אשכול המלפפונים / סגל

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל

הודעהעל ידי חנו'ש » 16 יוני 2011, 16:02

קודי כתב:עם כל הכבוד לשאייר, לנדסברג ושאר ישראלים/יהודים/מתאזרחים, אף ישראלי שהוא לא יותם, כספי, אליהו, בלו ופניני לא שווה שקל יותר מ-250 אלף דולר. לא מכיר אף ישראלי כזה שקרע זוג נעליים ביורוליג ועשה משהו מעבר לליגה הקקיונית שלנו. שאייר הוא שחקן לא רע אבל עדיין לא שיחק דקה של כדורסל מקצועני, לא נבחר בדראפט, עבר פציעה קשה (יש לו פגיעה פרמננטית בעצב הראיה שגורמת לכך ששדה הראיה שלו בעין ימין מוגבל) ושיחק בסה"כ 3 חודשים בעונה שעברה (וגם זה בדי ליג). יכול להיות שהוא לא פחות מוכשר מהלפרין ועוד יגיע לרמה שלו אבל כרגע הוא עוד שחקן בוסר שצריך להוכיח את עצמו. בשכר שהוא מבקש או אפילו קרוב לכך זה no brainer מוחלט מבחינת מכבי.

אני שמעתי שהיתה לו היפרדות רשתית, שזה פגיעה ברשתית ולא בעצב הראיה, למרות שזה בהחלט גורם לפגיעה בשדה הראייה לפי האיזור ברשתית שנפגע.

צפריר, גם אם אתה ראית את השחקנים המוזכרים, לא אומר שאתה או מישהו בכלל יכול לדעת איך השחקן ישתלב או לא ישתלב במכבי. אנחנו לא נביאים, והרבה פעמים שחקנים מפתיעים אותנו (לטובה ולרעה).
למרות שאני בהחלט מסכימה איתך שלמרות הכבוד העצום שלי לבלאט, ולמרות שאני בהחלט סומכת על הבחירות שלו, הוא עדיין לא אלוהים וגם הוא יכול לטעות ולא צריך מיד לחשוב שכל שחקן שהוא יביא יהיה הצלחה ענקית, ואין שום סיכוי ששחקן שבלאט יביא ייכשל.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yzafrir » 16 יוני 2011, 16:07

פופס זה כלכך 2009...ורד תתקדמי....
לגביי שייר , יכול להיות שבאמת יש לו הצעות גבוהות ממכבי ועל זה מתבססת הדרישה שלו...כמה מקבל קלאטאס בפאו ? אני בטוח שהרבה יותר ממה ששייר דורש...אי אפשר להשוות את שייר לזרים שמגיעים לליגה שלנו בשביל 100K גם כי הוא ישראלי וגם כי קריירה מפוארת במכללות זה אנדרסטייטמנט....אני מסכים שהוא לא צריך לקבל את הסכום שטוענים שהוא מבקש (אני בספק בזה) אבל הוא בהחלט ראוי ל-300 לעונה . פארגו הרוויח 250K אבל שייר ישראלי בגלל זה הערך שלו למכבי גדול יותר.
הרי ברור שאם אליהו נניח היה זר אז הוא בחיים לא היה מקבל את מה שהוא מקבל היום במכבי ואולי אפילו לא היה בקבוצה....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 16 יוני 2011, 16:09

חנו'ש כתב:
קודי כתב:עם כל הכבוד לשאייר, לנדסברג ושאר ישראלים/יהודים/מתאזרחים, אף ישראלי שהוא לא יותם, כספי, אליהו, בלו ופניני לא שווה שקל יותר מ-250 אלף דולר. לא מכיר אף ישראלי כזה שקרע זוג נעליים ביורוליג ועשה משהו מעבר לליגה הקקיונית שלנו. שאייר הוא שחקן לא רע אבל עדיין לא שיחק דקה של כדורסל מקצועני, לא נבחר בדראפט, עבר פציעה קשה (יש לו פגיעה פרמננטית בעצב הראיה שגורמת לכך ששדה הראיה שלו בעין ימין מוגבל) ושיחק בסה"כ 3 חודשים בעונה שעברה (וגם זה בדי ליג). יכול להיות שהוא לא פחות מוכשר מהלפרין ועוד יגיע לרמה שלו אבל כרגע הוא עוד שחקן בוסר שצריך להוכיח את עצמו. בשכר שהוא מבקש או אפילו קרוב לכך זה no brainer מוחלט מבחינת מכבי.

אני שמעתי שהיתה לו היפרדות רשתית, שזה פגיעה ברשתית ולא בעצב הראיה, למרות שזה בהחלט גורם לפגיעה בשדה הראייה לפי האיזור ברשתית שנפגע.צפריר, גם אם אתה ראית את השחקנים המוזכרים, לא אומר שאתה או מישהו בכלל יכול לדעת איך השחקן ישתלב או לא ישתלב במכבי. אנחנו לא נביאים, והרבה פעמים שחקנים מפתיעים אותנו (לטובה ולרעה).
למרות שאני בהחלט מסכימה איתך שלמרות הכבוד העצום שלי לבלאט, ולמרות שאני בהחלט סומכת על הבחירות שלו, הוא עדיין לא אלוהים וגם הוא יכול לטעות ולא צריך מיד לחשוב שכל שחקן שהוא יביא יהיה הצלחה ענקית, ואין שום סיכוי ששחקן שבלאט יביא ייכשל.

לא משנה בדיוק מה היה לו. העובדה היא שהוא יצטרך לשחק מעתה ואילך בלי יכולת לראות בעין הימנית למעלה ועם משקפיים - בהחלט לא אידיאלי לרכז. בנוסף לכך הוא לא שיחק במרבית העונה שעברה ועדיין לא שיחק דקה אחת של כדורסל מקצועני. לא זוכר ששחקן שלא נבחר בדראפט, עבר פציעה קשה ולא שיחק כדורסל מקצועני הרוויח כל כך הרבה כסף כמו ששאייר מבקש.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 יוני 2011, 16:12

קודי כתב:
חנו'ש כתב:

אני שמעתי שהיתה לו היפרדות רשתית, שזה פגיעה ברשתית ולא בעצב הראיה, למרות שזה בהחלט גורם לפגיעה בשדה הראייה לפי האיזור ברשתית שנפגע.צפריר, גם אם אתה ראית את השחקנים המוזכרים, לא אומר שאתה או מישהו בכלל יכול לדעת איך השחקן ישתלב או לא ישתלב במכבי. אנחנו לא נביאים, והרבה פעמים שחקנים מפתיעים אותנו (לטובה ולרעה).

לא משנה בדיוק מה היה לו. העובדה היא שהוא יצטרך לשחק מעתה ואילך בלי יכולת לראות בעין הימנית למעלה ועם משקפיים - בהחלט לא אידיאלי לרכז. בנוסף לכך הוא לא שיחק במרבית העונה שעברה ועדיין לא שיחק דקה אחת של כדורסל מקצועני. לא זוכר ששחקן שלא נבחר בדראפט, עבר פציעה קשה ולא שיחק כדורסל מקצועני הרוויח כל כך הרבה כסף כמו ששאייר מבקש.

וניקח בעירבון מוגבל שזה באמת מה שהוא מבקש
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 16 יוני 2011, 16:16

אפילו עיתונאים יותר מקורבים מורד כהן שמו כתבה " שפניני בתום העונה שחקן חופשי ".......... :throwup2
טיקי חוזר

הודעהעל ידי חנו'ש » 16 יוני 2011, 16:18

יובל, לא ניסיתי לסנגר על שייר, רק רציתי לדייק....
באמת שאין לי יותר מידי מידע ועל כן גם דיעה לגביו ולבי יכולותיו.

ובלי קשר, לא ממש ברור לי אך משקפיים אמורות לעזור במקרה של היפרדות רשתית... :unsure
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 יוני 2011, 16:19

טיקי חוזר כתב:אפילו עיתונאים יותר מקורבים מורד כהן שמו כתבה " שפניני בתום העונה שחקן חופשי ".......... :throwup2

נראה לי מכבי גילו שגלדסטון אדום..למה הם התעקשו להביך אותו שוב ושוב ושוב היום
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 16 יוני 2011, 16:21

קודי כתב:
חנו'ש כתב:

בהמשך למה שכתבת, רראיתי לנכון להביא פה את הקטע הבא מ- BasketCasePsy's Blog לגבי שייר (מ-23.5.11):

שייר. חידה לי. הבחור היה כוכב קבוצה רצינית במכללות, שגם לקחה את האליפות בלי להתבלבל. אני לא אומר שיחליף את קובי, אבל, אף קבוצה בעולם לא מצאה לנכון להחתים אותו??? גם ראיתי ראיונות ארוכים איתו. נראה חמד של בחור. לפחות היה. משהו שמה מסריח, והדג מסריח מהראש, והראש נהיה לי לא בריא בכלל, במיטה חולה מאוד, עם הבובה, דוקטור. מילה של סרג'יו, יש שם משהו. לא יודע מה. וככל שפחות מדברים על זה, זה כנראה יותר כואב. החל באיזו פציעה, וכלה באיזו טרגדיה. שנה שלמה לא חתם?? זו שנה קריטית. שנה שיוצאים לעולם. לא סתם לא חותמים בשנה כזאת. עליי שאני מנסה גם לברר לכם במקורותיי יודעי הדבר, אבל בינתיים, זה אומר שצריך לחשוב גם על כיוונים אחיירים. להבדיל משנה שעברה, לא ראינו השנה, בליגה, איזה גארד עילוי מטורף, שיכול להצהיב מאושר. כמו שכבתנו מקודם. דיויד, לעבודה.

במחיר הנכון כדאי להביא את שייר ולנסות אותו בקבוצה, כי יש לו פוטנציאל.
אבל לשלם עליו 750K לשנתיים זה להמר. ומי שרוצה להמר כדאי לו ללכת לקזינו ולא לסוכן של שייר.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 16 יוני 2011, 16:24

הכי מצחיק שפופס פצוע די רציני בכתף טאפילו לא בסגל לאליפות אירופה ... עכשיו נפל לי אסימון למה מכבי רוצים אותו - חוסר לנו שחק בקו קדמי שפצוע כרוני , הרי גרין סיים חוזה וחייבים מחליף לחימום הספסל על ג'ינס . :duh
טיקי חוזר

הודעהעל ידי yzafrir » 16 יוני 2011, 16:58

אני לא מבין על מה הבלוגיסט הזה מדבר ??
שייר נפצע בליגת קיץ ורק באמצע העונה חזר לשחק בדי ליג.....הוא לא ישב שנה שלמה ללא כדורסל....
לפי מה שקראתי על הפציעה שלו היא הפיכה הוא החלים ממנה לגמרי , המשקפיים הם רק משקפי מגן

הולדיי (יש לך שם ?) , אני אומר את דעתי עליו אבל אף אחד לא יודע איך זה יעבוד במכבי , אפילו בלאט לא .
בזמנו אני הייתי נגד ההחתמה של אנדרסון אחרי שעקבתי אחריו כשנתיים והבנתי שפיני טועה לגביו בזה שהוא חושב שהוא יהיה אנתוני פארקר הבא והסתבר שצדקתי לגביו .
ריברס הוא לא הד קייס כמו אנדרסון אבל סגנון המשחק שלו די אנוכי ולצד שחקן כמו פארגו זה בעייתי .
אם דיויד חושב שהוא יכול לאלף אותו אז שיהיה לו בהצלחה אבל אני חושב שהוא טועה.
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 16 יוני 2011, 17:02

הפציעה של שאייר ממש לא הפיכה והיא השאירה אותו עם יכולת ראייה מוגבלת בעין ימין, ליתר דיוק - הוא לא רואה למעלה בעין ימין. לטענתו של שייר (מראיון לפני מספר ימים), הפציעה לא מגבילה אותו, הוא רק לא היה רואה אם היה מגיע אליו מטוס מלמעלה בצד ימין... בכל מקרה, וללא קשר למה שהוא אומר, מדובר בפציעה לא פשוטה ובמגבלה לא קלה - בטח לרכז. תוסיפו לפציעה את העובדה שהוא שיחק רק 3 חודשים בעונה האחרונה וגם זה בדי ליג, את העובדה שלא שיחק דקה של כדורסל מקצועני ושלא נבחר בדראפט ותקבלו שחקן שהוא הימור ובטח לא אחד ששווה לשלם עליו יותר מ-250 אלף דולר.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי חנו'ש » 16 יוני 2011, 17:03

yzafrir כתב:לפי מה שקראתי על הפציעה שלו היא הפיכה הוא החלים ממנה לגמרי , המשקפיים הם רק משקפי מגן

אם זה משקפיי מגן, אז זה בהחלט הגיוני.
מה שכן, היפרדות רשתית אינה הפיכה, חלק ברשתית נפגע וזה לא משהו שניתן לשקם, השאלה היא רק באיזה איזור ברשתית היתה הפגיעה. כי אם מדובר באיזור פריפריאלי, אז זה לא אמור להפריע לראייה יותר מידי.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 יוני 2011, 17:05

yzafrir כתב:הולדיי (יש לך שם ?) , אני אומר את דעתי עליו אבל אף אחד לא יודע איך זה יעבוד במכבי , אפילו בלאט לא .
בזמנו אני הייתי נגד ההחתמה של אנדרסון אחרי שעקבתי אחריו כשנתיים והבנתי שפיני טועה לגביו בזה שהוא חושב שהוא יהיה אנתוני פארקר הבא והסתבר שצדקתי לגביו .
ריברס הוא לא הד קייס כמו אנדרסון אבל סגנון המשחק שלו די אנוכי ולצד שחקן כמו פארגו זה בעייתי .

קוראים לי הולידיי..חחחחחחחח סתם..קוראים לי כרמל..
ואני שמחה שאתה צדקת לגבי אנדרסון..אבל אני לא מחשיבה את הסקאוטינג של אז לסקאוטינג של היום..
אני טעיתי עם פארגו,לא רציתי שהוא יגיע,חשבתי שזאת ההחתמה הכי גרועה בשנים האחרונות,ובלאט ידע בדיוק למה הוא רוצה אותו..
ככה שאם בלאט רוצה אותו(ואל תגיד לי שוב ''את לא יודעת אם הוא רוצה אותו''),אני נותנת לבלאט את הקרדיט שהוא רואה משהו שאנחנו לא
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 16 יוני 2011, 17:12

קודי כתב:עם כל הכבוד לשאייר, לנדסברג ושאר ישראלים/יהודים/מתאזרחים, אף ישראלי שהוא לא יותם, כספי, אליהו, בלו ופניני לא שווה שקל יותר מ-250 אלף דולר. לא מכיר אף ישראלי כזה שקרע זוג נעליים ביורוליג ועשה משהו מעבר לליגה הקקיונית שלנו.

לגמרי. ה750 אלף שפורסם (אם נכון) מוגזם מדי והוא צריך לרדת מהעץ אם הוא רוצה להיות במכבי.
--------------------

לא חפרתם מספיק על ריברס? הוא רק אחד ממיליון מועמדים שבקושי הוזכר לאחרונה, ואין טעם להתמקד בו כרגע.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי עמיר לונ » 16 יוני 2011, 17:19

לשאייר יש אתר ואני משער שאולי שם רשום משהו לגבי הפציעה שלו.
אני אישית לא חיפשתי באתר שלו אבל מי שבאמת מעוניין לדעת יותר עליו ועל פציעתו, הנה הלינק לאתרו:
http://jonscheyer.com/
עמיר לונ
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 16 יוני 2011, 17:24

yzafrir כתב:אני לא מבין על מה הבלוגיסט הזה מדבר ??
שייר נפצע בליגת קיץ ורק באמצע העונה חזר לשחק בדי ליג.....הוא לא ישב שנה שלמה ללא כדורסל....
לפי מה שקראתי על הפציעה שלו היא הפיכה הוא החלים ממנה לגמרי , המשקפיים הם רק משקפי מגן

הולדיי (יש לך שם ?) , אני אומר את דעתי עליו אבל אף אחד לא יודע איך זה יעבוד במכבי , אפילו בלאט לא .

אם הוא לא הד קייס אלא אגואיסט אז אני גם חושב שבלאט יכול לסדר לו את הראש השאלה היא האם יש לו כישרון ויכולות כמו של אנדרסון ואפילו קצת פחות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 16 יוני 2011, 18:33

לא עדיף לקחת שחקן שכבר לא צריך לסדר לו כלום בראש ? למה ללכת על עוד פרוייקטים כאלו ??
כבר עלו מעומדים יותר מתאימים ממנו ולדעתי זאת תיהיה טעות להחתים אותו .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי בעל זבוב » 16 יוני 2011, 18:37

yzafrir כתב:לא עדיף לקחת שחקן שכבר לא צריך לסדר לו כלום בראש ? למה ללכת על עוד פרוייקטים כאלו ??

מי יותר טוב ממנו? רוט? אוחיון? אבי סוכר אולי?
בעל זבוב

הודעהעל ידי yzafrir » 16 יוני 2011, 18:50

בעל זבוב כתב:
yzafrir כתב:לא עדיף לקחת שחקן שכבר לא צריך לסדר לו כלום בראש ? למה ללכת על עוד פרוייקטים כאלו ??

מי יותר טוב ממנו? רוט? אוחיון? אבי סוכר אולי?

???????????
מי דיבר עליהם כמחליפים של איידסון ???????

מאחיה , וולש , ווייט , וויבר......הם יותר מתאימים ממנו בתור מחליפים לאיידסון....

בלי קשר , הנה כתבה על שייר מליפני חודש שמדברת גם על הפציעה שלו ...
http://www.suntimes.com/sports/4956539- ... alley.html
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 16 יוני 2011, 19:13

גם אני לא יודע אם הוא הבחור המתאים
השאלה ששאלתי היא אם השוו אותו לאנדרסון גם ביכולות(שברמה הגבוהה ביותר)או רק בבלאגן?(אשמח לתשובה)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־46 אורחים