צהבת, היחס האמביוולנטי: לוגאן מול מאריץ'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

צהבת, היחס האמביוולנטי: לוגאן מול מאריץ'

הודעהעל ידי קובי » 30 יולי 2012, 21:06

שלום לכולם. אני פותח את זה קצת באיחור, כי הייתי בחופשה, אבל נוכח התגובות האחרונות לגבי החתמתו של לוגאן ומנגד, אי החתמתו של מאריץ', העלו בי מספר שאלות.

אם נסתכל על הקריירה של השניים, ניתן לראות כי שניהם הצליחו באופן דיי טוב בקולג', עם יתרון ללוגאן, שעשה עונת קולג' אחרונה מטורפת. יחד עם זאת, שניהם לא הצליחו להתברג לליגה הטובה בעולם.
שניהם לא הגיעו מיד לבמה המרכזית של היורוליג, אלא עברו דרך ארוכה יותר (לוגאן) וארוכה פחות (מאריץ') עד לקידמת הבמה.

לוגאן דישדש לו באירופה ואפילו ברמת השרון של המזרח התיכון עד אשר קיבל את במת היול"ב, בה הוביל את קבוצתו לרבע הגמר, עם עונה מפלצתית במפעל של כ-18.5 נקודות למשחק. הדבר למעשה סידר לו חוזה יורוליג, בפרוקום הצנועה, אותה הוא הוביל ביד רמה עם 17 נקודות לערב ביורוליג, כולל הצגות נפלאות מול ברסה, סיינה, טאו, פאו, אולי' ועוד.
הוא המשיך לעונה שנייה, בה המשיך לשתף פעולה (מאז הטופ 16 של עונה קודם) עם קינטל וודס, הידוע לשימצה והשניים הובילו את הקבוצה עד לשלב ההצלבה וכנגד כל הציפיות. הוא שידרג את משחקו הקבוצתי (3.5 אסיסטים לערב, כולל מעל 4 בטופ 16), ירד קצת בנקודות מעונה קודם לכן (15 לערב) ונכנע לאולימפיאקוס ב-4 משחקים.

מה עשה מאריץ' מנגד ? הגיע לגראנאדה ודישדש מאוד. בא על תקן שחקן משלים בפרטיזן והשאר הסטוריה. 14.5 נקודות למשחק ויחד עם בו מקאלב, הוביל את קבוצתו עד לחצי גמר היורוליג וע"ח מכבי כנגד... אותה אולימפיאקוס שהדיחה את לוגאן ו-וודס באותה עונה.

אחרי עונת 09/10, למעשה החלה הירידה של השניים ביכולת המקצועית, לעומת חשבון הבנק שהלך וטפח מנגד.
לוגאן קיבל חוזה בקאחה ונתן עונת יורוליג סולידית של כ-10 נקודות למשחק. עונה שהתאפיינה בעיקר בחוסר יציבות. אנחנו נזכור מהעונה שלו בעיקר את הסל האדיר של ג'רמי "ברז" פארגו במשחק מספר 2 בספרד.
משם המשיך לפאו, בה קיבל עוד פחות הזדמנויות והיד של זליקו על ההדק איתו הייתה מעט קשה יותר. הוא סיים עונת יורוליג חלשה של כ-6.5 נקודות לערב.
ניתן לומר ששתי העונות האלו הורידו אותו מנכסיו, עד שמצא את עצמו בקיץ הנוכחי וחוזה נמוך יחסית, אך בקידמת היורוליג עם חוזה במכבי תל אביב.

מה עם הירידה של מאריץ ? אז אחרי עונת היורוליג המופלאה של מאריץ' בסינדרלה של בלגרד, גם הוא הגיע לכסף הגדול של פאו.
מכאן, הירידה הייתה חדה הרבה יותר מזו של לוגאן.
הוא נפצע, שותף מעט וגם בעונה שעברה, בה היה אמור להיות כשיר, הוא פשוט לא מצא את עצמו.
סה"כ, 2 עונות סופר חלשות ופצועות, בהן "כיכב" עם כ-3.5 נקודות למשחק.
ולעתיד ? עשה נסיגה מקצועית אחורה, כשחתם בקובאן הרוסית, אך על חשבון הבנק הטופח לא וויתר, כחברו מהאשכול, אדון לוגאן.

