דייויד לוגאן חתם לשנתיים במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דייויד לוגאן חתם לשנתיים במכבי

הודעהעל ידי זרובבל » 28 יולי 2012, 20:04

נראה מה יהיה בעונה הבאה. עונה עלובה מבחינה מקצועית, תחייב את ההנהלה להפיק את הלקחים והמסקנות, ואם זה לא יקרה, אז אני מאמין שדברים יתחילו לבעבע.
בכל אופן, כל עוד בלאט בתפקיד שלו, קשה לי להאמין שיהיו כשלונות קולוסאליים. הבעיה היא שבלאט לא מקבל את ההזדמנות שמגיעה לו ללכת עד הסוף ביורוליג וזה לא הוגן כלפיו.

אם מכבי תיכשל העונה, ההנהלה תסיק מסקנות אבל לא נכונות - בלאט יפוטר. איבוד גביע, הדחה בטופ 16 ובטח איבוד אליפות יסיימו מן הסתם את דרכו של בלאט במכבי. שום דבר במערכת לא ישתנה.
זרובבל

הודעהעל ידי refael » 28 יולי 2012, 20:12

כל כך מעצבןןןן.
לא מגיע לנו האוהדים את היחס הזה.
שאיפה לבנוניות וחיסכון בכסף למההההה
למה מכבי נהפכה בשנים האחרונות שזה מגיע לנו???
לוגאן שחקן בינוני להחריד שלא ממש יכול להתפתח לאן שהוא,אתם קולטים שהולך להיות לנו קו אחורי של לוגאן היקמן ורוט??
כבר שנים שאין קו אחורי כזה גרוע.
מה שמפליא אותי עוד יותר שהוא חתום בכלל לשנתיים אבל את שרמאנגיני שיש לו פי מאה יותר פוטנציאל החתימו בקושי לשנה!!!
אןףף מ עובר על ההנהלה הזאתתת.
תמונה
refael

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 יולי 2012, 20:16

אנשים מדברים פה על זה שאם לא נזכה בתארים אז ייצאו לדרך חדשה, וההנהלה תקציב יותר כסף, אבל למה זה בשנה שהמנויים פשוט יקרים בטירוף?
למה אני צריך לסבול..
שונא את ההנהלה וגם שמעון הזקן לא שווה כלום, שיפרוש ביחד עם הילדים השחצנים..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי refael » 28 יולי 2012, 20:45

לא אמרו שבלאט יודע לבחור זרים טובים??
ואו איזה שחקן גרוע...
תמונה
refael

הודעהעל ידי מקובי » 28 יולי 2012, 21:05

אני לא אשקר ואגיד שלא ציפיתי ללוגאן, באמת שחשבתי שפרקינס או שחקן בכיר יותר ינחת פה בסופו של דבר אבל אי אפשר לא לתת לזה צ'אנס.
עם כמה שלוגאן היה הגארד השלישי של פאו אני גם לא שוכח שהוא היה מצוין בסופוט לפני שנתיים (כאשר הוא היה מכוכבי הקבוצה מה שמייעדים לו כאן) וגם בקאחה הוא היה בסדר גמור+.

אני סומך על דיוויד בעיניים עצומות,
וגם אם זאת לא העדיפות הראשונה שלו אני בטוח שהוא יוכל להוציא מלוגאן את הדברים הטובים שבו. ויש כאלה.

לגבי מה שאתם רושמים כאן על האוהדים- אם נשים לרגע את יושבי שער 11 בצד- ברגע שתהיה פה קבוצה שתפסיד כל הזמן ולא תשחק כדורסל טוב תאמינו לי שיהיה רעש.
נכון לעכשיו אי אפשר שלא לתת לזה צ'אנס.

