BIG sofo כתב:בשעה 22:00 בריטניה ופופס מנסו בונסו נגד ספרד.
יש לינק??
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
BIG sofo כתב:בשעה 22:00 בריטניה ופופס מנסו בונסו נגד ספרד.
חנו'ש כתב:BIG sofo כתב:בשעה 22:00 בריטניה ופופס מנסו בונסו נגד ספרד.
יש לינק??
יוסי22 כתב:שחקן הרבה הרבה יותר טוב מאליל הפורום על לא עוול בכפו - מאריץ'.
אגב - סופו שאליו ניסו להשוות את האוסטרלי נתן הופעות נהדרות עם נבחרת יוון לפני שהגיע למכבי והיה ברור לפחות לי שמכבי שיחקה אותה בגדול , מאריץ' ממש לא בכיוון.
ובכל מקרה ברור שלמרות שההנהלה קובעת את התקציב בלאט בחר שלא להמשיך עם סופו , לוותר על מצ'באן , לא לסמוך על ליאור ולהביא שחקן בכיר על המקום שלו , לא להביא את שארס , ככל הנראה הוא רצה את היקמן ולוגן ובסך הכול למעט הנדריקס ולאנגפורד שקיבלו חוזים שמכבי לא אמורה להתחרות איתם (כמו איידסון והחוזה ההזוי מברצלונה) בסך הכול ההנהלה הלכה לפי מה שהוא ביקש כל עוד זה עמד בסכומים שההנהלה הקציבה לסגל.
אישית הייתי מביא עוד גארד ברמה גבוהה כי השמיכה ממש קצרה אבל זה כבר יותר עניין של אופציות בשוק מענין כלכלי לטעמי .
felix_r כתב:jol9 כתב:קודי כתב:העיקר שבמכבי לא רצו להשאיר את הנדריקס בפחות כסף כי הוא לא סנטר ״אמיתי״. בסוף החתימו שחקן שהוא עוד פחות סנטר מהנדריקס ביותר כסף. לא סנטר אמיתי ולא נעליים.
בכל מקרה, פופס הוא בסך הכל שחקן טוב, לטעמי פחות או יותר ברמה של הנדריקס והבעיה של מכבי לא תהיה בקו הקדמי אלא בקו האחורי, שאין בו מספיק כשרון, אין בו רכז אמיתי ואין בו אף שחקן פיק אנד רול שיפעיל את הגבוהים.
מסכים לגמרי. גם יקר יותר ממה שהיה אפשר להחתים את הנדריקס, גם סיכון שהוא לא ישתלב ולטעמי הוא שחקן עם הרבה פחות אינטלגנציית משחק מהנדריקס.
נקווה שיהיה טוב, וכמובן שיהיה לו בהצלחה.
איך יקר יותר? איך? הנדריקס לא רצה את הסכומים האלה. נתנו לו אותם. הוא לא הסכים. הוא רצה מעל מיליון
שחף כתב:אני לא מבין למה לעזעזל שפכו סכום כזה על נגר קפיצי עם איי קיו ששואף לאפס כמו פופס. זה שחקן שהדבר היחיד שהוא יודע לעשות זה דאנק ואני מהמר שהוא לא ישרוד פה עד ינואר, כי גם אין בקבוצה הזאת מי שימסור לו. יכלו להביא עם זה שחקן כמו וויוקאס(שחתם במשהו כמו מיליון בקאזאן) או את פרוביץ', שחקנים טובים ומתאימים הרבה יותר.
חנו'ש כתב:היה פעם שחקן בריטי במכבי, או שפופסי הוא הראשון מהמגזר??
yarinsaky כתב:חנו'ש כתב:היה פעם שחקן בריטי במכבי, או שפופסי הוא הראשון מהמגזר??
ספנסר דאנקלי. עפיפון מוזר.
yarinsaky כתב:כן, הא ? נימוסים של מלכות .
שמואל1 כתב:רגשות מעורבים אצלי לגבי ההחתמה הזאת.
מצד אחד, פופס מנסה בונסו הוא שחקן שתמיד אהבתי ותמיד רציתי שיגיע למכבי. אתלט בלתי רגיל, שחקן שנותן SHOW, ריבאונדר מפלצתי. שחקן עם קריירה מכובדת: נתן עונה מצויינת בליגה הספרדית, הגיע ל NBA והיה לא רע, שיחק גם בקבוצות גדולות ביורוליג (צסק"א).