ועכשיו אלינו - מה שאני באמת לא מבין, הוא מדוע אנשים מתאבלים בו זמנית על החתימה של לוגאן במכבי, ומנגד על חתימתו של מאריץ' בקובאן ?
אני לא יודע כמה אנשים צפו בלוגאן בשיאו ביורוליג, אבל אני זוכר של מעט פיללו לראות אותו במכבי אחרי העונה של סופוט בהצלבה.
יתרה מזאת, לא אשכח איך אחרי משחק מספר 1 של קאחה נגד מכבי, אנשים האדירו אותו כאל והצפלאו על איך זה ששחקנים כמוהו, לא נתפסו ע"י ההנהלה הרשעית.

אני יכול לחשוב על זה שאולי אנשים סבורים שלמאריץ' יש אפסייד גדול יותר.
אני חושב שזה לא מספיק מבוסס ולאור ההסטוריה של השניים, לוגאן מול מאריץ', לוגאן נתן קריירה טובה בהרבה משל מאריץ' המוערץ כאן, על עונה אחת פנטסטית שנתן בבלגרד.
ניתן לומר לפחות, שכשנתנו ללוגאן את המושכות להוביל, הוא הצליח ובגדול. כרול פלייר, הוא הצליח קצת פחות בקאחה ונכשל בפאו.

אין לי בעייה עם מתנגדי לוגאן, על שלל הסיבות ההגיוניות. אני פשוט לא מבין את הניגוד המטורף והלא מוצדק הזה של הערצת האחד והסלידה הגסה מהשני.
פשוט לא עושה לי הגיון.

אשמח להסברים (:
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

Re: צהבת, היחס האמביוולנטי: לוגאן מול מאריץ'

הודעהעל ידי LIAV10 » 30 יולי 2012, 21:14

אני דווקא שמחתי שמאריץ' לא חתם פה..
למה התבאסתי מחתימת לוגאן? שחקן טוב, אבל לא שלם עם נקודות חולשה וחוזקה מאוד ברורות..
זה שחקן משלים שהוחתן לצד עוד שחקן משלים ועוד שחקן משלים, וזה הימור שהוחתם ליד עוד הימור ועוד הימור, ומה קיבלנו? קו אחורי שכולו הימור שמורכב משחקנים שהם כרגע בלבל של "שחקן משלים", ציפיתי לשם גדול יותר, נמאס לי מהתקפי לב בעונה ולקוות שזה יפרוץ, וזה יעלה על כל הציפיות, ובסוף נכשל מול הגדולות..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 30 יולי 2012, 21:18

מבחינתי, זה בגלל 2 דברים.
קודם כל, לדעתי מאריץ' שחקן יותר מוכשר עם פוטנציאל גדול יותר לפרוח ולהצליח במכבי תחת בלאט, אבל גם לוגאן יכול.
הסיבה השניה, שהיא העיקרית, היא שמאריץ' הוא השחקן שמכבי צריכה. סנטר גדול, חזק, עם פוסט אפ, הגנה טובה על סנטרים מאסיביים, וריבאונדר טוב. זה מאריץ', אבל במקומו נקבל כנראה את בנוסו, שרחוק להיות כזה. מנגד, מה שכרגע אנחנו צריכים בקוו האחורי, נראה יותר כמו צורך לרכז טבעי שירכז טוב וינהל את המשחק, על תקן הסקוררים, אפשר להמר על היקמן ולאנדסברג ששניהם יכולים לספק את זה לדעתי (על אף חוסר ניסיונם), ועדיף להתרכז ברכז, כי אין לנו כזה. כמו שאמרתי בת'רד אחר, לוגאן שחקן נחמד מאוד, אבל הוא לא בדיוק מה שאנחנו צריכים.
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 30 יולי 2012, 21:38

קובי, אתה צודק.

אני אישית לא ממש מבואס מהחתמת לוגאן.
גם אני סבור, שכאשר יקבל תפקיד מרכזי יותר, מאשר בפאו, הוא כן מסוגל לשחזר את ימיו הטובים יותר.
מצד שני אני גם לא קפצתי לבריכה כששמעתי על החתמתו, כי ציפיתי לשחק בסגנון קצת אחר.
מצד שלישי, לאיזה שחקן כבר אפשר לצפות בקייץ כזה מפדרמן? זה לא שיחתימו את מקאלב.
אז בסך הכל אני יכול לחיות עם לוגאן.

לגבי מאריץ'.
כמו שכולם יודעים, אני היתי מהיחידים שלא רצו אותו מהתחלה, ככה שהיתי די מרוצה שהוא ברח לנו.
יותר מזה, לאחר שצפיתי אתמול במאריץ' במשחק נגד ברזיל עושה 2 נקודות ו 4 עבירות ב 9 דקות, אמרתי ברכת הגומל.
מאוחר יותר אתמול ראיתי את פופס מנסה-בונסו עושה חיים קשים מאוד לשני הסנטרים של נבחרת רוסיה (קאון ומוזגוב), כשהוא קולע יותר נקודות ולוקח יותר ריבאונדים משניהם ביחד. וכששמעתי בבוקר שמכבי סיכמה עם פופס במקום מאריץ' שברח, החיים פתאום נראו לי הרבה יותר טובים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 30 יולי 2012, 21:48

מה שמדהים הוא איך מאריץ נהיה הפנטזיה פה עם סטטיסטיקה מצחיקה כזו בעונות האחרונות ועוד יותר יכולת לא משכנעת בלשון המעטה ועוד במשחקים נגד מכבי , אולי זה נובע או בעיקר מראה כמה מוגבל ועלוב שוק הסנטרים האירופי כששחקן כל כך בינוני הופך למבוקש כל כך ... אני לא הייתי רוצה אותו בתור הסנטר המוביל בקבוצה שלי והדיבורים על איזה הוקוס פוקוס שבלאט יעשה ויחזיר את מאריץ לימיי פרטיזן דיי מצחיקים בעניי , ההשוואה למקרה סופו עוד יותר מצחיקה כי סופו תמיד נחשב לכישרון אדיר אבל עם הרבה בעיות מסביב ( מה שלבסוף בעיקר הביא לפרידה ממנו ) , אני אישית חושב שפופס זה החתמה לא רעה בכלל ומזמן לא היה לנו 4 קפיצי ואתלט ( כמו שאני אוהב ) שיכול לשחק גם כ 5 , זה לא שהוא הובא כסנטר היחיד סטייל עונת סופו שרמדיני הוא כישרון גדול גבוהה שיכול לפרוץ בגדול.
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי קובי » 30 יולי 2012, 21:58

כן, אבל איפה 80% מהגולשים פה שהעלו רפש על לוגאן, כאילו היה השחקן הגרוע ביותר שכידרר כדורסל בפרקט ובאותה נשימה פיללו למאריץ' ???

אגב, עוד משהו שקראתי בהרבה תגובות, לגבי הקו האחורי הכי גרוע שנבנה בהסטוריה של האנושות הקיץ.
הרשו לי לתקן: הקו האחורי הכי גרוע שנבנה פה, היה בקיץ 2010. נתנו לפאקינ' פרקינס ממכבי חיפה להמשיך לעונה שנייה והפעם עוד על תקן רכז מוביל (עונה קודם לכן היה מיועד להיות רכז מחליף לוויז). אח"כ, החתימו כאן שחקן עם בעיות לב, שרק בגלל שחטף התקף בשנייה האחרונה, הוחתם במקומו בדקה ה-90 ג'רמי פארגו מהגליל. אליהם צירפו את בורשטיין המזדקן והפצוע, שיועד להיות כסקנד הפותח לצד דורון ואת שארפ כבק אפ בעונת הפרישה.

סה"כ, 4 גארדים: פרקינס, בורשטיין, פארגו ושארפ, שמבחינתי הם שלושה, כי שארפ לא באמת נספר בעונה הזו.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי זרובבל » 30 יולי 2012, 22:00

קובי כתב:כן, אבל איפה 80% מהגולשים פה שהעלו רפש על לוגאן, כאילו היה השחקן הגרוע ביותר שכידרר כדורסל בפרקט ובאותה נשימה פיללו למאריץ' ???

אגב, עוד משהו שקראתי בהרבה תגובות, לגבי הקו האחורי הכי גרוע שנבנה בהסטוריה של האנושות הקיץ.
הרשו לי לתקן: הקו האחורי הכי גרוע שנבנה פה, היה בקיץ 2010. נתנו לפאקינ' פרקינס ממכבי חיפה להמשיך לעונה שנייה והפעם עוד על תקן רכז מוביל (עונה קודם לכן היה מיועד להיות רכז מחליף לוויז). אח"כ, החתימו כאן שחקן עם בעיות לב, שרק בגלל שחטף התקף בשנייה האחרונה, הוחתם במקומו בדקה ה-90 ג'רמי פארגו מהגליל. אליהם צירפו את בורשטיין המזדקן והפצוע, שיועד להיות כסקנד הפותח לצד דורון ואת שארפ כבק אפ בעונת הפרישה.

סה"כ, 4 גארדים: פרקינס, בורשטיין, פארגו ושארפ, שמבחינתי הם שלושה, כי שארפ לא באמת נספר בעונה הזו.

צודק. ההיסטריה כאן מוגזמת. קודם נראה את מכבי יחד, במשחקי ההכנה, ואז נוכל לגבש עמדה. על הנייר זה אולי לא נראה טוב, אבל מכבי תישאר ווינרית. כי היא מכבי.
זרובבל

הודעהעל ידי LIAV10 » 30 יולי 2012, 22:03

קובי כתב:כן, אבל איפה 80% מהגולשים פה שהעלו רפש על לוגאן, כאילו היה השחקן הגרוע ביותר שכידרר כדורסל בפרקט ובאותה נשימה פיללו למאריץ' ???

קשה להמר עוד פעם, עוד התקפי לב, ובנוסף לא קיבלנו אף קבוצה ברמה בבית..
גם לעומת אז היום יש די חוסר בהובלת כדור (למרות שאני כן מאמין שהיקמן יצליח להתגבר על זה, אבל לך תדע)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 יולי 2012, 22:06

לתת לשחקן שכבר הוכיח את עצמו במשך שנה שלמה במכבי את המושכות זה בכלל לא בעייתי מבחינתי, וזה לא חשוב מאיפה הוא הגיע לפני כן.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Euro_Basket » 30 יולי 2012, 22:39

מאריץ' ללא ספק מוערך יתר על המידה בפורום. עשו ממנו מינימום סאבוניס.
גם ההערצה לפרוביץ' המוגבל אינה ברורה.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי חנןפרנקל » 31 יולי 2012, 02:48

Euro_Basket כתב:מאריץ' ללא ספק מוערך יתר על המידה בפורום. עשו ממנו מינימום סאבוניס.
גם ההערצה לפרוביץ' המוגבל אינה ברורה.

אני לא מעריץ של מאריץ' ולא של פרוביץ' אבל משהו יותר טוב משני אלה פדרמן לא יביא הווארד לא יבוא לפה בשביל 500K
אם יש לך משהו יותר טוב מפרוביץ' בוא תאמר כמובן בטווח המחיר הנמוך של מכבי :sorry
חנןפרנקל

הודעהעל ידי yarinsaky » 31 יולי 2012, 04:33

קובי, שכחת את איידסון ב 2010 , הוא נחשב בהחלט שחקן לקו אחורי שדי הוכיח עצמו עונה קודמת ובהחלט נחשב שחקן קו אחורי בגלל הוורסטיליות שלו, בניגוד לסמית'.
פרקינס הוכיח שהוא שחקן טוב תחת פיני, גם אם לא כוכב גדול.

אני לא התבאסתי בכלל ממאריץ' שברח ( פופס היום בכושר הרבה יותר טוב ממנו ) אבל גם לא אהבתי במיוחד את החתמת לוגאן כי הוא בא על תקן הגארד המוביל, לא המשלים. הוא בעצם המחליף של לאנגפורד שצריך לתת לנו את הנקודות ולהיות הגו טו גיא , השאלה אם הוא מתקרב לרמה הזאת היום ואם הוא יכול להוביל.
לחילופין, חשבתי שיגיע שחקן שיהיה רכז טוב, למרות שכאן באמת האופציות היו מצומצמצות מלכתחילה.

אבל זה הקיץ וכבר קיבלנו את זה, מה שיקרה יקרה ולהתבאס כבר הפסקתי.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 31 יולי 2012, 05:00

מקאדו וקובי, אני לא לגמרי מסכים איתכם.

ראשית, מאריץ' לא הפך להיות סוג של משיח, או חאכים אולג'וון, אלא בגלל שידוע שמכבי לא מסוגלת להביא שחקנים נורמליים.
אני באופן אישי, התבטאתי כאן לא מעט נגד ההאדרה של מאריץ', ולמרות זאת הייתי מעדיף שיחתום, רק בשביל הסיכוי שאולי יוכל לשחזר את עונת פרטיזן הנהדרת שלו.

מנגד לוגאן, הוא לא השחקן הכי גרוע שהיה אפשר להביא מן הסתם, אבל התסכול הכולל מהקיץ הזה גרם לרובנו להוציא את העצבים.
כתבתי כבר בשרשור של פופס, שמבחינתי הסגל הזה של מכבי הוא לא ממש מלהיב, ואני לא רואה איך הוא מתחבר.
אפילו אם חלק מהשחקנים החדשים ייתנו עונות טובות, אני עדיין לא רואה איך זה מצליח להפוך לקבוצה שהיא מעבר לאינדיבידואלים, כלומר משהו שמזכיר
את כל הקבוצות הרוסיות והטורקיות, שתמיד מביאות כוכבים במליונים, אבל נראות כמו כלום.

מבחינתי אין בקבוצה הזאת עוגן הגנתי בעמדות הפנים, וזה לא ברור איך קרה בסגל של דייויד, ואין שחקן מחבר (אולי פרט לפניני).
נראה איך דייויד יצליח לפתור את זה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 31 יולי 2012, 05:45

אני גם לא מבין את הפאניקה בקרב האוהדים. אולי מכבי היא לא מועמדת ברורה לפיינל פור העונה, אבל בהחלט יש לה סגל סולידי וטוב, שעם חיבור טוב יכול לרוץ יפה מאוד. כו תדעו, אם היקמן יתברר כפגיעה סטייל פארגו, אז בכלל יש כאן פוטנציאל לא רע בכלל.
התנין

הודעהעל ידי jol9 » 31 יולי 2012, 05:53

התנין כתב:אני גם לא מבין את הפאניקה בקרב האוהדים. אולי מכבי היא לא מועמדת ברורה לפיינל פור העונה, אבל בהחלט יש לה סגל סולידי וטוב, שעם חיבור טוב יכול לרוץ יפה מאוד. כו תדעו, אם היקמן יתברר כפגיעה סטייל פארגו, אז בכלל יש כאן פוטנציאל לא רע בכלל.

אין פאניקה. ישנה הבנה שנבנתה כאן קבוצה די בינונית, שאין לה סיכוי גדול לעשות משהו מעבר להצלבה (וגם זה בלחץ) וגם אין הרבה סיכוי שבעונה שאחרי זה
נראה את אותם השחקנים ממשיכים.

ד"א הסיכוי שהיקמן יהיה פגיעה כמו פארגו, הוא כמו הסיכוי שסימונס היה אמור להיות פגיעה כמו פארקר. זה יכול לקרות, אבל הסיכויים הם לא לטובתו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 31 יולי 2012, 05:58

יוני, בשורה אחת אמרת את הכול - " אין הרבה סיכויים שנראה את ההרכב הזה ממשיך גם בשנה הבאה ".

בסך הכול יש כאן עוד הרכב שירוץ לעונה, בהצלחה יחסית כזאת או אחרת ( או בכישלון יחסי ) ובטח שלא ראינו איזו בנייה לטווח ארוך כאן.

לאור זה שמכבי נבנית ומתפרקת כל קיץ ממילא, אולי זה אומר שלא צריך ממש להתבאס. שושלות כנראה לא ממש נראה בקרוב, לפחות עד שלא תשונה הקונספציה.
אני כבר קיבלתי את המציאות.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 31 יולי 2012, 06:14

אני חושב שקצת הגזמתם עם נושא הערצה למאריץ' או פרוביץ' .
אף אחד פה לא חושב שהם הסנטרים הכי טובים באירופה , פשוט הם יכלו מאוד להתאים לסגל שניבנה פה . הם משלימים יותר נכון את מה שחסר לעמדת הסנטר . פופס יכול להיות שחקן טוב יותר כיום מהם אבל הוא בטוח לא משלים את מה שחסר בעמדת הסנטר .
לוגן הוא החתמה טובה כי הוא שחקן טוב שאם יחזור ליכולת שלו מפולין אז הוא יהיה אדיר . הבעיה איתו שזו לא החתמה הכי נכונה כי מכבי היו צריכים יותר מנהל משחק מאשר סקורר
ולכן אם היקמן לא יתברר ככזה מכבי תיהיה בצרות .

שורה תחתונה יחסית לתקציב הנמוך והאילוצים , הסגל שנבנה הוא טוב , ואם יצליחו להעלים את החסרנות (שקיימים באופן טיבעי בתקציבים כאלו ) אז יכול לצאת פה משהו טוב מאוד אפילו.
אין ספק שזה הימור שיכול להכשל אבל במצב של מכבי אין לה הרבה ברירה אלא אם פדרמן יעזוב ומיץ' יכנס במקומו...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 31 יולי 2012, 06:17

הבעיה כי גדולה בסגל שנבנה, מעבר לרמת הכשרון הנמוכה של הקו האחורי, היא העובדה שגבוהי הם שחקני פיק אנד רול שנבנים וחיים מכך ואילו בקו האחורי, למעט פניני, אין שחקן פיק אנד רול סביר אחד (ותסלחו לי שאני לא מתייחס למורן רוט שהוא רחוק מרמת היורוליג בערך כמוני). גם נייט האפמן, שהפך במכבי לאחד הסנטרים הטובים ביבשת, לא היה שחקן פוסט אפ ועדיין מכבי היתה מחסלת בעזרתו את היריבות, אבל זה נבע בעיקר מיכולת הפיק אנד רול של גארדים נהדרים כמו מקדונלד, שפר ושארפ. לא היקמן, לא לוגאן וגם לא לנדסברג הם שחקני פיק אנד רול טובים וזה יגרום לבעיות אדירות בהתקפה העומדת, מאחר ששרמדיני ופופס יתקשו לקבל כדורים במקומות שהם אוהבים. מכבי צריכה לשחרר את ג'יימס (כמו שאמרתי לפני כמה שבועות, כשהיו קבוצות שהיו לוקחות את כל החוזה שלו כמו וארזה. היום זה כבר בטח יעלה כסף) ולהחתים רכז עם פיק אנד רול טוב. אני לא חושב שזה יהפוך את מכבי לקבוצת פיינל פור אבל יכול בהחלט להפוך אותה לקבוצה טובה. היום זו סתם עוד קבוצת יורוליג בינונית.
דבר אחד בטוח ואני לא חושב שיש כאן מישהו שיחלוק עליי בעניין הזה - תקציב השחקנים ירד השנה בצורה משמעותית ביחס לשנה שעברה, גם אם דייויד ודני פדרמן טוענים אחרת.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 31 יולי 2012, 06:28

yarinsaky כתב:יוני, בשורה אחת אמרת את הכול - " אין הרבה סיכויים שנראה את ההרכב הזה ממשיך גם בשנה הבאה ".

בסך הכול יש כאן עוד הרכב שירוץ לעונה, בהצלחה יחסית כזאת או אחרת ( או בכישלון יחסי ) ובטח שלא ראינו איזו בנייה לטווח ארוך כאן.

לאור זה שמכבי נבנית ומתפרקת כל קיץ ממילא, אולי זה אומר שלא צריך ממש להתבאס. שושלות כנראה לא ממש נראה בקרוב, לפחות עד שלא תשונה הקונספציה.
אני כבר קיבלתי את המציאות.

לקבל את המציאות זה דבר אחד, אבל תכלס, כולנו די מבואסים מזה.
זה נכון מה שאנשים אומרים, שמכבי אף פעם לא היתה מביאה סופר כוכבים במליונים, אבל נדמה לי שהקיץ הזה היה קיצוני גם במדיניות הזאת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 31 יולי 2012, 06:40

קודי כתב:הבעיה כי גדולה בסגל שנבנה, מעבר לרמת הכשרון הנמוכה של הקו האחורי, היא העובדה שגבוהי הם שחקני פיק אנד רול שנבנים וחיים מכך ואילו בקו האחורי, למעט פניני, אין שחקן פיק אנד רול סביר אחד (ותסלחו לי שאני לא מתייחס למורן רוט שהוא רחוק מרמת היורוליג בערך כמוני). גם נייט האפמן, שהפך במכבי לאחד הסנטרים הטובים ביבשת, לא היה שחקן פוסט אפ ועדיין מכבי היתה מחסלת בעזרתו את היריבות, אבל זה נבע בעיקר מיכולת הפיק אנד רול של גארדים נהדרים כמו מקדונלד, שפר ושארפ. לא היקמן, לא לוגאן וגם לא לנדסברג הם שחקני פיק אנד רול טובים וזה יגרום לבעיות אדירות בהתקפה העומדת, מאחר ששרמדיני ופופס יתקשו לקבל כדורים במקומות שהם אוהבים. מכבי צריכה לשחרר את ג'יימס (כמו שאמרתי לפני כמה שבועות, כשהיו קבוצות שהיו לוקחות את כל החוזה שלו כמו וארזה. היום זה כבר בטח יעלה כסף) ולהחתים רכז עם פיק אנד רול טוב. אני לא חושב שזה יהפוך את מכבי לקבוצת פיינל פור אבל יכול בהחלט להפוך אותה לקבוצה טובה. היום זו סתם עוד קבוצת יורוליג בינונית.
דבר אחד בטוח ואני לא חושב שיש כאן מישהו שיחלוק עליי בעניין הזה - תקציב השחקנים ירד השנה בצורה משמעותית ביחס לשנה שעברה, גם אם דייויד ודני פדרמן טוענים אחרת.

אני לא מסכים איתך בנושא הכישרון . אני חושב שהשחקנים שחתמו כן כשרוניים עם פוטנציאל גבוהה יותר מאלו שהם החליפו אותם .
פופס לא יותר מוכשר מהנדריקס ? נו באמת , מה שראינו מהנדריקס העונה זה הטופ שהוא מסוגל להגיע אליו ואתה תראה את זה במילאנו ...
לוגן שחקן מאוד מוכשר שרק צריך למצוא את עצמו שוב מחדש ועם בלאט יש סיכוי טוב שזה יקרה .
היקמן גם בלי לראות אותו אני בטוח שיותר טוב מפאפאס הנוכחי .
מורן רוט אולי פחות טוב מיוגב אבל אם הכל ילך חלק אז התפקיד שלו גם ככה לא יהיה מראכזי . למרות שאני חייב לומר שאני מאוד אוהב את האופי שלו ואת המנהיגות שלו ויש לי הרגשה טובה לגביו...
לשרמאן יש משחק פוסט אפ לא רע בכלל והוא חגג על מכבי במפגשים בניהם בשנתיים האחרונות מתחת לסל . מה גם שיש לו פוטנצאיל להשתפר ואם להסתכל על ההתקדמות שהוא עשה בשנתיים האחרונות אני מאוד אופטימי לגביו .
אני מסכים שחסר עוד רכז שצריך להביא בעיקר הגנה וגם יכולת פיק אנד רול טובה , מכיוון שקשה למצוא כזה אני חושב שאופציית פרקינס במחיר סביר יכולה להיות טובה מאוד ותסגור את הנושא ההגנתי והמנהיגותי , גפ מבחינת הפיק אנד רול אני חושב שסך הכל הוא לא רע....

דבר נוסף לגבי אהפמן , היה לו משחק פוסט אפ אדיר !!! פוסט אפ זה לא רק מאסה אלא גם תנועה (הטעיות) ומהירות והוא היה פשוט מצויין בזה .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Shay_uzan, yon1 ו־20 אורחים