזכר כאן על ידי משתמש אמין כאחד שעודד רוצה מאוד שילכו עליו.

על מה בעצם מבוססת הקביעה שהוא פציע?
מעבר לפציעה השנה שגם ממנה הסיכויים להחלמה מלאה גבוהים, הקריירה שלו לגמרי לא חריגה מהבחינה הזו

.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], מרסר, עידן ו־19 אורחים