ת'רד ההנהלה הביזיונית של מכבי ת''א

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד ההנהלה הביזיונית של מכבי ת''א

הודעהעל ידי my man » 31 אוגוסט 2026, 10:15

אנקרם אנחנו פה כבר שנים ועברנו מלא דיונים אבל וואלה מבאס הדיון בצורה הזאת.
אפשר שזה יהיה ענייני. אם לא אז לא חייבים.

אני אוהד מכבי(כולה 30 שנה אבל מי סופר) שרוצה תארים באירופה. ואם הליגה פה תחליט שאשכרה מעניין אותה כדורסל אז ככל הנראה הייתי מתעניין גם בה.

לגבי הפועל עצמם לא מתחבר להתנהלות שם הרבה בגלל הניתוק מהאוהדים ובעלים שנראה רדוף על ידי איזו רוח צהובה שרק הוא רואה... מה שבאמת עצוב זה שהנהלת מכבי עושה אותו דבר עם הקהל שלה רק בלי הקטע של להשקיע בקבוצה.

מהצד השני כן יש שם שאיפות להצלחה כן יש שם שאיפה להיות סופר מקצועיים כן יש שם הבנה שאם צריך לחזק את הקבוצה אז אשכרה צריך לעשות את זה. וכן יש שם תשתית שנראית שנבנית לשנים קדימה.
אצלנו לא ממש - על הכל.
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי ankram » 31 אוגוסט 2026, 11:00

A.Parker כתב:
ankram כתב:
my man כתב:
ankram כתב:
my man כתב:איכס. שילך עם בלאט
עופר ינאי קונה את זה. נראה שגם אתה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

הראיון הזה היה ביזיון בעיני. כן.
וחוץ מזה לא מתחבר לרומן השחקן. על כל 2 שהוא קולע הוא חוטף 4.
לא מסוגל יותר לראות אותו מלווה במבט שחקנים שהולכים עליו לסל בקלות בלתי נסבלת.
ועוד יותר לא מסוגל לראות את כל הריבאונדים שלוקחים עליו בלי שהוא באמת מתאמץ לקחת אותם בעצמו.
אז כן לא טוב לו החוזה שנתנו לו שהוא בעצמו שמח לחתום עליו לפני לא כל כך הרבה זמן? אז שלום שלום.
יש סנטרים טובים ממנו שצריך להשקיע בהם את הסכומים שהוא מקבל..
(גילוי נאות - הליגה בארץ לא מעניינת אותי במיוחד - מעניין אותי רק היורוליג)

לגבי הגילוי הנאות ,אל תיעלב, לדעתי אתה יכול בהחלט להתחבר להפועל תל אביב הנוכחית , גם שם רק היורוליג מעניין , שמים ז על הליגה הישראלית , הישראלים שם
בדגש על הצברים לא נחשבים, הם הפועל ב' ומשחקים רק בליגה , זאת הסיבה שים מדר רצה להישאר שם כי היה לו כיף. מבחינת איך שהקבוצות רואות עצמם
והאג'נדה שלהם , ממש נראה שהפועל הנוכחית של עופר ינאי תפורה עליך בול. שא ברכה.
אני מבין גם שאין לך בעיה להיות טופ 6 ביורוליג ולהפסיד את האליפות בארץ להפועל תל אביב , הרי רק היורוליג חשוב לא?

בקיצור אני מבין שעם כל התיעוב שלך מרומן, שאם היית מקבל ההחלטות עכשיו במכבי וינאי היה פונה אליך ומציע לך 2 מליון$ תמורת התרת החוזה של סורקין , היית הולך על זה, נכון?

אני אוהב שאתה תמיד מגזים ומקצין כדי להפריך דעות של אחרים ובסוף מעוות את המצב.
בהפועל לא שמים ז על הליגה, אלא על הישראלים. מדר לא רצה להישאר שם כי הוא היחיד שבאמת שווה יורוליג ובמכבי הוא יקבל דקות כי הוא ראוי להן ולא רק כי הוא ישראלי. אם כבר, שאר הישראלים שם מוכיחים בדיוק הפוך מהטענה שלך כשהם נשארים שם גם הקיץ ואפילו מאריכים חוזים.
בהחלט מעדיף עונה שאנחנו בפיינל פור או ממש קרוב לכך ומפסידים אליפות בארץ מאשר התבזות ביורוליג וגירוד אליפות, שלא מוכרעת בכלל על ישראלים.
אם ינאי מציע שני מיליון דולר פיצוי על סורקין אקח את זה בשמחה. הישראלי היחיד שווה משהו בשני צידי המגרש הוא מדר.

אתה אוהב שאני תמיד מגזים ומקצין כדי להפריך דעות של אחרים , ואתה חוזר בדיוק על מה שאני אומר. אתה באמת מעדיף את מה שינאי עושה כעת בהפועל , רק שייעשה במכבי , מילה במילה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 31 אוגוסט 2026, 11:14

my man כתב:אנקרם אנחנו פה כבר שנים ועברנו מלא דיונים אבל וואלה מבאס הדיון בצורה הזאת.

אני אוהד מכבי(כולה 30 שנה אבל מי סופר) שרוצה תארים באירופה. ואם הליגה פה תחליט שאשכרה מעניין אותה כדורסל אז ככל הנראה הייתי מתעניין גם בה.

לגבי הפועל עצמם לא מתחבר להתנהלות שם הרבה בגלל הניתוק מהאוהדים ובעלים שנראה רדוף על ידי איזו רוח צהובה שרק הוא רואה... מה שבאמת עצוב זה שהנהלת מכבי עושה אותו דבר עם הקהל שלה רק בלי הקטע של להשקיע בקבוצה.

מהצד השני כן יש שם שאיפות להצלחה כן יש שם שאיפה להיות סופר מקצועיים כן יש שם הבנה שאם צריך לחזק את הקבוצה אז אשכרה צריך לעשות את זה. וכן יש שם תשתית שנראית שנבנית לשנים קדימה.
אצלנו לא ממש - על הכל.

לדעתי זה ענייני , ואין לי ספק באהדתך לקבוצה , גם אוהדים של מכבי יכולים להתקנא במה שקורה בקבוצות אחרות ולרצות שזה גם יקרה במכבי , אין במה להתבייש בזה.
רק צריך להבין שיש בזה מחיר , אפשר לדבוק באג'נדה של ינאי , קרי קבוצה ליורוליג וקבוצה לליגה , באחת רק זרים בשנייה ישראלים שיחוזקו מדי פעם , 2 הקבוצות לא מתאמנות יחד לא מחוברות
לדעתי האישית זה רק יגביר את הניתוק מהאוהדים , במכבי קיבלו החלטה שלא יהיו 2 קבוצות , ולמען זה צריך את הישראלים הכי טובים שהכי יכולים לשחק ביורוליג , מבחינתה , גם מבחינתי , זה לא צריך לסתור את 2 המטרות שלה
קרי הצלחה גם ביורוליג וגם בליגה , ושימוש באותו הרכב לשניהם , לדעתי בניית 2 קבוצות במכבי גם אם יהיה מספיק כסף , יגרום נזק לקבוצה ולאוהדים , אם מכבי תראה לישראלים שלה שהיא לא מאמינה בהם ולא משקיעה בהם , אז תקבל בדיוק את מה שמדר חש כלפי הפועל תל אביב , הישראלים הבכירים יברחו ממכבי , כי תמיד אפשר למצוא מישהו שישלם להם יותר, שהישראלים של מכבי לא היו הכי טובים בליגה , זה גם הוביל לשנים שחונות בכל המפעלים , הלפרין ואליהו בירושליים, תיזכר.
בסוף הפועל תל אביב הצליחה ביורוליג , כשלה כישלון חרוץ בליגה , הפסידה לקבוצה פצועה וחסרה כמעט בסוויפ , ועכשיו פותחת עונה בחו"ל , מנותקת מהארץ , שזרים מגיעים ואת אף אחד זה לא מעניין , ומספרי מנויים הולכים ופוחתים , ואוהדים שפשוט נמאס להם. יודע ממקור בפנים שהמעבר של מדר למכבי , השפיע מאד על הקהל , מאד.
אז אפשר לפנטז על מכבי זרה שמצליחה ביורוליג , כי זה יותר חשוב לך אישית , אבל אתה חייב להבין את המחיר , ותמיד יש מחיר.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי MTA2311 » 31 אוגוסט 2026, 11:40

my man כתב:אנקרם אנחנו פה כבר שנים ועברנו מלא דיונים אבל וואלה מבאס הדיון בצורה הזאת.

אצלנו לא ממש - על הכל.

100%
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי A.Parker » 31 אוגוסט 2026, 18:32

ankram כתב:
A.Parker כתב:
ankram כתב:
my man כתב:
ankram כתב:עופר ינאי קונה את זה. נראה שגם אתה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

הראיון הזה היה ביזיון בעיני. כן.
וחוץ מזה לא מתחבר לרומן השחקן. על כל 2 שהוא קולע הוא חוטף 4.
לא מסוגל יותר לראות אותו מלווה במבט שחקנים שהולכים עליו לסל בקלות בלתי נסבלת.
ועוד יותר לא מסוגל לראות את כל הריבאונדים שלוקחים עליו בלי שהוא באמת מתאמץ לקחת אותם בעצמו.
אז כן לא טוב לו החוזה שנתנו לו שהוא בעצמו שמח לחתום עליו לפני לא כל כך הרבה זמן? אז שלום שלום.
יש סנטרים טובים ממנו שצריך להשקיע בהם את הסכומים שהוא מקבל..
(גילוי נאות - הליגה בארץ לא מעניינת אותי במיוחד - מעניין אותי רק היורוליג)

לגבי הגילוי הנאות ,אל תיעלב, לדעתי אתה יכול בהחלט להתחבר להפועל תל אביב הנוכחית , גם שם רק היורוליג מעניין , שמים ז על הליגה הישראלית , הישראלים שם
בדגש על הצברים לא נחשבים, הם הפועל ב' ומשחקים רק בליגה , זאת הסיבה שים מדר רצה להישאר שם כי היה לו כיף. מבחינת איך שהקבוצות רואות עצמם
והאג'נדה שלהם , ממש נראה שהפועל הנוכחית של עופר ינאי תפורה עליך בול. שא ברכה.
אני מבין גם שאין לך בעיה להיות טופ 6 ביורוליג ולהפסיד את האליפות בארץ להפועל תל אביב , הרי רק היורוליג חשוב לא?

בקיצור אני מבין שעם כל התיעוב שלך מרומן, שאם היית מקבל ההחלטות עכשיו במכבי וינאי היה פונה אליך ומציע לך 2 מליון$ תמורת התרת החוזה של סורקין , היית הולך על זה, נכון?

אני אוהב שאתה תמיד מגזים ומקצין כדי להפריך דעות של אחרים ובסוף מעוות את המצב.
בהפועל לא שמים ז על הליגה, אלא על הישראלים. מדר לא רצה להישאר שם כי הוא היחיד שבאמת שווה יורוליג ובמכבי הוא יקבל דקות כי הוא ראוי להן ולא רק כי הוא ישראלי. אם כבר, שאר הישראלים שם מוכיחים בדיוק הפוך מהטענה שלך כשהם נשארים שם גם הקיץ ואפילו מאריכים חוזים.
בהחלט מעדיף עונה שאנחנו בפיינל פור או ממש קרוב לכך ומפסידים אליפות בארץ מאשר התבזות ביורוליג וגירוד אליפות, שלא מוכרעת בכלל על ישראלים.
אם ינאי מציע שני מיליון דולר פיצוי על סורקין אקח את זה בשמחה. הישראלי היחיד שווה משהו בשני צידי המגרש הוא מדר.

אתה אוהב שאני תמיד מגזים ומקצין כדי להפריך דעות של אחרים , ואתה חוזר בדיוק על מה שאני אומר. אתה באמת מעדיף את מה שינאי עושה כעת בהפועל , רק שייעשה במכבי , מילה במילה.

איפה אני הגזמתי? דבר עניינית
ומאיפה הקביעה שאני רוצה את מה שינאי עושה? עוד דמגוגיה
A.Parker

הודעהעל ידי A.Parker » 31 אוגוסט 2026, 18:42

ankram כתב:

אצלנו לא ממש - על הכל.

