16 יוני 2011, 16:02
קודי כתב:עם כל הכבוד לשאייר, לנדסברג ושאר ישראלים/יהודים/מתאזרחים, אף ישראלי שהוא לא יותם, כספי, אליהו, בלו ופניני לא שווה שקל יותר מ-250 אלף דולר. לא מכיר אף ישראלי כזה שקרע זוג נעליים ביורוליג ועשה משהו מעבר לליגה הקקיונית שלנו. שאייר הוא שחקן לא רע אבל עדיין לא שיחק דקה של כדורסל מקצועני, לא נבחר בדראפט, עבר פציעה קשה (יש לו פגיעה פרמננטית בעצב הראיה שגורמת לכך ששדה הראיה שלו בעין ימין מוגבל) ושיחק בסה"כ 3 חודשים בעונה שעברה (וגם זה בדי ליג). יכול להיות שהוא לא פחות מוכשר מהלפרין ועוד יגיע לרמה שלו אבל כרגע הוא עוד שחקן בוסר שצריך להוכיח את עצמו. בשכר שהוא מבקש או אפילו קרוב לכך זה no brainer מוחלט מבחינת מכבי.
16 יוני 2011, 16:07
16 יוני 2011, 16:09
חנו'ש כתב:קודי כתב:עם כל הכבוד לשאייר, לנדסברג ושאר ישראלים/יהודים/מתאזרחים, אף ישראלי שהוא לא יותם, כספי, אליהו, בלו ופניני לא שווה שקל יותר מ-250 אלף דולר. לא מכיר אף ישראלי כזה שקרע זוג נעליים ביורוליג ועשה משהו מעבר לליגה הקקיונית שלנו. שאייר הוא שחקן לא רע אבל עדיין לא שיחק דקה של כדורסל מקצועני, לא נבחר בדראפט, עבר פציעה קשה (יש לו פגיעה פרמננטית בעצב הראיה שגורמת לכך ששדה הראיה שלו בעין ימין מוגבל) ושיחק בסה"כ 3 חודשים בעונה שעברה (וגם זה בדי ליג). יכול להיות שהוא לא פחות מוכשר מהלפרין ועוד יגיע לרמה שלו אבל כרגע הוא עוד שחקן בוסר שצריך להוכיח את עצמו. בשכר שהוא מבקש או אפילו קרוב לכך זה no brainer מוחלט מבחינת מכבי.
אני שמעתי שהיתה לו היפרדות רשתית, שזה פגיעה ברשתית ולא בעצב הראיה, למרות שזה בהחלט גורם לפגיעה בשדה הראייה לפי האיזור ברשתית שנפגע.צפריר, גם אם אתה ראית את השחקנים המוזכרים, לא אומר שאתה או מישהו בכלל יכול לדעת איך השחקן ישתלב או לא ישתלב במכבי. אנחנו לא נביאים, והרבה פעמים שחקנים מפתיעים אותנו (לטובה ולרעה).
למרות שאני בהחלט מסכימה איתך שלמרות הכבוד העצום שלי לבלאט, ולמרות שאני בהחלט סומכת על הבחירות שלו, הוא עדיין לא אלוהים וגם הוא יכול לטעות ולא צריך מיד לחשוב שכל שחקן שהוא יביא יהיה הצלחה ענקית, ואין שום סיכוי ששחקן שבלאט יביא ייכשל.
16 יוני 2011, 16:12
קודי כתב:חנו'ש כתב:קודי כתב:עם כל הכבוד לשאייר, לנדסברג ושאר ישראלים/יהודים/מתאזרחים, אף ישראלי שהוא לא יותם, כספי, אליהו, בלו ופניני לא שווה שקל יותר מ-250 אלף דולר. לא מכיר אף ישראלי כזה שקרע זוג נעליים ביורוליג ועשה משהו מעבר לליגה הקקיונית שלנו. שאייר הוא שחקן לא רע אבל עדיין לא שיחק דקה של כדורסל מקצועני, לא נבחר בדראפט, עבר פציעה קשה (יש לו פגיעה פרמננטית בעצב הראיה שגורמת לכך ששדה הראיה שלו בעין ימין מוגבל) ושיחק בסה"כ 3 חודשים בעונה שעברה (וגם זה בדי ליג). יכול להיות שהוא לא פחות מוכשר מהלפרין ועוד יגיע לרמה שלו אבל כרגע הוא עוד שחקן בוסר שצריך להוכיח את עצמו. בשכר שהוא מבקש או אפילו קרוב לכך זה no brainer מוחלט מבחינת מכבי.
אני שמעתי שהיתה לו היפרדות רשתית, שזה פגיעה ברשתית ולא בעצב הראיה, למרות שזה בהחלט גורם לפגיעה בשדה הראייה לפי האיזור ברשתית שנפגע.צפריר, גם אם אתה ראית את השחקנים המוזכרים, לא אומר שאתה או מישהו בכלל יכול לדעת איך השחקן ישתלב או לא ישתלב במכבי. אנחנו לא נביאים, והרבה פעמים שחקנים מפתיעים אותנו (לטובה ולרעה).
למרות שאני בהחלט מסכימה איתך שלמרות הכבוד העצום שלי לבלאט, ולמרות שאני בהחלט סומכת על הבחירות שלו, הוא עדיין לא אלוהים וגם הוא יכול לטעות ולא צריך מיד לחשוב שכל שחקן שהוא יביא יהיה הצלחה ענקית, ואין שום סיכוי ששחקן שבלאט יביא ייכשל.
לא משנה בדיוק מה היה לו. העובדה היא שהוא יצטרך לשחק מעתה ואילך בלי יכולת לראות בעין הימנית למעלה ועם משקפיים - בהחלט לא אידיאלי לרכז. בנוסף לכך הוא לא שיחק במרבית העונה שעברה ועדיין לא שיחק דקה אחת של כדורסל מקצועני. לא זוכר ששחקן שלא נבחר בדראפט, עבר פציעה קשה ולא שיחק כדורסל מקצועני הרוויח כל כך הרבה כסף כמו ששאייר מבקש.
16 יוני 2011, 16:16
16 יוני 2011, 16:18
16 יוני 2011, 16:19
טיקי חוזר כתב:אפילו עיתונאים יותר מקורבים מורד כהן שמו כתבה " שפניני בתום העונה שחקן חופשי "..........
16 יוני 2011, 16:21
קודי כתב:חנו'ש כתב:קודי כתב:עם כל הכבוד לשאייר, לנדסברג ושאר ישראלים/יהודים/מתאזרחים, אף ישראלי שהוא לא יותם, כספי, אליהו, בלו ופניני לא שווה שקל יותר מ-250 אלף דולר. לא מכיר אף ישראלי כזה שקרע זוג נעליים ביורוליג ועשה משהו מעבר לליגה הקקיונית שלנו. שאייר הוא שחקן לא רע אבל עדיין לא שיחק דקה של כדורסל מקצועני, לא נבחר בדראפט, עבר פציעה קשה (יש לו פגיעה פרמננטית בעצב הראיה שגורמת לכך ששדה הראיה שלו בעין ימין מוגבל) ושיחק בסה"כ 3 חודשים בעונה שעברה (וגם זה בדי ליג). יכול להיות שהוא לא פחות מוכשר מהלפרין ועוד יגיע לרמה שלו אבל כרגע הוא עוד שחקן בוסר שצריך להוכיח את עצמו. בשכר שהוא מבקש או אפילו קרוב לכך זה no brainer מוחלט מבחינת מכבי.
לא משנה בדיוק מה היה לו. העובדה היא שהוא יצטרך לשחק מעתה ואילך בלי יכולת לראות בעין הימנית למעלה ועם משקפיים - בהחלט לא אידיאלי לרכז. בנוסף לכך הוא לא שיחק במרבית העונה שעברה ועדיין לא שיחק דקה אחת של כדורסל מקצועני. לא זוכר ששחקן שלא נבחר בדראפט, עבר פציעה קשה ולא שיחק כדורסל מקצועני הרוויח כל כך הרבה כסף כמו ששאייר מבקש.
16 יוני 2011, 16:24
16 יוני 2011, 16:58
16 יוני 2011, 17:02
16 יוני 2011, 17:03
yzafrir כתב:לפי מה שקראתי על הפציעה שלו היא הפיכה הוא החלים ממנה לגמרי , המשקפיים הם רק משקפי מגן
16 יוני 2011, 17:05
yzafrir כתב:הולדיי (יש לך שם ?) , אני אומר את דעתי עליו אבל אף אחד לא יודע איך זה יעבוד במכבי , אפילו בלאט לא .
בזמנו אני הייתי נגד ההחתמה של אנדרסון אחרי שעקבתי אחריו כשנתיים והבנתי שפיני טועה לגביו בזה שהוא חושב שהוא יהיה אנתוני פארקר הבא והסתבר שצדקתי לגביו .
ריברס הוא לא הד קייס כמו אנדרסון אבל סגנון המשחק שלו די אנוכי ולצד שחקן כמו פארגו זה בעייתי .
אם דיויד חושב שהוא יכול לאלף אותו אז שיהיה לו בהצלחה אבל אני חושב שהוא טועה.
16 יוני 2011, 17:12
קודי כתב:עם כל הכבוד לשאייר, לנדסברג ושאר ישראלים/יהודים/מתאזרחים, אף ישראלי שהוא לא יותם, כספי, אליהו, בלו ופניני לא שווה שקל יותר מ-250 אלף דולר. לא מכיר אף ישראלי כזה שקרע זוג נעליים ביורוליג ועשה משהו מעבר לליגה הקקיונית שלנו.
16 יוני 2011, 17:19
16 יוני 2011, 17:24
yzafrir כתב:אני לא מבין על מה הבלוגיסט הזה מדבר ??
שייר נפצע בליגת קיץ ורק באמצע העונה חזר לשחק בדי ליג.....הוא לא ישב שנה שלמה ללא כדורסל....
לפי מה שקראתי על הפציעה שלו היא הפיכה הוא החלים ממנה לגמרי , המשקפיים הם רק משקפי מגן
הולדיי (יש לך שם ?) , אני אומר את דעתי עליו אבל אף אחד לא יודע איך זה יעבוד במכבי , אפילו בלאט לא .
בזמנו אני הייתי נגד ההחתמה של אנדרסון אחרי שעקבתי אחריו כשנתיים והבנתי שפיני טועה לגביו בזה שהוא חושב שהוא יהיה אנתוני פארקר הבא והסתבר שצדקתי לגביו .
ריברס הוא לא הד קייס כמו אנדרסון אבל סגנון המשחק שלו די אנוכי ולצד שחקן כמו פארגו זה בעייתי .
אם דיויד חושב שהוא יכול לאלף אותו אז שיהיה לו בהצלחה אבל אני חושב שהוא טועה.
16 יוני 2011, 18:33
16 יוני 2011, 18:37
yzafrir כתב:לא עדיף לקחת שחקן שכבר לא צריך לסדר לו כלום בראש ? למה ללכת על עוד פרוייקטים כאלו ??
כבר עלו מעומדים יותר מתאימים ממנו ולדעתי זאת תיהיה טעות להחתים אותו .
16 יוני 2011, 18:50
בעל זבוב כתב:yzafrir כתב:לא עדיף לקחת שחקן שכבר לא צריך לסדר לו כלום בראש ? למה ללכת על עוד פרוייקטים כאלו ??
כבר עלו מעומדים יותר מתאימים ממנו ולדעתי זאת תיהיה טעות להחתים אותו .
מי יותר טוב ממנו? רוט? אוחיון? אבי סוכר אולי?
16 יוני 2011, 19:13