my man כתב:אנקרם אנחנו פה כבר שנים ועברנו מלא דיונים אבל וואלה מבאס הדיון בצורה הזאת.
אפשר שזה יהיה ענייני. אם לא אז לא חייבים.
אני אוהד מכבי(כולה 30 שנה אבל מי סופר) שרוצה תארים באירופה. ואם הליגה פה תחליט שאשכרה מעניין אותה כדורסל אז ככל הנראה הייתי מתעניין גם בה.
לגבי הפועל עצמם לא מתחבר להתנהלות שם הרבה בגלל הניתוק מהאוהדים ובעלים שנראה רדוף על ידי איזו רוח צהובה שרק הוא רואה... מה שבאמת עצוב זה שהנהלת מכבי עושה אותו דבר עם הקהל שלה רק בלי הקטע של להשקיע בקבוצה.
מהצד השני כן יש שם שאיפות להצלחה כן יש שם שאיפה להיות סופר מקצועיים כן יש שם הבנה שאם צריך לחזק את הקבוצה אז אשכרה צריך לעשות את זה. וכן יש שם תשתית שנראית שנבנית לשנים קדימה.
אצלנו לא ממש - על הכל.
לדעתי זה ענייני , ואין לי ספק באהדתך לקבוצה , גם אוהדים של מכבי יכולים להתקנא במה שקורה בקבוצות אחרות ולרצות שזה גם יקרה במכבי , אין במה להתבייש בזה.
רק צריך להבין שיש בזה מחיר , אפשר לדבוק באג'נדה של ינאי , קרי קבוצה ליורוליג וקבוצה לליגה , באחת רק זרים בשנייה ישראלים שיחוזקו מדי פעם , 2 הקבוצות לא מתאמנות יחד לא מחוברות
לדעתי האישית זה רק יגביר את הניתוק מהאוהדים , במכבי קיבלו החלטה שלא יהיו 2 קבוצות , ולמען זה צריך את הישראלים הכי טובים שהכי יכולים לשחק ביורוליג , מבחינתה , גם מבחינתי , זה לא צריך לסתור את 2 המטרות שלה
קרי הצלחה גם ביורוליג וגם בליגה , ושימוש באותו הרכב לשניהם , לדעתי בניית 2 קבוצות במכבי גם אם יהיה מספיק כסף , יגרום נזק לקבוצה ולאוהדים , אם מכבי תראה לישראלים שלה שהיא לא מאמינה בהם ולא משקיעה בהם , אז תקבל בדיוק את מה שמדר חש כלפי הפועל תל אביב , הישראלים הבכירים יברחו ממכבי , כי תמיד אפשר למצוא מישהו שישלם להם יותר, שהישראלים של מכבי לא היו הכי טובים בליגה , זה גם הוביל לשנים שחונות בכל המפעלים , הלפרין ואליהו בירושליים, תיזכר.
בסוף הפועל תל אביב הצליחה ביורוליג , כשלה כישלון חרוץ בליגה , הפסידה לקבוצה פצועה וחסרה כמעט בסוויפ , ועכשיו פותחת עונה בחו"ל , מנותקת מהארץ , שזרים מגיעים ואת אף אחד זה לא מעניין , ומספרי מנויים הולכים ופוחתים , ואוהדים שפשוט נמאס להם. יודע ממקור בפנים שהמעבר של מדר למכבי , השפיע מאד על הקהל , מאד.
אז אפשר לפנטז על מכבי זרה שמצליחה ביורוליג , כי זה יותר חשוב לך אישית , אבל אתה חייב להבין את המחיר , ותמיד יש מחיר.