הימורים ותחזיות לעונה הבאה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

הימורים ותחזיות לעונה הבאה

הודעהעל ידי yellowaura » 03 אוגוסט 2012, 21:24

בבקשה להמר ולשמור לשלב יותר מאוחר נראה מי צדק ומי טעה.

הקדמה שלי לפני שאני מתחיל...לקח לשנה הבאה...
אני חושב שהמיסוי על ישראלים מחייב מחשבה שנייה על איזה ישראלים צריכים להישאר בקבוצה.
כיום השחקן השני הכי יקר בקבוצה ובהפרש ניכר הוא ליאור אליהו עם מעל 1,100,000 ברוטו לעונה.
גם פניני עולה ברוטו מעל 600,000 דולר.
אם כל הכבוד הם לא שווים סכומים כאלה וסותמים חלק ניכר מהתקציב.

תחזית ציונים לסוף העונה:
ההחתמה הטובה שלי היא של שרמדיני :) (אם יהיה תקין פיזית). ציון 7.5. סנטר טוב במחיר זול. ימשיך שנה הבאה בקבוצה אם יהיה בריא.
היקמן לדעתי יתן עונה טובה בגלל הבור בעמדות הגארד (לצערי זה גם ישקף אותנו במיקום הסופי). יסיים לדעתי בציון 8 :)
בונסו- יתקשה מול הגדולות אבל ייתן הצגות יפות מול חלק מהקטנות. ציון 8 כולל :) . יתקשה מול קבוצות עם סנטרים אמיתים.
מידלי החתמה חמודה אך יקרה מדי לטעמי ביחס לתקציב :cool . ציון 7. לא יהיה משמעותי במכבי כמו שחושבים.

הרבה החתמות רעות...אני מסדר את ההחתמות הרעות בסדר מהגרוע ביותר:
רוט- חג'ג' 2. יקבל צ'אנס ויאכזב... מהר מאוד מכבי תביא מחליף לעמדה שלו. בעיית אתלטיות קשה. ימשיך כל העונה כדמות שולית או יעזוב. ציון 4 :blush1
לאנדסברג- למי שמצפה לחיקוי זול ללאנגפורד יקבל חיקוי הרבה יותר זול ממה שחשב. ציון 5. לא מוכן לרמות הגבוהות :nono
לוגן- מקבע בינוניות. מגיע כשחקן מרכזי במכבי וזה עצוב. לא יהיה כאן שנה הבאה. ציון 6 :thumbdown

מכבי כנראה תתבוסס בבינוניות. שלב ראשון היא תעבור בגלל שקיבלה הגרלה קלה מאוד. תיעצר בשלבים מוקדמים יחסית. ציון 7 . תשחק משעמם. :bored

מהסגל הקיים הימורים שלי למי יצליח יחסיתו:

סמית'. יצטרך להוביל.. מצד שני זה לא בדיוק הסגנון שלו והציפיות ממנו מוגזמות. סה"כ יהיה סביר ציון 7 :)
ג'יימס. אם יקבל צ'אנס מבלאט יספק את הסחורה בתור שחקן מחליף. ציון 7 ;)
פניני. יקבל צ'אנסים אולי גם בעמדה 2 תודות לסגל חלש. בינוני +. מגיע בכושר לא רע לעונה. ציון 6 :|

המאכזב מהסגל הקיים: ליאור אליהו. ציון 6. :|

הימור שלי באמצע העונה יגיע PG זר.

אליפות בארץ ...הכל פתוח . אין לנו סגל איכותי אבל השנה נראה כי אין קבוצות שעשו החתמות גדולות עד כה.

אני אשמור את התחזיות שלי ונראה אם אוכל את הכובע.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

Re: הימורים ותחזיות לעונה הבאה

הודעהעל ידי LIAV10 » 03 אוגוסט 2012, 22:30

עפים מההצלבה ב-4 משחקים..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Thorin » 03 אוגוסט 2012, 22:47

לפני שאתן את ההימור שלי, רק הערה קטנה לגבי הגיאורגי,
גיורגי שרמדיני חתום על חוזה מגוחך במכבי , אם ירשים במיוחד בוודאות הוא לא שחקן מכבי תל אביב בעונה הבאה, ואם יאכזב ישוחרר, כנראה שלא נראה אותו עוד עונה.

ההימור שלי, מכבי עוברת בקלות את השלב הראשון, רוט לא משתלב אבל הרכב מהיר של היקמן-סילבן-סמית-מדלי-בונסו יהיה פשוט גדול על שאר הקבוצות בבית.
בשלב השני מכבי תכנס להלם, תחטוף 30 הבדל משחק ראשון בחוץ מול קבוצה חזקה ואז יבינו למעלה שעשו טעויות חמורות בקו האחורי.
רוט ישוחרר, יגיע רכז מצטיין של קבוצה חלשה מהשלב הראשון במחיר מופקע, מכבי תתאפס על עצמה במשחקי הבית אך תקפא במשחקי החוץ, מקומות 5-6 ונגמר הסיפור.

לגבי השחקנים, פופס ייתן שלב ראשון מעולה , יתקשה מאוד בשלב השני וישחק יותר 4 לצד שרמדיני וג'יימס.
מדלי- לדעתי ייאבד את המקום שלו לפופס ולאליהו בשלב השני וזאת הולכת להיות עונה מאוד בינונית שלו.
שרמדיני- במתכונת הנוכחית שאין לצידו רכז ראוי אחד שמתמחה בפיקנרול , לא רואה איך הוא נותן את התפוקה שהיה נותן אם היה כאן רכז ראוי יותר
סילבן- אני דווקא חושב שמדובר בהפתעת העונה, הסקורר היחיד בקבוצה , יעשה המון שטויות אבל ביצים יש לו.
היקמן- הכדור האחרון יהיה אצלו, לדעתי מדובר בעמדת המפתח לעונה הזאת, היקמן טוב ומכבי מסוגלת להגיע להצלבה, היקמן רע והסיפור גמור בטופ 16.
לוגן- חבל על הכסף, לא רואה אותו מתרומם לרמות של מכבי, יפתח את העונה בהרכב הפותח, יורד לספסל ולא יימצא את עצמו, בדיוק כמו אצל היוונים.
רוט- פשוט לא רואה איך הוא משתלב ביורוליג, שחקן נשמה שנותן 200 אחוז מעצמו, אבל הוא לא מספיק טוב כדי להתחרות עם אוחיון ומקל על חולצת הנבחרת, אז ליורוליג? החתמה פשוט הזויה , חוסר התגובה לגביו מצד בלאט רק מצדיקה את הטענה שלי.
סמית- יתחיל את העונה בהססנות מסוימת, ובשלב השני כשכולם יעלמו ייקח על עצמו את המשחק, ציון 10, אחת הפגיעות הכי גדולות של מכבי בעשור האחרון.
אליהו- ריפיט (רבע ראשון ושני משחק יותר, כמה גויאבות וחוזר לספסל ברגעי השיא), אין לו הגנה ואין לנו צורך בשחקן כזה בטח לא שהגיע לכאן מדלי ופופס.
פניני- ישחק המון בעמדות הגארד, יתן עונה טובה מהקודמת אך פחות טובה מזו לפניה.
Thorin

הודעהעל ידי p&p » 03 אוגוסט 2012, 23:21

נתחיל במי שאני חושב שהיו המצטיינים של העונה והם : היקמן ומיידלי

היקמן לפי דעתי יהיה הפתעה גדולה ,צפיתי בו בכמה משחקים באיטליה ולפי דעתי הוא הולך לפרוץ השנה במכבי,ציון 8
מיידלי,את האמת לא יצא לי כל כך לראות אותו חוץ מפיינל פור היורוקאפ ולפי דעתי הוא אול אראונד פאוור פורוורד שלפי דעתי יפרח תחת בלאט, ציון 8

השחקנים הסולידיים הם שרמאדיני,סמית', פופס,וג'יימס:

סמית' יתן את מה שנתן בעונה שעברה לא מבריק מדי אבל בטח שלא רע,ציון 7
שרמאדיני יכול להתפתח לאחד הסנטרים המובילים ביורוליג ,הוא גם סוג של אול אראונד,יכולת קליעה טובה מחצי מרחק, נייד וייתן תפוקה טובה ביחס לדקות משחק, ציון 7
פופס,ייתן מספרים יפים במיוחד בשלב המוקדם אך כפי שנרשם יתקשה מול מסה בצבע , ציון 7
ג'יימס-ביחס לדקות המשחק שקיבל העונה הוא נתן תפוקה טובה אך לא נראה לי שיקבל יותר מ 10 15 דקות למשחק,ציון5

