צהבת, היחס האמביוולנטי: לוגאן מול מאריץ'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: צהבת, היחס האמביוולנטי: לוגאן מול מאריץ'

הודעהעל ידי yarinsaky » 31 יולי 2012, 06:46

האפמן היה רק צריך לבחור מי ימסור לו אחרי שהא הגיע בתנועה מבחוץ, אם זה מקדונלד או שפר או הנפלד או שלף או פארקר או גאון משחק אחר. בקבוצה הנוכחית כנראה שכמות האינטילגנציה תהיה בערך רבע.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי מתAMסרת » 31 יולי 2012, 06:51

אני חושבת שבתחילת הקיץ רובנו רצינו את מאריץ כי הוא סנטר גדול שיכול לתת הגנה, יכול לשחק עם הגב לסל, וחשבנו שבלאט מסוגל להוציא ממנו את היכולות שהראה בעבר שיש לו.
ככל שהקיץ התקדם ואיתו הסחבת בעיניינו של מאריץ אני לפחות התרשמתי שהוא משחק עם מכבי, שם אותנו על הולד ולא באמת רוצה להיות כאן.מהר מאד ירדתי ממנו ולא חשבתי ששחקן כזה צריך להיות במכבי.

עם לוגאן הסיפור שונה. הוא מגיע על תקן גארד בכיר לקו אחורי שכבר קיים והוא כולו בגדר הימור כרגע.
2 בעיות איתו:
1. חוסר היציבות שלו, והעובדה שבשנתיים האחרונות שיחק כשחקן משלים בקבוצות גדולות ולא הצליח לבלוט.
2. אתה מצפה מהחתמה כזאת שיגיע גארד שישלים את מה שחסר לך, ולוגאן לא ממש עונה על זה - ניהול משחק, הפעלת שחקנים, חיבור בין הקו האחורי לקדמי, אינטליגנצית משחק, פיק אנד רול ובטח עוד כמה דברים ששכחתי.
נשאר לצפות ממנו שיספק נקודות ויתן הגנה טובה - וזה במקרה הטוב !...

בשורה התחתונה, הקו הקדמי טוב, אבל האחורי ממש ממש חלש. כולו הימור אחד גדול, אין מספיק שחקנים חכמים שמסוגלים לחבר את הקבוצה, כמו שאמרו כאן לפניי, ואפשר היה לעשות במסגרת התקציב הרבה יותר טוב וחכם.
מתAMסרת

הודעהעל ידי קודי » 31 יולי 2012, 06:55

yzafrir כתב:
קודי כתב:הבעיה כי גדולה בסגל שנבנה, מעבר לרמת הכשרון הנמוכה של הקו האחורי, היא העובדה שגבוהי הם שחקני פיק אנד רול שנבנים וחיים מכך ואילו בקו האחורי, למעט פניני, אין שחקן פיק אנד רול סביר אחד (ותסלחו לי שאני לא מתייחס למורן רוט שהוא רחוק מרמת היורוליג בערך כמוני). גם נייט האפמן, שהפך במכבי לאחד הסנטרים הטובים ביבשת, לא היה שחקן פוסט אפ ועדיין מכבי היתה מחסלת בעזרתו את היריבות, אבל זה נבע בעיקר מיכולת הפיק אנד רול של גארדים נהדרים כמו מקדונלד, שפר ושארפ. לא היקמן, לא לוגאן וגם לא לנדסברג הם שחקני פיק אנד רול טובים וזה יגרום לבעיות אדירות בהתקפה העומדת, מאחר ששרמדיני ופופס יתקשו לקבל כדורים במקומות שהם אוהבים. מכבי צריכה לשחרר את ג'יימס (כמו שאמרתי לפני כמה שבועות, כשהיו קבוצות שהיו לוקחות את כל החוזה שלו כמו וארזה. היום זה כבר בטח יעלה כסף) ולהחתים רכז עם פיק אנד רול טוב. אני לא חושב שזה יהפוך את מכבי לקבוצת פיינל פור אבל יכול בהחלט להפוך אותה לקבוצה טובה. היום זו סתם עוד קבוצת יורוליג בינונית.
דבר אחד בטוח ואני לא חושב שיש כאן מישהו שיחלוק עליי בעניין הזה - תקציב השחקנים ירד השנה בצורה משמעותית ביחס לשנה שעברה, גם אם דייויד ודני פדרמן טוענים אחרת.

אני לא מסכים איתך בנושא הכישרון . אני חושב שהשחקנים שחתמו כן כשרוניים עם פוטנציאל גבוהה יותר מאלו שהם החליפו אותם .
פופס לא יותר מוכשר מהנדריקס ? נו באמת , מה שראינו מהנדריקס העונה זה הטופ שהוא מסוגל להגיע אליו ואתה תראה את זה במילאנו ...
לוגן שחקן מאוד מוכשר שרק צריך למצוא את עצמו שוב מחדש ועם בלאט יש סיכוי טוב שזה יקרה .
היקמן גם בלי לראות אותו אני בטוח שיותר טוב מפאפאס הנוכחי .
מורן רוט אולי פחות טוב מיוגב אבל אם הכל ילך חלק אז התפקיד שלו גם ככה לא יהיה מראכזי . למרות שאני חייב לומר שאני מאוד אוהב את האופי שלו ואת המנהיגות שלו ויש לי הרגשה טובה לגביו...
לשרמאן יש משחק פוסט אפ לא רע בכלל והוא חגג על מכבי במפגשים בניהם בשנתיים האחרונות מתחת לסל . מה גם שיש לו פוטנצאיל להשתפר ואם להסתכל על ההתקדמות שהוא עשה בשנתיים האחרונות אני מאוד אופטימי לגביו .
אני מסכים שחסר עוד רכז שצריך להביא בעיקר הגנה וגם יכולת פיק אנד רול טובה , מכיוון שקשה למצוא כזה אני חושב שאופציית פרקינס במחיר סביר יכולה להיות טובה מאוד ותסגור את הנושא ההגנתי והמנהיגותי , גפ מבחינת הפיק אנד רול אני חושב שסך הכל הוא לא רע....

דבר נוסף לגבי אהפמן , היה לו משחק פוסט אפ אדיר !!! פוסט אפ זה לא רק מאסה אלא גם תנועה (הטעיות) ומהירות והוא היה פשוט מצויין בזה .

להאםמן ממש לא היה משחק פוסט אדיר. היה לו פוסט אפ רק נגד שחקנים חלשים או בליגת הגמדים שלנו. באירופה הוא לא השתמש בזה יותר מפעם במשחק.
לגבי הכשרון של הקו האחורי - ללנגפורד לבד יש יותר כשרון מכל הקו האחורי הנוכחי. לנגפורד הוא בדרג הראשון של הגארדים באירופה, בעוד היום אין אף שחקן שהוא אפילו בדרג השני. אוחיון היה בעונה האחרונה אחד הרכזים הטובים ביורוליג ואילו העונה אין בקבוצה אפילו רכז אחד שאפשר לומר עליו דברים כאלה, בטח לא מורן רוט שהוא נמוך יותר, אתלטי פחות, חזק פחות והרבה פחות מוכשר מאוחיון (לא סתם אוחיון היה שחקן מוביל בכל נבחרות הגילאים של ישראל בעוד רוט לא היה שם). רוט גם הרבה יותר מבוגר מאוחיון, שעוד יכול להשתפר.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Dperk » 31 יולי 2012, 06:56

לדעתי, התסכול מהחתמת לוגאן נובע מכך שהשחקן שאמור לשמש בתפקיד הגו טו גיא, מנהיג הקו האחורי והיורש של לנגפורד שימש בשנתיים האחרונות כשחקן משלים עד שולי בקבוצות טופ יורוליג. זה כמו להגיד שאנחנו לוקחים את הפסולת של קבוצות הטופ יורוליג ובאופן רשמי אנחנו לא שייכים לרמה הזאת. הרי ברור שלוגאן לא היה מקבל את המושכות בשום קבוצה גדולה אחרת.

לעומת זאת מאריץ' מגיע אומנם מאותו סטטוס כביכול של לוגאן, ואף גרוע יותר, אך הוא נתפס כשחקן ש"הלך לאיבוד" ובוזבז על ידי אובראדוביץ שלא הצליח להשתמש בו כמו שצריך, ושהיכולת האמיתית שלו תתגלה אם רק יתנו לו הרבה דקות וצ'אנס להוכיח את עצמו.

ויש גם את עניין ההתאמה, רוב הגולשים סבורים שמכבי צריכה בקו האחורי רכז, או לפחות קומבו גארד עם יכולות ריכוז, ולוגאן הוא לא זה ולא זה. לעומת זאת מאריץ' מתאים בדיוק בקו הקדמי, בגלל יכולות הפוסט וההגנה.
Dperk

הודעהעל ידי זרובבל » 31 יולי 2012, 07:03

Dperk כתב:לדעתי, התסכול מהחתמת לוגאן נובע מכך שהשחקן שאמור לשמש בתפקיד הגו טו גיא, מנהיג הקו האחורי והיורש של לנגפורד שימש בשנתיים האחרונות כשחקן משלים עד שולי בקבוצות טופ יורוליג. זה כמו להגיד שאנחנו לוקחים את הפסולת של קבוצות הטופ יורוליג ובאופן רשמי אנחנו לא שייכים לרמה הזאת. הרי ברור שלוגאן לא היה מקבל את המושכות בשום קבוצה גדולה אחרת.

לעומת זאת מאריץ' מגיע אומנם מאותו סטטוס כביכול של לוגאן, ואף גרוע יותר, אך הוא נתפס כשחקן ש"הלך לאיבוד" ובוזבז על ידי אובראדוביץ שלא הצליח להשתמש בו כמו שצריך, ושהיכולת האמיתית שלו תתגלה אם רק יתנו לו הרבה דקות וצ'אנס להוכיח את עצמו.

ויש גם את עניין ההתאמה, רוב הגולשים סבורים שמכבי צריכה בקו האחורי רכז, או לפחות קומבו גארד עם יכולות ריכוז, ולוגאן הוא לא זה ולא זה. לעומת זאת מאריץ' מתאים בדיוק בקו הקדמי, בגלל יכולות הפוסט וההגנה.

לפני שנתיים, כשפתחנו את העונה, הגיע לפה שחקן לא יציב (כך הוכיח בעונתו בגליל) וללא כל נסיון אירופי, ושמו ג'רמי פרגו. על הנייר, וזה הוכח גם בשלבים הראשונים של העונה, למכבי לא היה רכז ראוי. פרקינס היה מצוין בהגנה, אבל מבחינה התקפית חלש מאוד. אידסון איכזב. כולנו יודעים איך העונה ההיא הסתיימה. לדעתי כל ניתוח של סגל מתגבש, לפני שרואים אותו משחק יחד אחרי, הוא לא רלבנטי, כי ייתכן גם שמקאלב היה נוחת פה אבל הוא היה נפצע או משחק פחות טוב ממה ששיחק בסיינה. שחקנים יכולים להתאים פחות לקבוצה מסוימת ולסיטואציה שנוצרה, ולהיפך. יכול להיות שנודח בטופ 16 וזו תהיה עונה גרועה במיוחד, ויכול להיות גם שמכבי תעשה עונה טובה.
זרובבל

הודעהעל ידי yellowaura » 31 יולי 2012, 10:46

מאריץ' בשיאו בפרטיזן, היה הסנטר מהטובים באירופה. שחקן מוביל בקבוצה נפלאה.

לוגן לעולם לא היה משמעותי כמו מאריץ'. לא היה מוביל של קבוצה גדולה ולא מוביל באירופה.

עמדת הסנטר (והיום באופן חריג גם עמדת PG) היא הרבה יותר קשה למילוי... סקנד גארדים גאנרים יש בשפע יחסית. שחקנים כמו לוגן יש dime a dozen
חוץ מזה שבעמדת הסקנד גארדים יש יותר מקום למצוא כישרונות שיתפתחו.

בנוסף לא היה אף משחק של לוגן שראיתי ואמרתי הלוואי שהוא יהיה במכבי. היו לו ימים של קליעה מצויינת אבל הוא שומר בינוני בגלל הגודל שלו. בנוסף בשיאו הוא לא היה שותף בקבוצה מצליחה כמו פרטיזן שנתנה הצגות...השיא שלו היה לטעמי בפולין, בקבוצה בלי שאיפות.

אני מאוד לא אוהב את הסגנון של לוגן ואני חושב שגם בשיאו הוא לא יכול לתרום חצי ממה שמאריץ' יכול בשיאו.

בו נאמר שיש סיבה למה מאריץ' עולה יותר מפי 2 מלוגן. מי שמכיר קצת כדורסל יודע שלהשוות בין הערך של מאריץ' ללוגן זה עוול למאריץ' (שהרבה יותר נחשב מלוגן באירופה)
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 31 יולי 2012, 11:16

יופי של פוסט קובי :thumbup היכן נפשת?

ההסבר שלי הוא די פשוט.
בפורום בו אנו כותבים ישנם שחקנים פופולאריים ושחקנים פופולאריים פחות.
מן הסתם, מאריץ' (וגם פרוביץ') הם שחקנים פופולאריים ואילו לוגאן הוא לא אחד כזה.

מה גרם למאריץ' להיות כה פופלארי? אז לדעתי, ישנה סיבה אחת מרכזית - מאריץ' לא נתן רק עונה אחת טובה, אלא גם הראה יכולת טובה מול מכבי ועוד בסדרה שלמה של משחקים. מאריץ' גם היה גורם משמעותי להדחתה של מכבי בסדרת רבע גמר בה היא היתה פייבוריטית.
מיותר לציין, שבאותה עונה למכבי היתה קבוצה די חלשה, שבאורח נס השתחלה למקום הראשון בבית הטופ 16 בו שיחקה ועוד מיותר לציין, שאותו קו קדמי שניצב מול אותו מאריץ', בקושי הסתדר עם אלישי כדיר האימתני, אבל לא נראה שזה מעניין כאן אנשים יותר מדי. הקבוצה הבינונית הזאת דוקא זכתה כאן להרבה קרדיט ואולי בגלל זה גדולתו של מאריץ' הודגשה כ"כ.
סיבה נוספת שהייתי לוקח בחשבון, למרות שהיא סיבה משנית משהו, היא העובדה שלא היו שמות יותר מדי גדולים בקיץ הזה בעמדה מס' 5.
מאריץ' הוא אחד השמות המוכרים ביותר לגולשי הפורום (שגם זו סיבה נוספת לפופולאריות) ובקיץ כמו זה, טבעי שהוא יהפוך להיות פופלארי במיוחד.

מדוע לוגאן לא פופלארי? אם כן, הוא לא הראה יכולת טובה מול ובטח שלא נתן סידרה טובה של משחקים מולה. להוציא את אותו משחק פנטסטי שלו, בו הוא קבע שיא עונתי מול לא אחר מדורון פרקינס האגדי, לוגאן היה נראה מאוד בינוני ולא יציב במשחקיו מול קבוצתינו האהודה. בשנתיים האחרונות, לוגאן שיחק 11 משחקים מול מכבי וברובם היה נראה פשוט לא טוב. האוהדים זוכרים אותו כך, וכך הוא נשאר.

מי מהם מהווה החתמה טובה יותר למכבי? קשה לומר.
עם זאת, מאריץ' נראה מאוד לא טוב בשנתיים האחרונות, הוא עבר פציעה לא קלה וגם עכשיו בנבחרת אוסטרליה הוא מראה יכולת חלשה מאוד.
אצל לואן, אין עבר פציעות והירידה במספרים לאו דוקא נגרמה מירידה ביכולת, אלא יותר בגלל בעיות אישיות עם המאמן שהיה מעליו(ולא שזה באמת סיבה טובה יותר מאשר מצב של פציעה).
צריכים לזכור שלוגאן נתן כמה עונות פנטסטיות (ולא רק אחת) ביורוליג וגם העונה הפחות טובה שלו בויטוריה לא באמת היתה כזו רעה.
לצורך ההשואה, ממוצע הנקודות שלו בויטוירה הוא גבוה יותר מזה שהיה למאריץ' בשנתיים האחרונות ביחד וגם גבוה יותר מזה שהיה לפרוביץ' כמעט בכל העונות בהן שיחק. המספרים שלוגאן רשם בעונתו החלשה בסופוט, הם טובים יותר מאשר גם מאריץ' וגם פרוביץ' רשמו אין-פעם בקריירה שלהם (לפחות בכל הקשור לקליעה), לרבות העונה של מאריץ' בספרד והעונות של פרוביץ' ביורוקאפ.

עוד דבר שהייתי מציין לגבי לוגאן, היא שמדובר בשחקן שלם יחסית (וזאת דוקא, לא בניגוד למאריץ' אלא בניגוד לגארדים אחרים שהיו מועמדים להגיע), המביא את כל הדברים המתבקשים משחקן בעמדה מס' 2. דבר זה נותן למכבי מצב של סדר, איזון והררכיה ברורה בקו האחורי, מה שלא היה קורה אם שחקן כמו פרקינס למשל, היה מוחתם.
כבר עכשיו אנו יודעים מי יהיה הרכז הראשון (היקמן), מי יהיה הסקנד גארד הראשון (לוגאן), מי יהיה הגארד הראשון שיעלה מן הספסל (לנדסברג) ואת מי הוא יחליף בחמישיה (שוב לוגאן) ומי יהיה הגארד הרביעי (רוט).
כמובן שעשויים לקרות עוד שינויים ותמיד ישנם בלת"מים, אבל לפחות על הנייר, יש סדר והררכיה בקו האחורי של מכבי וזאת עוד לפני פתיחת העונה, דבר שלא קרה בעונה שעברה וגם לא היה קורה לולא החתמת שחקן שלם או שחקן בעל תפקיד מוגדר כמו לוגאן.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yarinsaky » 31 יולי 2012, 13:06

נכון , חביב , בפורום הזה יש שחקנים פופלאריים יותר ופופאלריים פחות, אתה לא שונה בעניין הזה בעניין של שחקנים מסויימים.

חוץ מזה, מכבי עצמה סיכמה איתו בעל פה והוא בחר שלא להגיע, כלומר גם אצל מכבי סלש פדרמן הוא היה " פופולארי ". רק המזל הטוב או הרע, תלוי בהשקפה, הביא לכך שהוא לא כאן .

רק למען הרקורד אני אף פעם לא התפעלתי ממנו ואני הראשון אולי שהמליץ על פופס בכלל.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 31 יולי 2012, 13:14

בין היקמן ללוגן יכולים לקרות שני דברים :
1 . החיבור בניהם יזכיר את פרקינס \ פארגו ויעשה טוב לקבוצה .
2. הם ידרכו אחד על השני בגלל ששניהם שחקנים די דומים ויקרה מה שקרה עם איידסון\ אנדרסון....

הרבה תלוי בבלאט ובתפקיד שהוא ידע להתאים לכל אחד מהם....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי misha » 31 יולי 2012, 13:22

את שניהם לא רציתי פה. הייתי נגד לוגאן גם כשהוא היה מועמד לפני שנה, לדעתי הוא פשט לא שחקן מספיק מגוון. גם אם הוא יצליח לשחזר את הימים היפים שלו מפולין (ממש לא בטוח), חוץ מסקורינג, הוא לא יתרום יותר מדי.
אצל מאריץ, מעבר לכושר משחק וויכוח למה הוא סופסל בפאו, העניין הבריאותי מוטל בספק. טוב שהוא לא פה, סיכון גדול מדי.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי חנו'ש » 31 יולי 2012, 14:18