למי שמדבר על זה שהקו האחורי מרוויח כמו לאנגפורד לבד- מי אמר שזה הדבר שמשפיע על היכולת של השחקן? פארגו ופרקינס קיבלו כמו לאנגפורד וראינו לאיפה כל אחד הביא אותנו.
כסף לא משחק על המגרש!
מקובי

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 יולי 2012, 21:27

יש משהו שאני לא מבין..
רצו לשים 1.1 מליון על לאנגפורד, לא הלך אז רצו לשים אותם על גורדון, לא הלך כנ״ל מאריץ׳..ובסוף שמו 40% מזה על לוגאן.מה קרה ל0.6 מליון?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי felix_r » 28 יולי 2012, 22:04

מה אתם בוכים? רציתם מקאלב?
קיבלתם מקאלב לעניים. עניים מאוד..
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי משה » 28 יולי 2012, 22:25

refael כתב:לא אמרו שבלאט יודע לבחור זרים טובים??
ואו איזה שחקן גרוע...

ב500 אלף דולר יש לך אפשרות להביא זר יותר טוב מלוגאן? אני כבר לא מבקש מההנהלה להכניס יד לכיסים ולהוציא משם, אבל לפחות שלא יכניסו לעצמם כסף מהמועדון, כי לדעתי זה מה שקורה כרגע.
משה

הודעהעל ידי yzafrir » 29 יולי 2012, 04:02

אני אולי לא מתלהב מההחתמה הזאת אבל גם לא חושב שזו החתמה גרוע .
הבעיה היחידה שלי בהחתמה הזאת זה שלוגן הרבה יותר קרוב לעמדה 2 מאשר לרכז ולכן אם לא יגיע רכז נוסף (פרקינס) אז ההחתמה הזאת היא החתמה רוחבית....
אני חושב שיש ללוגן סיכוי לעשות פה עונה טובה אבל מבחינה קבוצתית זה לא יביא אותנו רחוק .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 29 יולי 2012, 04:25

כל הזמן אותן טעויות: אתה קונה מלא שחקנים בחצי מליון דולר, ואז נאלץ לשפוך כספים נוספים באמצע העונה על שחקנים נוספים. איפה פה החסכון? אם הם היו שומרים על הנדריקס באחריות הם לא היו שופכים כסף מיותר, להפך, ייתכן והיו מרוויחים. להוסיף לזה עוד חצי מליון דולר ללנגפורד, ועוד 300-400 אלף לאוחיון, וכבר חצי מהסגל היה נשמר, וכל זה בתוספת מחיר של פחות משני מליון דולר נטו. לא חבל? לא חבל לחזור על אותן טעויות כל פעם מחדש? צריך להתחיל לפתוח את שוק ההימורים. אני מהמר שבדצמבר יבוא גארד או גבוה, אולי פרקינס, אולי איזה אלכסיס אניג'ה. בזבוז כסף מיותר. אם אני בלאט בקיץ הבא אני שם את המפתחות על השולחן ומתפטר. חייבים להכניס משקיע נוסף ולטאטא את הפדרמנים.
er79

הודעהעל ידי aribari24 » 29 יולי 2012, 05:12

לא מבין מי חשבתם שיבוא... השוק כבר גמור.. אין יותר שחקנים
aribari24

הודעהעל ידי yarinsaky » 29 יולי 2012, 05:22

yzafrir כתב:אני אולי לא מתלהב מההחתמה הזאת אבל גם לא חושב שזו החתמה גרוע .
הבעיה היחידה שלי בהחתמה הזאת זה שלוגן הרבה יותר קרוב לעמדה 2 מאשר לרכז ולכן אם לא יגיע רכז נוסף (פרקינס) אז ההחתמה הזאת היא החתמה רוחבית....
אני חושב שיש ללוגן סיכוי לעשות פה עונה טובה אבל מבחינה קבוצתית זה לא יביא אותנו רחוק .

