פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול המלפפונים / סגל

19 יוני 2011, 19:02

yzafrir כתב:כרמל , זה לא שאני לא מתייחס למה שאת אומרת , אני פשוט לא מסכים איתך לחלוטין בנושא הזה וגם לא עם פילוספיית המשחק הזאת (ואגב גם עם צורת הכתיבה המזלזלת אני לא מסכים ).
שחקן שמוגדר כקומבו גארד צריך לדעת לשחק טוב בשתי התפקידים ואם הוא לא יודע אז אולי זאת הייתה טעות להשאיר אותו . אבל מכיוון שפארגו פשוט סבל מתסמונת העונה הראשונה במכבי וזה אומר התחיל חלש והשתפר ככל שהוענה התקדמה אז אני חושב שזו שטות לייחס את זה לאיזה עמדה הוא תיפקד . מכבי שיחקה עד הפציעה של פרקינס אותו דבר כשהצמד חולק את עבודת הריכוז לסרוגין .
רק לאחר הפציע פארגו הפך להיות הרכז הכמעט בלעדי ובגלל הבגל הקצר מאוד התלות בו הייתה גדולה יותר והגדילה את המספרים שלו כמו שעשתה גם לפניני לאיידסון ולבלו....

אתה לא צריך להסכים עם מה שאני אומרת,אני לא מחווה דעה,אני אומרת עובדות.
פרקינס אמר שהטריפל דאבל שלו נוצר מהעובדה שהוא שיחק רכז אחרי שלושת רבעי עונה? FACT.
פארגו שיחק זוועה כאשר עלה מהספסל לעמדה 2? FACT.
פרקינס היה אנמי מבחינה התקפית כאשר מכבי הייתה בהתקפה עומדת? FACT.
ההתקפה של מכבי נעשתה יותר משוחררת כשפרקינס נפצע? FACT.
פארגו היה בעל הבית ומפתח ההתקפות של מכבי? FACT.

19 יוני 2011, 19:06

yzafrir כתב:כרמל , זה לא שאני לא מתייחס למה שאת אומרת , אני פשוט לא מסכים איתך לחלוטין בנושא הזה וגם לא עם פילוספיית המשחק הזאת (ואגב גם עם צורת הכתיבה המזלזלת אני לא מסכים ).
שחקן שמוגדר כקומבו גארד צריך לדעת לשחק טוב בשתי התפקידים ואם הוא לא יודע אז אולי זאת הייתה טעות להשאיר אותו . אבל מכיוון שפארגו פשוט סבל מתסמונת העונה הראשונה במכבי וזה אומר התחיל חלש והשתפר ככל שהוענה התקדמה אז אני חושב שזו שטות לייחס את זה לאיזה עמדה הוא תיפקד . מכבי שיחקה עד הפציעה של פרקינס אותו דבר כשהצמד חולק את עבודת הריכוז לסרוגין .
רק לאחר הפציע פארגו הפך להיות הרכז הכמעט בלעדי ובגלל הבגל הקצר מאוד התלות בו הייתה גדולה יותר והגדילה את המספרים שלו כמו שעשתה גם לפניני לאיידסון ולבלו....

זה פשוט לא נכון
פארגו הוא רכז, לא משנה מתי הוא היה טוב ומתי לא. הוא שחקן שצריך את הכדור ביד, ולא יכול לשחק כSG, כי הוא לא קומבו גארד. פרקינס הוא קומבו גארד, ובגלל זה השילוב הצליח.
תגיד לי אתה באמת מאמין לחלק השני של ההודעה? בגלל שלמכבי היה סגל קצר אז שחקנים היו יותר טובים? :?
פארגו היו טוב יותר כי הוא קיבל יותר את הכדור, שפרקינס בתחילת העונה קיבל את הכדור יותר, פארגו היה חלש, שפארגו קיבל את הכדור, הוא היה טוב, פארגו זה שחקן שצריך ליהיות הרכז, מה הבעיה?
מכבי צריכה להביא לידו שחקן שלא חייב את הכדור, ויכול לשחק גם כ2, אבל יכול גם לשחק כרכז שפארגו על הספסל, יש הרבה שחקנים כאלה באירופה, למה לחפש עוד רכז שידרוך על הרגלים של פארגו?

19 יוני 2011, 19:07

אני חושב שבלאט ידע איך לפתור את זה.
העניין הוא שגם ויליאמס יכול לעלות כמחליף, אי אפשר לדעת מה יהיה, לא בטוח שזה יהיה רע לשחק עם 2 מובילי כדור, אידסון ופארגו הסתדרו טוב מאוד, אני דווקא דואג מעמדה 3....

העניין הוא שעדיין לא החתימו...מי יודע מה יהיה....

בכל מקרה לדעתי שאייר והלפרין יכולים לעזור לפארגו עד שפרקינס יחזור, אני הייתי מעדיף שפרקינס ישאר, אבל זו דעתי.

19 יוני 2011, 19:08

asafb96 כתב:
yzafrir כתב:מכבי צריכה להביא לידו שחקן שלא חייב את הכדור, ויכול לשחק גם כ2, אבל יכול גם לשחק כרכז שפארגו על הספסל, יש הרבה שחקנים כאלה באירופה, למה לחפש עוד רכז שידרוך על הרגלים של פארגו?

הייתי שמחה לשמוע את השמות הריאליים שעליהם אתה חושב(כי לי פשוט אין רעיון בראש)

19 יוני 2011, 19:08

Holiday_Armadillo כתב:

אתה לא צריך להסכים עם מה שאני אומרת,אני לא מחווה דעה,אני אומרת עובדות.
פרקינס אמר שהטריפל דאבל שלו נוצר מהעובדה שהוא שיחק רכז אחרי שלושת רבעי עונה? FACT.
פארגו שיחק זוועה כאשר עלה מהספסל לעמדה 2? FACT.
פרקינס היה אנמי מבחינה התקפית כאשר מכבי הייתה בהתקפה עומדת? FACT.
ההתקפה של מכבי נעשתה יותר משוחררת כשפרקינס נפצע? FACT.
פארגו היה בעל הבית ומפתח ההתקפות של מכבי? FACT.

אי אפשר לנסח את זה טוב יותר!
:thumbup :thumbup :thumbup

19 יוני 2011, 19:11

הבלוג I FEEL DEVOTION לא תיפקד איזה שנתיים ועכשיו פתאום הוא מפציץ..
עכשיו הם טוענים שמכבי רוצים את דווין סמית' כמחליף לאידסון..
לא שאני מאמינה שזה נכון..זה פשוט רעיון ממש רע לפי דעתי בכללי חחחחח

19 יוני 2011, 19:15

Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:
yzafrir כתב:מכבי צריכה להביא לידו שחקן שלא חייב את הכדור, ויכול לשחק גם כ2, אבל יכול גם לשחק כרכז שפארגו על הספסל, יש הרבה שחקנים כאלה באירופה, למה לחפש עוד רכז שידרוך על הרגלים של פארגו?

קודם כל יש את דה קולו שאני מאוד מקווה שיהיה זה שיגיע. יש את דוויד לוגן שעוזב את קאחה, יש את פרקינס שלא ברור אם ישאר, יש את סרחיו יול אבל זה כנראה ממש לא ריאלי.. יש את דריוס וושינגטון, פטריק בוורלי, ג'אמונט גורדון, וויבר שיכול לשחק 1-3, וכמובן יש את כל פליטי הNBA כמו כריס קווין וכל השחקנים האלה...

19 יוני 2011, 19:16

איך כל זה מתקשר לזה שפארגו לא יכול לשחק 2 ???
פארגו היה בעל הבית לאחר הפציע של פרקינס , עד אז פרקינס היה בעל הבית על המגרש והוא שיחק רכז לסרוגין עם פארגו . FACT
מתי בדיוק פארגו עלה מהספסל ?? אולי 2 משחקים ...איך קבעת שהוא שיחק לא טוב דווקא בגלל ששיחק בעמדה 2 ??
פרקינס יותר אנמי בהתקפה מאשר בהגנה בלי קשר לאיזה סגנון משחק , בכלל העונה הוא היה יותר אנמי בהתקפה מבעונה ליפני .
ההתקפה של מכבי נהייתה יותר משוחררת כשפרקינס נפצע ?? NO WAY , היא הפכה להיות יותר כמו המשחק של ויטוריה , מטווחים מבחוץ ופעולות אישיות . משחק לא טקטי וחכם בעליל , שכחת את היעלות בתחילת העונה של הכנסת הכדורים לגבוהים , אלמנט שעלם לחלוטין לאחר בפציעה של פרקינס .

19 יוני 2011, 19:21

קודם כל יש את דה קולו שאני מאוד מקווה שיהיה זה שיגיע. יש את דוויד לוגן שעוזב את קאחה, יש את פרקינס שלא ברור אם ישאר, יש את סרחיו יול אבל זה כנראה ממש לא ריאלי.. יש את דריוס וושינגטון, פטריק בוורלי, ג'אמונט גורדון, וויבר שיכול לשחק 1-3, וכמובן יש את כל פליטי הNBA כמו כריס קווין וכל השחקנים האלה...[/quote]

דה קולו יקר מדי..לא מאמינה שיגיע למכבי..
מדיוויד לוגן לא התרשמתי..שחקן שאו שתופס יום מטורף ומנצח משחקים או שתופס יום מטורף ומחרב משחקים.
פרקינס אני לא מאמינה שצריך להישאר.
דרחיו יול באמת לא ריאלי.
דריוס וושינגטון לא פרי אייג'נט לפי IN-THE-GAME
כנ''ל בוורלי
ג'אמונט גורדון ממש ממש לא בא לי שיגיע..
וויבר יהיה נחמד אם יגיע,כנ''ל קווין

איך כל זה מתקשר לזה שפארגו לא יכול לשחק 2 ???
פארגו היה בעל הבית לאחר הפציע של פרקינס , עד אז פרקינס היה בעל הבית על המגרש והוא שיחק רכז לסרוגין עם פארגו . FACT
מתי בדיוק פארגו עלה מהספסל ?? אולי 2 משחקים ...איך קבעת שהוא שיחק לא טוב דווקא בגלל ששיחק בעמדה 2 ??
פרקינס יותר אנמי בהתקפה מאשר בהגנה בלי קשר לאיזה סגנון משחק , בכלל העונה הוא היה יותר אנמי בהתקפה מבעונה ליפני .
ההתקפה של מכבי נהייתה יותר משוחררת כשפרקינס נפצע ?? NO WAY , היא הפכה להיות יותר כמו המשחק של ויטוריה , מטווחים מבחוץ ופעולות אישיות . משחק לא טקטי וחכם בעליל , שכחת את היעלות בתחילת העונה של הכנסת הכדורים לגבוהים , אלמנט שעלם לחלוטין לאחר בפציעה של פרקינס .

אין לי סבלנות כבר להגיב לך..
פארגו היה בעל הבית לאחר הפציעה של פרקינס? צודק
לא הייתי צריכה לקבוע שהוא שיחק לא טוב בגלל 2 משחקים? צודק
פרקינס יותר אנמי תמיד בהתקפה? צודק
ההתקפה של מכבי לא נהייתה יותר משוחררת כשפרקינס נפצע? צודק
צודק צודק צודק צודק צודק צודק
הנה..מרוצה?
לך אולי אין בעיה להמשיך להתווכח ימים על ימים..אני לא בנוייה לדברים כאלה..
אתנחם בזה שאני יודעת שאני דוברת עובדות
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 19 יוני 2011, 19:23, נערך פעם אחת בסך הכל.

19 יוני 2011, 19:21

אתה רציני עם השמות שהבאת ??
איך בדיוק אתה רואה את פארגו משתלב יחד עם אוהבי כדור כמו דה קולו , לוגן , וושינגטון , או בברלי ?? היחיד שלא תיהיה לו בעיה זה וויבר שהוא מיסודו שחקן מאוד קבוצתי...

19 יוני 2011, 19:22

yzafrir כתב:איך כל זה מתקשר לזה שפארגו לא יכול לשחק 2 ???

איך זה מתקשר? שניהם רכזים שצריכים את הכדור ביד, להזכירך משחקים אם כדור 1...
פרקינס ממש לא היה בעל הבית ששיחק. פארגו לאורך רוב העונה היה בעל הבית, שקיבל עזרה מפרקינס וקצת מאידסון.
שתי שורות למטה כתבת שפרקינס אנמי בהתקפה, אז איך אתה יכול לכתוב פה שהוא היה בעל הבית?
ההתקפה של מכבי הייתה הרבה יותר משוחררת ואפקטיבית בלי פרקינס.

19 יוני 2011, 19:23

כרמל , את ילדה בת 12 ? אם את לא מסוגלת להגיב בצורה בוגרת ועניינית בלי לרדת לפסים אישיים אז אל תגיבי....ואגב אני לא זוכר כמה קיבלתי בהבנת הנקרא כי זה היה אי שם ב1993

19 יוני 2011, 19:24

אסף , אין טעם לויכוח כי אני פשוט לא מסכים איתך על כלום . כנראה ראינו מכבי אחרת לאורך העונה .

19 יוני 2011, 19:25

yzafrir כתב:כרמל , את ילדה בת 12 ? אם את לא מסוגלת להגיב בצורה בוגרת ועניינית בלי לרדת לפסים אישיים אז אל תגיבי....ואגב אני לא זוכר כמה קיבלתי בהבנת הנקרא כי זה היה אי שם ב1993

ילדה בת 12? כבר מזמן לא.
ואם אתה בוחר להגיב שאני לא מסוגלת להגיב בצורה בוגרת ועניינית אז ברגע אחד מחקת את שני הדפים האחרונים שבהם אני מנסה להעביר לך את איך שאני רואה את מה שקרה..
אתה לא רוצה או מוכן לקבל את מה שאני אומרת? סבבה,כי אני לא מוכנה לקבל את דרך הראייה שלך..אז למה להמשיך לטחון מים?
אתה תמשיך לחשוב בדרך שלך ואני אמשיך לחשוב בדרך שלי..למה לבזבז אנרגיה?

