23 יולי 2012, 22:00
misha כתב:LIAV10 כתב:משחק התקפה זה ממש לא רק 3..
יש מצבים שהוא עומד באיזור קו העונשין ועדיין נותנים לו מטר..
רונדו שחקן ענק, כל שאר הקו האחורי בינוני..
מאזורים האלה כבר לא נותנים מטר כי הוא מאוד השתפר מחצי מרחק וגם לא מפחד לזרוק משם. היו לו לא מעט משחקים העונה בהם קלע טוב מאוד.
ממש לא בינוני. קודם כל רונדו, שהוא אחד הרכזים הטובים בעולם, הוא חלק ממנו. אתה לא יכול להפריד אותו משם. שאר השחקנים מתאימים בתכונותיהם בדיוק למה שצריך ליד רונדו.
23 יולי 2012, 22:03
LIAV10 כתב:asafb96 כתב:LIAV10 כתב:משחק התקפה זה ממש לא רק 3..
לא מסכים בכלל. פירס עדיין שחקן אדיר. גם טרי שחקן מעולה. לי, בראדלי, וגרין הם גם אחלה שחקנים
לא דיברתי על עמדה 3, פירס אכן באמת אדיר, כבר לא מפלצת, אבל שחקן מצויין..
בראדלי אם אתה לא זוכר או אף פעם לא שמת לב הוא שחקן שחפרתי עליו פה ובמקומות אחרים הרבה לפני הפריצה ולפני שהגיע גם לירושלים, אבל עדיים, לא מספיק טוב כדי להוביל את המועדון מספר אחת בכל הזמנים..
טרי ירד המון, לי שחקן חמוד, שוב לא מספיק, גרין לדעתי יותר (או לפחות צריך להיות יותר) PF..
לדעתי יש ירידה משנה שעברה באיכות הסגל (וגם הכוכבים של הקבוצה ירשדו ברמה, חוץ מרונדו שלא מפסיק לעלות) ומקבוצה כזאת הייתי מצפה ליותר, אבל מה אכפת לי? אני לא אוהד של הסלטיקס, יש לי יותר דאגות לגבי מכבי..
אני לא אמרתי לרגע שרונדו הוא לא אחד הרכזים הטובים בעולם, אין לי ספק שהוא בטופ 6-7 אם לא יותר ויש אלמטים שבהם הוא נאמבר וואן, אבל דיברתי על שאר הקו האחורי שלדעתי לא מספיק טוב כדי לפצות על החולשות המאוד ברורות של רונדו..
ראיתי די הרבה משחקים של הסלטיקס העונה, ורונדו אכן השתפר מהחצי מרחק (בכללי הוא תמיד היה טוב משם, לא מבין למה זה לא בא לו במשחקים וכן באימונים) אבל נותנים לו בהרבה מצבים מטר גם ממרחקים כאלה..
23 יולי 2012, 22:05
LIAV10 כתב:asafb96 כתב:LIAV10 כתב:משחק התקפה זה ממש לא רק 3..
לא מסכים בכלל. פירס עדיין שחקן אדיר. גם טרי שחקן מעולה. לי, בראדלי, וגרין הם גם אחלה שחקנים
לא דיברתי על עמדה 3, פירס אכן באמת אדיר, כבר לא מפלצת, אבל שחקן מצויין..
בראדלי אם אתה לא זוכר או אף פעם לא שמת לב הוא שחקן שחפרתי עליו פה ובמקומות אחרים הרבה לפני הפריצה ולפני שהגיע גם לירושלים, אבל עדיים, לא מספיק טוב כדי להוביל את המועדון מספר אחת בכל הזמנים..
טרי ירד המון, לי שחקן חמוד, שוב לא מספיק, גרין לדעתי יותר (או לפחות צריך להיות יותר) PF..
לדעתי יש ירידה משנה שעברה באיכות הסגל (וגם הכוכבים של הקבוצה ירשדו ברמה, חוץ מרונדו שלא מפסיק לעלות) ומקבוצה כזאת הייתי מצפה ליותר, אבל מה אכפת לי? אני לא אוהד של הסלטיקס, יש לי יותר דאגות לגבי מכבי..
LIAV10 כתב:misha כתב:LIAV10 כתב:משחק התקפה זה ממש לא רק 3..