אז לדעתך זו כן החתמה לא טובה בסופו של דבר. את מי מעניין כמה הוא קולע אם הקבוצה לא תשחק טוב ? זה יעזור לחוזה העתידי שלו ותו לא.
אבל מכבי דואגת לחוזים עתידיים של השחקנים שלה בצורה אובססיבית, אז אולי זה כן מתאים לקונספט החדש.( למרות שבמקרה שלו אני די משוכנע שהוא כבר לא יהפוך לשחקן הרבה יותר טוב ממה שהוא ).
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 29 יולי 2012, 05:43

yarinsaky כתב:
yzafrir כתב:אני אולי לא מתלהב מההחתמה הזאת אבל גם לא חושב שזו החתמה גרוע .

אז לדעתך זו כן החתמה לא טובה בסופו של דבר. את מי מעניין כמה הוא קולע אם הקבוצה לא תשחק טוב ? זה יעזור לחוזה העתידי שלו ותו לא.
אבל מכבי דואגת לחוזים עתידיים של השחקנים שלה בצורה אובססיבית, אז אולי זה כן מתאים לקונספט החדש.( למרות שבמקרה שלו אני די משוכנע שהוא כבר לא יהפוך לשחקן הרבה יותר טוב ממה שהוא ).

התכוונתי במבנה הקיים בלי גארד נוסף .
לוגן את הנקודות שלו יספק אבל אם לא יביאו גארד נוסף שישלים אותו אז אנחנו נשאר אם עונה קבוצתית בינונית ועונה אישית טובה ללוגן .
שחקן כמו פרקינס יכול לשנות קצת את העונה הזאת אחרי החתמת לוגן שיכול להיות שוטינג גארד סקורר לא רע בכלל אבל לא השחקן שיוביל את הקבוצה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 29 יולי 2012, 05:47

הגארד הנוסף יגיע רק מאוקטובר או באמצע החורף לדעתי, כפוף עד כמה הדברים יראו לא טוב. ( השנה אין יריבות עד הטופ 16 אז זה יוכל להידחות ).
אבל נדמה לי שיש את טורניר גומלסקי באיזור ספטמבר עם צסק"א ועוד קבוצה חזקה ואם מכבי תחטוף שם מפלס הלחץ יעלה. נראה.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 29 יולי 2012, 06:03, נערך 2 פעמים בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי jay » 29 יולי 2012, 05:49

תגובה ראשונית: לאאא עם הרבה א' ו-#!$^*&^)#%@.

שמחתי יותר מההחתמה של היקמן, כי אותו לפחות אני לא מכיר, אני מקווה שהוא פוטנציאל שיתפוצץ, נאמר שהוא עובד קשה ושומר טוב, והוא ממש זול (בדיוק כמו סמית' עונה שעברה).

אני כל כך לא אוהב את לוגאן. מה שכן, תיארתי לעצמי שמשלמים לו סביב ה-1 מיליון דולר ומסתבר שזה חצי מיליון. הבעיה, כפי שציינו פה כבר, שזה לא כל כך מרגיע בגלל הבניה הרוחבית מבחינת היכולות המקצועיות, אין פה יהלום אחד - מקאלב במקום לוגאן היה עושה פה פלאים.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי airi » 29 יולי 2012, 05:59

קודם כל לוגאן הוא שחקן נחמד וסימפטי
קצת ביצועים שלו

http://www.youtube.com/watch?v=xv9U5b-mgxQ

בכל מקרה מענין לראות איך ישתלב בתלכיד של בלאט.
אין לי ספק שאף אחד לא כפה אותו על בלאט ..
יהיה מענין ולא הייתי סותם את הגולל על הקבוצה שמתהווה כל כך מהר..
airi

הודעהעל ידי Mta_atic » 29 יולי 2012, 06:36

דיוויד לוגאן הוא לא החתמת המאה, אבל ללא ספק מדובר בשחקן טוב עם יד מצויינת משלוש ועם ניסיון בקבוצות מהרמה הגבוהה ביורוליג.
לא צריך סתם להתבכיין עוד לפני שראינו את הסגל רץ, מבחינתי אין לי בעיה שכל שחקן בסגל יעלה חצי מיליון דולר כל עוד יהיו תוצאות טובות.

