שאלת מילאן מצ'באן

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

שאלת מילאן מצ'באן

הודעהעל ידי Chen » 04 אוגוסט 2012, 07:59

http://www.one.co.il/Article/203598.html

אני לא מבין למה כשהתפנה מקום בעמדה הפורוורד לא החזירו אותו פשוט, או לפחות הציעו לו לחזור.. השנה הוא יכל לקבל בכיף מקום בחמשיה תמורת השכר הולם שהיה לו בחוזה... היה צריך להסביר לו שכרגע יש לו מקום בקבוצה ומעוניינים שהוא יחזור כדי לתת חיזוק משמעותי לעונה הבאה..

אבל אצלנו העדיפו את מדלי..

יש פה בכלל מישהו שחושב שמדלי יותר שווה ממצ'באן?
נערך לאחרונה על ידי Chen בתאריך 04 אוגוסט 2012, 13:26, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

Re: שאלת מילאן מאצ'בן

הודעהעל ידי Dperk » 04 אוגוסט 2012, 08:02

כנראה שמדלי זול יותר ומכבי העדיפו לשלם פחות. או שמאצ'בן לא מתאים לשיטה של בלאט כי הוא כבד משמעותית ממדלי ומאליהו.
גם לדעתי מאצ'בן טוב יותר.
Dperk

הודעהעל ידי אלמוג » 04 אוגוסט 2012, 08:04

טעות גדולה של מכבי לדעתי, אבל התרגלנו.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי שמואל1 » 04 אוגוסט 2012, 09:48

אי החזרתו של מצ'באן לדעתי תהיה הטעות הגדולה ביותר של מכבי בעשור הנוכחי. למכבי היה ביד את אחד השחקנים הטובים באירופה והיא פשוט נתנה לו ללכת. כמובן שבכסף שהתפנה היא לא הביאה שום שחקן בכיר שלפחות היה מקטין את האכזבה. מכבי יצאה רע מכל הבחינות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Euro_Basket » 04 אוגוסט 2012, 10:00

כשהמשחק של הקבוצה מתבסס על ריצה, אי אפשר לשים את מצ'באן בעמדה מס' 4.
בעמדה 5 הוא לא מוצא את עצמו, וחוץ מזה הוא לא חוסם טוב ולא יכול לשנות זריקות.
אין ספק שבמשחק עומד הוא יפרח בעמדה שלו. ואני מאמין שזה מה שיהיה בגלאטסראיי.
חבל רק שלא ניסינו לעשות איזו עסקה ולשלוח אותו לסיינה (שאם איני טועה התעניינה בו הקיץ) תמורת קיזוז רציני בביי-אאוט של מקאלב.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי Thorin » 04 אוגוסט 2012, 11:32

לדעתי ברגע שהבינו שלא נראה כאן מאריץ\פרוביץ החליטו ללכת על מדלי לעמדה 4.
מילאן לא היה מוצא את עצמו ליד פופ,ג'יימס וגם שרמדיני הוא לא סנטר כבד כמו שמילאן אוהב.
מילאן שחקן הרבה יותר טוב ממדלי לדעתי, אבל פשוט יתבזבז כאן ללא טנק בצבע שיוכל להוציא את מילאן החוצה.
Thorin

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 אוגוסט 2012, 11:35

במהלך העונה ההנהלה עשתה צעד חכם והחתימה את מצ'באן על חוזה ארוך טווח, בלאט אף פעם לא רצה את מצ'באן, שלא מתאים לשיטת המשחק שלו, וסביר להניח שיש פה לא מעט משחקי אגו. חלקכם טוענים שמצ'באן לא פה מסיבות כלכליות, אבל לדעתי זה שטויות. ההנהלה כבר החתימה אותו על חוזה גדול, ואם זה היה תלוי רק בה, כנראה שהוא היה במכבי היום.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 04 אוגוסט 2012, 11:52

סה"כ, למרות ההחמצה עם מצ'באן, אני מאמין שמכבי עשתה צעד נבון.
גם קיבלה את מדלי, שהוא שחקן לא פחות טוב, בפחות כסף וגם כנראה תקבל עוד 250 אלף יורו.
ייתכן שהחסכון הזה גם גרם להבאה/השארה של שחקנים אחרים.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 אוגוסט 2012, 12:01

חביב אורנג'ד כתב:סה"כ, למרות ההחמצה עם מצ'באן, אני מאמין שמכבי עשתה צעד נבון.
גם קיבלה את מדלי, שהוא שחקן לא פחות טוב, בפחות כסף וגם כנראה תקבל עוד 250 אלף יורו.