מצד שני, הוא לא סנטר. אין לו משחק עם הגב לסל. זה כאילו מכבי חוזרת שנתיים אחורה, לימים העליזים בין העזיבה של ניקולה ועד ההגעה של סופו, שלמכבי לא היה באמת סנטר מתחת לסל.
זה אומר שההחתמה של שרמדיני הופכת להיות הרבה משמעותית. אם יש שחקן במכבי שיכול לתת משחק פנים זה שרמדיני, ואני בספק אם הוא מספיק בשל בשביל זה.
בסופו של דבר מכבי משלימה סגל עם המון סימני שאלה. הסגל מורכב מצד אחד משחקנים שהיו מצויינים בקבוצות קטנות והיו בינוניים בקבוצות גדולות (לוגאן ופופס) ומצד שני משחקנים שעדיין לא שיחקו ברמות הגבוהות (קיינר מדלי, היקמן, לנדסברג). יהיה מעניין לראות איך בלאט יצליח לחבר את הקבוצה.
אגב, מה שבטוח לגבי פופס- הקהל של מכבי הולך להנות ומאוד לאהוב אותו.
Holiday_Armadillo כתב:כרגע נראה שמנהל המשחק הכי טוב שיש למכבי כרגע זה פניני
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:כרגע נראה שמנהל המשחק הכי טוב שיש למכבי כרגע זה פניני
לכן אני באמת חושבת שעל אף שאולי זה ייקח לבלאט קצת זמן לקלוט, הסגל הכי טוב שהוא יוכל לשים על המגרש יהיה עם היקמן (בתקווה שיעמוד בציפיות), פניני וסמית' + עוד 2 גבוהים.
jol9 כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:כרגע נראה שמנהל המשחק הכי טוב שיש למכבי כרגע זה פניני
לכן אני באמת חושבת שעל אף שאולי זה ייקח לבלאט קצת זמן לקלוט, הסגל הכי טוב שהוא יוכל לשים על המגרש יהיה עם היקמן (בתקווה שיעמוד בציפיות), פניני וסמית' + עוד 2 גבוהים.
ואם היקמן יתברר כפח? אז לוגאן? כגארד יחיד ומוביל כדור יחיד??
לדעתי ולצערי זה לא יקרה.
למרות החולשה הפוטנציאלית הגדולה של הקו האחורי, לפניני יהיה קשה להשתחל לשם, כי לא הוא ולא סמית' לא יודעים להוביל כדול מספיק טוב.
שמואל1 כתב:רגשות מעורבים אצלי לגבי ההחתמה הזאת.
מצד אחד, פופס מנסה בונסו הוא שחקן שתמיד אהבתי ותמיד רציתי שיגיע למכבי. אתלט בלתי רגיל, שחקן שנותן SHOW, ריבאונדר מפלצתי. שחקן עם קריירה מכובדת: נתן עונה מצויינת בליגה הספרדית, הגיע ל NBA והיה לא רע, שיחק גם בקבוצות גדולות ביורוליג (צסק"א).
מצד שני, הוא לא סנטר. אין לו משחק עם הגב לסל. זה כאילו מכבי חוזרת שנתיים אחורה, לימים העליזים בין העזיבה של ניקולה ועד ההגעה של סופו, שלמכבי לא היה באמת סנטר מתחת לסל.
זה אומר שההחתמה של שרמדיני הופכת להיות הרבה משמעותית. אם יש שחקן במכבי שיכול לתת משחק פנים זה שרמדיני, ואני בספק אם הוא מספיק בשל בשביל זה.
בסופו של דבר מכבי משלימה סגל עם המון סימני שאלה. הסגל מורכב מצד אחד משחקנים שהיו מצויינים בקבוצות קטנות והיו בינוניים בקבוצות גדולות (לוגאן ופופס) ומצד שני משחקנים שעדיין לא שיחקו ברמות הגבוהות (קיינר מדלי, היקמן, לנדסברג). יהיה מעניין לראות איך בלאט יצליח לחבר את הקבוצה.
אגב, מה שבטוח לגבי פופס- הקהל של מכבי הולך להנות ומאוד לאהוב אותו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], yon1, גל גל ו־23 אורחים