פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול המלפפונים / סגל

18 יוני 2011, 09:32

אדם כתב:סתם שאלה לידע כללי
מי עדיף מבין השמות הללו שכביכול יכולים לשחק ב1 2 3 בגדול
סמי מחיה אם הוא עדיןן רלוונטי
וויליאמס
אהרון גקסון שלא היתלהבתי ממנו אם מותר לציין
קייל וויבר שאני מאוד מחבב
ריברס שלא היתלהבתי ממנו גם
גסי קארול שאני אוהב
או בוורלי
על מי אתם ממליצים מבין השחקנים האלה
ומי לא נורא שלא יבוא

מחיה שחקן טוב, הוא 2-3 בסגנון אנטוני פרקר (לא ברמה שלו כמובן, אבל בסגנון). שחקן שיודע ליצור לעצמו מצב זריקה תוך כדי כדרור ולקלוע תוך כדי תנועה. הבעיה איתו שיש לו חוזה בשולה, וגם צסקא רוצה אותו.

מרכוס וויליאמס שיחק בקבוצה קטנה בסיביר (לא היו שידורים משם), כשרק הוא ולוני באקסטר היו הכוכבים הגדולים שלה, אז אני לא יודע אם אפשר לסמוך על הסטטיסטיקה שלו.

אהרון ג'קסון שחקן מוכשר מאוד, אבל מאוד לא יציב, כך שאי אפשר לדעת מה הוא מסוגל לתת ברמת היורוליג. גם אני לא ממש התלהבתי ממנו באופן כללי (אם כי היו לו מבצעים מלהיבים פה ושם). לי הוא נראה כמו הגירסה הפחות טובה של פארגו. בגלל שיש לנו כבר את פארגו בגרסה הטובה יותר, אני לא בטוח אם אנחנו צריכים עוד שחקן באותו הסגנון.

את קייל וויבר וגם את ריברס לא יצא לי לראות בכלל, כך שאין לי מה להגיד עליהם.

את האיכויות של קארול כולנו מכירים, אבל יש הרבה קבוצות שרוצות אותו (כולל בראסה וריאל), כך שאני לא רואה הרבה סיכוים למכבי.

לגבי בוורלי. אני יודע, שיש פה הרבה אנשים שמתלהבים ממנו, אבל הוא בלגניסט נוראי, ומשחק בעיקר בשביל עצמו. נתון מעניין שקראתי בפורום רוסי: ספרטק שיחקה העונה 6 פעמים נגד חימקי (3 בליגה ו 3 בפליי-אוף). ספרטק ניצחה רק ב 2 מהם. ב 2 המשחקים האלה, שספרטק ניצחה, בוורלי לא שותף!

18 יוני 2011, 09:37

felix_r כתב:
אדם כתב:סתם שאלה לידע כללי
מי עדיף מבין השמות הללו שכביכול יכולים לשחק ב1 2 3 בגדול
סמי מחיה אם הוא עדיןן רלוונטי
וויליאמס
אהרון גקסון שלא היתלהבתי ממנו אם מותר לציין
קייל וויבר שאני מאוד מחבב
ריברס שלא היתלהבתי ממנו גם
גסי קארול שאני אוהב
או בוורלי
על מי אתם ממליצים מבין השחקנים האלה
ומי לא נורא שלא יבוא

מחיה שחקן טוב, הוא 2-3 בסגנון אנטוני פרקר (לא ברמה שלו כמובן, אבל בסגנון). שחקן שיודע ליצור לעצמו מצב זריקה תוך כדי כדרור ולקלוע תוך כדי תנועה. הבעיה איתו שיש לו חוזה בשולה, וגם צסקא רוצה אותו.

מרכוס וויליאמס שיחק בקבוצה קטנה בסיביר (לא היו שידורים משם), כשרק הוא ולוני באקסטר היו הכוכבים הגדולים שלה, אז אני לא יודע אם אפשר לסמוך על הסטטיסטיקה שלו.

אהרון ג'קסון שחקן מוכשר מאוד, אבל מאוד לא יציב, כך שאי אפשר לדעת מה הוא מסוגל לתת ברמת היורוליג. גם אני לא ממש התלהבתי ממנו באופן כללי (אם כי היו לו מבצעים מלהיבים פה ושם). לי הוא נראה כמו הגירסה הפחות טובה של פארגו. בגלל שיש לנו כבר את פארגו בגרסה הטובה יותר, אני לא בטוח אם אנחנו צריכים עוד שחקן באותו הסגנון.

