הקדמה שלי לפני שאני מתחיל...לקח לשנה הבאה...
אני חושב שהמיסוי על ישראלים מחייב מחשבה שנייה על איזה ישראלים צריכים להישאר בקבוצה.
כיום השחקן השני הכי יקר בקבוצה ובהפרש ניכר הוא ליאור אליהו עם מעל 1,100,000 ברוטו לעונה.
גם פניני עולה ברוטו מעל 600,000 דולר.
אם כל הכבוד הם לא שווים סכומים כאלה וסותמים חלק ניכר מהתקציב.
תחזית ציונים לסוף העונה:
ההחתמה הטובה שלי היא של שרמדיני

היקמן לדעתי יתן עונה טובה בגלל הבור בעמדות הגארד (לצערי זה גם ישקף אותנו במיקום הסופי). יסיים לדעתי בציון 8

בונסו- יתקשה מול הגדולות אבל ייתן הצגות יפות מול חלק מהקטנות. ציון 8 כולל

מידלי החתמה חמודה אך יקרה מדי לטעמי ביחס לתקציב

הרבה החתמות רעות...אני מסדר את ההחתמות הרעות בסדר מהגרוע ביותר:
רוט- חג'ג' 2. יקבל צ'אנס ויאכזב... מהר מאוד מכבי תביא מחליף לעמדה שלו. בעיית אתלטיות קשה. ימשיך כל העונה כדמות שולית או יעזוב. ציון 4

לאנדסברג- למי שמצפה לחיקוי זול ללאנגפורד יקבל חיקוי הרבה יותר זול ממה שחשב. ציון 5. לא מוכן לרמות הגבוהות

לוגן- מקבע בינוניות. מגיע כשחקן מרכזי במכבי וזה עצוב. לא יהיה כאן שנה הבאה. ציון 6

מכבי כנראה תתבוסס בבינוניות. שלב ראשון היא תעבור בגלל שקיבלה הגרלה קלה מאוד. תיעצר בשלבים מוקדמים יחסית. ציון 7 . תשחק משעמם.

מהסגל הקיים הימורים שלי למי יצליח יחסיתו:
סמית'. יצטרך להוביל.. מצד שני זה לא בדיוק הסגנון שלו והציפיות ממנו מוגזמות. סה"כ יהיה סביר ציון 7

ג'יימס. אם יקבל צ'אנס מבלאט יספק את הסחורה בתור שחקן מחליף. ציון 7

פניני. יקבל צ'אנסים אולי גם בעמדה 2 תודות לסגל חלש. בינוני +. מגיע בכושר לא רע לעונה. ציון 6

המאכזב מהסגל הקיים: ליאור אליהו. ציון 6.

הימור שלי באמצע העונה יגיע PG זר.
אליפות בארץ ...הכל פתוח . אין לנו סגל איכותי אבל השנה נראה כי אין קבוצות שעשו החתמות גדולות עד כה.
אני אשמור את התחזיות שלי ונראה אם אוכל את הכובע.