אשכול המלפפונים / סגל

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל

הודעהעל ידי בעל זבוב » 19 יוני 2011, 18:20

yzafrir כתב:תגידו פארגו משחק לבד במכבי ??
אני לא מבין מה הבעיה להביא עוד שחקן שיכול לרכז ופארגו יוסט לעמדה 2 מידי פעם ?

אחרי העונה האחרונה שאף אחד לא הבין איך פארגו ופרקינס יכולים לשחק יחד , בכלל לא הייתי שובר את הראש איך וויליאמס ישחק יחד עם פארגו ....הוא יותר רכז מפרקינס ואני לא רואה שום בעיה שישחקו ביחד....
אני סומך על דיויד בנושא הזה , ובטוח שהשחקנים האלו מספיק מקצוענים בשביל לדעת את המקום שלהם בקבוצה .

קבוצה צריכה שיהיה בעל בית אחד ברור ?? מי זה היה במכבי עונה שעברה ??

הנה, שוב אני נוטה להסכים איתך... :drinks
בעל זבוב

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 יוני 2011, 18:22

הבעיה פשוטה,כשפארגו שיחק 2 במכבי הייתה לו תקופה זוועה.
כשהוא שיחק אחד ופרקינס שיחק 2 אז פארגו היה בעל הבית ופרקינס היה שם רק בהגנה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי בעל זבוב » 19 יוני 2011, 18:23

Holiday_Armadillo כתב:

ממתי פרקינס הוא 2? הגנתית הוא טוב מול כולם, אבל התקפית?
בעל זבוב

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 יוני 2011, 18:28

בעל זבוב כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

ממתי פרקינס הוא 2? הגנתית הוא טוב מול כולם, אבל התקפית?

הוא לא 2,זאת בדיוק הבעיה..
אם אתה זוכר כשמכבי שיחקו מול הפועל ירושלים וניצחו אותם ב-41 הפרש פרקינס עשה טריפל-דאבל..
הכתבת שאלה אותו מה גרם לו לשחק כל כך טוב(תזכרו,זאת התקופה שפארגו שיחק גרוע)הוא אמר ''סוף סוף שיחקתי פוינט-גארד והיה לי הכי נוח''..מה שאומר שעד אותה נקודה הוא לא שיחק פוינט-גארד..
פארגו היה אחראי על כל ההתקפות של מכבי
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 19 יוני 2011, 18:29

אחרי העונה האחרונה שאף אחד לא הבין איך פארגו ופרקינס יכולים לשחק יחד , בכלל לא הייתי שובר את הראש איך וויליאמס ישחק יחד עם פארגו ....הוא יותר רכז מפרקינס ואני לא רואה שום בעיה שישחקו ביחד....
אני סומך על דיויד בנושא הזה , ובטוח שהשחקנים האלו מספיק מקצוענים בשביל לדעת את המקום שלהם בקבוצה .

למה שפארגו יוסט לעמדה 2? הוא רכז. זה כמו שתביא את כריס פול לבולס ותגיד לרוז לזוז הצידה, זה פשוט לא עובד ככה
פארגו הוא יותר רכז מקומבו גארד, פרקינס לא שחקן שצריך את הכדור ביד תמיד, איכשהו זה הסתדר, למרות שאידסון נפגע מזה, ושפרקינס נפגע הוא חזר לחיים שקיבל את הכדור.
בעונה שעברה אידסון נראה בהתחלה כמו מישהו שלוקח את הקבוצה, אבל מהטופ 16 פארגו היה ללא ספק בעל הבית, וכשהייתה היררכיה ברורה, מכבי נתנה הצגות אדירות
הדוגמא הכי טובה זה אולימפיאקוס. הביאו 4 רכזים.קבוצה עם ים כישרון, אבל ברגעי האמת מול הקבוצות האמיתיות, הם נפלו, לא ידעו למי ללכת, מי האיש שלהם. לדעתי זאת הקבוצה הכי מוכשרת באירופה, יחד עם ברצלונה, אבל מה זה שווה שהם לא לקחו שום תואר? פאו קבוצה פחות מוכשרת לדעתי, אבל יש היררכיה ברורה, כל אחד יודע מה הוא עושה, וזה עובד
asafb96

הודעהעל ידי rc4991 » 19 יוני 2011, 18:31

צרות של עשירים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 19 יוני 2011, 18:32

Holiday_Armadillo כתב:

את מודעת לזה שמדובר בסך הכל ב-5 משחקים ללא פרקינס ??
כפארגו היה טוב במשחקים האלו אז גם התלות של מכב בו הייתה גדולה יותר. אם הוא לא היה בכושר טוב כמו שהיה בתקופה ההיא אז היינו מתרסקים .....
פארגו הוא לא שחקן שהייתי בונה סביבו את הקבוצה . איידסון הוא כן שחקן כזה....
זה מפליא אותי איך פתאום כל הסיבוב הראשון של העונה נמחק לגמרי מהזיכרון , מכבי שיחקה את הכדורסל הכי טוב באירופה בסיבוב הזה כפרקינס ופארגו יחד על המגרש ומרכזים לסרוגין כשגם איידסון משתתף בעבודה מידי פעם . לסגנון הזה אני רוצה לחזור ולא לסגנון של תלות בשחקן אחד ...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי בעל זבוב » 19 יוני 2011, 18:32

asafb96 כתב:

למה שפארגו יוסט לעמדה 2? הוא רכז. זה כמו שתביא את כריס פול לבולס ותגיד לרוז לזוז הצידה, זה פשוט לא עובד ככה
פארגו הוא יותר רכז מקומבו גארד, פרקינס לא שחקן שצריך את הכדור ביד תמיד, איכשהו זה הסתדר, למרות שאידסון נפגע מזה, ושפרקינס נפגע הוא חזר לחיים שקיבל את הכדור.
בעונה שעברה אידסון נראה בהתחלה כמו מישהו שלוקח את הקבוצה, אבל מהטופ 16 פארגו היה ללא ספק בעל הבית, וכשהייתה היררכיה ברורה, מכבי נתנה הצגות אדירות
הדוגמא הכי טובה זה אולימפיאקוס. הביאו 4 רכזים.קבוצה עם ים כישרון, אבל ברגעי האמת מול הקבוצות האמיתיות, הם נפלו, לא ידעו למי ללכת, מי האיש שלהם. לדעתי זאת הקבוצה הכי מוכשרת באירופה, יחד עם ברצלונה, אבל מה זה שווה שהם לא לקחו שום תואר? פאו קבוצה פחות מוכשרת לדעתי, אבל יש היררכיה ברורה, כל אחד יודע מה הוא עושה, וזה עובד

אין ספק שההסבר שלך מנומק ומראה על ידע רב.
למרות זאת, הרשה לי לחלוק עליך מהבחינה הזו, שבשיטה של בלאט, לא הולך בעל בית אחד. בשלוש מסגרות, חובה עוד שחקן שידרוש כדור ביד בדקות שפארגו לא על המגרש או חלש.
גם בברצלונה יש בעל בית אחד ושמו נווארו וכמה שהוא גדול, ראית מה קרה כשריקי היה עלוב ולא היה מי שיעזור לו בעומס.
בעל זבוב

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 יוני 2011, 18:36

yzafrir כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

את מודעת לזה שמדובר בסך הכל ב-5 משחקים ללא פרקינס ??
כפארגו היה טוב במשחקים האלו אז גם התלות של מכב בו הייתה גדולה יותר. אם הוא לא היה בכושר טוב כמו שהיה בתקופה ההיא אז היינו מתרסקים .....
פארגו הוא לא שחקן שהייתי בונה סביבו את הקבוצה . איידסון הוא כן שחקן כזה....
זה מפליא אותי איך פתאום כל הסיבוב הראשון של העונה נמחק לגמרי מהזיכרון , מכבי שיחקה את הכדורסל הכי טוב באירופה בסיבוב הזה כפרקינס ופארגו יחד על המגרש ומרכזים לסרוגין כשגם איידסון משתתף בעבודה מידי פעם . לסגנון הזה אני רוצה לחזור ולא לסגנון של תלות בשחקן אחד ...

אני מודעת לזה שמדובר בסך הכל ב-5 משחקים(4 ליתר דיוק),אתה מודע לזה שלא קראת את ההודעה שלי ופשוט כתבת את מה שהכנת בבית?

פארגו כל העונה(או יותר נכון כשהוא התאקלם)היה בעל הבית של מכבי,הוא היה מספר 1 על המגרש,לא פרקינס..
כשפארגו היה בתקופה זוועה(לפני ההצלבה)אז הוא כמעט ולא שיחק ואז פרקינס פרח..
כשפארגו חזר אז שוב פעם פרקינס הפך להיות משמעותי רק בהגנה ולא בהתקפה..

ולא,הסיבוב הראשון לא נמחק מהזיכרון,אבל תזכור שלמרות שמכבי קלעו הכי הרבה נקודות ביורוליג,הם לא היו עם אחוזים טובים של קליעה,וראינו שברגע שהוצאת את ההגנה מהמשוואה למכבי לא היה מה להציע יותר מדי מבחינה התקפית לפני שפרקינס נפצע..אחרי שהוא נפצע עדיין המשכנו לשחק יופי של הגנה וההתקפה השתפרה פלאים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 19 יוני 2011, 18:38

עצם זה שפארגו מוגדר כקומבו גארד אומר שהוא יכול לשחק בשתי העמדות .
אם כל שחקן במכבי היה עושה רק תפקיד אחד אז היינו קבוצה הכי באנלית באירופה אבל בגלל שכל שחקן ידע לעשות כמה תפקידים , זה נתן לנו אלמנט של הפתעה שיריבות לא ידעו איך לאכול את זה .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 יוני 2011, 18:43

yzafrir כתב:עצם זה שפארגו מוגדר כקומבו גארד אומר שהוא יכול לשחק בשתי העמדות .
אם כל שחקן במכבי היה עושה רק תפקיד אחד אז היינו קבוצה הכי באנלית באירופה אבל בגלל שכל שחקן ידע לעשות כמה תפקידים , זה נתן לנו אלמנט של הפתעה שיריבות לא ידעו איך לאכול את זה .

ואידסון מוגדר כסמול פורוורד..זה הופך אותו לכזה? לא.
אם אידסון היה 9 ס''מ פחות הוא היה משחק רכז..אבל בגלל הגובה שלו הוא נתקע בעמדה 3..
פארגו לא אפקטיבי כשהכדור לא אצלו..
כל התקופה שהוא היה גרוע זה בגלל שאידסון היה בחמישייה ואז כשאידסון יצא ופארגו נכנס אז הוא שיחק על עמדה 2 והיה זוועה בכל צורה שאתה יכול לחשוב עליה(ניהול משחק,איבודים,קליעה וכו')
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 19 יוני 2011, 18:44

בעל זבוב כתב:
asafb96 כתב:

אין ספק שההסבר שלך מנומק ומראה על ידע רב.
למרות זאת, הרשה לי לחלוק עליך מהבחינה הזו, שבשיטה של בלאט, לא הולך בעל בית אחד. בשלוש מסגרות, חובה עוד שחקן שידרוש כדור ביד בדקות שפארגו לא על המגרש או חלש.
גם בברצלונה יש בעל בית אחד ושמו נווארו וכמה שהוא גדול, ראית מה קרה כשריקי היה עלוב ולא היה מי שיעזור לו בעומס.

אני לא מדבר על ליגת קופל, מצדי שבורשטיין ושייר ירכזו. ביורוליג ובאדריאטית מכבי צריכה היררכיה. אני לא אומר שחקן אחד שהכדור אצלו כל המשחק, אבל שחקן שיהיה בעל הבית, שכמובן שלידו יש שחקנים שעוזרים.
תאר לך ביורוליג את מכבי עם ווילאימס ופארגו ביחד. מי הרכז? מי הקלעי? שניהם רכזים, וויליאמס לא יכול ליהיות SG בשום מצב, וגם פארגו לא
מכבי צריכה ליד פארגו קומבו גארד, כזה שעוזר בהובלת הכדור, אבל לא צריך את הכדור תמיד אצלו, לא רכז טהור. פרקינס היה כזה, אבל כנראה שלא ימשיך. אני הייתי רוצה לראות את דה קולו, שהוא תפור לעמדה הזאת
בקשר לברצולנה, הם זכו בשנה שעברה עם אותה קבוצה,רק הבדל אחד, אנדרסון במקום מיקל, תעשה לבד את החישוב.. ;)
אגב הפסידו לפנא, שגם לה יש בעל בית 1, פשוט הצוות המסייעה שלה פשוט בנוי מושלם. לעומת רוביו ש3 שנים אני אומר שהוא אוברייטד, אנדרסון חסר היציבות, לאקוביץ' המזדקן, וסאדה שפשוט "חור בהתקפה". עם צוות מסייעה קצת יותר טוב, בארסה היית עוברת, כמו בשנה שעברה שהיה להם את מיקל ורוביו ומוריס בכושר קצת יותר טוב
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 19 יוני 2011, 18:46, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 19 יוני 2011, 18:44

מה קשור אחוזי קליע לזה שפארגו היה בעל הבית ומה קשור לזה שכשפארגו שיחק 2 אז הייתה לו תקופה זוועה ?? אולי הוא פשוט היה בכושר פחות טוב באותו זמן ? כשפרקינס שיחק יחד עם פארגו המשחק של מכבי יותר שטף והיה יותר יצירתי . לאחר הפציע המשחק הפך להיות הרבה יותר תלוי ביכולת האישית של פארגו( שלמזלינו היה בכושר טוב באותו זמן) וביכולת האישית של איידסון שגם ניכנס לכושר בזמן . יחד עם פניני ובלו שפגעו טוב מבחוץ .
אבל כל המשחק פנימה לסופו כמעט נעלם ואיתו גם ליאור אליהו שכמעט לא היה פאקטור....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 יוני 2011, 18:48

yzafrir כתב:מה קשור אחוזי קליע לזה שפארגו היה בעל הבית ומה קשור לזה שכשפארגו שיחק 2 אז הייתה לו תקופה זוועה ?? אולי הוא פשוט היה בכושר פחות טוב באותו זמן ? כשפרקינס שיחק יחד עם פארגו המשחק של מכבי יותר שטף והיה יותר יצירתי . לאחר הפציע המשחק הפך להיות הרבה יותר תלוי ביכולת האישית של פארגו( שלמזלינו היה בכושר טוב באותו זמן) וביכולת האישית של איידסון שגם ניכנס לכושר בזמן . יחד עם פניני ובלו שפגעו טוב מבחוץ .
אבל כל המשחק פנימה לסופו כמעט נעלם ואיתו גם ליאור אליהו שכמעט לא היה פאקטור....

עכשיו אתה סתם לא מתייחס לדברים שרשמתי כי נגמר לך מה להגיד ואתה לא מוכן לקבל את מה שאני רושמת(אפילו במעט ואולי לחשוב על זה)..
אני אומרת לך בפירוש שפרקינס עשה טריפל דאבל ואמר שזה קרה כי הוא סוף סוף שיחק בעמדה שנוחה לו..במקרה זה היה באותו זמן שפארגו הסריח את הפרקט ולא שיחק,נכון?
במקרה פרקינס חזר להיות אנמי בהתקפה כשפארגו חזר לשחק רכז,נכון?
''כשפרקינס שיחק יחד עם פארגו המשחק של מכבי יותר שטף והיה יותר יצירתי''...תגיד לי אתה רציני? אני זוכרת תקופות פה כששניהם שיחקו ביחד כשאנשים התמרמרו פה ש''ברגע שיהיה יום רע בהגנה אכלנו אותה,אין למכבי משחק עומד בכלל'' כל הזמן בכו על זה שפארגו יצטרך ליצור מכלום כי זה כל מה שיש לנו בהתקפה העומדת..

משחק ההגנה הרצחני של מכבי מבלבל אותך עם משחק יצירתי ושוטף באמת..כי זה ממש לא היה למכבי כששניהם שיחקו ביחד..
כל מה שמכבי השיגה היא השיגה דרך ההגנה..
זה היה יפה לצפייה,אבל זה לא מה שנקרא משחק יצירתי ושוטף
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 19 יוני 2011, 18:50, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 19 יוני 2011, 18:49

Holiday_Armadillo כתב:

אם אידסון היה 9 ס''מ פחות הוא היה משחק רכז..אבל בגלל הגובה שלו הוא נתקע בעמדה 3..
כל התקופה שהוא היה גרוע זה בגלל שאידסון היה בחמישייה ואז כשאידסון יצא ופארגו נכנס אז הוא שיחק על עמדה 2 והיה זוועה בכל צורה שאתה יכול לחשוב עליה(ניהול משחק,איבודים,קליעה וכו')

איידסון הוא פוינט פאוורד בהגדרה .

תגידי את בטוחה שראית את מכבי העונה ?? מכבי פתחה עם פרקינס פארגו איידסון אליהו וסופו כמעט כל משחק . פארגו לא היה המחליף של איידסון....
אי אפשר לבנות את כל הקבוצה על זה שפארגו צריך את הכדור בידיים שלו , כבר היה לנו את הסיפור הזה עם אנדרסון .
כל עוד היה לנו את איידסון שדאג לאזן בין סגנון המשחק של פארגו לבין המשחק הקבוצתי זה עבד בסדר אבל עכשיו כשאיידסון לא פה אני קצת חושש מיזה שהכדור יהיה יותר מידי בידיים של פארגו .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 יוני 2011, 18:51

yzafrir כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

איידסון הוא פוינט פאוורד בהגדרה .

תגידי את בטוחה שראית את מכבי העונה ?? מכבי פתחה עם פרקינס פארגו איידסון אליהו וסופו כמעט כל משחק . פארגו לא היה המחליף של איידסון....
אי אפשר לבנות את כל הקבוצה על זה שפארגו צריך את הכדור בידיים שלו , כבר היה לנו את הסיפור הזה עם אנדרסון .
כל עוד היה לנו את איידסון שדאג לאזן בין סגנון המשחק של פארגו לבין המשחק הקבוצתי זה עבד בסדר אבל עכשיו כשאיידסון לא פה אני קצת חושש מיזה שהכדור יהיה יותר מידי בידיים של פארגו .

תגיד לי כמה קיבלת במבחני הבנת הנקרא כשהיית בבית הספר?
רשמתי בפירוש שהייתה תקופה בה בלאט העלה את אידסון במקום פארגו בפגרה שלפני ההצלבה

חוץ מזה שאתה ממש לא יכול להשוות ''בעל בית'' לאנדרסון..
עכשיו כשיעלו את זה שצריך היררכיה אתה תגיד שנידפק כי זה יהפוך לאנדרסון2? זה שני דברים שונים חלוטין
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 19 יוני 2011, 18:52, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי itai7 » 19 יוני 2011, 18:51

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 37&lang=HE

יניב גרין החליט: רוצה לחזור לשחק באירופה
itai7

הודעהעל ידי rc4991 » 19 יוני 2011, 18:55

ההבדל בין פארגו לאנדרסון זה אגו
אני כל כך אוהב את פארגו כי למרות שהוא שחקן אחד על אחד נהדר הוא עדיין מוסר המון או מסיים את החדירה באסיסיט(16 אסיסטים בפיינל פור!!!)
אני לא אומר שצריך להסתמך רק עליו אבל אני כן חושב שהוא צריך להיות המוביל
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 19 יוני 2011, 18:58

rc4991 כתב:ההבדל בין פארגו לאנדרסון זה אגו
אני כל כך אוהב את פארגו כי למרות שהוא שחקן אחד על אחד נהדר הוא עדיין מוסר המון או מסיים את החדירה באסיסיט(16 אסיסטים בפיינל פור!!!)
אני לא אומר שצריך להסתמך רק עליו אבל אני כן חושב שהוא צריך להיות המוביל

פארגו משחק בעמדת רכז ותפקידו למסור, ואילו אנדרסון שיחק 3.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 19 יוני 2011, 19:00

כרמל , זה לא שאני לא מתייחס למה שאת אומרת , אני פשוט לא מסכים איתך לחלוטין בנושא הזה וגם לא עם פילוספיית המשחק הזאת (ואגב גם עם צורת הכתיבה המזלזלת אני לא מסכים ).
שחקן שמוגדר כקומבו גארד צריך לדעת לשחק טוב בשתי התפקידים ואם הוא לא יודע אז אולי זאת הייתה טעות להשאיר אותו . אבל מכיוון שפארגו פשוט סבל מתסמונת העונה הראשונה במכבי וזה אומר התחיל חלש והשתפר ככל שהוענה התקדמה אז אני חושב שזו שטות לייחס את זה לאיזה עמדה הוא תיפקד . מכבי שיחקה עד הפציעה של פרקינס אותו דבר כשהצמד חולק את עבודת הריכוז לסרוגין .
רק לאחר הפציע פארגו הפך להיות הרכז הכמעט בלעדי ובגלל הבגל הקצר מאוד התלות בו הייתה גדולה יותר והגדילה את המספרים שלו כמו שעשתה גם לפניני לאיידסון ולבלו....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־36 אורחים