מקובי כתב:חנו'ש כתב:מה שהכי הרגיז אותי זה למה התכוון הג'וניור כשאמר שבלאט צריך להבין שיש מגבלות תקציב??
הוא חושב שבלאט אדיוט? הוא חושב שכשבלאט חזר למכבי הוא לא ידע טוב מאוד שהוא מגיע לקבוצה שאינה בעלת פנקס שיקים פתוח ויש לה מגבלות תקציביות??
בלאט יודע טוב מאוד איפה הוא נמצא ויודע טוב מאוד מה הוא יכול לבקש ומה לא.
זה לא שהוא הלך לדרוש מההנהלה שיחתימו את לורבק + ספאנוליס + קירילנקו + נבארו.
אולי בלאט לא מתעסק עם המו"מ מול שחקנים ולא יודע בדיוק מה הדרישות שלהם, אבל כשהוא מבקש שחקן סביר להניח שהוא יודע פחות או יותר מה ערך השוק שלו והוא יודע שזה בסה"כ בטווחים שמכבי מסוגלת להחתים.
הכי הרבה שהוא אולי רוצה זה קצת גמישות, אם בשביל שחקן שלטעמו יכול להיות זה שיעשה את ההבדל בקבוצה צריך לשבור מעט את גבולות התקציב ואולי להוסיף לו מהכיס הפרטי של הבעלים עוד איזה מיליון או 2 (וזה לא שום דבר שלא קרה בעבר), זה כזה נורא?
אפשר לחשוב שבלאט מחפש לגרום למכבי לפשיטת רגל? אפשר לחשוב שבלאט דורש שיוסיפו לתקציב 10 מיליון יורו כדברי הג'וניור?
אם אפילו את המיליון או 2 מיליון דולר הבעלים לא מסוגלים לשים למען בניית קבוצה ראויה לפי איך שבלאט רואה את זה, וזה מבחינתם מה שיגרום למכבי לפשיטת רגל ולשקיעה בחובות, אז באמת למה יש לנו בעלים עם כסף??
אני אגיד את דעתי, הוא התכוון שאם בלאט רוצה שחקן X ופתאום שווי השוק שלו קופץ ברמות על אז בלאט צריך להבין שיש מגבלות תקציב ולא כל שחקן מכבי יכולה להחתים.
גורדון לא שווה 1.4 מיליון דולר עם כל הכבוד אליו.
זה שהוא מקבל סכום כזה לא אומר שהוא יתן תפוקה של שחקן במחיר כזה.
שאלה לי אלייך- אם עכשיו למכבי יש אופציה להחתים את גורדון ב1.4 מיליון, ואת מאריץ' גם בסכום דומה- הפורום כאן לא ידבר על כך שמכבי הגזימה בשכר שהיא נתנה להם? שהיה אפשר למצוא יותר טובים תמורת השכר הזה?
זה לא איזה באנקרים שבמחיר מציאה, זה סימני שאלה (שניהם בלטו בקבוצות יחסית קטנות ונעלמו בגדולות) במחירים יקרים.
גורדון רצה ממכבי 1.1-12 מליון לפי מה שאומרים.(וממש לא 1.4).
זה השוק שיש היום, זה השחקן שהמאמן ביקש, וההנהלה הפילה את החוזה על 100K, בקייץ הזה, כאשר זה מצב השוק, ההנהלה הייתה מחויבת לפתוח את הכיס ולתת את 1.1-1.2 גם לשחקן כמו גורדון, הטעונים שגורדון לא שווה את הכסף הזה, הם פשוט ילדותיים, שחקנים שכן "שווים" בלאט אפילו לא העלה בדעתו לבקש מההנהלה, היום גם קיצן שווה 500K, אם בלאט רצה את השחקן, כנראה הוא מאמין שהשחקן הזה "שווה", אני שומך על השקול דעת של בלאט, הרבה יותר משקול דעתם של פדרמנים, ורקאנטים.
מאריץ לא שווה מעל מליון, ולא שמעתי שבלאט התעקש בעניינו, לדעתי בלאט מוכן היה להתפשר על גורדון, וסנטר מטיזינבי, אבל בהנהלה לא היו מוכנים לתת גם את המינימום, הרבה יותר גרוע, מבלאט אנחנו שומעים רמיזות עדינות לגבי אי-שבעות מהשחקנים שמאשרים לו, מהילד של רקאנטי רואים מתקפה של ממש על בלאט, הכנה של האוהדים לבאות? (פיטורי\התפטרות בלאט?)