מדלי שחקן לא פחות טוב? מילאן בגיל 21, עשה יותר בקריירה, מקיינר מדלי שהוא כבר בן 30.
שתי נקודות בנוגע ל"חיסכון":
1. מכבי הפסידו כסף בעסקת מצבאן, ככה שלא ברור לי איך הגעת למסקנה שחסכו פה כסף.
2. מי השחקנים שהביאו? לוגאן ופופס? היינו צריכים למכור את מילאן בשביל שניהם?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 04 אוגוסט 2012, 12:18

MTA2311 כתב:

מדלי שחקן לא פחות טוב? מילאן בגיל 21, עשה יותר בקריירה, מקיינר מדלי שהוא כבר בן 30.

1. לא יודע איך הם בדיוק הפסידו. מדלי צפוי להשתכר משהו כמו 250 אלף דולר פחות ממה שמצ'באן היה צפוי לקבל ולכסף הזה יתווספו אותם 250 אלף יורו. לא רק שיש כאן חסכון, אלא חסכון משמעותי מאוד.
2. הביאו את השחקנים שהמאמן רצה. אני מניח שקיים סיכוי סביר מאוד שאם מכבי לא היתה נפטרת ממצ'באן, אז כנראה היינו מקבלים כאן שחקנים זולים יותר.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Euro_Basket » 04 אוגוסט 2012, 12:33

נחכה ונראה את קיינר מדלי השנה במכבי.
אני לא יודע איך אנשים אומרים בביטחון כזה גדול שמצ'באן יותר טוב ממנו.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 אוגוסט 2012, 13:01

חביב אורנג'ד כתב:
MTA2311 כתב:

1. לא יודע איך הם בדיוק הפסידו. מדלי צפוי להשתכר משהו כמו 250 אלף דולר פחות ממה שמצ'באן היה צפוי לקבל ולכסף הזה יתווספו אותם 250 אלף יורו. לא רק שיש כאן חסכון, אלא חסכון משמעותי מאוד.
2. הביאו את השחקנים שהמאמן רצה. אני מניח שקיים סיכוי סביר מאוד שאם מכבי לא היתה נפטרת ממצ'באן, אז כנראה היינו מקבלים כאן שחקנים זולים יותר.

מכבי שילמו על מילאן באיי אאוט של 500 אלף יורו ושילמו לו משכורת בשנה וחצי האחרונות, ובתמורה קיבלו עליו 250 אלף יורו. לדעתי מדובר בהפסד.
לוגאן ופופס לא היו העדיפות הראשונה שלו, אז זה לא טיעון נכון.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 04 אוגוסט 2012, 14:10

MTA2311 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
MTA2311 כתב:

מכבי שילמו על מילאן באיי אאוט של 500 אלף יורו ושילמו לו משכורת בשנה וחצי האחרונות, ובתמורה קיבלו עליו 250 אלף יורו. לדעתי מדובר בהפסד.
לוגאן ופופס לא היו העדיפות הראשונה שלו, אז זה לא טיעון נכון.

