בעל זבוב כתב:asafb96 כתב:yzafrir כתב:תגידו פארגו משחק לבד במכבי ??
אני לא מבין מה הבעיה להביא עוד שחקן שיכול לרכז ופארגו יוסט לעמדה 2 מידי פעם ?
אחרי העונה האחרונה שאף אחד לא הבין איך פארגו ופרקינס יכולים לשחק יחד , בכלל לא הייתי שובר את הראש איך וויליאמס ישחק יחד עם פארגו ....הוא יותר רכז מפרקינס ואני לא רואה שום בעיה שישחקו ביחד....
אני סומך על דיויד בנושא הזה , ובטוח שהשחקנים האלו מספיק מקצוענים בשביל לדעת את המקום שלהם בקבוצה .
קבוצה צריכה שיהיה בעל בית אחד ברור ?? מי זה היה במכבי עונה שעברה ??
למה שפארגו יוסט לעמדה 2? הוא רכז. זה כמו שתביא את כריס פול לבולס ותגיד לרוז לזוז הצידה, זה פשוט לא עובד ככה
פארגו הוא יותר רכז מקומבו גארד, פרקינס לא שחקן שצריך את הכדור ביד תמיד, איכשהו זה הסתדר, למרות שאידסון נפגע מזה, ושפרקינס נפגע הוא חזר לחיים שקיבל את הכדור.
בעונה שעברה אידסון נראה בהתחלה כמו מישהו שלוקח את הקבוצה, אבל מהטופ 16 פארגו היה ללא ספק בעל הבית, וכשהייתה היררכיה ברורה, מכבי נתנה הצגות אדירות
הדוגמא הכי טובה זה אולימפיאקוס. הביאו 4 רכזים.קבוצה עם ים כישרון, אבל ברגעי האמת מול הקבוצות האמיתיות, הם נפלו, לא ידעו למי ללכת, מי האיש שלהם. לדעתי זאת הקבוצה הכי מוכשרת באירופה, יחד עם ברצלונה, אבל מה זה שווה שהם לא לקחו שום תואר? פאו קבוצה פחות מוכשרת לדעתי, אבל יש היררכיה ברורה, כל אחד יודע מה הוא עושה, וזה עובד
אין ספק שההסבר שלך מנומק ומראה על ידע רב.
למרות זאת, הרשה לי לחלוק עליך מהבחינה הזו, שבשיטה של בלאט, לא הולך בעל בית אחד. בשלוש מסגרות, חובה עוד שחקן שידרוש כדור ביד בדקות שפארגו לא על המגרש או חלש.
גם בברצלונה יש בעל בית אחד ושמו נווארו וכמה שהוא גדול, ראית מה קרה כשריקי היה עלוב ולא היה מי שיעזור לו בעומס.
אני לא מדבר על ליגת קופל, מצדי שבורשטיין ושייר ירכזו. ביורוליג ובאדריאטית מכבי צריכה היררכיה. אני לא אומר שחקן אחד שהכדור אצלו כל המשחק, אבל שחקן שיהיה בעל הבית, שכמובן שלידו יש שחקנים שעוזרים.
תאר לך ביורוליג את מכבי עם ווילאימס ופארגו ביחד. מי הרכז? מי הקלעי? שניהם רכזים, וויליאמס לא יכול ליהיות SG בשום מצב, וגם פארגו לא
מכבי צריכה ליד פארגו קומבו גארד, כזה שעוזר בהובלת הכדור, אבל לא צריך את הכדור תמיד אצלו, לא רכז טהור. פרקינס היה כזה, אבל כנראה שלא ימשיך. אני הייתי רוצה לראות את דה קולו, שהוא תפור לעמדה הזאת
בקשר לברצולנה, הם זכו בשנה שעברה עם אותה קבוצה,רק הבדל אחד, אנדרסון במקום מיקל, תעשה לבד את החישוב..
אגב הפסידו לפנא, שגם לה יש בעל בית 1, פשוט הצוות המסייעה שלה פשוט בנוי מושלם. לעומת רוביו ש3 שנים אני אומר שהוא אוברייטד, אנדרסון חסר היציבות, לאקוביץ' המזדקן, וסאדה שפשוט "חור בהתקפה". עם צוות מסייעה קצת יותר טוב, בארסה היית עוברת, כמו בשנה שעברה שהיה להם את מיקל ורוביו ומוריס בכושר קצת יותר טוב