המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:קודי כתב:הבעיה כי גדולה בסגל שנבנה, מעבר לרמת הכשרון הנמוכה של הקו האחורי, היא העובדה שגבוהי הם שחקני פיק אנד רול שנבנים וחיים מכך ואילו בקו האחורי, למעט פניני, אין שחקן פיק אנד רול סביר אחד (ותסלחו לי שאני לא מתייחס למורן רוט שהוא רחוק מרמת היורוליג בערך כמוני). גם נייט האפמן, שהפך במכבי לאחד הסנטרים הטובים ביבשת, לא היה שחקן פוסט אפ ועדיין מכבי היתה מחסלת בעזרתו את היריבות, אבל זה נבע בעיקר מיכולת הפיק אנד רול של גארדים נהדרים כמו מקדונלד, שפר ושארפ. לא היקמן, לא לוגאן וגם לא לנדסברג הם שחקני פיק אנד רול טובים וזה יגרום לבעיות אדירות בהתקפה העומדת, מאחר ששרמדיני ופופס יתקשו לקבל כדורים במקומות שהם אוהבים. מכבי צריכה לשחרר את ג'יימס (כמו שאמרתי לפני כמה שבועות, כשהיו קבוצות שהיו לוקחות את כל החוזה שלו כמו וארזה. היום זה כבר בטח יעלה כסף) ולהחתים רכז עם פיק אנד רול טוב. אני לא חושב שזה יהפוך את מכבי לקבוצת פיינל פור אבל יכול בהחלט להפוך אותה לקבוצה טובה. היום זו סתם עוד קבוצת יורוליג בינונית.
דבר אחד בטוח ואני לא חושב שיש כאן מישהו שיחלוק עליי בעניין הזה - תקציב השחקנים ירד השנה בצורה משמעותית ביחס לשנה שעברה, גם אם דייויד ודני פדרמן טוענים אחרת.
אני לא מסכים איתך בנושא הכישרון . אני חושב שהשחקנים שחתמו כן כשרוניים עם פוטנציאל גבוהה יותר מאלו שהם החליפו אותם .
פופס לא יותר מוכשר מהנדריקס ? נו באמת , מה שראינו מהנדריקס העונה זה הטופ שהוא מסוגל להגיע אליו ואתה תראה את זה במילאנו ...
לוגן שחקן מאוד מוכשר שרק צריך למצוא את עצמו שוב מחדש ועם בלאט יש סיכוי טוב שזה יקרה .
היקמן גם בלי לראות אותו אני בטוח שיותר טוב מפאפאס הנוכחי .
מורן רוט אולי פחות טוב מיוגב אבל אם הכל ילך חלק אז התפקיד שלו גם ככה לא יהיה מראכזי . למרות שאני חייב לומר שאני מאוד אוהב את האופי שלו ואת המנהיגות שלו ויש לי הרגשה טובה לגביו...
לשרמאן יש משחק פוסט אפ לא רע בכלל והוא חגג על מכבי במפגשים בניהם בשנתיים האחרונות מתחת לסל . מה גם שיש לו פוטנצאיל להשתפר ואם להסתכל על ההתקדמות שהוא עשה בשנתיים האחרונות אני מאוד אופטימי לגביו .
אני מסכים שחסר עוד רכז שצריך להביא בעיקר הגנה וגם יכולת פיק אנד רול טובה , מכיוון שקשה למצוא כזה אני חושב שאופציית פרקינס במחיר סביר יכולה להיות טובה מאוד ותסגור את הנושא ההגנתי והמנהיגותי , גפ מבחינת הפיק אנד רול אני חושב שסך הכל הוא לא רע....
דבר נוסף לגבי אהפמן , היה לו משחק פוסט אפ אדיר !!! פוסט אפ זה לא רק מאסה אלא גם תנועה (הטעיות) ומהירות והוא היה פשוט מצויין בזה .
Dperk כתב:לדעתי, התסכול מהחתמת לוגאן נובע מכך שהשחקן שאמור לשמש בתפקיד הגו טו גיא, מנהיג הקו האחורי והיורש של לנגפורד שימש בשנתיים האחרונות כשחקן משלים עד שולי בקבוצות טופ יורוליג. זה כמו להגיד שאנחנו לוקחים את הפסולת של קבוצות הטופ יורוליג ובאופן רשמי אנחנו לא שייכים לרמה הזאת. הרי ברור שלוגאן לא היה מקבל את המושכות בשום קבוצה גדולה אחרת.
לעומת זאת מאריץ' מגיע אומנם מאותו סטטוס כביכול של לוגאן, ואף גרוע יותר, אך הוא נתפס כשחקן ש"הלך לאיבוד" ובוזבז על ידי אובראדוביץ שלא הצליח להשתמש בו כמו שצריך, ושהיכולת האמיתית שלו תתגלה אם רק יתנו לו הרבה דקות וצ'אנס להוכיח את עצמו.
ויש גם את עניין ההתאמה, רוב הגולשים סבורים שמכבי צריכה בקו האחורי רכז, או לפחות קומבו גארד עם יכולות ריכוז, ולוגאן הוא לא זה ולא זה. לעומת זאת מאריץ' מתאים בדיוק בקו הקדמי, בגלל יכולות הפוסט וההגנה.
