פופס מנסה בונסו חתם במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

פופס מנסה בונסו חתם במכבי

הודעהעל ידי BIG sofo » 30 יולי 2012, 00:12

* על פי ישראל היום (אבי סגל) :read

שיחק עונה שעברה בבשקיטאש וב22 דקות קלע 13 נקודות + 8 ריבאונדים בליגה הטורקית...

נראה שהסגל סגור (אולי יהיו שינויים לקראת הטופ 16):
1-היקמן, רוט
2-לוגאן, לנדסברג
3-סמית', פניני
4- אליהו, קיינר-מדלי
5-מנסה בונסו, שרמנדיני

:drinks
נערך לאחרונה על ידי BIG sofo בתאריך 02 אוגוסט 2012, 18:12, נערך 3 פעמים בסך הכל.
BIG sofo

Re: פופס מנסה בונסו סגר במכבי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 יולי 2012, 00:13

אני אישית מציעה לחכות עד שתהיה הודעה רשמית(אפילו ''חתם'' גם אם זה לא ממכבי ישירות)עד שנפתח ת'רד כי מחר יגידו שהוא בטורקיה\רוסיה והדיווח הזה יהיה שווה לתחת
גם מאריץ' סגר במכבי :neutral
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי BIG sofo » 30 יולי 2012, 00:20

Holiday_Armadillo כתב:אני אישית מציעה לחכות עד שתהיה הודעה רשמית(אפילו ''חתם'' גם אם זה לא ממכבי ישירות)עד שנפתח ת'רד כי מחר יגידו שהוא בטורקיה\רוסיה והדיווח הזה יהיה שווה לתחת

בגלל שזה לא כתוב באיזה אתר אינטרנט?
אבי סגל לא מפרסם סתם. הוא נחשב למקור אמין, והשנה כשפירסם, זה תמיד היה נכון.
פותחים תרדים גם על סיכום של שחקנים, ולא רק חתימה.
יכול להיות שבסוף יחתום בקבוצה אחרת, אבל בכל זאת, המקור הוא מקור אמין ואין סיבה לא לפתוח על זה נושא.
BIG sofo

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 יולי 2012, 00:22

BIG sofo כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אני אישית מציעה לחכות עד שתהיה הודעה רשמית(אפילו ''חתם'' גם אם זה לא ממכבי ישירות)עד שנפתח ת'רד כי מחר יגידו שהוא בטורקיה\רוסיה והדיווח הזה יהיה שווה לתחת

יכול להיות שבסוף יחתום בקבוצה אחרת, אבל בכל זאת, המקור הוא מקור אמין ואין סיבה לא לפתוח על זה נושא.

אני לא אמרתי שאבי סגל לא אמין או שמנסה בונסו לא באמת סגר, אמרתי שדברים יכולים להשתנות זה הכל
אני אישית לא ראיתי ת'רדים על סיכומים אלא אם כן מכבי הודיעו על זה אבל בסדר..איך שבא לכם :thumbup
לי אישית קצת קשה פשוט לנתח את ההחתמה של השחקן או להתייחס אליו כאל שחקן של מכבי כל עוד אין משהו יותר..קונקרטי מזה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי BIG sofo » 30 יולי 2012, 00:26

Holiday_Armadillo כתב:
BIG sofo כתב:

אני לא אמרתי שאבי סגל לא אמין או שמנסה בונסו לא באמת סגר, אמרתי שדברים יכולים להשתנות זה הכל
אני אישית לא ראיתי ת'רדים על סיכומים אלא אם כן מכבי הודיעו על זה אבל בסדר..איך שבא לכם :thumbup
לי אישית קצת קשה פשוט לנתח את ההחתמה של השחקן או להתייחס אליו כאל שחקן של מכבי כל עוד אין משהו יותר..קונקרטי מזה

נשמח לשמוע בכל זאת את חוות דעתך על השחקן
ממה שאני יודע, הוא נחשב לשומר בינוני, ריבאונדר מצויין, ובהתקפה אין לו מהלכים מיוחדים וניזון בעיקר מסלים באזור של הסל(בעיקר דאנקים). אבל השאלה מי ישמור על הסנטרים המסיביים ביורוליג?
הרכב של מנסה בונסו וקיינר מדלי יכול להלהיב ולהביא המון לחימה ואנרגיה
BIG sofo

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 יולי 2012, 00:43

אני מסכימה עם המשפט האחרון שלך
קו קדמי של מנסה בונסו וקיינר מדלי חוץ מזה שיהיה אולי הקו הקדמי הארוך ביותר מבחינה מילולית יהיה גם קו נהדר מבחינה ויזואלית
מנסה בונסו אולי לא השחקן שכולם קיוו לו אבל בהחלט יכול היה להיות הרבה יותר גרוע..צריך רק לקוות שהוא לא ייפצע או משהו וששרמאן ימשיך בקו העלייה שלו מבחינת ק''ג
גם אם ליאור לא יתאפס(והוא לא)עדיין אמור להיות לנו קו קדמי מוכשר מאוד בכל מה שקשור לריבאונדים..משהו שמאוד היה חסר לנו העונה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 30 יולי 2012, 00:46

טוב נו, צריך להיות אופטימיים ממה שיש..
עכשיו נשאר רק להשאיר את ג'יימס ולהביא גארד ישראלי, נראה לי האופצייה הטובה ביותר היא "לא חביב הפורום" רביב לימונד..
מבחינת יכולות הוא הכי טוב שאפשר..אופי לא בטוח..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי מכביסט » 30 יולי 2012, 00:50

רק דבר אחד יכול עוד איכשהו לשנות משהו
לשחרר את ג'יימס ולהביא סנטר נורמלי או להשאיר את מצ'באן
מכביסט

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 יולי 2012, 00:52

LIAV10 כתב:טוב נו, צריך להיות אופטימיים ממה שיש..
עכשיו נשאר רק להשאיר את ג'יימס ולהביא גארד ישראלי, נראה לי האופצייה הטובה ביותר היא "לא חביב הפורום" רביב לימונד..
מבחינת יכולות הוא הכי טוב שאפשר..אופי לא בטוח..

על רביב לימונד נאמר ''שחקן פצצה, אופי אחרי הפצצה''
גועל נפש של בן אדם ואם הבעלים(לשעבר)של אלדן מתבטא נגדו בגלל האופי אז לא להתקרב אליו
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 30 יולי 2012, 01:39

מעדיף את דורסי או פרוביץ' לפניו. סנטר הוא לא, ממש לא. ממה שאני רואה ממנו לאחרונה, הבחור עצמו משוכנע שהוא רכז.
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 יולי 2012, 01:42

asafb96 כתב:מעדיף את דורסי או פרוביץ' לפניו. סנטר הוא לא, ממש לא. ממה שאני רואה ממנו לאחרונה, הבחור עצמו משוכנע שהוא רכז.

אני באמת לא מבינה למה אנשים כל כך מהופנטים מפרוביץ'..מעולם לא השאיר עליי רושם של יותר משרוך גמלוני
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 30 יולי 2012, 01:45

Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:מעדיף את דורסי או פרוביץ' לפניו. סנטר הוא לא, ממש לא. ממה שאני רואה ממנו לאחרונה, הבחור עצמו משוכנע שהוא רכז.

אני באמת לא מבינה למה אנשים כל כך מהופנטים מפרוביץ'..מעולם לא השאיר עליי רושם של יותר משרוך גמלוני

שלא תביני לא נכון, אני ממש לא מחזיק ממנו איזה סנטר על, וגם לא קרוב לקח. שחקן חביב, אבל מבחינת מאצ' אפ, הוא הרבה יותר מתאים ליורוליג מול הסנטרים הכבדים והפיזיים מבונסו.
asafb96

הודעהעל ידי חנןפרנקל » 30 יולי 2012, 02:15

Holiday_Armadillo כתב:

נראה לי שהתבלבלת הווארד רוצה צהוב של הלייקרס לא של מכבי :laugh2
לא יגיע לפה משהו טוב מפרוביץ' ואני כולי תקווה שהוא יגיע לפה
חנןפרנקל

הודעהעל ידי אלמוג » 30 יולי 2012, 03:08

יש לנו סגל בתקציב של הפועל ירושלים בעונה עם דרוקר ומקארתי.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי yarinsaky » 30 יולי 2012, 05:15

מה שחשבתי לפני חודשיים בצחוק קצת הפך למציאות. פופס במכבי .( חשבתי עליו יותר בעמדה 4 ) ההחתמה שלו היא הודאה בכישלון של מכבי למצוא תחליף של 5 קלאסי להנדריקס.( שמכבי טענה שהוא לא מספיק סנטר אלא 4.5 ).
מצד שני, היתרון שלו שהוא יכול לשחק גם עם מדלי ואליהו וגם עם שארמדיני.

מעניין איזו חמישייה תהיה לנו . היקמן ולוגאן וסמית' נראים די בטוחים בינתיים בעמדות 1,2,3 . פופס פותח ? שארמדיני ? מי בעמדה 4 ? אליהו או מדלי ? מכבי תפתח בלי אף ישראלי ?
התהיה שלי היא לגבי שון ג'יימס והסנטר השלישי. הקו הקדמי לא צריך עוד שחקן כמו שון אחרי פופס, אולי כדאי לוותר עליו ולהביא עוד גארד כדי לחזק את הקו האחורי הרעוע.
(ד"א, תיוס נראה מעולה בנבחרת עד כה. אולי היו צריכים להישמע לבלאט ולהביא אותו ולחסוך בעמדה של סנטר שלישי בישראלי במקום זר )

מזל גדול שיש לנו בית קל העונה. לא רוצה לחשוב מה היה קורה עם קבוצה חדשה ולא הכי ברורה כזאת בהגרלה של שנה שעברה.

על פניו יש לנו סגל בינוני למשעי, נראה את הקוסם בלאט הפעם.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 30 יולי 2012, 05:50, נערך 3 פעמים בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי er79 » 30 יולי 2012, 05:30

גם אני העדפתי את פרוביץ' או דורסי. בכל מקרה, שיהיה לפופס בהצלחה. חבל שארויו גם לא פה, התיאום שלו עם פופס בעונה שעברה היה פנטסטי. אני בספק אם נזכה לראות תיאום שכזה עם לוגאן או היקמן.
er79

הודעהעל ידי מתAMסרת » 30 יולי 2012, 06:04

yarinsaky כתב:מה שחשבתי לפני חודשיים בצחוק קצת הפך למציאות. פופס במכבי .( חשבתי עליו יותר בעמדה 4 ) ההחתמה שלו היא הודאה בכישלון של מכבי למצוא תחליף של 5 קלאסי להנדריקס.( שמכבי טענה שהוא לא מספיק סנטר אלא 4.5 ).
מצד שני, היתרון שלו שהוא יכול לשחק גם עם מדלי ואליהו וגם עם שארמדיני.

מעניין איזו חמישייה תהיה לנו . היקמן ולוגאן וסמית' נראים די בטוחים בינתיים בעמדות 1,2,3 . פופס פותח ? שארמדיני ? מי בעמדה 4 ? אליהו או מדלי ? מכבי תפתח בלי אף ישראלי ?
התהיה שלי היא לגבי שון ג'יימס והסנטר השלישי. הקו הקדמי לא צריך עוד שחקן כמו שון אחרי פופס, אולי כדאי לוותר עליו ולהביא עוד גארד כדי לחזק את הקו האחורי הרעוע.
(ד"א, תיוס נראה מעולה בנבחרת עד כה. אולי היו צריכים להישמע לבלאט ולהביא אותו ולחסוך בעמדה של סנטר שלישי בישראלי במקום זר )

מזל גדול שיש לנו בית קל העונה. לא רוצה לחשוב מה היה קורה עם קבוצה חדשה ולא הכי ברורה כזאת בהגרלה של שנה שעברה.

על פניו יש לנו סגל בינוני למשעי, נראה את הקוסם בלאט הפעם.

די מסכימה איתך. לדעתי הנדריקס היה עדיף (בטח אם יש לנו את ג'יימס). אבל הוא לא פה ופופס כנראה שכן. שיהיה לו הרבה בהצלחה.
גם אני חושבת שג'יימס מיותר כרגע, אבל מה... תביא עוד גארד בינוני ?..אין לנו מספיק מזה ?
מתAMסרת

הודעהעל ידי yarinsaky » 30 יולי 2012, 06:07

לדעתי בכל מקרה יגיע עוד גארד בינוני, הפעם ישראלי. ( 4 ישראלים לא יספיקו למכבי כנראה ) לפחות עם זר יש קצת תקווה, אם כי קלושה בקיץ כגון זה.
בקיצור, המצב די חרבנה הקיץ. לפחות לי נראה שזו קבוצה לשנה בלבד שרובה תתפרק בקיץ הקרוב ובקיץ הבא שוב חלומות ופנטזיות . :)
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי er79 » 30 יולי 2012, 06:18

בין כה וכה יש לנו 7 זרים, ששניים מהם יהיו על אזרחי כל משחק קופליג. מצד שני, חוץ מיותם אין גארד ישראלי ראוי. גם לא גארד יהודי ראוי (זאק רוזן וכריס רובלאוסקי רחוקים מלהיות פתרון כרגע). מה שהייתי עושה זה להשלים עם 7 זרים ו-4 ישראלים, אבל לשחרר את ג'יימס (או להשאילו) כי הוא מיותר בקאדר הזה, ובכל זאת להביא גארד נוסף, כי אין ברירה. יהיו 7 זרים כמו כרגע, אבל לפחות יש הזדמנות לתקן במעט את הקו האחורי הקלוקל. חייבים גארד שיודע לנהל משחק באופן מוכח, היקמן ולוגאן לא כאלו. רוט לא אמור להוביל משחק יורוליג לדקות ארוכות (אלא אם כן בלאט יהפוך אותו לאוחיון 2, אבל גם ליד אוחיון היו שני רכזים בכל רגע נתון בעונה שעברה: פאפאלוקאס ופרמאר/מאלט). היחיד שלמיטב ידיעתי פנוי כרגע הוא קרלוס ארויו, והוא יכול להיות פתרון טוב. אבל עזבו, זה לא יקרה, הסגל סגור, וזה סגל רע מאוד. נקווה שבלאט יצליח לעשות איתו משהו. אני כבר אומר לכם שזר שמגיע באמצע העונה, לעולם, אבל לעולם - לא מצליח במכבי. זה לא קרה וזה לא יקרה. במקום לרכוש 10 שחקנים משלימים בחצי מליון ואז לבזבז עוד מליון+ באמצע העונה על זרים שמועדים מלכתחילה לכשלון, מכבי הייתה חייבת באנקרים בלפחות שתי עמדות (גארד וסנטר), יקרים יותר אבל מוכחים, ומסביבם להציב את כל השחקנים המשלימים.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 30 יולי 2012, 06:31

דבר אחד בטוח , בסגל הזה המשחק ההתקפי יהיהמהיר מאוד ומבוסס המון על אתלטיות ולא משחק מסודר עם הכנסות כדורים פנימה .
מבחינה הגנתית זה כבר סיפור אחר , דיויד יצטרך לעבוד קשה מאוד כדי לבנות איזה שהוא משחק הגנה קבוצתי שיכפר על החסרונות והאמת שהוא יודע לעשות את זה .
אם עונה שעברה היה חסר לי הטבעות מטורפות ומשחק אתלטי אז השנה יהיה לנו את זה בשפע .
כמובן שעוד רכז לא יזיק במקום ג'יימס .
אני גם לא מבין את ההגיון להחזיק סנטר שלשי יקר (עכשיו כשפופס חתם זה די ברור שיש סנטר זר שלישי יקר ) במקום להביא ישראלי זול (רוטבארט) וגארד זר נוסף.....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־24 אורחים