המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
asafb96 כתב:דורסי הוא שם מעניין שדיברתי עליו גם בעונה שעברה. הוא סנטר, בלי ספק בכלל. נמוך, אבל מפצה על זה בהמון פיזיות (שחקן יותר חזק פיזית מהנדריקס, ולא נופל מאף סנטר ביבשת. הראה את זה כשהתמודד יוצא מהכלל מול קרסטיץ', ועשה עליו הגנה פנטסטית), והמון אתלטיות. מדובר בשחקן הגנה מעולה, גם אחלה ריבאונדר, אבל שחקן התקפי לא ממש טוב. יודע בעיקר לסיים חזק בדאנקים באיזור הצבע, יודע לא רע פיק-אנד-רול, ומשיג נקודות מריבאונד התקפה. אבל אין לו פוסט אפ מי יודע מה, אין לו קליעה, והוא לא יודע לייצר מצבים לעצמו, חייב רכז שיפעיל אותו.
סך הכל, הוא ישלים די טוב את שרמאן מבחינה הגנתית. הקוו הקדמי של מכבי בנוי על 3 שחקני התקפה יוצאים מהכלל, ומה שחסר בעצם זה בעיקר הגנה. דורסי יכול בהחלט לספק את זה, השאלה זה המחיר.
asafb96 כתב:דורסי הוא שם מעניין שדיברתי עליו גם בעונה שעברה. הוא סנטר, בלי ספק בכלל. נמוך, אבל מפצה על זה בהמון פיזיות (שחקן יותר חזק פיזית מהנדריקס, ולא נופל מאף סנטר ביבשת. הראה את זה כשהתמודד יוצא מהכלל מול קרסטיץ', ועשה עליו הגנה פנטסטית), והמון אתלטיות. מדובר בשחקן הגנה מעולה, גם אחלה ריבאונדר, אבל שחקן התקפי לא ממש טוב. יודע בעיקר לסיים חזק בדאנקים באיזור הצבע, יודע לא רע פיק-אנד-רול, ומשיג נקודות מריבאונד התקפה. אבל אין לו פוסט אפ מי יודע מה, אין לו קליעה, והוא לא יודע לייצר מצבים לעצמו, חייב רכז שיפעיל אותו.
סך הכל, הוא ישלים די טוב את שרמאן מבחינה הגנתית. הקוו הקדמי של מכבי בנוי על 3 שחקני התקפה יוצאים מהכלל, ומה שחסר בעצם זה בעיקר הגנה. דורסי יכול בהחלט לספק את זה, השאלה זה המחיר.
rc4991 כתב:asafb96 כתב:דורסי הוא שם מעניין שדיברתי עליו גם בעונה שעברה. הוא סנטר, בלי ספק בכלל. נמוך, אבל מפצה על זה בהמון פיזיות (שחקן יותר חזק פיזית מהנדריקס, ולא נופל מאף סנטר ביבשת. הראה את זה כשהתמודד יוצא מהכלל מול קרסטיץ', ועשה עליו הגנה פנטסטית), והמון אתלטיות. מדובר בשחקן הגנה מעולה, גם אחלה ריבאונדר, אבל שחקן התקפי לא ממש טוב. יודע בעיקר לסיים חזק בדאנקים באיזור הצבע, יודע לא רע פיק-אנד-רול, ומשיג נקודות מריבאונד התקפה. אבל אין לו פוסט אפ מי יודע מה, אין לו קליעה, והוא לא יודע לייצר מצבים לעצמו, חייב רכז שיפעיל אותו.
שוב פעם אנשים חוזרים וטועים עם המנטרה של להביא שחקן שישלים את השני.
אנחנו צריכים להביא שחקנים כמה שיותר שלמים שמסוגלים לתת את מה שאנחנו צריכים מאותה העמדה ולא "לבנות" עמדה ע"י החתמת שני שחקנים שמשלימים אחד את השני.
זה לא שאם תחתים את דורסי ושרמאדיני אז יהיה לך בו זמנית על המגרש שחקן עם איכויות התקפיות טובות ויכולות הגנתיות נהדרות אלא שני שחקנים שכל אחד מהם מוכשר במשהו אחד אך מוגבל בפן אחר של המשחק בזמן שאנחנו צריכים שחקן אחד לפחות שיוכל לתת לנו את רב התכונות שאנחנו צריכים ממנו מאותה העמדה.
