המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
itai7 כתב:סיים עם איזה 4 נק' ו3 גגות , נכנס לבעיית עבירות די מהר נדמה לי איזה 7 ריב'
שחף כתב:אנשים נוטים לשכוח גם שבאסטון שיחק ליד סנטר שהשלים אותו לחלוטין בתכונות שלו(משחק פוסט, קליעה מכל הטווחים, יכולת מסירה פנומנלית) ושהוא התקשה מול שחקנים גדולים ופיזיים. הוא היה תורם הרבה פחות אם היה משחק כסנטר.
התחושה שלי לגבי פופס הייתה שונה לו היה מובא לפה בעמדה הטבעית שלו ליד סנטר שמשלים אותו. זה לא היה הכי אופטימלי(כי לרוב מספרי ה-4 באירופה יש קליעה מבחוץ שלפופס אין) אבל זה היה עדיף על לשים אותו כסנטר.
Chen כתב:השיטה שתיהיה כנראה זה שהיקמן ולוגאן יעיפו זריקות מה3 על ימין ועל שמאל שישברו את הסל ופופס יאסוף את כל הזבל ויעשה ממנו נקודות.
קודי כתב:שחף כתב:אנשים נוטים לשכוח גם שבאסטון שיחק ליד סנטר שהשלים אותו לחלוטין בתכונות שלו(משחק פוסט, קליעה מכל הטווחים, יכולת מסירה פנומנלית) ושהוא התקשה מול שחקנים גדולים ופיזיים. הוא היה תורם הרבה פחות אם היה משחק כסנטר.
התחושה שלי לגבי פופס הייתה שונה לו היה מובא לפה בעמדה הטבעית שלו ליד סנטר שמשלים אותו. זה לא היה הכי אופטימלי(כי לרוב מספרי ה-4 באירופה יש קליעה מבחוץ שלפופס אין) אבל זה היה עדיף על לשים אותו כסנטר.
הרבה יותר גרוע מזה שאין היום במכבי אף גארד שמשחק פיק אנד רול טוב ושיוכל להפעיל את פופס, שרמדיני ואליהו. חוסר האיסון וחוסר ההתאמה בין הקו האחורי לקדמי פשוט נורא.
זרובבל כתב:אבי סגל שמפרשן את טורניר הכדורסל האולימפי טען היום בשידור שבונסו עדיף על מאריץ', והוא יכול להשתלב טוב יותר עם הצורה שבה מכבי צריכה להראות.
felix_r כתב:זרובבל כתב:אבי סגל שמפרשן את טורניר הכדורסל האולימפי טען היום בשידור שבונסו עדיף על מאריץ', והוא יכול להשתלב טוב יותר עם הצורה שבה מכבי צריכה להראות.
גם אני יכול להגיד לך את אותו הדבר. (לדעתי גם ראיתי יותר משחקים מאבי סגל)
ankram כתב:קודי כתב:שחף כתב:אנשים נוטים לשכוח גם שבאסטון שיחק ליד סנטר שהשלים אותו לחלוטין בתכונות שלו(משחק פוסט, קליעה מכל הטווחים, יכולת מסירה פנומנלית) ושהוא התקשה מול שחקנים גדולים ופיזיים. הוא היה תורם הרבה פחות אם היה משחק כסנטר.
הרבה יותר גרוע מזה שאין היום במכבי אף גארד שמשחק פיק אנד רול טוב ושיוכל להפעיל את פופס, שרמדיני ואליהו. חוסר האיסון וחוסר ההתאמה בין הקו האחורי לקדמי פשוט נורא.
פששש וכל זה הספקת לראות מכל משחקי ההכנה של מכבי בתצורתה החדשה? מרשים.
זרובבל כתב:felix_r כתב:זרובבל כתב:אבי סגל שמפרשן את טורניר הכדורסל האולימפי טען היום בשידור שבונסו עדיף על מאריץ', והוא יכול להשתלב טוב יותר עם הצורה שבה מכבי צריכה להראות.
אבל אתה לא כותב בישראל היום. או שבעצם כן?
felix_r כתב:זרובבל כתב:felix_r כתב:זרובבל כתב:אבי סגל שמפרשן את טורניר הכדורסל האולימפי טען היום בשידור שבונסו עדיף על מאריץ', והוא יכול להשתלב טוב יותר עם הצורה שבה מכבי צריכה להראות.
אבל אתה לא כותב בישראל היום. או שבעצם כן?
לא, אני חייב?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1, גל גל ו־26 אורחים