אנשים פה יכולים לעשות טובה לאנושות ולהפסיק להזכיר בכל רגע נתון את הצימוד פרקינס את פארגו ואת עונת 2011 (או כל עונה אחרת)??
שמישהו ייתן לי דוגמא אחת של עונה מסוימת של קבוצה מסוימת שמשוחזרת עונה לעונה, עם עונה אחרת??
כי לא נראה לי שזה קרה אי פעם.
למה תמיד חושבים שמה שהיה הוא מה שיהיה??
היה פעם פרקינס ופארגו, היתה עונה יפה ב-2011, היו גם עונות יפות אחרות, היה פעם גם פארקר ושאראס, והיו גם סימונס וויליאמס, והיו עונות טובות והיו עונות לא טובות והיו הפתעות והיו אכזבות.
מה תהיה העונה הזו?? מי יודע
דבר אחד אני יכולה להגיד בוודאות - עונת 2011 היא לא תהיה!!
פארגו ופרקינס ואידסון וסופו וכ'ו לא כאן.
מכבי שונה לגמרי, היריבות שונות לגמרי, הכל (למעט המאמן) שונה לגמרי.

לוגן הוא לוגן, והיקמן הוא היקמן, וכל יתר השחקנים הם כל יתר השחקנים.
ואני מעדיפה לשפט אותם בפני עצמם ולא לפי תבנית של פרקינס ופארגו או כל שחקן אחר.
אני רואה 2 שחקנים בלי שכל, אני לא רואה אף שחקן לצידם שיכול לתקן את המעוות (למעט רוט... ופניני), אני רואה גבוהים מוכשרים שדורשים באופן בהול גארדים שינהלו אותם, שישחקו איתם פיק אן רול, רק שגארדים כאלה אין לנו בנמצא.
אני רואה מחסור במנהיג, בעיית יציבות קשה, וחוסר עצום בשחקן מטרה בצבע.
אילו בעיניי הבעיות העיקריות והקשות ביותר של הסגל שנבנה כאן.
אילו לא הבעיות של הסגל מ-2011, אילו לא החסרונות של פארגו ופרקינס, אילו החסרונות של סגל מכבי 2012-2013 לפי איך שאני מנתחת את השחקנים שכאן איתנו.
איך בלאט יפתור את הבעיות הללו?? אני מקווה שלפחות הוא יודע, אחרת אנחנו באמת בצרות גדולות.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yarinsaky » 31 יולי 2012, 14:23

:)
חנוש, חטפת את החלסטרה כאן, אבל את שוב צודקת לגמרי, מספיק כבר עם ההשוואות האלו. גם לאנגפורד ואוחיון הלא היו בדיוק פרקינס
ופארגו, אלה שני שחקנים שונים לגמרי שהביאו דברים שונים .

לא חושב שבלאט יכול לדעת מה ילד יום, כי אני לא חושב שהיה כאן תהליך מסודר של בניית קבוצה, אלא דברים שהתגלגלו עם אופציות ברמה שלישית או רביעית לכל שחקן.

לא יודע מה נותן את התחושה שהיקמן ולוגאן יכולים לתת את אותה הגנה כמו פארדו ופרקינס, כי שניהם שחורים ?
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי חנו'ש » 31 יולי 2012, 14:27

עזוב ירין, היה לי יום ארוך וקשה בעבודה (כל החרדים של י-ם חיכו עד לאחרי 9 באב כדי להגיע בהמוניהם לקנות משקפיים חדשים... :shout1 )
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yarinsaky » 31 יולי 2012, 14:29

חנו'ש כתב:עזוב ירין, היה לי יום ארוך וקשה בעבודה (כל החרדים של י-ם חיכו עד לאחרי 9 באב כדי להגיע בהמוניהם לקנות משקפיים חדשים... :shout1 )

גם הספר החבר שלי סבל מהאפקט הזה, כולם מסתפרים בדיוק יום למחרת . :) אבל הוא עצמאי, להיות שכיר זה באמת באסה.
שיהיה לך המשך יום נעים.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קובי » 31 יולי 2012, 16:53

חנו'ש כתב:
קובי כתב:כן, אבל איפה 80% מהגולשים פה שהעלו רפש על לוגאן, כאילו היה השחקן הגרוע ביותר שכידרר כדורסל בפרקט ובאותה נשימה פיללו למאריץ' ???

