פופס מנסה בונסו חתם במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פופס מנסה בונסו חתם במכבי

הודעהעל ידי er79 » 03 אוגוסט 2012, 16:17

הוויתור על הנדריקס לא כך כך כואב לי פה. כואב שהחתימו שחקן במחיר שהוא ממש לא הערך שלו. במחיר הזה יכולת לשמר את הקו האחורי שלך, בעיקר את אוחיון ואת לנגפורד. על הסנטר יכולנו להתפשר. על הנייר הקו האחורי שלנו הוא מהגרועים ביורוליג. עכשיו נותר להתפלל שבלאט יוציא ממנו משהו בכל זאת. כנראה ששוב נראה פה בדצמבר בזבוז כסף מיותר על גארד שייכשל, כמו כל שחקן שבא באמצע העונה. ככה זה שהמנהלים לא יודעים להתנהל, נכנסים למדיניות של חסכנות ובסוף מבזבזים הרבה יותר ממה שתכננו
er79

הודעהעל ידי גל גל » 03 אוגוסט 2012, 16:37

מה פופס עשה נגד ספרד?
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי itai7 » 03 אוגוסט 2012, 17:08

סיים עם איזה 4 נק' ו3 גגות , נכנס לבעיית עבירות די מהר נדמה לי איזה 7 ריב'
itai7

הודעהעל ידי קודי » 03 אוגוסט 2012, 17:23

itai7 כתב:סיים עם איזה 4 נק' ו3 גגות , נכנס לבעיית עבירות די מהר נדמה לי איזה 7 ריב'

מצד שני הוא נתן הגנה אדירה על פאו גאסול שאולי קלע סל אחד כשפופס שמר עליו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי felix_r » 03 אוגוסט 2012, 19:11

בלאט מדבר על פופס (בקצרה :D )

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2555486
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Yoni306 » 05 אוגוסט 2012, 12:39

לא יודע למה יש לי תחושה שהוא הולך להיות הסטפון לאזמה הבא
Yoni306

הודעהעל ידי jay » 05 אוגוסט 2012, 14:02

הוא דווקא נראה לי כמו הדבר הכי קרוב לבאסטון שהיה לנו פה: גובה, ריבאונד, תנועה של גארד, דאנקים, מגרש פתוח.. כולל בעיית ההסתבכות עם העבירות. כמובן שלא יהיו לצידו ווייצ'יץ', שאראס ופארקר, אז אני לא חושב שנראה ממנו תרומה באסטון-ית. אה והוא גם אמור להיות שביר, אז הרבה יהיה תלוי בבריאות שלו בנוסף להכל.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי yarinsaky » 05 אוגוסט 2012, 17:33

באסטון היה שחקן טוב ממנו בלי ספק בכלל.
אבל באסטון באמת נהנה גם מהגאונות של פארקר, ניקולה ושאראס שהשאירו אותו הרבה פעמים להטבעות כמעט חופשיות בהתקפות מעבר או כשניקולה מסר לו מההיי פוסט גבוה מעל הטבעת להטבעה.

אין במכבי של היום מוסרים שאפילו יזכירו את השחקנים הנ"ל, לכן פופס יצטרך לעבוד גם קשה יותר על הנקודות שלו. זה באמת יצריך משחק עם טמפו אחר משאר עם שרמדיני וזה יכול להשתלב עם משחק לחץ.
להערכתי זה יכול לעבוד מול רוב הקבוצות, אבל לא מול החזקות באמת. ( למזלנו אין יותר מדי קבוצות כמו צסק"א ).
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי שחף » 05 אוגוסט 2012, 20:30

אנשים נוטים לשכוח גם שבאסטון שיחק ליד סנטר שהשלים אותו לחלוטין בתכונות שלו(משחק פוסט, קליעה מכל הטווחים, יכולת מסירה פנומנלית) ושהוא התקשה מול שחקנים גדולים ופיזיים. הוא היה תורם הרבה פחות אם היה משחק כסנטר.
התחושה שלי לגבי פופס הייתה שונה לו היה מובא לפה בעמדה הטבעית שלו ליד סנטר שמשלים אותו. זה לא היה הכי אופטימלי(כי לרוב מספרי ה-4 באירופה יש קליעה מבחוץ שלפופס אין) אבל זה היה עדיף על לשים אותו כסנטר.
שחף

הודעהעל ידי שמשון הגיבור » 05 אוגוסט 2012, 20:51

פופס זה בכלל לא הנושא. הוא לדעתי פוטנציאל גדול מבאסטון בזמנו, אבל הבעיה של מכבי זה בכלל לא הוא אלא שפשוט אין לה שום רכז. עם כל הכבוד להיקמן ולוגאן (שהם על תקן מחליפים למאלט ולנגפורד) אין למכבי שום שחקן שעונה על ההגדרה עושה משחק.
זה פשוט אוסף של שחקנים שכרגע אני לא מבין מה בדיוק יחבר אותם. מה בדיוק הולכת להיות שיטת המשחק, מיהם שחקני המטרה, האם הקלעים של מכבי השנה יהוו איזשהו איום מרחוק ויתנו קצת אויר לשרמדיני ופופס? מכבי של השנה היא אוסף של שחקני ספסל בינוניים בלי מנהיג אחד.
שמשון הגיבור

