המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חביב אורנג'ד כתב:סה"כ, למרות ההחמצה עם מצ'באן, אני מאמין שמכבי עשתה צעד נבון.
גם קיבלה את מדלי, שהוא שחקן לא פחות טוב, בפחות כסף וגם כנראה תקבל עוד 250 אלף יורו.
ייתכן שהחסכון הזה גם גרם להבאה/השארה של שחקנים אחרים.
MTA2311 כתב:חביב אורנג'ד כתב:סה"כ, למרות ההחמצה עם מצ'באן, אני מאמין שמכבי עשתה צעד נבון.
גם קיבלה את מדלי, שהוא שחקן לא פחות טוב, בפחות כסף וגם כנראה תקבל עוד 250 אלף יורו.
מדלי שחקן לא פחות טוב? מילאן בגיל 21, עשה יותר בקריירה, מקיינר מדלי שהוא כבר בן 30.
שתי נקודות בנוגע ל"חיסכון":
1. מכבי הפסידו כסף בעסקת מצבאן, ככה שלא ברור לי איך הגעת למסקנה שחסכו פה כסף.
2. מי השחקנים שהביאו? לוגאן ופופס? היינו צריכים למכור את מילאן בשביל שניהם?
חביב אורנג'ד כתב:MTA2311 כתב:חביב אורנג'ד כתב:סה"כ, למרות ההחמצה עם מצ'באן, אני מאמין שמכבי עשתה צעד נבון.
מדלי שחקן לא פחות טוב? מילאן בגיל 21, עשה יותר בקריירה, מקיינר מדלי שהוא כבר בן 30.
1. לא יודע איך הם בדיוק הפסידו. מדלי צפוי להשתכר משהו כמו 250 אלף דולר פחות ממה שמצ'באן היה צפוי לקבל ולכסף הזה יתווספו אותם 250 אלף יורו. לא רק שיש כאן חסכון, אלא חסכון משמעותי מאוד.
2. הביאו את השחקנים שהמאמן רצה. אני מניח שקיים סיכוי סביר מאוד שאם מכבי לא היתה נפטרת ממצ'באן, אז כנראה היינו מקבלים כאן שחקנים זולים יותר.
MTA2311 כתב:חביב אורנג'ד כתב:MTA2311 כתב:חביב אורנג'ד כתב:סה"כ, למרות ההחמצה עם מצ'באן, אני מאמין שמכבי עשתה צעד נבון.
1. לא יודע איך הם בדיוק הפסידו. מדלי צפוי להשתכר משהו כמו 250 אלף דולר פחות ממה שמצ'באן היה צפוי לקבל ולכסף הזה יתווספו אותם 250 אלף יורו. לא רק שיש כאן חסכון, אלא חסכון משמעותי מאוד.
2. הביאו את השחקנים שהמאמן רצה. אני מניח שקיים סיכוי סביר מאוד שאם מכבי לא היתה נפטרת ממצ'באן, אז כנראה היינו מקבלים כאן שחקנים זולים יותר.
מכבי שילמו על מילאן באיי אאוט של 500 אלף יורו ושילמו לו משכורת בשנה וחצי האחרונות, ובתמורה קיבלו עליו 250 אלף יורו. לדעתי מדובר בהפסד.
לוגאן ופופס לא היו העדיפות הראשונה שלו, אז זה לא טיעון נכון.
MTA2311 כתב:אז חסכו את ה800 אלף דולר משכורת שלו, ובתמורה הביאו שחקן פחות טוב ב750 אלף דולר. את לוגאן ופופס. יופי של עסקה.
לשם שינוי, לא מדובר בקמצנות של פדרמן, אלא בעקשנות ואגו של בלאט.
חביב אורנג'ד כתב:סה"כ, למרות ההחמצה עם מצ'באן, אני מאמין שמכבי עשתה צעד נבון.
Alexv כתב:שחקן בינוני, לא הוכיח שמקום שלו במכבי ת"א, אם כל הכבוד במכבי משלמים מעל מליון דולר רק במקרים מיוחדים, מצבאן הוא לא מיוחד.
עשה כמה חודשים יפים בפרטיזאן, כאשר כולם התמקדו בכוכב האמתי, ניקולה פקוביץ', אחרי שניקולה הלך, מצבאן נהיה לא יותר משחקן בינוני, וחזר לנפק מספרים בהתאם, שחקן שאפילו לא הביא קבוצה שלו לגמר ליגה אדריאטית, חלש מאוד, אני לא התרשמתי בכלל, צופה כישלון בטורקיה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot], JarJarBinx, yon1 ו־24 אורחים