מאזורים האלה כבר לא נותנים מטר כי הוא מאוד השתפר מחצי מרחק וגם לא מפחד לזרוק משם. היו לו לא מעט משחקים העונה בהם קלע טוב מאוד.
ממש לא בינוני. קודם כל רונדו, שהוא אחד הרכזים הטובים בעולם, הוא חלק ממנו. אתה לא יכול להפריד אותו משם. שאר השחקנים מתאימים בתכונותיהם בדיוק למה שצריך ליד רונדו.
אני לא אמרתי לרגע שרונדו הוא לא אחד הרכזים הטובים בעולם, אין לי ספק שהוא בטופ 6-7 אם לא יותר ויש אלמטים שבהם הוא נאמבר וואן, אבל דיברתי על שאר הקו האחורי שלדעתי לא מספיק טוב כדי לפצות על החולשות המאוד ברורות של רונדו..
ראיתי די הרבה משחקים של הסלטיקס העונה, ורונדו אכן השתפר מהחצי מרחק (בכללי הוא תמיד היה טוב משם, לא מבין למה זה לא בא לו במשחקים וכן באימונים) אבל נותנים לו בהרבה מצבים מטר גם ממרחקים כאלה..
24 יולי 2012, 07:16
25 יולי 2012, 21:17
25 יולי 2012, 21:56
25 יולי 2012, 21:59
BIG sofo כתב:אנדריי קירילנקו חתם במיניסוטה ל2 עונות תמורת 10 מיליון דולר לעונה!!!!!!!
25 יולי 2012, 22:00
26 יולי 2012, 00:55
Holiday_Armadillo כתב:BIG sofo כתב:אנדריי קירילנקו חתם במיניסוטה ל2 עונות תמורת 10 מיליון דולר לעונה!!!!!!!
הייתי בטוחה שהוא יילך לנטס
אני חושבת שמינסוטה עברו את טורונטו בתור הקבוצה הכי אירופאית ב-NBA
asafb96 כתב:וואו. מינסוטה בנו קבוצה פשוט יוצאת מהכלל. לאב, רוי, רוביו, פקוביץ', קירי, בראה, שבד, וויליאמס... קבוצה מעולה שיכולה לעשות דברים יפים מאוד
26 יולי 2012, 02:39
יפה מאוד, קבוצה מצויינת..
לא זכרתי שרוי חתם שם..
ביזלי לאיפה עבר ובתמורה למי? (או שסיים חוזה?)
26 יולי 2012, 03:31
26 יולי 2012, 05:38
26 יולי 2012, 07:46
er79 כתב:טוב, פארגו כנראה לא יחזור לאירופה, עבר לקאבס, שמרוצים מהמעבר שלו. ישתף פעולה עם כספי.
26 יולי 2012, 10:11
זרובבל כתב:er79 כתב:טוב, פארגו כנראה לא יחזור לאירופה, עבר לקאבס, שמרוצים מהמעבר שלו. ישתף פעולה עם כספי.
יקבל הפעם הרבה יותר דקות ממה שקיבל בעונה שעברה. לדעתי, הוא קלאסי לקבוצה קטנה ב-NBA ומן הסתם ינפק מספרים יפים.
26 יולי 2012, 10:15
משה כתב:זרובבל כתב:er79 כתב:טוב, פארגו כנראה לא יחזור לאירופה, עבר לקאבס, שמרוצים מהמעבר שלו. ישתף פעולה עם כספי.
יקבל הפעם הרבה יותר דקות ממה שקיבל בעונה שעברה. לדעתי, הוא קלאסי לקבוצה קטנה ב-NBA ומן הסתם ינפק מספרים יפים.
הוא דווקא יושב בידיוק על המשבצת של ארווינג, שיקבל בסביבות ה40 דקות. לא רואה אותו מקבל יותר מ12-10 דקות.
26 יולי 2012, 11:27
27 יולי 2012, 13:30
28 יולי 2012, 03:07
28 יולי 2012, 20:02
asafb96 כתב:מה עם ג'וני פלין? יש דיבורים חדשים לגביו? היו שמועות לגביו והקאבס, אבל פארגו חתם שם ואני מניח שהם ירדו ממנו. יש עוד קבוצות שמעוניינות בו? אולי יש סיכוי שיסכים לעבור לאירופה, ונוכל לגנוב אותו.
09 אוגוסט 2012, 17:35