omerk כתב:אני מרגיש פה שעושים לעודד ולצוות אימון ממש הנחות כרגע. נכון, הסגל לא מספיק טוב ונכון שיש לנו בעלים שכבר מעל עשור פשוט הורסים את הקבוצה ולא משחררים ונכון שאין בית וגם נכון שקבוצות של עודד שמתחברות ונמצאות במומנטום זה מחזה מרהיב ואסתטי. הכל נכון, אבל בסוף היו לנו פה שנתיים רצוף שהתחלנו עונה ביורוליג בצורה מזעזעת אז בצדק האשמנו את ההנהלה שבנתה סגל שבאמת היה מזעזע וגרוע אפילו ביחס לתקציב הדל ואת העובדה שקטש קיבל קבוצות חדשות לגמרי וצריך לאמן אותם והנה אחרי שבחצי השני של העונה הקודמת הסגל התחבר וראינו ריצה יפה וסיימנו מקום 12. הצוות המקצועי ביקש המשכיות וקיבל, ביקשו את ים מדר וקיבלו, ביקשו את קולסון וקיבלו.החיזוק עדיין לא מספיק טוב אבל אין ספק שהסגל טוב יותר ממה שהיה שנה שעברה (ואל תגידו לי בדיעבד שזה לא נכון הייתה פה ובכל כלי תקשורת קונצנזוס לגבי זה). גם בהנחה שלא השתפרנו בכלל ואנחנו עדיין קבוצה ששווה מקום 12-14, היכולת בשלושה מחזורים הראשונים היא אפילו לא יכולת של מקום 14 זו יכולת של שחקני קט סל מול מקצוענים. אין שום סיבה שנראה ככה. אפשר להפסיד וזה קורה ובסדר, אבל גם הצורה חשובה וראינו קבוצה שנראת לחלוטין לא מאומנת ואדישה, וזה דפוס שחזור כל פתיחת עונה למעט עונה אחת בעידן קטש. הייתה פה הכנה מזעזעת של הצוות המקצועי הם חייבים לעשות חשבון נפש ולעשות צעדים דרסטיים לנער את השחקנים. אני ממש לא בעד לפטר את עודד ואני בהחלט ממעריציו, אבל צריך לומר ביושר שהוא והצוות אימון פשוט פישלו בענק ואין תירוצים של קבוצה חדשה שצריכה להתחבר הפעם.
לא עושים לו הנחות כבר במשחק נגד הטורקים רובנו הפננו כלפיו את האשמה שמכבי לא מאומנת לא שומרת כיאה להגנת החילופים שלו ושכול פתיחת עונה הוא פשוט לא מכין את הקבוצה בצורה טובה, אבל עדיין היו פה משתמשים לפני חודש וחצי שטענו שזה מה שהיה עם הסגל שנבנה והסגל שנבנה הוא בהתאם לתקציב שההנהלה מספקת וזה לא מספיק בשביל לעשות משהו משמעותי ביורוליג אין מה לעשות זו תקרת זכוכית שאתה לך יכול לשבור, אוקיי נגיד שניצחנו את הטורקים והצרפתים מול הקבוצות הבאמת חזקות אין לך מה למכור עם התקציב והסגל הזה גם אם יאמן אותנו המאמן הכי טוב בעולם.