1. לא יודע אם זה הפסד או רווח, אבל לבטח מדובר בחסכון.
2. אם מצ'באן היה נשאר, ייתכן שהיינו מקבלים עדיפויות עוד יותר משניות מפופס ולוגאן.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

Re: שאלת מילאן מצ'באן

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 אוגוסט 2012, 14:26

אז חסכו את ה800 אלף דולר משכורת שלו, ובתמורה הביאו שחקן פחות טוב ב750 אלף דולר. את לוגאן ופופס. יופי של עסקה.
לשם שינוי, לא מדובר בקמצנות של פדרמן, אלא בעקשנות ואגו של בלאט.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 04 אוגוסט 2012, 14:29

MTA2311 כתב:אז חסכו את ה800 אלף דולר משכורת שלו, ובתמורה הביאו שחקן פחות טוב ב750 אלף דולר. את לוגאן ופופס. יופי של עסקה.
לשם שינוי, לא מדובר בקמצנות של פדרמן, אלא בעקשנות ואגו של בלאט.

לפי מה שפורסם, חסכו הרבה יותר. בטח אם ה250 אלף יורו באמת יגיעו בסוף.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמואל1 » 04 אוגוסט 2012, 15:04

מדלי שחקן לא פחות טוב ממצ'באן? בדיחה טובה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 04 אוגוסט 2012, 15:31

אני לא יודע לאן יתפתח מצ'באן ויכול להיות שהוא יהיה כוכב גדול, אבל נכון להיום אין לי בכלל ספק שקנר-מדלי שחקן טוב יותר ויותר מזה - הוא מתאים יותר למכבי הנוכחית ומשלים הרבה יותר טוב את ליאור אליהו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Alexv » 04 אוגוסט 2012, 15:45

שחקן בינוני, לא הוכיח שמקום שלו במכבי ת"א, אם כל הכבוד במכבי משלמים מעל מליון דולר רק במקרים מיוחדים, מצבאן הוא לא מיוחד.
עשה כמה חודשים יפים בפרטיזאן, כאשר כולם התמקדו בכוכב האמתי, ניקולה פקוביץ', אחרי שניקולה הלך, מצבאן נהיה לא יותר משחקן בינוני, וחזר לנפק מספרים בהתאם, שחקן שאפילו לא הביא קבוצה שלו לגמר ליגה אדריאטית, חלש מאוד, אני לא התרשמתי בכלל, צופה כישלון בטורקיה.
Alexv

הודעהעל ידי asafb96 » 04 אוגוסט 2012, 17:31

Alexv כתב:שחקן בינוני, לא הוכיח שמקום שלו במכבי ת"א, אם כל הכבוד במכבי משלמים מעל מליון דולר רק במקרים מיוחדים, מצבאן הוא לא מיוחד.
עשה כמה חודשים יפים בפרטיזאן, כאשר כולם התמקדו בכוכב האמתי, ניקולה פקוביץ', אחרי שניקולה הלך, מצבאן נהיה לא יותר משחקן בינוני, וחזר לנפק מספרים בהתאם, שחקן שאפילו לא הביא קבוצה שלו לגמר ליגה אדריאטית, חלש מאוד, אני לא התרשמתי בכלל, צופה כישלון בטורקיה.

מאיפה הבאת את זה? מאצ'בן העמיד מספרים מעולים עם או בלי פקוביץ'. למעשה, מאצ'בן העמיד מספרים טובים יותר מפקוביץ'
asafb96

הודעהעל ידי Alexv » 04 אוגוסט 2012, 17:41

המספרים של מצבאן ירדו באפון חד אחרי עזיבת פקוביץ', מאוד טבעי שבזמן שפקוביץ משחק כולם יתמקדו בו, בטח כאשר מדובר בקבוצה יחסית מוגבלת, כמו פרטיזן של שנה שעברה, פקוביץ היה הכוכב של הקבוצה, ולכן אין זה מפתיע שמצבאן הצליח להציג מספרים יפים לצידו, המבחן האמתי של מצבאן היה בסיום פגרת הNBA, ומה לעשות שהוא לא ממש הצליח. מיחסים שלא בצדק למצבאן כוכובות שפשוט אין לו, לא רואה אותו מתפתח לאיזה שחקן על, זו דעתי, ושם דבר פרט לבצועים טובים של מצבאן בעתיד, לא ישנה את דעתי, חובת ההוכחה עליו.
Alexv

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־29 אורחים