אני כן מקווה שהכסף שנחסך ישמש את מכבי להבאת סנטר טוב (פרוביץ') ואולי גם להחזרת בלו בינואר.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי Allan Turing » 29 יולי 2012, 06:41

יש מצב לעבור לשחק ביולב?
נראה לי ששם יש לנו סיכוי לא רע להגיע לטופ 8.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי מכביסט » 29 יולי 2012, 06:42

אני מאוד מקווה שלוגאן כבר בדצמבר יעלה על מטוס חזרה הביתה ויעוף מפה.
בושה וכלימה שאחד כזה ילבש את הגופיה הצהובה.
מכביסט

הודעהעל ידי er79 » 29 יולי 2012, 06:50

Mta_atic כתב:דיוויד לוגאן הוא לא החתמת המאה, אבל ללא ספק מדובר בשחקן טוב עם יד מצויינת משלוש ועם ניסיון בקבוצות מהרמה הגבוהה ביורוליג.
לא צריך סתם להתבכיין עוד לפני שראינו את הסגל רץ, מבחינתי אין לי בעיה שכל שחקן בסגל יעלה חצי מיליון דולר כל עוד יהיו תוצאות טובות.

אני כן מקווה שהכסף שנחסך ישמש את מכבי להבאת סנטר טוב (פרוביץ') ואולי גם להחזרת בלו בינואר.

הכסף שנחסך ישמש למפלס נוסף בבית של פדרמן. בוא לא נשלה אף אחד, לא יבוא לפה סנטר במעל חצי מליון דולר. הרי את ההבטחות שלהם לגארד מוכח הם כבר לא קיימו. גם בלו לא יחזור, הסיכויים לכך קלושים. ואם אנשים מנסים לעשות השוואה לעונת פ"פ, שלא יטעו, כי לגבי היקמן רב הנסתר על הגלוי, אבל אני לא מצפה מזר בעונתו הראשונה ביורוליג, שגם את קבוצתו הקודמת באיטליה בסופו של דבר לא הצליח להביא עד הסוף- יחולל נסים במכבי. בינתיים אני מתרשם ממנו שהוא פחות מנהל משחק ממה שפארגו היה למשל. תוסיפו לזה שלוגן ממש, אבל ממש לא רכז, וגם רחוק מלהיות קלעי אבסולוטי (הוא קלעי טוב, לא יותר ממנו), וגם יכולות ההגנה שלו הן לא משהו שניתן להתפאר בו - ויש לנו צמד גארדים בינוני מאוד. אף אחד מהם לא מתקרב לפ"פ במדד ההגנה, הריבאונדים, האסיסטים, האתלטיות וניהול המשחק. היתרון היחיד שלהם על פני צמד הפ"פ הוא יכולת הקליעה מחוץ לקשת. הייתי מעדיף לוותר על זה ולקבל לפחות איזה פארגו אחד ביד. קורה מצב אבסורדי שרוט יצטרך לקחת עליו יותר דקות של סדר במשחק, כי המשחק עם הצמד הנ"ל צפוי להיות להערכתי מבולגן. שלושת הניסים היחידים בסנריו ההזוי הזה הם או שהיקמן יפתיע את כולם, או שרוט יתברר כאוחיון מס' 2, או שמכבי יביאו עוד גארד. הסיכויים שמשהו מזה יקרה הם לא גבוהים במיוחד. בלאט עושה רושם שהביא רכש שיהיו לו אחוזים הרבה יותר טובים מהעונשין, מחצי מרחק ומהשלוש - אבל מה עם כל היתר? מה עם ההגנה? מה עם ניהול המשחק? גם הימצאותו של סקורר יוצר בלבל של לנגפורד בספק אם קיימת. להיקמן יש קצת מזה, גם ללוגאן, אבל זה לא זה.
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים