מלפפונים סוף יולי-מחפשים גארד וסנטר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים סוף יולי-מחפשים גארד וסנטר

הודעהעל ידי er79 » 26 יולי 2012, 12:42

פיק מצייץ שפאט קלאתיס ביקש שחרור מפאו ושיש לו מס׳ הצעות מישראל. מקווה שמכבי לא אחת מהן.
er79

הודעהעל ידי Dperk » 26 יולי 2012, 12:53

asafb96 כתב:דורסי הוא שם מעניין שדיברתי עליו גם בעונה שעברה. הוא סנטר, בלי ספק בכלל. נמוך, אבל מפצה על זה בהמון פיזיות (שחקן יותר חזק פיזית מהנדריקס, ולא נופל מאף סנטר ביבשת. הראה את זה כשהתמודד יוצא מהכלל מול קרסטיץ', ועשה עליו הגנה פנטסטית), והמון אתלטיות. מדובר בשחקן הגנה מעולה, גם אחלה ריבאונדר, אבל שחקן התקפי לא ממש טוב. יודע בעיקר לסיים חזק בדאנקים באיזור הצבע, יודע לא רע פיק-אנד-רול, ומשיג נקודות מריבאונד התקפה. אבל אין לו פוסט אפ מי יודע מה, אין לו קליעה, והוא לא יודע לייצר מצבים לעצמו, חייב רכז שיפעיל אותו.
סך הכל, הוא ישלים די טוב את שרמאן מבחינה הגנתית. הקוו הקדמי של מכבי בנוי על 3 שחקני התקפה יוצאים מהכלל, ומה שחסר בעצם זה בעיקר הגנה. דורסי יכול בהחלט לספק את זה, השאלה זה המחיר.

ישלים את שרמאן מבחינה הגנתית, אבל לא יהיה שום שחקן פוסט אפ בקבוצה. ואני לא מתייחס לאליהו כשחקן פוסט אפ ראוי לשמו.
Dperk

הודעהעל ידי rc4991 » 26 יולי 2012, 13:15

asafb96 כתב:דורסי הוא שם מעניין שדיברתי עליו גם בעונה שעברה. הוא סנטר, בלי ספק בכלל. נמוך, אבל מפצה על זה בהמון פיזיות (שחקן יותר חזק פיזית מהנדריקס, ולא נופל מאף סנטר ביבשת. הראה את זה כשהתמודד יוצא מהכלל מול קרסטיץ', ועשה עליו הגנה פנטסטית), והמון אתלטיות. מדובר בשחקן הגנה מעולה, גם אחלה ריבאונדר, אבל שחקן התקפי לא ממש טוב. יודע בעיקר לסיים חזק בדאנקים באיזור הצבע, יודע לא רע פיק-אנד-רול, ומשיג נקודות מריבאונד התקפה. אבל אין לו פוסט אפ מי יודע מה, אין לו קליעה, והוא לא יודע לייצר מצבים לעצמו, חייב רכז שיפעיל אותו.
סך הכל, הוא ישלים די טוב את שרמאן מבחינה הגנתית. הקוו הקדמי של מכבי בנוי על 3 שחקני התקפה יוצאים מהכלל, ומה שחסר בעצם זה בעיקר הגנה. דורסי יכול בהחלט לספק את זה, השאלה זה המחיר.

שוב פעם אנשים חוזרים וטועים עם המנטרה של להביא שחקן שישלים את השני.
אנחנו צריכים להביא שחקנים כמה שיותר שלמים שמסוגלים לתת את מה שאנחנו צריכים מאותה העמדה ולא "לבנות" עמדה ע"י החתמת שני שחקנים שמשלימים אחד את השני.
זה לא שאם תחתים את דורסי ושרמאדיני אז יהיה לך בו זמנית על המגרש שחקן עם איכויות התקפיות טובות ויכולות הגנתיות נהדרות אלא שני שחקנים שכל אחד מהם מוכשר במשהו אחד אך מוגבל בפן אחר של המשחק בזמן שאנחנו צריכים שחקן אחד לפחות שיוכל לתת לנו את רב התכונות שאנחנו צריכים ממנו מאותה העמדה.
ואל תחשבו שאני מדבר עכשיו על להביא שחקני על/יקרים,אני נורא ישמח אם מאריץ' יבוא לפה ואני חושב שהוא שחקן שלם שיביא את התכונות שאנחנו צריכים מהסנטר שלנו.
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 26 יולי 2012, 13:31

rc4991 כתב:

אנחנו צריכים להביא שחקנים כמה שיותר שלמים שמסוגלים לתת את מה שאנחנו צריכים מאותה העמדה ולא "לבנות" עמדה ע"י החתמת שני שחקנים שמשלימים אחד את השני.
זה לא שאם תחתים את דורסי ושרמאדיני אז יהיה לך בו זמנית על המגרש שחקן עם איכויות התקפיות טובות ויכולות הגנתיות נהדרות אלא שני שחקנים שכל אחד מהם מוכשר במשהו אחד אך מוגבל בפן אחר של המשחק בזמן שאנחנו צריכים שחקן אחד לפחות שיוכל לתת לנו את רב התכונות שאנחנו צריכים ממנו מאותה העמדה.
ואל תחשבו שאני מדבר עכשיו על להביא שחקני על/יקרים,אני נורא ישמח אם מאריץ' יבוא לפה ואני חושב שהוא שחקן שלם שיביא את התכונות שאנחנו צריכים מהסנטר שלנו.

אתה צודק בכך שהדבר הנכון הוא להביא שחקנים שלמים. זה תמיד נכון.
תכלס היה למכבי שחקן שלם אחד בעונה שעברה, וקראו לו לאנגפורד.

אבל, בשיטת הבנייה הנוכחית של מכבי, אסף דווקא צודק. אין שום סיבה לנסות להביא לכאן עוד איזו איטרייה, או איזה שחקן שמעדיף להמנע ממאבקים בצבע ובריבאונד, ולכן דווקא
השחקן שצריך להגיע, צריך קודם כל והכי חשוב, להיות שחקן טוב בהגנה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 26 יולי 2012, 13:47

דורסי חיית משחק. בלאט יוכל להפיק ממנו המון. האמת- מבחינתי, מועמד טוב לא פחות ממאריץ' או פרוביץ'.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 26 יולי 2012, 13:58

jol9 כתב:
rc4991 כתב:

אתה צודק בכך שהדבר הנכון הוא להביא שחקנים שלמים. זה תמיד נכון.
תכלס היה למכבי שחקן שלם אחד בעונה שעברה, וקראו לו לאנגפורד.

אבל, בשיטת הבנייה הנוכחית של מכבי, אסף דווקא צודק. אין שום סיבה לנסות להביא לכאן עוד איזו איטרייה, או איזה שחקן שמעדיף להמנע ממאבקים בצבע ובריבאונד, ולכן דווקא
השחקן שצריך להגיע, צריך קודם כל והכי חשוב, להיות שחקן טוב בהגנה.

אבל מי אמר שאנחנו הולכים להביא איזו אטריה??
אני חושב שהסיכויים שמאריץ' יחתום פה גדולים ואף גדלים מיום ליום
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 26 יולי 2012, 14:52

אית'ואן מור לא הרשים אותי אפילו בסרטוני יוטיוב
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Dperk » 26 יולי 2012, 14:58

felix_r כתב:אית'ואן מור לא הרשים אותי אפילו בסרטוני יוטיוב

אני מקווה שבלאט לא חושב ככה כי הוא שחקן נפלא, גם אם לא ממש יכול לרכז.
Dperk

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 יולי 2012, 15:00

Dperk כתב:

ומי בסגל שכבר יש לנו כן יכול לרכז??
חוץ ממורן רוט כמובן..... :whistle
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Yoni306 » 26 יולי 2012, 15:05

