יורוליג מחזור 3: פאנתנאייקוס נגד מכבי ת"א, שישי, 21:15

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג מחזור 3: פאנתנאייקוס נגד מכבי ת"א, שישי, 21:15

הודעהעל ידי מרסר » 03 אוקטובר 2026, 12:41

omerk כתב:אני מרגיש פה שעושים לעודד ולצוות אימון ממש הנחות כרגע. נכון, הסגל לא מספיק טוב ונכון שיש לנו בעלים שכבר מעל עשור פשוט הורסים את הקבוצה ולא משחררים ונכון שאין בית וגם נכון שקבוצות של עודד שמתחברות ונמצאות במומנטום זה מחזה מרהיב ואסתטי. הכל נכון, אבל בסוף היו לנו פה שנתיים רצוף שהתחלנו עונה ביורוליג בצורה מזעזעת אז בצדק האשמנו את ההנהלה שבנתה סגל שבאמת היה מזעזע וגרוע אפילו ביחס לתקציב הדל ואת העובדה שקטש קיבל קבוצות חדשות לגמרי וצריך לאמן אותם והנה אחרי שבחצי השני של העונה הקודמת הסגל התחבר וראינו ריצה יפה וסיימנו מקום 12. הצוות המקצועי ביקש המשכיות וקיבל, ביקשו את ים מדר וקיבלו, ביקשו את קולסון וקיבלו.החיזוק עדיין לא מספיק טוב אבל אין ספק שהסגל טוב יותר ממה שהיה שנה שעברה (ואל תגידו לי בדיעבד שזה לא נכון הייתה פה ובכל כלי תקשורת קונצנזוס לגבי זה). גם בהנחה שלא השתפרנו בכלל ואנחנו עדיין קבוצה ששווה מקום 12-14, היכולת בשלושה מחזורים הראשונים היא אפילו לא יכולת של מקום 14 זו יכולת של שחקני קט סל מול מקצוענים. אין שום סיבה שנראה ככה. אפשר להפסיד וזה קורה ובסדר, אבל גם הצורה חשובה וראינו קבוצה שנראת לחלוטין לא מאומנת ואדישה, וזה דפוס שחזור כל פתיחת עונה למעט עונה אחת בעידן קטש. הייתה פה הכנה מזעזעת של הצוות המקצועי הם חייבים לעשות חשבון נפש ולעשות צעדים דרסטיים לנער את השחקנים. אני ממש לא בעד לפטר את עודד ואני בהחלט ממעריציו, אבל צריך לומר ביושר שהוא והצוות אימון פשוט פישלו בענק ואין תירוצים של קבוצה חדשה שצריכה להתחבר הפעם.

לא עושים לו הנחות כבר במשחק נגד הטורקים רובנו הפננו כלפיו את האשמה שמכבי לא מאומנת לא שומרת כיאה להגנת החילופים שלו ושכול פתיחת עונה הוא פשוט לא מכין את הקבוצה בצורה טובה, אבל עדיין היו פה משתמשים לפני חודש וחצי שטענו שזה מה שהיה עם הסגל שנבנה והסגל שנבנה הוא בהתאם לתקציב שההנהלה מספקת וזה לא מספיק בשביל לעשות משהו משמעותי ביורוליג אין מה לעשות זו תקרת זכוכית שאתה לך יכול לשבור, אוקיי נגיד שניצחנו את הטורקים והצרפתים מול הקבוצות הבאמת חזקות אין לך מה למכור עם התקציב והסגל הזה גם אם יאמן אותנו המאמן הכי טוב בעולם.
מרסר

הודעהעל ידי מרסר » 03 אוקטובר 2026, 12:55

במכבי כבר חושבים על שינויים בסגל בקו האחורי והקדמי, ומפנים אצבע מאשימה כלפי דניאל תייס.

https://sports.walla.co.il/item/3870666
מרסר

הודעהעל ידי omerk » 03 אוקטובר 2026, 13:07

מרסר כתב:
omerk כתב:אני מרגיש פה שעושים לעודד ולצוות אימון ממש הנחות כרגע. נכון, הסגל לא מספיק טוב ונכון שיש לנו בעלים שכבר מעל עשור פשוט הורסים את הקבוצה ולא משחררים ונכון שאין בית וגם נכון שקבוצות של עודד שמתחברות ונמצאות במומנטום זה מחזה מרהיב ואסתטי. הכל נכון, אבל בסוף היו לנו פה שנתיים רצוף שהתחלנו עונה ביורוליג בצורה מזעזעת אז בצדק האשמנו את ההנהלה שבנתה סגל שבאמת היה מזעזע וגרוע אפילו ביחס לתקציב הדל ואת העובדה שקטש קיבל קבוצות חדשות לגמרי וצריך לאמן אותם והנה אחרי שבחצי השני של העונה הקודמת הסגל התחבר וראינו ריצה יפה וסיימנו מקום 12. הצוות המקצועי ביקש המשכיות וקיבל, ביקשו את ים מדר וקיבלו, ביקשו את קולסון וקיבלו.החיזוק עדיין לא מספיק טוב אבל אין ספק שהסגל טוב יותר ממה שהיה שנה שעברה (ואל תגידו לי בדיעבד שזה לא נכון הייתה פה ובכל כלי תקשורת קונצנזוס לגבי זה). גם בהנחה שלא השתפרנו בכלל ואנחנו עדיין קבוצה ששווה מקום 12-14, היכולת בשלושה מחזורים הראשונים היא אפילו לא יכולת של מקום 14 זו יכולת של שחקני קט סל מול מקצוענים. אין שום סיבה שנראה ככה. אפשר להפסיד וזה קורה ובסדר, אבל גם הצורה חשובה וראינו קבוצה שנראת לחלוטין לא מאומנת ואדישה, וזה דפוס שחזור כל פתיחת עונה למעט עונה אחת בעידן קטש. הייתה פה הכנה מזעזעת של הצוות המקצועי הם חייבים לעשות חשבון נפש ולעשות צעדים דרסטיים לנער את השחקנים. אני ממש לא בעד לפטר את עודד ואני בהחלט ממעריציו, אבל צריך לומר ביושר שהוא והצוות אימון פשוט פישלו בענק ואין תירוצים של קבוצה חדשה שצריכה להתחבר הפעם.

לא עושים לו הנחות כבר במשחק נגד הטורקים רובנו הפננו כלפיו את האשמה שמכבי לא מאומנת לא שומרת כיאה להגנת החילופים שלו ושכול פתיחת עונה הוא פשוט לא מכין את הקבוצה בצורה טובה, אבל עדיין היו פה משתמשים לפני חודש וחצי שטענו שזה מה שהיה עם הסגל שנבנה והסגל שנבנה הוא בהתאם לתקציב שההנהלה מספקת וזה לא מספיק בשביל לעשות משהו משמעותי ביורוליג אין מה לעשות זו תקרת זכוכית שאתה לך יכול לשבור, אוקיי נגיד שניצחנו את הטורקים והצרפתים מול הקבוצות הבאמת חזקות אין לך מה למכור עם התקציב והסגל הזה גם אם יאמן אותנו המאמן הכי טוב בעולם.

שנה שעברה בהחלט היה מה למכור מול הקבוצות הגדולות והעשירות, זה לא נכון. היו תבוסות לברצלונה ופריס ובשאר ההפסדים לקבוצות הגדולות היה אפשר להגיד שהיה איזשהו קרב ונגד רוב הקבוצות בחלק העליון של הטבלה סיימנו במאזן 1-1.
omerk

הודעהעל ידי omerk » 03 אוקטובר 2026, 13:26

אני גם אבהיר את עצמי: אני לא חושב שאנחנו מספיק טובים להתחרות מול הקבוצות העשירות ולא בניתי גם על ניצחון אתמול, אבל כן חשבתי שלכל הפחות צריך להיות פה קרב ומלחמה ולא משחק נרפה שנגמר ברבע ראשון. מול וילרבאן ובשיקטאש היינו חייבים לנצח צוות האימון יודע מצויין איזו ליגה קשה וצפופה ושזה בדיוק המקומות שצריך לנצח ובכל זאת ההכנה הייתה מזעזעת וגם הניהול במהלך המשחקים היה מתחת לכל ביקורת. שתי קבוצות עם תקציבים נמוכים משלנו פשוט הראו עלינו עליונות מהתחלה ועד הסוף. ומה יותר מדאיג? רואה ראיון אתמול עם לונדברג והוא טוען שהתוכנית למשחק הייתה טובה פשוט לא הצליחו ליישם וקלארק שמדבר על זה שהכי חשוב שהם הראו מחויבות. תגידו זה אמיתי? תתנצלו בפני האוהדים, תורידו את הראש וסתמו את הפה. זה דיבור של שחקנים מנותקים שלא מבינים מה זה מכבי ואת הביזיון שהיה בשלןשה מחזורים האלו.
omerk

הודעהעל ידי אליאור » 03 אוקטובר 2026, 17:51

המועדון צריך להיכנס למצב שינה עד שתתחלף הבעלות. השאלה היא אם זה יקח 3 חודשים או שנמשיך ככה 15 שנה. אם זה יהיה הארוך מבינם מאמין כבר שהמועדון יאבד הרבה אוהדים ומוניטין. שימו לב שגם הפורום באופן טבעי פחות חי משנה לשנה, כי המועדון פשוט הפך לפחות מעניין (באופן טבעי כי הוא כבר לא כל כך תחרותי ברמת היורוליג).
אליאור

הודעהעל ידי גיא » 03 אוקטובר 2026, 18:30

omerk כתב:אני גם אבהיר את עצמי: אני לא חושב שאנחנו מספיק טובים להתחרות מול הקבוצות העשירות ולא בניתי גם על ניצחון אתמול, אבל כן חשבתי שלכל הפחות צריך להיות פה קרב ומלחמה ולא משחק נרפה שנגמר ברבע ראשון. מול וילרבאן ובשיקטאש היינו חייבים לנצח צוות האימון יודע מצויין איזו ליגה קשה וצפופה ושזה בדיוק המקומות שצריך לנצח ובכל זאת ההכנה הייתה מזעזעת וגם הניהול במהלך המשחקים היה מתחת לכל ביקורת. שתי קבוצות עם תקציבים נמוכים משלנו פשוט הראו עלינו עליונות מהתחלה ועד הסוף. ומה יותר מדאיג? רואה ראיון אתמול עם לונדברג והוא טוען שהתוכנית למשחק הייתה טובה פשוט לא הצליחו ליישם וקלארק שמדבר על זה שהכי חשוב שהם הראו מחויבות. תגידו זה אמיתי? תתנצלו בפני האוהדים, תורידו את הראש וסתמו את הפה. זה דיבור של שחקנים מנותקים שלא מבינים מה זה מכבי ואת הביזיון שהיה בשלןשה מחזורים האלו.

שנה שעברה קיבלתי ממך אש כשרציתי שמישהו יסביר לי מה מייחד את ״השיטה של קטש״ :)
השבוע שמעתי את אדלשטיין אומר: ״כולם היום משחקים פיקאנדרול, כל הקבוצות. אז תפסיקו לדבר איתי על ״השיטה של קטש״.
יש חוסר ניהול מקצועי שנים, כשלהנהלה קשה לעכל שהיא שמה שעבד לה לא עובד יותר, ולוואקום הזה נכנס קטש.
עודד היה בעל ערך בימים הכי קשים של המלחמה כשהגישה שלו החזיקה את הקבוצה ביחד (ככה לפחות נראה)
אבל אני רואה בו גם קונטרול פריק עקשן, שמעדיף לא לקחת מאמן אמיתי כעוזר, וספציפית מאמן הגנה. מאמן, לא עוזר מאמן.
ממה שנחשף עכשיו הוא שנה שעברה צייר על הלוח בחדר הלבשה הגנת לחץ מבלי לתרגל את זה ברצינות באימונים. זה לא רציני

ולגבי שחקנים, נראה לי שברגע שסורקין - שחקן מוביל - והוא כבר בכיר בן 30 לא שומר, זה כנראה מקרין למטה על מישהו כמו קלארק.
גיא

הודעהעל ידי my man » 03 אוקטובר 2026, 20:06

מרסר כתב:במכבי כבר חושבים על שינויים בסגל בקו האחורי והקדמי, ומפנים אצבע מאשימה כלפי דניאל תייס.

שימשיכו לחשוב. דבר איתם בינואר עם המנותקים האלה..
מייק ג'יימס נפצע שלשום והיום יש שחקן חדש באנדולו.
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי A.Parker » 03 אוקטובר 2026, 22:42

משחק מרתיח. מעבר לכישרון, הבעיה הכי גדולה של הקבוצה כרגע זה ההגנה והאדישות . משחקים כאילו אין על מה להילחם בזמן שכמעט כל קבוצה שראיתי בינתיים עולה בטירוף לפרקט. אפילו כשכבר עשו פעולה טובה נדירה, כמו שמירה יפה יחסית של סורקין, הבן אדם לא עשה עוד את האקסטרה מאמץ כדי לקחת את הריבאונד הקליל והוא הגיע לפאו. היו עוד מלא מקרים כאלה שמאמץ הכי פשוט וקצת פוקוס היו עושים הבדל גדול. בקושי מתאמצים ואחרי איזושהי פעולה חיובית וסתמית (סטופ הגנתי) הם משתהים כאילו מגיע להם סטנדינג אוביישן. שיתאפסו על עצמם, כולל קטש.
A.Parker

הודעהעל ידי toja27 » 04 אוקטובר 2026, 03:25

הבעלים שמתעסקים בטובת עצמם וההיעדר ביתיות(המלחמה והפוליטיקה של האנשים הקטנים ביורוליג) במשך כמה שנים רצופות החלישו את מכבי עד שהיא מגיעה כמעט כלא מאמינה בעצמה.
משחקי הבית גם מביאים ניצחונות וגם מביאים מומנטום חיובי למשחקים הבאים.ההשפעה מצטברת.

לגבי תחילת העונה-נראה לי שרובנו חשבנו שהסגל נראה טוב יותר מהשנים האחרונות, אבל הגיעו לא חדים. ותייס שאמור להיות שחקן מפתח בקבוצה נראה עד עכשיו על הפנים לצערי ודווקא הוא הביא איתו הרבה אופטימיות בקיץ.
מסכים גם עם הביקורת על ההתחלות הגרועות הכרוניות של מכבי בתחילת עונה,נראה שקשור לקטש בדיוק כמו העובדה שהקבוצות שלו מגיעות לשיא בסוף העונה. עדיין הוא מאמן מצויין בעיני.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי omerk » 04 אוקטובר 2026, 08:43

my man כתב:
מרסר כתב:במכבי כבר חושבים על שינויים בסגל בקו האחורי והקדמי, ומפנים אצבע מאשימה כלפי דניאל תייס.

לא הבנתי מה נפלו דווקא על תייס. דווקא לו יש את הקייס הכי טוב כי הוא שחקן חדש, לא היה בהכנה ושיחק פצוע. אם כבר רוצים למצוא שעיר לעזאזל אז השחקנים הממשיכים שלא מספקים את הסחורה וקיבלו שדרוג בקיץ.
omerk

הודעהעל ידי ankram » 04 אוקטובר 2026, 08:57

omerk כתב:
my man כתב:

לא הבנתי מה נפלו דווקא על תייס. דווקא לו יש את הקייס הכי טוב כי הוא שחקן חדש, לא היה בהכנה ושיחק פצוע. אם כבר רוצים למצוא שעיר לעזאזל אז השחקנים הממשיכים שלא מספקים את הסחורה וקיבלו שדרוג בקיץ.

נופלים על תייס כי הוא המשתכר הבכיר , כי הוא באמת נראה כמו שחקן בפרישה , וכי הוא גרם לזיזיץ' להיראות כמו האקים.
אבל אני מסכים שהבעיה היא עם הנשארים , איפה נראה שבע ושמן שקיבל את חוזה הפרישה שלו ועכשיו יעשה לנו מה שעשה בפרטיזן שאפילו לא נתנו לו להתאמן
הורד נראה כמו שחקן שאין בו כלום , רק להזכירכם שמאז שהוא הפך להיות הזר המוביל של מכבי , מכבי קבוצת תחתית מביכה
בריסט נראה כאילו הוא שכח מה הביא לו את ההארכת החוזה וממשיך ליידות לבנים מרחוק, חבל שנשאר
וקלארק נראה כמו מישהו שאין לו יותר לאן להתפתח ובטח לא מישהו שאפשר לסמוך עליו.
אם זה לא ישתנה ומהר מאד , קטש יפוטר עוד לפני חנוכה , ואולי זה יהיה לטובה כי נראה לי שהשיטה שלו פוצחה באירופה
וחוסר היכולת שלו לגרום לקבוצה לשמור , כבר לא מצחיק אף אחד.
ואם עודד חשב שדרך מכבי הוא יישאר על הגלגל של המאמנים הבכירים באירופה , הוא יראה כמו תמיר , שבלי מכבי הסיכוי שלו להיות ביורוליג
הוא אפסי.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 אוקטובר 2026, 12:32

omerk כתב:
my man כתב:

נכון
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Mitelka » 04 אוקטובר 2026, 15:37

omerk כתב:
my man כתב:

אני איתך לגבי הסבלנות ואני באמת מבין אבל זה לא כזה מפתיע. הוא הגיע בחוזה של 2.2 מיליון דולר לעונה ונראה זוועה וגם חצי פצוע. אגב מאשים את מכבי יותר מאשר אותו. בוא זה לא שכולם לא שולחים גם את ואלאס הבייתה.

כרגע הכל נראה חרא ומחפשים את מי להעיף. אפשר להבין.

בייקוט מוסר ליריבה, קלארק מפוזר, בריסט לא הגיע, הורד חלש, תייס נוראי. בונזי כאילו שכח לשחק.
מצבנו טוב סך הכל.
תמונה
Mitelka

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר, עידן ו־29 אורחים