19 יוני 2011, 19:27

yzafrir כתב:אתה רציני עם השמות שהבאת ??
איך בדיוק אתה רואה את פארגו משתלב יחד עם אוהבי כדור כמו דה קולו , לוגן , וושינגטון , או בברלי ?? היחיד שלא תיהיה לו בעיה זה וויבר שהוא מיסודו שחקן מאוד קבוצתי...

רגע, אז עכשיו פארגו לא יכול להשתלב ליד "אוהבי כדור"? איבדתי אותך :?
אגב אף אחד מהם הוא לא "אוהב כדור"
דה קולו שיחק העונה עם קוק, אין יותר אוהב כדור ממנו באירופה, והם הסתדדרו יופי
בברלי שיחק ליד פונקרשוב שהוא רכז טהור, והיה מצוין
לוגן שיחק עם הוארטס, עוד רכז טהור
היחיד שאולי תיהיה איתו בעיה הוא וושינגטון
בוא עכשיו אולי פעם 1 תסביר את עצמך בלי לברוח
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 19 יוני 2011, 19:30, נערך פעם אחת בסך הכל.

19 יוני 2011, 19:29

yzafrir כתב:אסף , אין טעם לויכוח כי אני פשוט לא מסכים איתך על כלום . כנראה ראינו מכבי אחרת לאורך העונה .

אתה שוב בורח מהתגובות שלך, אולי פעם אחת תסביר את עצמך כמו בן אדם ולא כמו ילד שבורח כל פעם עם תירוצים?
עד עכשיו היה לך "טעם" להתווכח, שאין לך מה להגיד אין יותר טעם?

19 יוני 2011, 19:31

מי זה דווין סמית'?

19 יוני 2011, 19:33

rc4991 כתב:מי זה דווין סמית'?

סווינגמן בגובה 1.96..פיזית הוא מאוד גדול
שיחק השנה בבנטון
http://www.eurobasket.com/player.asp?Cn ... erID=36146

ד''א-רשום בויקי ואתר היורוקאפ שהוא בן 28,בחלק מהמקומות רשום שהוא בן 30

19 יוני 2011, 19:35

דה קולו יקר מדי..לא מאמינה שיגיע למכבי..
מדיוויד לוגן לא התרשמתי..שחקן שאו שתופס יום מטורף ומנצח משחקים או שתופס יום מטורף ומחרב משחקים.
פרקינס אני לא מאמינה שצריך להישאר.
דרחיו יול באמת לא ריאלי.
דריוס וושינגטון לא פרי אייג'נט לפי IN-THE-GAME
כנ''ל בוורלי
ג'אמונט גורדון ממש ממש לא בא לי שיגיע..
וויבר יהיה נחמד אם יגיע,כנ''ל קווין

דה קולו היה שחקן די יקר, אבל נפצע בתחילת העונה אם אני לא טועה ולא היה מדהים. הוא מסיים חוזה והמחיר שלו ירד. אני מקווה ומאמין שמכבי יכולה לשים עליו את היד
גם אני לא מת על לוגן, אבל מתאים ליד פארגו (לא שאני רוצה אותו, הוא פשוט שחקן שמתאים לשחק לידו)
גורדון דווקא אחלה שחקן, מזכיר את פרקינס בהגנה, ויש לו משחק התקפה טוב יותר. הוא גם שחקן די צעיר
וויבר וקווין הם עוד אופציות טובות, ויש עוד הרבה פליטי NBA שיכולים להתאים. אם תיהיה שביתה מכבי יכולה להחתים FREE AGENT מהNBA עד סוף העונה, ככה שזה לא יהיה מותנה בהתחלת העונה בNBA, וגם אם הליגה תתחיל, השחקן יוכל לסיים את העונה

19 יוני 2011, 19:38

אתה טענת שפארגו הוא רכז והוא צריך את הכדור בידיים שלו , השחקנים שהבאת הם בהחלט אוהבי כדור .
דה קולו שחקן עם אגו גדול שאוהב שהכדור בידיים שלו , אגב העונה הוא היה יחסית בינוני ולא מה שציפו ממנו ולכן גם לא פתח בחמישייה באף משחק יורוליג העונה . וקוק הוא שחקן ידוע כמאוד קבוצתי ומחפש קודם את המסירה .
בברלי שיחק ליד פונקראשוב שכמו קוק מעדיף קודם את המסירה לעומת בברלי שהוא שחקן די מפוזר .
לוגן ? אתה זוכר אותו בשנים שלו בפרוקום ? אני אני ועצמי . בקאחה הוא בכלל היה רכז מחליף (ולא מוצלח במיוחד) של הוררטאס ופתח אולי בחצי מהמשחקים עד שהם הבינו שזה לא זה .

אגב כרמל , רק בשביל שתדעי פארגו פתח בכל 22 המשחקים ששיחק ....מתי הוא עלה מספסל אני לא זוכר...
נושא נעול