המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קובי כתב:כן, אבל איפה 80% מהגולשים פה שהעלו רפש על לוגאן, כאילו היה השחקן הגרוע ביותר שכידרר כדורסל בפרקט ובאותה נשימה פיללו למאריץ' ???
אגב, עוד משהו שקראתי בהרבה תגובות, לגבי הקו האחורי הכי גרוע שנבנה בהסטוריה של האנושות הקיץ.
הרשו לי לתקן: הקו האחורי הכי גרוע שנבנה פה, היה בקיץ 2010. נתנו לפאקינ' פרקינס ממכבי חיפה להמשיך לעונה שנייה והפעם עוד על תקן רכז מוביל (עונה קודם לכן היה מיועד להיות רכז מחליף לוויז). אח"כ, החתימו כאן שחקן עם בעיות לב, שרק בגלל שחטף התקף בשנייה האחרונה, הוחתם במקומו בדקה ה-90 ג'רמי פארגו מהגליל. אליהם צירפו את בורשטיין המזדקן והפצוע, שיועד להיות כסקנד הפותח לצד דורון ואת שארפ כבק אפ בעונת הפרישה.
סה"כ, 4 גארדים: פרקינס, בורשטיין, פארגו ושארפ, שמבחינתי הם שלושה, כי שארפ לא באמת נספר בעונה הזו.
קובי כתב:כן, אבל איפה 80% מהגולשים פה שהעלו רפש על לוגאן, כאילו היה השחקן הגרוע ביותר שכידרר כדורסל בפרקט ובאותה נשימה פיללו למאריץ' ???
אגב, עוד משהו שקראתי בהרבה תגובות, לגבי הקו האחורי הכי גרוע שנבנה בהסטוריה של האנושות הקיץ.
הרשו לי לתקן: הקו האחורי הכי גרוע שנבנה פה, היה בקיץ 2010. נתנו לפאקינ' פרקינס ממכבי חיפה להמשיך לעונה שנייה והפעם עוד על תקן רכז מוביל (עונה קודם לכן היה מיועד להיות רכז מחליף לוויז). אח"כ, החתימו כאן שחקן עם בעיות לב, שרק בגלל שחטף התקף בשנייה האחרונה, הוחתם במקומו בדקה ה-90 ג'רמי פארגו מהגליל. אליהם צירפו את בורשטיין המזדקן והפצוע, שיועד להיות כסקנד הפותח לצד דורון ואת שארפ כבק אפ בעונת הפרישה.
סה"כ, 4 גארדים: פרקינס, בורשטיין, פארגו ושארפ, שמבחינתי הם שלושה, כי שארפ לא באמת נספר בעונה הזו.
Euro_Basket כתב:מאריץ' ללא ספק מוערך יתר על המידה בפורום. עשו ממנו מינימום סאבוניס.
גם ההערצה לפרוביץ' המוגבל אינה ברורה.
התנין כתב:אני גם לא מבין את הפאניקה בקרב האוהדים. אולי מכבי היא לא מועמדת ברורה לפיינל פור העונה, אבל בהחלט יש לה סגל סולידי וטוב, שעם חיבור טוב יכול לרוץ יפה מאוד. כו תדעו, אם היקמן יתברר כפגיעה סטייל פארגו, אז בכלל יש כאן פוטנציאל לא רע בכלל.
yarinsaky כתב:יוני, בשורה אחת אמרת את הכול - " אין הרבה סיכויים שנראה את ההרכב הזה ממשיך גם בשנה הבאה ".
בסך הכול יש כאן עוד הרכב שירוץ לעונה, בהצלחה יחסית כזאת או אחרת ( או בכישלון יחסי ) ובטח שלא ראינו איזו בנייה לטווח ארוך כאן.
לאור זה שמכבי נבנית ומתפרקת כל קיץ ממילא, אולי זה אומר שלא צריך ממש להתבאס. שושלות כנראה לא ממש נראה בקרוב, לפחות עד שלא תשונה הקונספציה.
אני כבר קיבלתי את המציאות.
קודי כתב:הבעיה כי גדולה בסגל שנבנה, מעבר לרמת הכשרון הנמוכה של הקו האחורי, היא העובדה שגבוהי הם שחקני פיק אנד רול שנבנים וחיים מכך ואילו בקו האחורי, למעט פניני, אין שחקן פיק אנד רול סביר אחד (ותסלחו לי שאני לא מתייחס למורן רוט שהוא רחוק מרמת היורוליג בערך כמוני). גם נייט האפמן, שהפך במכבי לאחד הסנטרים הטובים ביבשת, לא היה שחקן פוסט אפ ועדיין מכבי היתה מחסלת בעזרתו את היריבות, אבל זה נבע בעיקר מיכולת הפיק אנד רול של גארדים נהדרים כמו מקדונלד, שפר ושארפ. לא היקמן, לא לוגאן וגם לא לנדסברג הם שחקני פיק אנד רול טובים וזה יגרום לבעיות אדירות בהתקפה העומדת, מאחר ששרמדיני ופופס יתקשו לקבל כדורים במקומות שהם אוהבים. מכבי צריכה לשחרר את ג'יימס (כמו שאמרתי לפני כמה שבועות, כשהיו קבוצות שהיו לוקחות את כל החוזה שלו כמו וארזה. היום זה כבר בטח יעלה כסף) ולהחתים רכז עם פיק אנד רול טוב. אני לא חושב שזה יהפוך את מכבי לקבוצת פיינל פור אבל יכול בהחלט להפוך אותה לקבוצה טובה. היום זו סתם עוד קבוצת יורוליג בינונית.
דבר אחד בטוח ואני לא חושב שיש כאן מישהו שיחלוק עליי בעניין הזה - תקציב השחקנים ירד השנה בצורה משמעותית ביחס לשנה שעברה, גם אם דייויד ודני פדרמן טוענים אחרת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google Adsense [Bot], yon1, גל גל ו־23 אורחים