את קייל וויבר וגם את ריברס לא יצא לי לראות בכלל, כך שאין לי מה להגיד עליהם.

את האיכויות של קארול כולנו מכירים, אבל יש הרבה קבוצות שרוצות אותו (כולל בראסה וריאל), כך שאני לא רואה הרבה סיכוים למכבי.

לגבי בוורלי. אני יודע, שיש פה הרבה אנשים שמתלהבים ממנו, אבל הוא בלגניסט נוראי, ומשחק בעיקר בשביל עצמו. נתון מעניין שקראתי בפורום רוסי: ספרטק שיחקה העונה 6 פעמים נגד חימקי (3 בליגה ו 3 בפליי-אוף). ספרטק ניצחה רק ב 2 מהם. ב 2 המשחקים האלה, שספרטק ניצחה, בוורלי לא שותף!

גם פרקינס בעונה הראשונה שלו במכבי היה בלגניסט וזה די עבר לו בעונה עם דיוויד. יכול להיות שהכל תלוי במאמן.

18 יוני 2011, 09:58

משה כתב:
jol9 כתב:
משה כתב:צריך 8 ישראלים לליגה בגלל שאפשר לשתף 4 זרים. עכשיו ידוע שמכבי בשביל היורוליג צריכה 6 זרים, לכן הסגל אם רוצים או לא רוצים יהיה עם מינימום 14 שחקנים.

אף אחד לא אמר שאתה צריך 8 ישראלים יוצאי נבחרת ישראל. אפשר להסתפק באליהו, פניני, הלפרין, בלו, בורשטיין ונניח שייר כשדרק ועוד שחקן צעיר משלימים את השמיניה.

מה זה משנה ישראלים יוצאי ליגה ג' או ישראלי יוצא ליגת הNBA. בסופו של דבר, אתה חייב שיהיו לך 14 שחקנים. אתה בעצמך נתת פה עכשיו 8 ישראלים, עכשיו לדעתך צריך שיהיו רק 4 זרים כדי להשלים 12 שחקנים? אני מניח שלא, אתה רוצה 6 זרים, אז מה לעשות הסגל יהיה עם 14 שחקנים.

בוודאי שזה משנה. שחקנים כמו בוכמן, טישמן או מישהו בסגנון הזה, לא יישחקו ביורוליג, וזה יהיה ברור מראש. הם יקבלו דקות בליגה, ואם יוכיחו את עצמם, יקבלו דקות גם באדריאטית.
אבל אתה לא יכול לקחת שחקנים כמו בורשטיין, מורן רוט, אוחיון או חלק מהזרים כמו מצ'באן או ג'יימס, ולהגיד להם - אתם לא מתלבשים ביורוליג. זה לא יעבוד.

בגלל זה אני חושב שמכבי לא תוכל להחזיק יותר מ-12 שחקנים בכירים + שארפ, ואת השלמת הסגל בליגה, לעשות עם הצעירים.

18 יוני 2011, 10:56

קובי כתב:
asafb96 כתב:
jol9 כתב:מכבי לא צריכה כ"כ הרבה שחקנים.
3 שחקנים על עמדה זה טירוף. אמנם יש 3 מסגרות, אבל אפילו מאמן מוכשר וחכם כמו דייויד, יתקשה לנהל רוטציה עם סגל כ"כ עבה
וזה עוד בהתחשב בעובדה שהוא יוכל לרשום רק 4 זרים למשחקי הליגה.

15 שחקנים בכירים, זה אומר שיהיו 3 שחקנים שלא יתלבשו בכל משחק. זה פשוט יותר מדי, במיוחד בהתחשב בכך, שלא רגילים לזה כאן (בניגוד לNBA) ולא יקבלו את זה.

אני אומר סגל מעובה של 12 שחקנים + דרק שארפ, זה מספיק.

דיויד יתקשה? דיויד כל הזמן אומר בתקשורת שמכבי צריכה סגל של 14-15 שחקנים
לא צריך 15 בכירים, אבל 13-14 בכירים+שארפ ואולי עוד איזה שחקן נוער זה די הכרחי ל3 מסגרות
רק תחשוב על זה שבהצלבה, רק ביורוליג יהיה למכבי 4 משחקים בשבוע 1, תוסיף את הליגה והאדריאטית.. עם סגל של 12-13 זה טירוף

לא יודע איך זה נכנס פה לחצי פורום לראש כעובדה מוגמרת, מכיוון שדיוויד לא התבטא בתקשורת לגבי דבר כזה.
מי שפרסם על כך היה רועי גלדסון, שעד כה לא ממש פוגע הקיץ, כך שלא הייתי מסתמך עליו כתורה מסיני.

