LIAV10 כתב:asafb96 כתב:LIAV10 כתב:משחק התקפה זה ממש לא רק 3..
יש מצבים שהוא עומד באיזור קו העונשין ועדיין נותנים לו מטר..
רונדו שחקן ענק, כל שאר הקו האחורי בינוני..
לא מסכים בכלל. פירס עדיין שחקן אדיר. גם טרי שחקן מעולה. לי, בראדלי, וגרין הם גם אחלה שחקנים
לא דיברתי על עמדה 3, פירס אכן באמת אדיר, כבר לא מפלצת, אבל שחקן מצויין..
בראדלי אם אתה לא זוכר או אף פעם לא שמת לב הוא שחקן שחפרתי עליו פה ובמקומות אחרים הרבה לפני הפריצה ולפני שהגיע גם לירושלים, אבל עדיים, לא מספיק טוב כדי להוביל את המועדון מספר אחת בכל הזמנים..
טרי ירד המון, לי שחקן חמוד, שוב לא מספיק, גרין לדעתי יותר (או לפחות צריך להיות יותר) PF..
לדעתי יש ירידה משנה שעברה באיכות הסגל (וגם הכוכבים של הקבוצה ירשדו ברמה, חוץ מרונדו שלא מפסיק לעלות) ומקבוצה כזאת הייתי מצפה ליותר, אבל מה אכפת לי? אני לא אוהד של הסלטיקס, יש לי יותר דאגות לגבי מכבי..
עמדה 3 זה חלק מקוו אחורי. הקוו האחורי שלהם מעולה. פירס שחקן נפלא, ויחד עם גרין (שיכול לתת גם דקות ב4, אבל הוא יותר 3 דווקא), העמדה סגורה מעולה.
בראדלי ממש לא צריך להוביל את הקבוצה, הוא לא שחקן חמישיה, לא השחקן השישי, ואולי גם לא ה7. אבל כגארד שעולה מהספסל ומספק הגנה מעולה, אתלטיות, והרבה תנועה בלי כדור, הוא יכול להיות אחלה.
טרי מן הסתם ירד, אבל שנה שעברה היה שחקן של 15 ו3.5. הוא עדיין גארד מצוין, שיעלה כנראה מהספסל ויספק הרבה עומק, ואותם ישלימו קורטני לי שהוא שחקן נחמד מאוד, ורונדו, אחד הרכזים הטובים בעולם, יש שיאמרו שהטוב שבהם אפילו.
אני לא אמרתי לרגע שרונדו הוא לא אחד הרכזים הטובים בעולם, אין לי ספק שהוא בטופ 6-7 אם לא יותר ויש אלמטים שבהם הוא נאמבר וואן, אבל דיברתי על שאר הקו האחורי שלדעתי לא מספיק טוב כדי לפצות על החולשות המאוד ברורות של רונדו..
ראיתי די הרבה משחקים של הסלטיקס העונה, ורונדו אכן השתפר מהחצי מרחק (בכללי הוא תמיד היה טוב משם, לא מבין למה זה לא בא לו במשחקים וכן באימונים) אבל נותנים לו בהרבה מצבים מטר גם ממרחקים כאלה..
דווקא הסלטיקס בנו קוו אחורי שישלים אותו נהדר. מה שצריכים לידו זה בעיקר קלעים טובים, והסליטקס בהחלט מחזיקים בקלעים מעולים בקוו האחורי, למרות עזיבת אלן