הודעהעל ידי Chen » 06 אוגוסט 2012, 04:47

השיטה שתיהיה כנראה זה שהיקמן ולוגאן יעיפו זריקות מה3 על ימין ועל שמאל שישברו את הסל ופופס יאסוף את כל הזבל ויעשה ממנו נקודות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי קודי » 06 אוגוסט 2012, 05:00

שחף כתב:אנשים נוטים לשכוח גם שבאסטון שיחק ליד סנטר שהשלים אותו לחלוטין בתכונות שלו(משחק פוסט, קליעה מכל הטווחים, יכולת מסירה פנומנלית) ושהוא התקשה מול שחקנים גדולים ופיזיים. הוא היה תורם הרבה פחות אם היה משחק כסנטר.
התחושה שלי לגבי פופס הייתה שונה לו היה מובא לפה בעמדה הטבעית שלו ליד סנטר שמשלים אותו. זה לא היה הכי אופטימלי(כי לרוב מספרי ה-4 באירופה יש קליעה מבחוץ שלפופס אין) אבל זה היה עדיף על לשים אותו כסנטר.

הרבה יותר גרוע מזה שאין היום במכבי אף גארד שמשחק פיק אנד רול טוב ושיוכל להפעיל את פופס, שרמדיני ואליהו. חוסר האיסון וחוסר ההתאמה בין הקו האחורי לקדמי פשוט נורא.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי ankram » 06 אוגוסט 2012, 05:36

Chen כתב:השיטה שתיהיה כנראה זה שהיקמן ולוגאן יעיפו זריקות מה3 על ימין ועל שמאל שישברו את הסל ופופס יאסוף את כל הזבל ויעשה ממנו נקודות.

אם מכבי תנצח , דיינו
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 06 אוגוסט 2012, 05:37

קודי כתב:
שחף כתב:אנשים נוטים לשכוח גם שבאסטון שיחק ליד סנטר שהשלים אותו לחלוטין בתכונות שלו(משחק פוסט, קליעה מכל הטווחים, יכולת מסירה פנומנלית) ושהוא התקשה מול שחקנים גדולים ופיזיים. הוא היה תורם הרבה פחות אם היה משחק כסנטר.

הרבה יותר גרוע מזה שאין היום במכבי אף גארד שמשחק פיק אנד רול טוב ושיוכל להפעיל את פופס, שרמדיני ואליהו. חוסר האיסון וחוסר ההתאמה בין הקו האחורי לקדמי פשוט נורא.

פששש וכל זה הספקת לראות מכל משחקי ההכנה של מכבי בתצורתה החדשה? מרשים.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי זרובבל » 06 אוגוסט 2012, 12:29

אבי סגל שמפרשן את טורניר הכדורסל האולימפי טען היום בשידור שבונסו עדיף על מאריץ', והוא יכול להשתלב טוב יותר עם הצורה שבה מכבי צריכה להראות.
זרובבל

הודעהעל ידי felix_r » 06 אוגוסט 2012, 13:36

זרובבל כתב:אבי סגל שמפרשן את טורניר הכדורסל האולימפי טען היום בשידור שבונסו עדיף על מאריץ', והוא יכול להשתלב טוב יותר עם הצורה שבה מכבי צריכה להראות.

גם אני יכול להגיד לך את אותו הדבר. (לדעתי גם ראיתי יותר משחקים מאבי סגל :laugh2 )
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי זרובבל » 06 אוגוסט 2012, 13:46

felix_r כתב:
זרובבל כתב:אבי סגל שמפרשן את טורניר הכדורסל האולימפי טען היום בשידור שבונסו עדיף על מאריץ', והוא יכול להשתלב טוב יותר עם הצורה שבה מכבי צריכה להראות.

גם אני יכול להגיד לך את אותו הדבר. (לדעתי גם ראיתי יותר משחקים מאבי סגל :laugh2 )

אבל אתה לא כותב בישראל היום. או שבעצם כן?
זרובבל

הודעהעל ידי קובי » 06 אוגוסט 2012, 13:52

ankram כתב:
קודי כתב:

פששש וכל זה הספקת לראות מכל משחקי ההכנה של מכבי בתצורתה החדשה? מרשים.

בהחלט.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי felix_r » 06 אוגוסט 2012, 15:09

זרובבל כתב:
felix_r כתב:

לא, אני חייב?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי זרובבל » 06 אוגוסט 2012, 15:47

felix_r כתב:
זרובבל כתב:
felix_r כתב:

לא, אני חייב?

ממליץ בחום. זה יהיה כלי התקשורת היחיד שישרוד, כנראה
זרובבל

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], Google Adsense [Bot], yon1, גל גל ו־17 אורחים