Mta_atic כתב:דיוויד לוגאן הוא לא החתמת המאה, אבל ללא ספק מדובר בשחקן טוב עם יד מצויינת משלוש ועם ניסיון בקבוצות מהרמה הגבוהה ביורוליג.
לא צריך סתם להתבכיין עוד לפני שראינו את הסגל רץ, מבחינתי אין לי בעיה שכל שחקן בסגל יעלה חצי מיליון דולר כל עוד יהיו תוצאות טובות.
אני כן מקווה שהכסף שנחסך ישמש את מכבי להבאת סנטר טוב (פרוביץ') ואולי גם להחזרת בלו בינואר.
הכסף שנחסך ישמש למפלס נוסף בבית של פדרמן. בוא לא נשלה אף אחד, לא יבוא לפה סנטר במעל חצי מליון דולר. הרי את ההבטחות שלהם לגארד מוכח הם כבר לא קיימו. גם בלו לא יחזור, הסיכויים לכך קלושים. ואם אנשים מנסים לעשות השוואה לעונת פ"פ, שלא יטעו, כי לגבי היקמן רב הנסתר על הגלוי, אבל אני לא מצפה מזר בעונתו הראשונה ביורוליג, שגם את קבוצתו הקודמת באיטליה בסופו של דבר לא הצליח להביא עד הסוף- יחולל נסים במכבי. בינתיים אני מתרשם ממנו שהוא פחות מנהל משחק ממה שפארגו היה למשל. תוסיפו לזה שלוגן ממש, אבל ממש לא רכז, וגם רחוק מלהיות קלעי אבסולוטי (הוא קלעי טוב, לא יותר ממנו), וגם יכולות ההגנה שלו הן לא משהו שניתן להתפאר בו - ויש לנו צמד גארדים בינוני מאוד. אף אחד מהם לא מתקרב לפ"פ במדד ההגנה, הריבאונדים, האסיסטים, האתלטיות וניהול המשחק. היתרון היחיד שלהם על פני צמד הפ"פ הוא יכולת הקליעה מחוץ לקשת. הייתי מעדיף לוותר על זה ולקבל לפחות איזה פארגו אחד ביד. קורה מצב אבסורדי שרוט יצטרך לקחת עליו יותר דקות של סדר במשחק, כי המשחק עם הצמד הנ"ל צפוי להיות להערכתי מבולגן. שלושת הניסים היחידים בסנריו ההזוי הזה הם או שהיקמן יפתיע את כולם, או שרוט יתברר כאוחיון מס' 2, או שמכבי יביאו עוד גארד. הסיכויים שמשהו מזה יקרה הם לא גבוהים במיוחד. בלאט עושה רושם שהביא רכש שיהיו לו אחוזים הרבה יותר טובים מהעונשין, מחצי מרחק ומהשלוש - אבל מה עם כל היתר? מה עם ההגנה? מה עם ניהול המשחק? גם הימצאותו של סקורר יוצר בלבל של לנגפורד בספק אם קיימת. להיקמן יש קצת מזה, גם ללוגאן, אבל זה לא זה.