פופס מנסה בונסו חתם במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פופס מנסה בונסו חתם במכבי(בשעה 22 פופס נגד פאו גאסול וספ

הודעהעל ידי חנו'ש » 02 אוגוסט 2012, 18:50

BIG sofo כתב:בשעה 22:00 בריטניה ופופס מנסו בונסו נגד ספרד.

יש לינק??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

Re: פופס מנסה בונסו חתם במכבי(בשעה 22 פופס נגד פאו גאסול וספ

הודעהעל ידי misha » 02 אוגוסט 2012, 18:57

חנו'ש כתב:
BIG sofo כתב:בשעה 22:00 בריטניה ופופס מנסו בונסו נגד ספרד.

יש לינק??

http://www.iba.org.il/olympics/ IBA1

דיון על המשחק לת'רד האליפות: viewtopic.php?f=9&t=1211&start=80
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

Re: פופס מנסה בונסו חתם במכבי!!!

הודעהעל ידי jol9 » 02 אוגוסט 2012, 19:17

יוסי22 כתב:שחקן הרבה הרבה יותר טוב מאליל הפורום על לא עוול בכפו - מאריץ'.

אגב - סופו שאליו ניסו להשוות את האוסטרלי נתן הופעות נהדרות עם נבחרת יוון לפני שהגיע למכבי והיה ברור לפחות לי שמכבי שיחקה אותה בגדול , מאריץ' ממש לא בכיוון.

ובכל מקרה ברור שלמרות שההנהלה קובעת את התקציב בלאט בחר שלא להמשיך עם סופו , לוותר על מצ'באן , לא לסמוך על ליאור ולהביא שחקן בכיר על המקום שלו , לא להביא את שארס , ככל הנראה הוא רצה את היקמן ולוגן ובסך הכול למעט הנדריקס ולאנגפורד שקיבלו חוזים שמכבי לא אמורה להתחרות איתם (כמו איידסון והחוזה ההזוי מברצלונה) בסך הכול ההנהלה הלכה לפי מה שהוא ביקש כל עוד זה עמד בסכומים שההנהלה הקציבה לסגל.

אישית הייתי מביא עוד גארד ברמה גבוהה כי השמיכה ממש קצרה אבל זה כבר יותר עניין של אופציות בשוק מענין כלכלי לטעמי .

אני חושב שסופו ומצ'באן זאת החלטה משותפת של בלאט ושל ההנהלה. כמו שראית מכבי לא משלמת למעלה ממליון לאף אחד בסגל, והיא לא התכוונה לעשות את זה עם סופו ועם מצ'באן.

אתה באמת מאמין שהיקמן ולוגאן היו האופציות הראשונות של בלאט? ומה עם אוחיון והלפרין? גם שם לא היה מחדל או לפחות חוסר יכולת לסגור עניין של ההנהלה?
כמובן שגם את לאנגפורד והנדריקסהיהאפשר להשאיר עם קצת יותר אסרטיביות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

Re: פופס מנסה בונסו סגר במכבי

הודעהעל ידי jol9 » 02 אוגוסט 2012, 19:26

felix_r כתב:
jol9 כתב:
קודי כתב:העיקר שבמכבי לא רצו להשאיר את הנדריקס בפחות כסף כי הוא לא סנטר ״אמיתי״. בסוף החתימו שחקן שהוא עוד פחות סנטר מהנדריקס ביותר כסף. לא סנטר אמיתי ולא נעליים.
בכל מקרה, פופס הוא בסך הכל שחקן טוב, לטעמי פחות או יותר ברמה של הנדריקס והבעיה של מכבי לא תהיה בקו הקדמי אלא בקו האחורי, שאין בו מספיק כשרון, אין בו רכז אמיתי ואין בו אף שחקן פיק אנד רול שיפעיל את הגבוהים. 

מסכים לגמרי. גם יקר יותר ממה שהיה אפשר להחתים את הנדריקס, גם סיכון שהוא לא ישתלב ולטעמי הוא שחקן עם הרבה פחות אינטלגנציית משחק מהנדריקס.