השחקנים הלא יציבים:
לנדסברג - שחקן צעיר,סקורר טוב ,לטעמי חלש מדי מבחינה פיזית ואולי יפרוץ בשלבים המאוחרים של העונה,ציון 5 בתחילת העונה ו7 לקראת סיום.
לוגאן- כמו כל הקריריה שלו למעט פנתניאקוס יכול לתת משחקים אדירים (של מעל 20 נקודות) לצד תצוגות נפל (של 4/6 נקודות) לסיכום הולכת להיות לו עונה לא יציבה ולפי דעתי לא ימשיך במכבי מעבר לשנה הנוכחית,ציון 5
אליהו- בדומה לבונסו ייתן מספרים יפים בשלב הראשון אך יידעך מול קבוצות מהדרג הראשון,ציון 6
פניני- הוא סטריק שוטר ,הוא תלוי בתקופה בה הוא נמצא יתן עונה סבירה ויסבול מהעדפתו של סמית' מצד בלאט,ציון 5

סימן השאלה הוא מורן רוט מצד אחד הוא הרכז הטבעי היחידי בסגל, הוא חושב קודם כל על מסירה,דבר נפלא ביחס לסגל שהתגבש אבל לא ברור אם הוא מספיק טוב לרמת יורוליג,לא קלעי מצטיין,שחקן הגנה חלש שניזון מאנרגיות,חוסר באתלטיות יקשה עליו לעשות את המהלכים הרגילים שלו ביורליג, אני מאוד מקווה שיצליח אבל קשה לי להאמין, ציון 3

אליפות בארץ+גביע-אין קבוצה בארץ שיכולה לדגדג את מכבי אני חושב שניקח אותם בקלות.
יורוליג- לפי דעתי נגיע להצלבה, משם הכל יכול לקרות אך בהתחשב שזה סגל חדש(כמו כל שנה) הצלבה תהיה היעד.

נקוווה לעונה טובה מעבר לציפיות ולתחזיות :thumbup
p&p

הודעהעל ידי er79 » 04 אוגוסט 2012, 04:50

בשלב הראשון נעלה מאחד משני המקומות הראשונים. בשלב השני נקבל בראש. אני כלל לא בטוח לגבי הצלבה השנה. השחקנים הטובים שלנו העונה יהיו מדלי, שרמדיני, סמית׳ ואני בוחר להפתיע עם רוט. האכזבות יהיו היקמן, לוגאן, פופס ולנדסברג. פניני, אליהו וג׳יימס יתנו עונה ממוצעת.
er79

הודעהעל ידי חציברטאס » 04 אוגוסט 2012, 05:37

קיינר מדלי ירשים. פופס יזכיר את באסטון וירים את ההיכל. לוגאן ייאכזב כמו קאמינגס וישאא עד סוף העונה.

צפויים לא מעט משחקים בבית הראשון שנרמוס את היריבה כמו בתקופת פארקר שאראס. בארץ ניקח אליפות בהליכה - חיפה תתמודד במקום השני. ירושלים כרגיל יפציצו בגביע ווינר אבל יאכזבו בליגה ויפטרו את דרוקר.

נעלה להצלבה ואפילו לפיימל פור, שם נפסיד בחצי גמר.
חציברטאס

הודעהעל ידי אלמוג » 04 אוגוסט 2012, 05:41

עפים בטופ-16 בצורה יחסית מוכבדת, למורת שתיהיה שם תבוסת "בוקר טוב" של קבוצה ברמה גבוהה. הצלבה לא תיהיה.
אה, וכל העונה נתחנן פה בפורום שיאריכו את החוזה לשרמדיני, שבסיומה הוא יעזוב אותנו לאימפריות הכדורסל בסגנון מילאנו.
נערך לאחרונה על ידי אלמוג בתאריך 04 אוגוסט 2012, 05:55, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי argof » 04 אוגוסט 2012, 05:44