מה אתה אומר
אני ראיתי ריאיון איתו, שהוא אמר באופן ברור שמכבי צריכה סגל של 14-15 שחקנים
שוב, אני לא אומר שצריך 15 בכירים, אבל מכבי לא תסדר עם 10-11 בכירים (כי אם כל הכבוד, בורשטיין ממש לא בכיר, ופרקינס אם ישאר, לא ישחק בשלב הבתים)
שוב, לכל מי שמתנגד לסגל של 14-15 שחקנים, תסבירו לי איך מכבי עוברת את השבוע של ההצלבה עם 4 משחקי יורוליג בשבוע+אדריאטית וליגה עם 12-13 שחקנים שכוללים שחקני נוער?

18 יוני 2011, 11:45

אוקיי עכשיו הבנתי אותך. אתה לא אומר שלא יהיו 14 שחקנים בקבוצה, יהיו, אבל 2 מתוכם יהיו "שחקני פוסטר" שאם יתקדמו מהדקות שיקבלו זה טוב ואם לא אז לא נורא. סך הכל בקטע הזה אנחנו באותו ראש.

18 יוני 2011, 11:46

מכבי מעוניינת בשרמאדיני?
נשמע כמו בולשיט. כבר גודס אמר שהקו הקדמי סגור.
אלא אם כן החליטו בסוף להשאיל את מצ'באן או הנדריקס
http://thehoop.blogspot.com/2011/06/mac ... iorgi.html

18 יוני 2011, 11:51

Euro_Basket כתב:מכבי מעוניינת בשרמאדיני?

בולשיט אמיתי..
דווקא אני אוהב את השחקן הזה, והייתי שמח אם היה מגיע על חשבון ג'יימס, אבל אחרי שהחתימו את ג'יימס, שיש למכבי 6 שחקנים בקוו הקידמי, נשמע לא היגיוני

18 יוני 2011, 11:56

בהחלט לא הגיוני. יש לנו קו קידמי לתפארת. אלא אם מכבי חושבת קדימה: על רכישה בזול, השאלה ולהביא אותו ביום שאחרי סופו, אז זה בגדר הסביר.

18 יוני 2011, 11:59

שחקן חביב. כשיגמר החוזה עם פנאתינייקוס יהיה אפשר לדבר עליו. כרגע אני לא רואה אותו מגיע.

18 יוני 2011, 12:00

החציל האצטקי כתב:שחקן חביב. כשיגמר החוזה עם פנאתינייקוס יהיה אפשר לדבר עליו. כרגע אני לא רואה אותו מגיע.

לפני החינק, יש הודעה של גולש יווני שטוען, שפאו והוא סיכמו על התרת החוזה שלו שם.

18 יוני 2011, 12:10

כך או כך, לפי איך שמסתמנת בניית הסגל, יהיו לנו 12-13 שחקנים בכירים בעונה הבאה- 6 ישראלים (וכן, בורשטיין הוא בכיר), ו-6-7 זרים. אליהם מצטרפים שארפ ואולי עוד צעיר. מספיק לשלוש מסגרות.

שוב, לכל מי שמתנגד לסגל של 14-15 שחקנים, תסבירו לי איך מכבי עוברת את השבוע של ההצלבה עם 4 משחקי יורוליג בשבוע+אדריאטית וליגה עם 12-13 שחקנים שכוללים שחקני נוער?

אותו שבוע הולך להיות אחד הפחות עמוסים במשחקים מבחינתה של מכבי. מנהלת הליגה בכל מקרה באה לקראת מכבי ומזיזה את משחק הליגה באותו שבוע, והאדריאטית בכלל לא משוחקת. שבוע לפני שמתחילות הסדרות ביורוליג, מסתיימת העונה הסדירה באדריאטית.

18 יוני 2011, 12:22

פליקס, מה הסיפור עם לנגפורד בחימקי?
אני עובר עכשיו על חוזים באירופה ולא מוצא שום דבר לגביו, מעבר לשמועות.

אולי יש לנו סיכוי? :)

18 יוני 2011, 12:45

asafb96 כתב:
קובי כתב:
asafb96 כתב:דיויד יתקשה? דיויד כל הזמן אומר בתקשורת שמכבי צריכה סגל של 14-15 שחקנים
לא צריך 15 בכירים, אבל 13-14 בכירים+שארפ ואולי עוד איזה שחקן נוער זה די הכרחי ל3 מסגרות
רק תחשוב על זה שבהצלבה, רק ביורוליג יהיה למכבי 4 משחקים בשבוע 1, תוסיף את הליגה והאדריאטית.. עם סגל של 12-13 זה טירוף

לא יודע איך זה נכנס פה לחצי פורום לראש כעובדה מוגמרת, מכיוון שדיוויד לא התבטא בתקשורת לגבי דבר כזה.
מי שפרסם על כך היה רועי גלדסון, שעד כה לא ממש פוגע הקיץ, כך שלא הייתי מסתמך עליו כתורה מסיני.

מה אתה אומר
אני ראיתי ריאיון איתו, שהוא אמר באופן ברור שמכבי צריכה סגל של 14-15 שחקנים
שוב, אני לא אומר שצריך 15 בכירים, אבל מכבי לא תסדר עם 10-11 בכירים (כי אם כל הכבוד, בורשטיין ממש לא בכיר, ופרקינס אם ישאר, לא ישחק בשלב הבתים)

אם טעיתי על הכיפאק. תביא לינק.

18 יוני 2011, 12:48

Ofir@ כתב:כך או כך, לפי איך שמסתמנת בניית הסגל, יהיו לנו 12-13 שחקנים בכירים בעונה הבאה- 6 ישראלים (וכן, בורשטיין הוא בכיר), ו-6-7 זרים. אליהם מצטרפים שארפ ואולי עוד צעיר. מספיק לשלוש מסגרות.

אותו שבוע הולך להיות אחד הפחות עמוסים במשחקים מבחינתה של מכבי. מנהלת הליגה בכל מקרה באה לקראת מכבי ומזיזה את משחק הליגה באותו שבוע, והאדריאטית בכלל לא משוחקת. שבוע לפני שמתחילות הסדרות ביורוליג, מסתיימת העונה הסדירה באדריאטית.

איזה שטויות
הסדרות הם לקראת סוף מרץ, האדריאטית נגמרת בסוף אפריל
בקשר למנהלת, לא יודע אם יזיזו, אי אפשר לסמוך על קופל

אני אישית לא מאמינה שסופו יישאר במכבי אחרי השנה הזאת..מהסיבה הפשוטה שאני חושבת שקבוצות אחרות יציעו לו יותר..ולפי דעתי אם לא היה לו חוזה השנה הוא לא היה נשאר פה..אז מכבי צריכים להתחיל לחשוב על ''היום שאחרי'' ולפי דעתי שרמאדיני הוא אופציה נפלאה

18 יוני 2011, 12:49

אם טעיתי על הכיפאק. תביא לינק

מאיפה אני יביא לינק? זה היה בטלויזיה לפני בערך חודש

18 יוני 2011, 12:52

asafb96 כתב:

תעשה לי טובה... הרי כל חצי מילה שדיוויד בלאט אומר מיד נכתבת בכל האתרים, מפורשנת ומנוגנת ע"י כל אתר. זה לא שהוא התראיין בגלקסיה אחרת.

18 יוני 2011, 12:53

קובי כתב:
asafb96 כתב:

תעשה לי טובה... הרי כל חצי מילה שדיוויד בלאט אומר מיד נכתבת בכל האתרים, מפורשנת ומנוגנת ע"י כל אתר. זה לא שהוא התראיין בגלקסיה אחרת.

אני לא יתחיל לחפור עכשיו בכל האתרים ולחפש את זה... אני ראיתי אותו אומר את זה
אם אתה רוצה, תחפש
אגב, לפי מה שאומרים, ההנהלה רוצה סגל של 12-13 שחקנים, ואם יהיה סגל כזה, זה בגלל הרצון של פדרמן לסגל קצר

18 יוני 2011, 13:01

איזה שטויות
הסדרות הם לקראת סוף מרץ, האדריאטית נגמרת בסוף אפריל
בקשר למנהלת, לא יודע אם יזיזו, אי אפשר לסמוך על קופל
לא כל מה שאתה לא יודע זה שטויות.
העונה הסדירה באדריאטית מסתיימת באמצע-סוף מרץ, הפיינל פור רק בסוף אפריל. אתה מוזמן לבדוק אותי.
והמנהלת יזיזו, בדיוק כמו שהזיזו העונה.
נושא נעול