נקווה שיהיה טוב, וכמובן שיהיה לו בהצלחה.

איך יקר יותר? איך? הנדריקס לא רצה את הסכומים האלה. נתנו לו אותם. הוא לא הסכים. הוא רצה מעל מיליון

זה לא מה שפורסם. אמרו שהיהפער של 50K בין הצדדים. בדיעבד הוא חתם במילאנו לא בעבורהרבה יותרממה שפופס חתם במכבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

Re: פופס מנסה בונסו חתם במכבי

הודעהעל ידי שחף » 02 אוגוסט 2012, 20:14

אני לא מבין למה לעזעזל שפכו סכום כזה על נגר קפיצי עם איי קיו ששואף לאפס כמו פופס. זה שחקן שהדבר היחיד שהוא יודע לעשות זה דאנק ואני מהמר שהוא לא ישרוד פה עד ינואר, כי גם אין בקבוצה הזאת מי שימסור לו. יכלו להביא עם זה שחקן כמו וויוקאס(שחתם במשהו כמו מיליון בקאזאן) או את פרוביץ', שחקנים טובים ומתאימים הרבה יותר.
שחף

הודעהעל ידי חנו'ש » 02 אוגוסט 2012, 20:25

שחף כתב:אני לא מבין למה לעזעזל שפכו סכום כזה על נגר קפיצי עם איי קיו ששואף לאפס כמו פופס. זה שחקן שהדבר היחיד שהוא יודע לעשות זה דאנק ואני מהמר שהוא לא ישרוד פה עד ינואר, כי גם אין בקבוצה הזאת מי שימסור לו. יכלו להביא עם זה שחקן כמו וויוקאס(שחתם במשהו כמו מיליון בקאזאן) או את פרוביץ', שחקנים טובים ומתאימים הרבה יותר.

זה כי במכבי לא חושבים על להוציא את הסכומים האלה עד שזה לא ההחתמה האחרונה והם יודעים שיש להם להם די והותר עבור החתמה כזו.
הבעיה היא שההחתמה האחרונה היא לרוב השחקן היחיד שנשאר חופשי וזה לרוב לא משהו לכתוב עליו הביתה (חוץ ממקרים ברי מזל כמו סופו או לאנגפורד)
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yellowaura » 02 אוגוסט 2012, 20:29

עם הכסף ממאצ'באן ואוחיון (וגם בלי קשר) מכבי יכולה להרשות לעצמה עוד זר כמו פרקינס וגם חייבת את זה
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי חנו'ש » 02 אוגוסט 2012, 20:49

היה פעם שחקן בריטי במכבי, או שפופסי הוא הראשון מהמגזר??
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yarinsaky » 02 אוגוסט 2012, 20:50

חנו'ש כתב:היה פעם שחקן בריטי במכבי, או שפופסי הוא הראשון מהמגזר??

ספנסר דאנקלי. עפיפון מוזר.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי חנו'ש » 02 אוגוסט 2012, 20:53

yarinsaky כתב:
חנו'ש כתב:היה פעם שחקן בריטי במכבי, או שפופסי הוא הראשון מהמגזר??

ספנסר דאנקלי. עפיפון מוזר.

לא מכירה... (צעירה מידי :oops )
אפשר לציין גם את פיני?? לפחות מבחינת הנימוסים.... :grin
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yarinsaky » 02 אוגוסט 2012, 20:55

כן, הא ? נימוסים של מלכות . :)
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי חנו'ש » 02 אוגוסט 2012, 20:57

yarinsaky כתב:כן, הא ? נימוסים של מלכות . :)

הוא כל צהריים שותה תה עם המלכה אליזבת'
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 אוגוסט 2012, 20:57

סר פנחס גרשון..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שמואל1 » 02 אוגוסט 2012, 21:29