ואל תחשבו שאני מדבר עכשיו על להביא שחקני על/יקרים,אני נורא ישמח אם מאריץ' יבוא לפה ואני חושב שהוא שחקן שלם שיביא את התכונות שאנחנו צריכים מהסנטר שלנו.
jol9 כתב:rc4991 כתב:asafb96 כתב:דורסי הוא שם מעניין שדיברתי עליו גם בעונה שעברה. הוא סנטר, בלי ספק בכלל. נמוך, אבל מפצה על זה בהמון פיזיות (שחקן יותר חזק פיזית מהנדריקס, ולא נופל מאף סנטר ביבשת. הראה את זה כשהתמודד יוצא מהכלל מול קרסטיץ', ועשה עליו הגנה פנטסטית), והמון אתלטיות. מדובר בשחקן הגנה מעולה, גם אחלה ריבאונדר, אבל שחקן התקפי לא ממש טוב. יודע בעיקר לסיים חזק בדאנקים באיזור הצבע, יודע לא רע פיק-אנד-רול, ומשיג נקודות מריבאונד התקפה. אבל אין לו פוסט אפ מי יודע מה, אין לו קליעה, והוא לא יודע לייצר מצבים לעצמו, חייב רכז שיפעיל אותו.
שוב פעם אנשים חוזרים וטועים עם המנטרה של להביא שחקן שישלים את השני.
אנחנו צריכים להביא שחקנים כמה שיותר שלמים שמסוגלים לתת את מה שאנחנו צריכים מאותה העמדה ולא "לבנות" עמדה ע"י החתמת שני שחקנים שמשלימים אחד את השני.
זה לא שאם תחתים את דורסי ושרמאדיני אז יהיה לך בו זמנית על המגרש שחקן עם איכויות התקפיות טובות ויכולות הגנתיות נהדרות אלא שני שחקנים שכל אחד מהם מוכשר במשהו אחד אך מוגבל בפן אחר של המשחק בזמן שאנחנו צריכים שחקן אחד לפחות שיוכל לתת לנו את רב התכונות שאנחנו צריכים ממנו מאותה העמדה.
ואל תחשבו שאני מדבר עכשיו על להביא שחקני על/יקרים,אני נורא ישמח אם מאריץ' יבוא לפה ואני חושב שהוא שחקן שלם שיביא את התכונות שאנחנו צריכים מהסנטר שלנו.
אתה צודק בכך שהדבר הנכון הוא להביא שחקנים שלמים. זה תמיד נכון.
תכלס היה למכבי שחקן שלם אחד בעונה שעברה, וקראו לו לאנגפורד.
אבל, בשיטת הבנייה הנוכחית של מכבי, אסף דווקא צודק. אין שום סיבה לנסות להביא לכאן עוד איזו איטרייה, או איזה שחקן שמעדיף להמנע ממאבקים בצבע ובריבאונד, ולכן דווקא
השחקן שצריך להגיע, צריך קודם כל והכי חשוב, להיות שחקן טוב בהגנה.
felix_r כתב:אית'ואן מור לא הרשים אותי אפילו בסרטוני יוטיוב
Dperk כתב:felix_r כתב:אית'ואן מור לא הרשים אותי אפילו בסרטוני יוטיוב
אני מקווה שבלאט לא חושב ככה כי הוא שחקן נפלא, גם אם לא ממש יכול לרכז.
חנו'ש כתב:Dperk כתב:felix_r כתב:אית'ואן מור לא הרשים אותי אפילו בסרטוני יוטיוב
ומי בסגל שכבר יש לנו כן יכול לרכז??
חוץ ממורן רוט כמובן.....