חנו'ש כתב:עזוב ירין, היה לי יום ארוך וקשה בעבודה (כל החרדים של י-ם חיכו עד לאחרי 9 באב כדי להגיע בהמוניהם לקנות משקפיים חדשים...)
חנו'ש כתב:קובי כתב:כן, אבל איפה 80% מהגולשים פה שהעלו רפש על לוגאן, כאילו היה השחקן הגרוע ביותר שכידרר כדורסל בפרקט ובאותה נשימה פיללו למאריץ' ???
אגב, עוד משהו שקראתי בהרבה תגובות, לגבי הקו האחורי הכי גרוע שנבנה בהסטוריה של האנושות הקיץ.
הרשו לי לתקן: הקו האחורי הכי גרוע שנבנה פה, היה בקיץ 2010. נתנו לפאקינ' פרקינס ממכבי חיפה להמשיך לעונה שנייה והפעם עוד על תקן רכז מוביל (עונה קודם לכן היה מיועד להיות רכז מחליף לוויז). אח"כ, החתימו כאן שחקן עם בעיות לב, שרק בגלל שחטף התקף בשנייה האחרונה, הוחתם במקומו בדקה ה-90 ג'רמי פארגו מהגליל. אליהם צירפו את בורשטיין המזדקן והפצוע, שיועד להיות כסקנד הפותח לצד דורון ואת שארפ כבק אפ בעונת הפרישה.
סה"כ, 4 גארדים: פרקינס, בורשטיין, פארגו ושארפ, שמבחינתי הם שלושה, כי שארפ לא באמת נספר בעונה הזו.
לתת לשחקן שכבר הוכיח את עצמו במשך שנה שלמה במכבי את המושכות זה בכלל לא בעייתי מבחינתי, וזה לא חשוב מאיפה הוא הגיע לפני כן.
קובי כתב:חנו'ש כתב:קובי כתב:כן, אבל איפה 80% מהגולשים פה שהעלו רפש על לוגאן, כאילו היה השחקן הגרוע ביותר שכידרר כדורסל בפרקט ובאותה נשימה פיללו למאריץ' ???
אגב, עוד משהו שקראתי בהרבה תגובות, לגבי הקו האחורי הכי גרוע שנבנה בהסטוריה של האנושות הקיץ.
הרשו לי לתקן: הקו האחורי הכי גרוע שנבנה פה, היה בקיץ 2010. נתנו לפאקינ' פרקינס ממכבי חיפה להמשיך לעונה שנייה והפעם עוד על תקן רכז מוביל (עונה קודם לכן היה מיועד להיות רכז מחליף לוויז). אח"כ, החתימו כאן שחקן עם בעיות לב, שרק בגלל שחטף התקף בשנייה האחרונה, הוחתם במקומו בדקה ה-90 ג'רמי פארגו מהגליל. אליהם צירפו את בורשטיין המזדקן והפצוע, שיועד להיות כסקנד הפותח לצד דורון ואת שארפ כבק אפ בעונת הפרישה.
סה"כ, 4 גארדים: פרקינס, בורשטיין, פארגו ושארפ, שמבחינתי הם שלושה, כי שארפ לא באמת נספר בעונה הזו.
לתת לשחקן שכבר הוכיח את עצמו במשך שנה שלמה במכבי את המושכות זה בכלל לא בעייתי מבחינתי, וזה לא חשוב מאיפה הוא הגיע לפני כן.
חנו'ש, אני לא יודע איך את מגדירה "הוכיח את עצמו", אבל בסה"כ עונתו של פרקינס הייתה לא רעה, אבל לא טובה מאוד. עונה שהתאפיינה בהרבה עליות ומורדות וחוסר יציבות ועונה שמבחינה קבוצתית הסתיימה בקול ענות חלושה, עם הסדרה הכושלת נגד פרטיזן, למרות הביתיות ואיבוד האליפות לגליל.
פרקינס הובא בעונה הזו כבק אפ לוויז ועונה לאחר מכן, קיבל את המושכות, למרות עונה לא מזהירה, כשלצידו הביאו את בורשטיין הגמור וברגע האחרון הוחתם כאן כברירת מחדל פארגו הגלילאי, אחרי שטורנס כמעט ואיבד את חייו.
קובי כתב:סמית' סיים את העונה מצויין ומבחינה קבוצתית גם הצהובים סיימו בשיאם, עם סידרה נהדרת מול פאו + אליפות מוחצת.
בעונה הראשונה של פרקינס, זה הסתיים הכי רע שיש מבחינה קבוצתית.
קובי כתב:חנו'ש כתב:קובי כתב:כן, אבל איפה 80% מהגולשים פה שהעלו רפש על לוגאן, כאילו היה השחקן הגרוע ביותר שכידרר כדורסל בפרקט ובאותה נשימה פיללו למאריץ' ???
חנו'ש, אני לא יודע איך את מגדירה "הוכיח את עצמו", אבל בסה"כ עונתו של פרקינס הייתה לא רעה, אבל לא טובה מאוד. עונה שהתאפיינה בהרבה עליות ומורדות וחוסר יציבות ועונה שמבחינה קבוצתית הסתיימה בקול ענות חלושה, עם הסדרה הכושלת נגד פרטיזן, למרות הביתיות ואיבוד האליפות לגליל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Shay_uzan, yon1 ו־19 אורחים