אגב, עוד משהו שקראתי בהרבה תגובות, לגבי הקו האחורי הכי גרוע שנבנה בהסטוריה של האנושות הקיץ.
הרשו לי לתקן: הקו האחורי הכי גרוע שנבנה פה, היה בקיץ 2010. נתנו לפאקינ' פרקינס ממכבי חיפה להמשיך לעונה שנייה והפעם עוד על תקן רכז מוביל (עונה קודם לכן היה מיועד להיות רכז מחליף לוויז). אח"כ, החתימו כאן שחקן עם בעיות לב, שרק בגלל שחטף התקף בשנייה האחרונה, הוחתם במקומו בדקה ה-90 ג'רמי פארגו מהגליל. אליהם צירפו את בורשטיין המזדקן והפצוע, שיועד להיות כסקנד הפותח לצד דורון ואת שארפ כבק אפ בעונת הפרישה.

סה"כ, 4 גארדים: פרקינס, בורשטיין, פארגו ושארפ, שמבחינתי הם שלושה, כי שארפ לא באמת נספר בעונה הזו.

לתת לשחקן שכבר הוכיח את עצמו במשך שנה שלמה במכבי את המושכות זה בכלל לא בעייתי מבחינתי, וזה לא חשוב מאיפה הוא הגיע לפני כן.

חנו'ש, אני לא יודע איך את מגדירה "הוכיח את עצמו", אבל בסה"כ עונתו של פרקינס הייתה לא רעה, אבל לא טובה מאוד. עונה שהתאפיינה בהרבה עליות ומורדות וחוסר יציבות ועונה שמבחינה קבוצתית הסתיימה בקול ענות חלושה, עם הסדרה הכושלת נגד פרטיזן, למרות הביתיות ואיבוד האליפות לגליל.

פרקינס הובא בעונה הזו כבק אפ לוויז ועונה לאחר מכן, קיבל את המושכות, למרות עונה לא מזהירה, כשלצידו הביאו את בורשטיין הגמור וברגע האחרון הוחתם כאן כברירת מחדל פארגו הגלילאי, אחרי שטורנס כמעט ואיבד את חייו.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קובי » 31 יולי 2012, 16:58

חני, רק עכשיו ראיתי את ההודעה העצבנית שלך על 2011 (((:
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי חנו'ש » 31 יולי 2012, 17:00

קובי כתב:
חנו'ש כתב:
קובי כתב:כן, אבל איפה 80% מהגולשים פה שהעלו רפש על לוגאן, כאילו היה השחקן הגרוע ביותר שכידרר כדורסל בפרקט ובאותה נשימה פיללו למאריץ' ???

אגב, עוד משהו שקראתי בהרבה תגובות, לגבי הקו האחורי הכי גרוע שנבנה בהסטוריה של האנושות הקיץ.
הרשו לי לתקן: הקו האחורי הכי גרוע שנבנה פה, היה בקיץ 2010. נתנו לפאקינ' פרקינס ממכבי חיפה להמשיך לעונה שנייה והפעם עוד על תקן רכז מוביל (עונה קודם לכן היה מיועד להיות רכז מחליף לוויז). אח"כ, החתימו כאן שחקן עם בעיות לב, שרק בגלל שחטף התקף בשנייה האחרונה, הוחתם במקומו בדקה ה-90 ג'רמי פארגו מהגליל. אליהם צירפו את בורשטיין המזדקן והפצוע, שיועד להיות כסקנד הפותח לצד דורון ואת שארפ כבק אפ בעונת הפרישה.

סה"כ, 4 גארדים: פרקינס, בורשטיין, פארגו ושארפ, שמבחינתי הם שלושה, כי שארפ לא באמת נספר בעונה הזו.

לתת לשחקן שכבר הוכיח את עצמו במשך שנה שלמה במכבי את המושכות זה בכלל לא בעייתי מבחינתי, וזה לא חשוב מאיפה הוא הגיע לפני כן.

חנו'ש, אני לא יודע איך את מגדירה "הוכיח את עצמו", אבל בסה"כ עונתו של פרקינס הייתה לא רעה, אבל לא טובה מאוד. עונה שהתאפיינה בהרבה עליות ומורדות וחוסר יציבות ועונה שמבחינה קבוצתית הסתיימה בקול ענות חלושה, עם הסדרה הכושלת נגד פרטיזן, למרות הביתיות ואיבוד האליפות לגליל.

פרקינס הובא בעונה הזו כבק אפ לוויז ועונה לאחר מכן, קיבל את המושכות, למרות עונה לא מזהירה, כשלצידו הביאו את בורשטיין הגמור וברגע האחרון הוחתם כאן כברירת מחדל פארגו הגלילאי, אחרי שטורנס כמעט ואיבד את חייו.

בערך כמו סמית'...
בכל מקרה, את פרקינס בקיץ 2010 שפטו לפי העונה שלו במכבי ת"א, לא לפי זה שהוא היה שחקן שהגיע ממכבי חיפה, כי באותו קיץ הוא בגיע ממכבי ת"א, לא ממכבי חיפה.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קובי » 31 יולי 2012, 17:09

סמית' סיים את העונה מצויין ומבחינה קבוצתית גם הצהובים סיימו בשיאם, עם סידרה נהדרת מול פאו + אליפות מוחצת.

בעונה הראשונה של פרקינס, זה הסתיים הכי רע שיש מבחינה קבוצתית.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי חנו'ש » 31 יולי 2012, 17:12

קובי כתב:סמית' סיים את העונה מצויין ומבחינה קבוצתית גם הצהובים סיימו בשיאם, עם סידרה נהדרת מול פאו + אליפות מוחצת.

בעונה הראשונה של פרקינס, זה הסתיים הכי רע שיש מבחינה קבוצתית.

לא משנה, לא לזה התכוונתי.
אתה ציינת את פרקינס של קיץ 2010 כהימור ענק של שחקן שהגיע ממכבי חיפה, ואני רק קבלתי על האמירה הזו שכן פרקינס של 2010 הגיע ממכבי ת"א ולכן לא היה שום הימור.
בערך כמו שסמית' של הקיץ הוא לא הימור בניגוד למה שהוא היה לפני שנה.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 31 יולי 2012, 17:54

קובי כתב:
חנו'ש כתב:

אני חושב שכל הבעיה עם פרקינס היא שהוא פשוט לא שחקן כ"כ טוב וכבר ראינו כאן בעבר (הרחוק והקרוב) שחקנים טובים בהרבה ממנו.
גם בעונת 2011, אותה רצוי שלא להזכיר, הוא היה השחקן הכי פחות כשרוני בחמישיה של מכבי והיחד שאינו היה מבין הטובים ביותר לעמדתו באותה חמישיה.

אני גם מתקשה להבין את ההגדרה לשחקן "מוכח". פעם היא מיוחסת רק לשחקני העל של היורוליג (כמו נבארו וספונליס) וכעת היא גם מיוחסת לפרקינס. אם נשווה את פרקינס לשחקני העל של היבשת, אז אי-אפשר לברוח מן העובדה שהוא נופל מאוד רחוק מהם ובניגוד אליהם (או לפחות לחלקם), הוא לא הצליח לקחת קבוצת יורוליג למעמדים הגבוהים ביותר של היורליג (דבר שלוגאן אגב, כן עשה) ותמיד היה זקוק לשחקנים טובים יותר לידו.

הבאת פרקינס כשחקן מוביל שאמור להיות העוגן בקו האחורי, מסתמנת בעיניי כטעות קרדינלית, בטח לאחר פציעתו והיכולת הלא משכנעת שהוא הציג באיטליה. העובדה שהוא "הוכיח את עצמו" במכבי לא משנה הרבה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Shay_uzan, yon1 ו־26 אורחים