Yoni306 כתב:דורון פרקינס, אלכס מאריץ', אית'ואן מור ושחקנים נוספים נמצאים ברשימת המועמדים של הצהובים, עם חלקם מתנהלים מגעים תקופה ארוכה
קרדיט לONE
להמשך קריאת הכתבה לחץ כאן: http://www.one.co.il/Article/203335.html
דעה אישית: לדעתי מאריץ' ופרקינס זה מה שצריך לסגור את הסגל. ואז נוכל להגיע להצלבה.ואם היקמן יביא את היכולות של פארגו,ולנדסברג ישתלב מהר,ומאריץ' יהיה כמו בתקופת פרטיזן.. יש סיכוי ל פיינל פור.
והשורה האחרונה לדעתי היא החשובה "במועדון ינסו בימים הקרובים לסגור את סגל השחקנים על מנת להמשיך ולעסוק בעניינים חשובים נוספים ובעיקר על מנת להעניק שקט לאוהדים שכבר מביעים את הלחץ המאסיבי שלהם בכל פינה."
(פרסמתי גם ב FXP)
rc4991 כתב:Yoni306 כתב:דורון פרקינס, אלכס מאריץ', אית'ואן מור ושחקנים נוספים נמצאים ברשימת המועמדים של הצהובים, עם חלקם מתנהלים מגעים תקופה ארוכה
קרדיט לONE
להמשך קריאת הכתבה לחץ כאן: http://www.one.co.il/Article/203335.html
דעה אישית: לדעתי מאריץ' ופרקינס זה מה שצריך לסגור את הסגל. ואז נוכל להגיע להצלבה.ואם היקמן יביא את היכולות של פארגו,ולנדסברג ישתלב מהר,ומאריץ' יהיה כמו בתקופת פרטיזן.. יש סיכוי ל פיינל פור.
והשורה האחרונה לדעתי היא החשובה "במועדון ינסו בימים הקרובים לסגור את סגל השחקנים על מנת להמשיך ולעסוק בעניינים חשובים נוספים ובעיקר על מנת להעניק שקט לאוהדים שכבר מביעים את הלחץ המאסיבי שלהם בכל פינה."
(פרסמתי גם ב FXP)
אני כבר לא זוכר מתי בפעם האחרונה נתתי קרדיט לONE
felix_r כתב:חנו'ש כתב:Dperk כתב:felix_r כתב:אית'ואן מור לא הרשים אותי אפילו בסרטוני יוטיוב
ומי בסגל שכבר יש לנו כן יכול לרכז??
חוץ ממורן רוט כמובן.....
אני אני אני אני יודע!
תמיר בלאט מנבחרת הקדטים.
פדרמן יחתים אותו משלוש סיבות:
1) הוא הרכז הכי זול בשוק
2) דיוויד בלאט לא יוכל לדחות את בנו.
3) לא צריך לספק רכב לתמיר בלאט, כי הוא יכול לבוא לאימונים באוטו של אבא.
החציל האצטקי כתב:דורסי חיית משחק. בלאט יוכל להפיק ממנו המון. האמת- מבחינתי, מועמד טוב לא פחות ממאריץ' או פרוביץ'.
yellowaura כתב:החציל האצטקי כתב:דורסי חיית משחק. בלאט יוכל להפיק ממנו המון. האמת- מבחינתי, מועמד טוב לא פחות ממאריץ' או פרוביץ'.
ראיתי אותו בפיינל פור והוא היה מצויין... אבל אם מסתכלים קצת לפני ולתקופה ארוכה יש לי בעיה איתו. אני מודה שלפני הפיינל פור של היורוליג לא ראיתי משחקים שלו ויכול להיות שהוא היה בשיא בפיינל פור שלא משקף את היכולת האמיתית שלו.
בכל מקרה אני איתך בעניין אבל בתנאי שמביאים גארד תותח שייתן תפוקה בהתקפה כי הוא בד"כ סוג של דאור פישר (בלי קליעה לטווח בינוני). לא פינישר אבל כן תורם בשני צידי המגרש.
שרמדיני, דורסי, אליהו, מידלי זו רביעיית גבוהים מאוד מגוונת !
דורסי לא יקר ואפשר יהיה להביא גארד איכותי במיוחד כי כרגע בגארדים אנחנו בבעיה גדולה (לדעתי בלי עוד 2 גארדים איכותיים אין לנו מה לחפש)
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], omerk, מרסר ו־9 אורחים