דורון פרקינס, אלכס מאריץ', אית'ואן מור ושחקנים נוספים נמצאים ברשימת המועמדים של הצהובים, עם חלקם מתנהלים מגעים תקופה ארוכה
קרדיט לONE
להמשך קריאת הכתבה לחץ כאן: http://www.one.co.il/Article/203335.html
דעה אישית: לדעתי מאריץ' ופרקינס זה מה שצריך לסגור את הסגל. ואז נוכל להגיע להצלבה.ואם היקמן יביא את היכולות של פארגו,ולנדסברג ישתלב מהר,ומאריץ' יהיה כמו בתקופת פרטיזן.. יש סיכוי ל פיינל פור.
והשורה האחרונה לדעתי היא החשובה "במועדון ינסו בימים הקרובים לסגור את סגל השחקנים על מנת להמשיך ולעסוק בעניינים חשובים נוספים ובעיקר על מנת להעניק שקט לאוהדים שכבר מביעים את הלחץ המאסיבי שלהם בכל פינה."
Yoni306

הודעהעל ידי leon984 » 26 יולי 2012, 15:09

http://www.youtube.com/watch?v=6boBNo8zEuw
רציתי לראות במכבי גם בן אדם שמוסר לו
סמל אישי של המשתמש
leon984

הודעהעל ידי felix_r » 26 יולי 2012, 15:10

חנו'ש כתב:
Dperk כתב:

אני אני אני אני יודע!
תמיר בלאט מנבחרת הקדטים.
פדרמן יחתים אותו משלוש סיבות:
1) הוא הרכז הכי זול בשוק
2) דיוויד בלאט לא יוכל לדחות את בנו.
3) לא צריך לספק רכב לתמיר בלאט, כי הוא יכול לבוא לאימונים באוטו של אבא.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 26 יולי 2012, 15:10

Yoni306 כתב:דורון פרקינס, אלכס מאריץ', אית'ואן מור ושחקנים נוספים נמצאים ברשימת המועמדים של הצהובים, עם חלקם מתנהלים מגעים תקופה ארוכה
קרדיט לONE
דעה אישית: לדעתי מאריץ' ופרקינס זה מה שצריך לסגור את הסגל. ואז נוכל להגיע להצלבה.ואם היקמן יביא את היכולות של פארגו,ולנדסברג ישתלב מהר,ומאריץ' יהיה כמו בתקופת פרטיזן.. יש סיכוי ל פיינל פור.
והשורה האחרונה לדעתי היא החשובה "במועדון ינסו בימים הקרובים לסגור את סגל השחקנים על מנת להמשיך ולעסוק בעניינים חשובים נוספים ובעיקר על מנת להעניק שקט לאוהדים שכבר מביעים את הלחץ המאסיבי שלהם בכל פינה."
(פרסמתי גם ב FXP)

אני כבר לא זוכר מתי בפעם האחרונה נתתי קרדיט לONE :neutral
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Yoni306 » 26 יולי 2012, 15:23

rc4991 כתב:
Yoni306 כתב:דורון פרקינס, אלכס מאריץ', אית'ואן מור ושחקנים נוספים נמצאים ברשימת המועמדים של הצהובים, עם חלקם מתנהלים מגעים תקופה ארוכה
קרדיט לONE
(פרסמתי גם ב FXP)

אני כבר לא זוכר מתי בפעם האחרונה נתתי קרדיט לONE :neutral

חחח עשיתי העתק הדבק ממה שפתחתי ב FXP,ושמה-אם אתה לא נותן קרדיט-נועלים לך את האשכל..
Yoni306

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 יולי 2012, 15:24

felix_r כתב:
חנו'ש כתב:
Dperk כתב:

אני אני אני אני יודע!
תמיר בלאט מנבחרת הקדטים.
פדרמן יחתים אותו משלוש סיבות:
1) הוא הרכז הכי זול בשוק
2) דיוויד בלאט לא יוכל לדחות את בנו.
3) לא צריך לספק רכב לתמיר בלאט, כי הוא יכול לבוא לאימונים באוטו של אבא.

:clap2
לא צריך לספק רכב לבלאט ג'וניור כי הוא עוד א הגיע לגיל בו הוא יכול להוציא רשיון..... :laugh1
חוץ מזה שזה פשוט יתאים לרוח המועדון בזמן האחרון להעביר את המפתחות לדור החדש של הג'וניורים :thumbup
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Chen » 26 יולי 2012, 15:44

הנה דוח סקאוטינג על מור.. לא אתלטי או זריז בצורה יוצאת דופן אבל הוא זורק מהר ופוגע באחוזים טובים..
www.nbadraft.net/players/etwaun-moore
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 יולי 2012, 16:39

אגב, שמתם לב להכנסת הלעג והציניות בכתבה של ספורט 5 על אית'ואן מור??
כבר בכותרת הם הכניסו: "עוד אחד לאוסף", כאילו כמה כבר מועמדים אפשר לפרסם?? תחתימו כבר מישהו!!
בתוך הכתבה היה משפט כמו: "כאשר כמעט בכל יום עולה שם אחר של מועמד להגיע להיכל נוקיה. גם היום הזה לא שונה"

נראה כאילו גם לגלדסטון מתחיל להימאס... :unsure
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yellowaura » 26 יולי 2012, 16:54

החציל האצטקי כתב:דורסי חיית משחק. בלאט יוכל להפיק ממנו המון. האמת- מבחינתי, מועמד טוב לא פחות ממאריץ' או פרוביץ'.

ראיתי אותו בפיינל פור והוא היה מצויין... אבל אם מסתכלים קצת לפני ולתקופה ארוכה יש לי בעיה איתו. אני מודה שלפני הפיינל פור של היורוליג לא ראיתי משחקים שלו ויכול להיות שהוא היה בשיא בפיינל פור שלא משקף את היכולת האמיתית שלו.

בכל מקרה אני איתך בעניין אבל בתנאי שמביאים גארד תותח שייתן תפוקה בהתקפה כי הוא בד"כ סוג של דאור פישר (בלי קליעה לטווח בינוני). לא פינישר אבל כן תורם בשני צידי המגרש.

שרמדיני, דורסי, אליהו, מידלי זו רביעיית גבוהים מאוד מגוונת !
דורסי לא יקר ואפשר יהיה להביא גארד איכותי במיוחד כי כרגע בגארדים אנחנו בבעיה גדולה (לדעתי בלי עוד 2 גארדים איכותיים אין לנו מה לחפש)
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 יולי 2012, 16:56

לא נמאס מהפורוורדים שמגיעים לכאן בתור סנטרים?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי קודי » 26 יולי 2012, 16:57

yellowaura כתב:
החציל האצטקי כתב:דורסי חיית משחק. בלאט יוכל להפיק ממנו המון. האמת- מבחינתי, מועמד טוב לא פחות ממאריץ' או פרוביץ'.

ראיתי אותו בפיינל פור והוא היה מצויין... אבל אם מסתכלים קצת לפני ולתקופה ארוכה יש לי בעיה איתו. אני מודה שלפני הפיינל פור של היורוליג לא ראיתי משחקים שלו ויכול להיות שהוא היה בשיא בפיינל פור שלא משקף את היכולת האמיתית שלו.

בכל מקרה אני איתך בעניין אבל בתנאי שמביאים גארד תותח שייתן תפוקה בהתקפה כי הוא בד"כ סוג של דאור פישר (בלי קליעה לטווח בינוני). לא פינישר אבל כן תורם בשני צידי המגרש.

שרמדיני, דורסי, אליהו, מידלי זו רביעיית גבוהים מאוד מגוונת !
דורסי לא יקר ואפשר יהיה להביא גארד איכותי במיוחד כי כרגע בגארדים אנחנו בבעיה גדולה (לדעתי בלי עוד 2 גארדים איכותיים אין לנו מה לחפש)

דורסי לא יקר? יש לו הצעות של מיליון דולר מטורקיה וגם אולימפיאקוס מציעה לו סכומים יפים.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], omerk, מרסר ו־17 אורחים