היקמן ולוגאן יהיו הגארדים הפותחים. זה לא יעבוד טוב, בהעדר כושר ריכוז, ובגלל חוסר סבלנות של הקהל להחטאות של לוגאן, שיפגעו לו בביטחון.
זה יגרום לבלאט להתבסס על רוט כרכז פותח לצד היקמן כקומבו לצידו. זה דווקא יעבוד טוב, לפחות עד הטופ16. לוגאן יהיה הגארד שעולה מהספסל לספק הרבה נקודות בזמן קצר. מורן רוט יפתיע לטובה, בזכות היותו הרכז טבעי היחיד בסגל, ובזכות יכולת הפיק'נ'רול המצוינת שלו, שתעשה דברים טובים יחד עם אליהו, שרמדיני, ג'יימס ובעיקר בונסו. היקמן יתגלה כרכש מצוין לעמדה 2 (בלבד), לנדסברג יהיה חביב, אך לא דומיננטי.
בחודשים הראשונים, דווקא בליגה מכבי עלולה לספוג הפסדים מפתיעים, בגלל שהיא לא בנויה טוב לחוק הרוסי, ואין לה מספיק ישראלים. זה אולי ינחית פה בינואר דווקא נשורת ישראלית (אולי לאשתו של יותם יימאס בגרמניה, או שליוגב יקפאו האשכים ברוסיה עד אז).
סמית' ינהיג את הקבוצה מעמדה 3, ויהיה איש האמון של בלאט. כרוב שחקני עונה 2, הוא יעלה ויפרח. פניני ימשיך ללקט שאריות שלו, וישחק גם כ-2, במיוחד בליגה ונגד גארדים גבוהים ביורוליג.
אליהו ימשיך ליהנות מקרדיט מוגבל מבלאט, וכל עוד לא יזיז עצמו בהגנה, גם בצדק. בתפוקה לדקה ובמשחק מעבר ימשיך להיות אפקטיבי. אבל ה-4 של בלאט לדקות החשובות יהיה קנר-מדלי.
בעמדה 5 מכבי תעשה חיים נגד רוב אירופה וישראל. שרמדיני ובונסו משלימים מצויין 40 דקות של נוכחות מתחת לסל, וג'יימס ימשיך לשלוט בליגה ולהיות שחקן למשימות מיוחדות באירופה. מכבי תהיה נחותה בעמדה זו רק מול הגדולות באמת, כמו צסקא וברסה.
תחזית (מוגבלת, כי הסגלים באירופה טרם נסגרו):
בית מוקדם באחד מ-2 המקומות הראשונים. בנסיבות רגילות זה היה מרדים את ההנהלה לא לחזק בינואר, אבל דווקא ההפסדים בליגה ילחיצו אותם להביא רכז. זהותו תקבע את המשך הטופ16. בהרכב הנוכחי - הצלבה, אך בספק עם יתרון ביתיות. אני דווקא מאמין שכן, ושההרכב הזה יצליח ביחד כקבוצה, בזכות התשוקה של כל אחד מהאינדיבידואלים שבו להוכיח עצמם, ובזכות היכולת של בלאט לייצר סינרגיה מסך כל התשוקות האלה.
מה יקרה בהצלבה תלוי בזהות הקבוצה ממול, ועל כך כמובן שלא ניתן להתנבא בשלב זה.
argof

הודעהעל ידי jol9 » 04 אוגוסט 2012, 17:26

לדעתי נעוף כבר במוקדמות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yellowaura » 05 אוגוסט 2012, 08:43

השנה יהיה קרב אדיר על F4:

חוץ מצסקא שקשה לראות אותה בחוץ.

ברצולנה, ריאל, פנר, אולימפיאקוס, מילאנו יאבקו לדעתי על 3 הכרטיסים הנוספים. אני לא אופתע אם ברצלונה בסופו של דבר לא תעפיל.

מכבי במקום ריאלי 7-8 ביורוליג תעבור את השלב הראשון הכי קל שאי פעם קיבלנו. שלבים הבאים יהיו קשים מאוד לנוכח קו אחורי דליל וגם לא איכותי. מאמין שנצרף עוד שחקן בהמשך.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Shay_uzan, yon1 ו־23 אורחים