לדעתי זה ענייני , ואין לי ספק באהדתך לקבוצה , גם אוהדים של מכבי יכולים להתקנא במה שקורה בקבוצות אחרות ולרצות שזה גם יקרה במכבי , אין במה להתבייש בזה.
רק צריך להבין שיש בזה מחיר , אפשר לדבוק באג'נדה של ינאי , קרי קבוצה ליורוליג וקבוצה לליגה , באחת רק זרים בשנייה ישראלים שיחוזקו מדי פעם , 2 הקבוצות לא מתאמנות יחד לא מחוברות
לדעתי האישית זה רק יגביר את הניתוק מהאוהדים , במכבי קיבלו החלטה שלא יהיו 2 קבוצות , ולמען זה צריך את הישראלים הכי טובים שהכי יכולים לשחק ביורוליג , מבחינתה , גם מבחינתי , זה לא צריך לסתור את 2 המטרות שלה
קרי הצלחה גם ביורוליג וגם בליגה , ושימוש באותו הרכב לשניהם , לדעתי בניית 2 קבוצות במכבי גם אם יהיה מספיק כסף , יגרום נזק לקבוצה ולאוהדים , אם מכבי תראה לישראלים שלה שהיא לא מאמינה בהם ולא משקיעה בהם , אז תקבל בדיוק את מה שמדר חש כלפי הפועל תל אביב , הישראלים הבכירים יברחו ממכבי , כי תמיד אפשר למצוא מישהו שישלם להם יותר, שהישראלים של מכבי לא היו הכי טובים בליגה , זה גם הוביל לשנים שחונות בכל המפעלים , הלפרין ואליהו בירושליים, תיזכר.
בסוף הפועל תל אביב הצליחה ביורוליג , כשלה כישלון חרוץ בליגה , הפסידה לקבוצה פצועה וחסרה כמעט בסוויפ , ועכשיו פותחת עונה בחו"ל , מנותקת מהארץ , שזרים מגיעים ואת אף אחד זה לא מעניין , ומספרי מנויים הולכים ופוחתים , ואוהדים שפשוט נמאס להם. יודע ממקור בפנים שהמעבר של מדר למכבי , השפיע מאד על הקהל , מאד.
אז אפשר לפנטז על מכבי זרה שמצליחה ביורוליג , כי זה יותר חשוב לך אישית , אבל אתה חייב להבין את המחיר , ותמיד יש מחיר.

בוא נרכז את כל הטענות המופרכות שעלו פה:

לדבר על זה שמעדיפים להשקיע יותר ביורוליג ממש לא אומר שצריך לבנות שתי קבוצות. שוב אתה מקצין סתם. אפשר פשוט להחליט כמה מוכנים להשקיע על ישראלים ושיש לימיט, גם אם חלקם יעזבו. להקיש מזה על ההקצנה של הפועל ולהגיד שזה מה שרוצים פה כי לא מוכנים לשלם מיליון וחצי ומעלה לסורקין (ואפילו מדר) זו דמגוגיה.

כמובן שיש ניגוד ישיר בין השקעה כלכלית גבוה בישראלים לבין הצלחה ביורוליג. מעטים הישראלים שתורמים ביורוליג, וגם הטובים שבהם לא מתקרבים לרוב לתרומה של שחקנים זרים בחצי המחיר שלהם. כל כך פשוט ולא דמגוגי.

מדר עזב כי הוא שחקן יורוליג שלא קיבל כמעט דקות ביורוליג. אם כבר הוא הוכיח שהוא מוותר על כסף (וחתיכת כסף) בשביל מעמד ובניגוד מוחלט לכסף. אתה מביא דוגמא שרק נוגדת את עמדתך.

לא תמיד יש מי שתשלם יותר. כבר כמה עשורים מכבי היא זאת ששילמה תמיד יותר (גם אליהו והלפרין נראה לי ויתרו על כסף והלכו לירושלים, אבל זה פחות קריטי בעיני). יש בערך רק את הפועל שמשתוללת עם התקציבים, אבל שוחקת לגמרי את השחקנים ואת הערך העתידי שלהם. תעבור עוד שנה, אולי שתיים, ושחקנים רציניים (כאלה שמכבי רוצה) כמעט ולא ילכו לשם. אתה בעצמך נתת את מדר כדוגמא.

כן, השנים השחונות ביורוליג נבעו מהסגל הישראלי. לא חלילה מניהול כושל, הימורי מאמנים, החלטות ביזאריות, סגלים חלשים ורכבת שחקנים ומאמנים מביכה. לא, זה היה בגלל שהלפרין ואליהו הלכו לירושלים. נו באמת.
A.Parker

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים