קודי כתב:עם כל הכבוד לשאייר, לנדסברג ושאר ישראלים/יהודים/מתאזרחים, אף ישראלי שהוא לא יותם, כספי, אליהו, בלו ופניני לא שווה שקל יותר מ-250 אלף דולר. לא מכיר אף ישראלי כזה שקרע זוג נעליים ביורוליג ועשה משהו מעבר לליגה הקקיונית שלנו. שאייר הוא שחקן לא רע אבל עדיין לא שיחק דקה של כדורסל מקצועני, לא נבחר בדראפט, עבר פציעה קשה (יש לו פגיעה פרמננטית בעצב הראיה שגורמת לכך ששדה הראיה שלו בעין ימין מוגבל) ושיחק בסה"כ 3 חודשים בעונה שעברה (וגם זה בדי ליג). יכול להיות שהוא לא פחות מוכשר מהלפרין ועוד יגיע לרמה שלו אבל כרגע הוא עוד שחקן בוסר שצריך להוכיח את עצמו. בשכר שהוא מבקש או אפילו קרוב לכך זה no brainer מוחלט מבחינת מכבי.
אני שמעתי שהיתה לו היפרדות רשתית, שזה פגיעה ברשתית ולא בעצב הראיה, למרות שזה בהחלט גורם לפגיעה בשדה הראייה לפי האיזור ברשתית שנפגע.
צפריר, גם אם אתה ראית את השחקנים המוזכרים, לא אומר שאתה או מישהו בכלל יכול לדעת איך השחקן ישתלב או לא ישתלב במכבי. אנחנו לא נביאים, והרבה פעמים שחקנים מפתיעים אותנו (לטובה ולרעה).
למרות שאני בהחלט מסכימה איתך שלמרות הכבוד העצום שלי לבלאט, ולמרות שאני בהחלט סומכת על הבחירות שלו, הוא עדיין לא אלוהים וגם הוא יכול לטעות ולא צריך מיד לחשוב שכל שחקן שהוא יביא יהיה הצלחה ענקית, ואין שום סיכוי ששחקן שבלאט יביא ייכשל.