19 יוני 2011, 19:02
yzafrir כתב:כרמל , זה לא שאני לא מתייחס למה שאת אומרת , אני פשוט לא מסכים איתך לחלוטין בנושא הזה וגם לא עם פילוספיית המשחק הזאת (ואגב גם עם צורת הכתיבה המזלזלת אני לא מסכים ).
שחקן שמוגדר כקומבו גארד צריך לדעת לשחק טוב בשתי התפקידים ואם הוא לא יודע אז אולי זאת הייתה טעות להשאיר אותו . אבל מכיוון שפארגו פשוט סבל מתסמונת העונה הראשונה במכבי וזה אומר התחיל חלש והשתפר ככל שהוענה התקדמה אז אני חושב שזו שטות לייחס את זה לאיזה עמדה הוא תיפקד . מכבי שיחקה עד הפציעה של פרקינס אותו דבר כשהצמד חולק את עבודת הריכוז לסרוגין .
רק לאחר הפציע פארגו הפך להיות הרכז הכמעט בלעדי ובגלל הבגל הקצר מאוד התלות בו הייתה גדולה יותר והגדילה את המספרים שלו כמו שעשתה גם לפניני לאיידסון ולבלו....
19 יוני 2011, 19:06
yzafrir כתב:כרמל , זה לא שאני לא מתייחס למה שאת אומרת , אני פשוט לא מסכים איתך לחלוטין בנושא הזה וגם לא עם פילוספיית המשחק הזאת (ואגב גם עם צורת הכתיבה המזלזלת אני לא מסכים ).
שחקן שמוגדר כקומבו גארד צריך לדעת לשחק טוב בשתי התפקידים ואם הוא לא יודע אז אולי זאת הייתה טעות להשאיר אותו . אבל מכיוון שפארגו פשוט סבל מתסמונת העונה הראשונה במכבי וזה אומר התחיל חלש והשתפר ככל שהוענה התקדמה אז אני חושב שזו שטות לייחס את זה לאיזה עמדה הוא תיפקד . מכבי שיחקה עד הפציעה של פרקינס אותו דבר כשהצמד חולק את עבודת הריכוז לסרוגין .
רק לאחר הפציע פארגו הפך להיות הרכז הכמעט בלעדי ובגלל הבגל הקצר מאוד התלות בו הייתה גדולה יותר והגדילה את המספרים שלו כמו שעשתה גם לפניני לאיידסון ולבלו....
19 יוני 2011, 19:07
19 יוני 2011, 19:08
asafb96 כתב:yzafrir כתב:מכבי צריכה להביא לידו שחקן שלא חייב את הכדור, ויכול לשחק גם כ2, אבל יכול גם לשחק כרכז שפארגו על הספסל, יש הרבה שחקנים כאלה באירופה, למה לחפש עוד רכז שידרוך על הרגלים של פארגו?
19 יוני 2011, 19:08
Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:כרמל , זה לא שאני לא מתייחס למה שאת אומרת , אני פשוט לא מסכים איתך לחלוטין בנושא הזה וגם לא עם פילוספיית המשחק הזאת (ואגב גם עם צורת הכתיבה המזלזלת אני לא מסכים ).
אתה לא צריך להסכים עם מה שאני אומרת,אני לא מחווה דעה,אני אומרת עובדות.
פרקינס אמר שהטריפל דאבל שלו נוצר מהעובדה שהוא שיחק רכז אחרי שלושת רבעי עונה? FACT.
פארגו שיחק זוועה כאשר עלה מהספסל לעמדה 2? FACT.
פרקינס היה אנמי מבחינה התקפית כאשר מכבי הייתה בהתקפה עומדת? FACT.
ההתקפה של מכבי נעשתה יותר משוחררת כשפרקינס נפצע? FACT.
פארגו היה בעל הבית ומפתח ההתקפות של מכבי? FACT.
19 יוני 2011, 19:11
19 יוני 2011, 19:15
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:yzafrir כתב:מכבי צריכה להביא לידו שחקן שלא חייב את הכדור, ויכול לשחק גם כ2, אבל יכול גם לשחק כרכז שפארגו על הספסל, יש הרבה שחקנים כאלה באירופה, למה לחפש עוד רכז שידרוך על הרגלים של פארגו?