רגשות מעורבים אצלי לגבי ההחתמה הזאת.
מצד אחד, פופס מנסה בונסו הוא שחקן שתמיד אהבתי ותמיד רציתי שיגיע למכבי. אתלט בלתי רגיל, שחקן שנותן SHOW, ריבאונדר מפלצתי. שחקן עם קריירה מכובדת: נתן עונה מצויינת בליגה הספרדית, הגיע ל NBA והיה לא רע, שיחק גם בקבוצות גדולות ביורוליג (צסק"א).
מצד שני, הוא לא סנטר. אין לו משחק עם הגב לסל. זה כאילו מכבי חוזרת שנתיים אחורה, לימים העליזים בין העזיבה של ניקולה ועד ההגעה של סופו, שלמכבי לא היה באמת סנטר מתחת לסל.

זה אומר שההחתמה של שרמדיני הופכת להיות הרבה משמעותית. אם יש שחקן במכבי שיכול לתת משחק פנים זה שרמדיני, ואני בספק אם הוא מספיק בשל בשביל זה.

בסופו של דבר מכבי משלימה סגל עם המון סימני שאלה. הסגל מורכב מצד אחד משחקנים שהיו מצויינים בקבוצות קטנות והיו בינוניים בקבוצות גדולות (לוגאן ופופס) ומצד שני משחקנים שעדיין לא שיחקו ברמות הגבוהות (קיינר מדלי, היקמן, לנדסברג). יהיה מעניין לראות איך בלאט יצליח לחבר את הקבוצה.

אגב, מה שבטוח לגבי פופס- הקהל של מכבי הולך להנות ומאוד לאהוב אותו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 אוגוסט 2012, 21:33

פופס בפני עצמו הוא לא החתמה רעה, הבעיה היא שאין לנו רכז אמיתי בסגל חוץ מרוט(איך הגענו למצב הזה?!?!)
פופס הוא שחקן שחי מהרכזים שלו והוא צריך את הרכז שיתן לו את הכדור במקום הנכון ובזמן הנכון לאיזה אלי-הופ
בעצם שני הגבוהים של מכבי בעמדה 5 הם שחקנים שחייבים רכז נהדר לידם שיודע לקרוא את המגרש ולא לעשות דברים בטעות

כרגע נראה שמנהל המשחק הכי טוב שיש למכבי כרגע זה פניני
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 02 אוגוסט 2012, 21:35

שמואל1 כתב:רגשות מעורבים אצלי לגבי ההחתמה הזאת.
מצד אחד, פופס מנסה בונסו הוא שחקן שתמיד אהבתי ותמיד רציתי שיגיע למכבי. אתלט בלתי רגיל, שחקן שנותן SHOW, ריבאונדר מפלצתי. שחקן עם קריירה מכובדת: נתן עונה מצויינת בליגה הספרדית, הגיע ל NBA והיה לא רע, שיחק גם בקבוצות גדולות ביורוליג (צסק"א).
מצד שני, הוא לא סנטר. אין לו משחק עם הגב לסל. זה כאילו מכבי חוזרת שנתיים אחורה, לימים העליזים בין העזיבה של ניקולה ועד ההגעה של סופו, שלמכבי לא היה באמת סנטר מתחת לסל.

זה אומר שההחתמה של שרמדיני הופכת להיות הרבה משמעותית. אם יש שחקן במכבי שיכול לתת משחק פנים זה שרמדיני, ואני בספק אם הוא מספיק בשל בשביל זה.

בסופו של דבר מכבי משלימה סגל עם המון סימני שאלה. הסגל מורכב מצד אחד משחקנים שהיו מצויינים בקבוצות קטנות והיו בינוניים בקבוצות גדולות (לוגאן ופופס) ומצד שני משחקנים שעדיין לא שיחקו ברמות הגבוהות (קיינר מדלי, היקמן, לנדסברג). יהיה מעניין לראות איך בלאט יצליח לחבר את הקבוצה.

יכול להיות שזה מה שחשבו גם בצסקא לפני שהוא הגיע...
אצל שחקנים כאלה ישנה חשיבות גדולה מאוד לשחקן שמשחק לצידם. פניני יוכל להאכיל את פופס בכדורים, וגם רוט, אבל רוט לא צפוי לשחק ביורוליג.
פרט אליהם, לא ברור מי יוכל להיות זה שיחבר את החבורה העליזה הזאת ביחד לקבוצה טובה. פשוט אין שחקנים כאלה במכבי הזאת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 02 אוגוסט 2012, 21:37

Holiday_Armadillo כתב:כרגע נראה שמנהל המשחק הכי טוב שיש למכבי כרגע זה פניני

לכן אני באמת חושבת שעל אף שאולי זה ייקח לבלאט קצת זמן לקלוט, הסגל הכי טוב שהוא יוכל לשים על המגרש יהיה עם היקמן (בתקווה שיעמוד בציפיות), פניני וסמית' + עוד 2 גבוהים.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 02 אוגוסט 2012, 21:41

חנו'ש כתב:

לכן אני באמת חושבת שעל אף שאולי זה ייקח לבלאט קצת זמן לקלוט, הסגל הכי טוב שהוא יוכל לשים על המגרש יהיה עם היקמן (בתקווה שיעמוד בציפיות), פניני וסמית' + עוד 2 גבוהים.

ואם היקמן יתברר כפח? אז לוגאן? כגארד יחיד ומוביל כדור יחיד??

לדעתי ולצערי זה לא יקרה.
למרות החולשה הפוטנציאלית הגדולה של הקו האחורי, לפניני יהיה קשה להשתחל לשם, כי לא הוא ולא סמית' לא יודעים להוביל כדול מספיק טוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 02 אוגוסט 2012, 21:51

jol9 כתב:
חנו'ש כתב:

ואם היקמן יתברר כפח? אז לוגאן? כגארד יחיד ומוביל כדור יחיד??

לדעתי ולצערי זה לא יקרה.
למרות החולשה הפוטנציאלית הגדולה של הקו האחורי, לפניני יהיה קשה להשתחל לשם, כי לא הוא ולא סמית' לא יודעים להוביל כדול מספיק טוב.

סמית' יישאר בעמדה 3, כי הוא לא יכול לשחק בעמדה 2.
אבל פניני יכול ועוד איך. הוא עשה את כשפרקינס נפצע, והוא עשה את זה גם העונה לפעמים בליגה ודי בהצלחה (וכן, אני יודעת שזו רק הליגה).
היקמן לדעתי כן יצליח לממש את הפוטנציאל שלו במקום שיש לו פוטנציאל, כי בלאט נוטה לדעת להוציא משחקנים מסוגו את הפוטנציאל הזה.
כלומר, הוא יצליח לדעתי להיות סקורר טוב, חודר מוצלח וקלעי לא רע, אני גם לא חושבת שהוא אגואיסט, אבל לפי הסיפורים עליו, בניהול משחק אין לו בכלל פוטנציאל, ובלאט לא יכול להוציא ממנו משהו שלא קיים בו מלכתחילה ולכן הוא יצטרך מישהו לצידו שיאזן אותו, והכי טוב שעולה לי לראש זה גיא פניני (או שאתה מעדיף את לוגאן לידו??)

מלוגאן, אני מאוד מצטערת, אבל אני לא מחזיקה בגרוש ואני בספק אם הוא יסיים כאן את העונה.
לדעתי הוא מהר מאוד ימצא את עצמו יוצא לאט לאט מהרוטציה לטובת שחקנים עם קצת יותר אוריינטציה קבוצתית (גם אם לא גאונים גדולים).
אולי הוא עוד יקבל כמה דקות בחמישייה השנייה לצד רוט, אבל יש מצב שבשלב מסוים אפילו לאנדסברג יעלה עליו (יש לו פוטנציאל גבוה יותר לדעתי).
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 02 אוגוסט 2012, 22:07

שמואל1 כתב:רגשות מעורבים אצלי לגבי ההחתמה הזאת.

:thumbup סיכום נכון של החתמת בונסו בפרט ובניית הסגל בכלל
מסכים לגמרי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google Adsense [Bot], yon1, גל גל ו־24 אורחים