הייתי שמחה לשמוע את השמות הריאליים שעליהם אתה חושב(כי לי פשוט אין רעיון בראש)
19 יוני 2011, 19:16
19 יוני 2011, 19:21
הייתי שמחה לשמוע את השמות הריאליים שעליהם אתה חושב(כי לי פשוט אין רעיון בראש)
איך כל זה מתקשר לזה שפארגו לא יכול לשחק 2 ???
פארגו היה בעל הבית לאחר הפציע של פרקינס , עד אז פרקינס היה בעל הבית על המגרש והוא שיחק רכז לסרוגין עם פארגו . FACT
מתי בדיוק פארגו עלה מהספסל ?? אולי 2 משחקים ...איך קבעת שהוא שיחק לא טוב דווקא בגלל ששיחק בעמדה 2 ??
פרקינס יותר אנמי בהתקפה מאשר בהגנה בלי קשר לאיזה סגנון משחק , בכלל העונה הוא היה יותר אנמי בהתקפה מבעונה ליפני .
ההתקפה של מכבי נהייתה יותר משוחררת כשפרקינס נפצע ?? NO WAY , היא הפכה להיות יותר כמו המשחק של ויטוריה , מטווחים מבחוץ ופעולות אישיות . משחק לא טקטי וחכם בעליל , שכחת את היעלות בתחילת העונה של הכנסת הכדורים לגבוהים , אלמנט שעלם לחלוטין לאחר בפציעה של פרקינס .
19 יוני 2011, 19:21
19 יוני 2011, 19:22
yzafrir כתב:איך כל זה מתקשר לזה שפארגו לא יכול לשחק 2 ???
פארגו היה בעל הבית לאחר הפציע של פרקינס , עד אז פרקינס היה בעל הבית על המגרש והוא שיחק רכז לסרוגין עם פארגו . FACT
מתי בדיוק פארגו עלה מהספסל ?? אולי 2 משחקים ...איך קבעת שהוא שיחק לא טוב דווקא בגלל ששיחק בעמדה 2 ??
פרקינס יותר אנמי בהתקפה מאשר בהגנה בלי קשר לאיזה סגנון משחק , בכלל העונה הוא היה יותר אנמי בהתקפה מבעונה ליפני .
ההתקפה של מכבי נהייתה יותר משוחררת כשפרקינס נפצע ?? NO WAY , היא הפכה להיות יותר כמו המשחק של ויטוריה , מטווחים מבחוץ ופעולות אישיות . משחק לא טקטי וחכם בעליל , שכחת את היעלות בתחילת העונה של הכנסת הכדורים לגבוהים , אלמנט שעלם לחלוטין לאחר בפציעה של פרקינס .
19 יוני 2011, 19:23
19 יוני 2011, 19:24
19 יוני 2011, 19:25
yzafrir כתב:כרמל , את ילדה בת 12 ? אם את לא מסוגלת להגיב בצורה בוגרת ועניינית בלי לרדת לפסים אישיים אז אל תגיבי....ואגב אני לא זוכר כמה קיבלתי בהבנת הנקרא כי זה היה אי שם ב1993
19 יוני 2011, 19:27
yzafrir כתב:אתה רציני עם השמות שהבאת ??
איך בדיוק אתה רואה את פארגו משתלב יחד עם אוהבי כדור כמו דה קולו , לוגן , וושינגטון , או בברלי ?? היחיד שלא תיהיה לו בעיה זה וויבר שהוא מיסודו שחקן מאוד קבוצתי...
19 יוני 2011, 19:29
yzafrir כתב:אסף , אין טעם לויכוח כי אני פשוט לא מסכים איתך על כלום . כנראה ראינו מכבי אחרת לאורך העונה .
19 יוני 2011, 19:31
19 יוני 2011, 19:33
rc4991 כתב:מי זה דווין סמית'?
19 יוני 2011, 19:35
דה קולו יקר מדי..לא מאמינה שיגיע למכבי..
מדיוויד לוגן לא התרשמתי..שחקן שאו שתופס יום מטורף ומנצח משחקים או שתופס יום מטורף ומחרב משחקים.
פרקינס אני לא מאמינה שצריך להישאר.
דרחיו יול באמת לא ריאלי.
דריוס וושינגטון לא פרי אייג'נט לפי IN-THE-GAME
כנ''ל בוורלי
ג'אמונט גורדון ממש ממש לא בא לי שיגיע..
וויבר יהיה נחמד אם יגיע,כנ''ל קווין
19 יוני 2011, 19:38