מלפפונים - קרייג סמית' מועמד לעבור על פי וואלה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים AGAIN?

הודעהעל ידי tomerp » 24 ספטמבר 2012, 19:39

רוצים שחקן שהכי קרוב לכישרון של הנדריקס?
קבלו את דריק בראון( Derrick Brown)....
בעונה הזאת ניפק ממוצעים יפים של 8.1 נקודות, 3.6 ריבאונדים ואסיסט בשארלוט.
החסרון המרכזי שלו הוא הגובה שזהה לגובה של הנדריקס(2.03) ובסהכ הוא שחקן טוב שיבלוט באירופה.
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הודעהעל ידי rc4991 » 24 ספטמבר 2012, 19:52

התקציב יורד משנה לשנה וזה מעלה לי יותר ויותר את העצבים
אין שום סיבה שלא נקבל עכשיו סנטר באיזור המיליון(אלא אם אין אחד ששווה את הסכומים האלה)
התפנו 950 אלף דולר מפופס וכל זה עוד אחרי קיץ נוסף שחסכו בו,אוחיון יוריד במעט את התקציב הזה אבל זה לא משנה כי מכבי כבר חסכה הרבה הקיץ
כשחשבנו שיגיע לפה גארד תותח אחרי החיסכון בקיץ הביאו לנו בסוף את לוגן ב-500 ואין סוף לדוגמאות כאלה שכל הזמן מורידות את התקציב משנה לשנה
ולאלה שישוו את שכר השחקנים לזה שבעונה שעברה אני רק יכול להגיד שלא רק שהם יגלו שהתקציב אכן ירד אלא שהוא יורד משנה לשנה בלי סיבה מוצדקת כך שלפי דעתי צריך להשוות את התקציב לשנה האחרונה של פיני שהיתה עונה רגילה ולא התפרענטו בה עם הכספים

הכל כאמור נכתב במידה ויגיע לפה סנטר זול ואכן נראה שזה הכיוון שאנחנו הולכים אליו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 24 ספטמבר 2012, 20:05

עונת המלפופנים מזכירה לי את ההרגשה כשאני ממלא לוטו , כשעולה שם של שחקן תותח אנחנו כבר מפנטזים על הסגל המדהים שהולך להיות לנו כמו ההרגשה שאתה בטוח שיש לך את המספרים הזוכים . אבל כל פעם הפאנטזיה מתפוצצת לך בפרצוף....

לגבי המעומדים שהוזכרו, פאוול הוא מעומד ניצחי ברמות של הייסליפ , אני זוכר שלפחות שלוש שנים רצוף דיברו עליו כמעומד עד שכבר ירדו ממנו. אם אני לא טועה הוא אפלו כבר היה מעומד לירושלים בשלב מסויים. בקיצור אני לא בעד.

קרקטר לדעתי הוא המעומד הכי מתאים מבחינת פוטנציאל ונתונים. הסרטון שהעלו פה בוימאו הוא מהתיכון והיום הוא נראה אחרת לגמרי . לדעתי הוא פוטנציאל מצויין......
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי שמשון הגיבור » 24 ספטמבר 2012, 20:15

שמשון הגיבור

הודעהעל ידי felix_r » 24 ספטמבר 2012, 20:22

חברים, זה יפה שאתם מעלים פה שמות, חבל רק שאף אחד מהם לא יחתום
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמשון הגיבור » 24 ספטמבר 2012, 20:24

אמנדסון חתם. במיניסוטה.
שמשון הגיבור

הודעהעל ידי yzafrir » 24 ספטמבר 2012, 20:29

שמשון הגיבור כתב:זה הבחור?
http://www.youtube.com/watch?v=FJPup571iBY

כן זה הוא . מספר 4 באפור....
אגב הרכז של הלייקרס בקליפ הוא איבי ג'אאבר שנראה פשוט מצויין . שחקן שאני מאוד אוהב אבל פליקס רצה להרוג אתי כל פעם שאני מזכיר אותו :confused :cool
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אלמוג » 24 ספטמבר 2012, 20:35

yzafrir כתב:עונת המלפופנים מזכירה לי את ההרגשה כשאני ממלא לוטו , כשעולה שם של שחקן תותח אנחנו כבר מפנטזים על הסגל המדהים שהולך להיות לנו כמו ההרגשה שאתה בטוח שיש לך את המספרים הזוכים . אבל כל פעם הפאנטזיה מתפוצצת לך בפרצוף....

לגבי המעומדים שהוזכרו, פאוול הוא מעומד ניצחי ברמות של הייסליפ , אני זוכר שלפחות שלוש שנים רצוף דיברו עליו כמעומד עד שכבר ירדו ממנו. אם אני לא טועה הוא אפלו כבר היה מעומד לירושלים בשלב מסויים. בקיצור אני לא בעד.

קרקטר לדעתי הוא המעומד הכי מתאים מבחינת פוטנציאל ונתונים. הסרטון שהעלו פה בוימאו הוא מהתיכון והיום הוא נראה אחרת לגמרי . לדעתי הוא פוטנציאל מצויין......

לא היה ולא יהיה מעומד כמו הייסליפ בעולם הזה.
אם הוא יצא לקריירת אימון, אל תתפלא שהוא יהיה מעומד לאמן במכבי. אם ילך לעסקים, הוא יהיה מעומד לרכוש מניות במכבי. אם יבצע גיור, ויעלה לארץ הוא יהיה ברשימת הממתינים למנוי של מכבי.
עד שהוא לא ימות הוא ירדוף אותנו.
נערך לאחרונה על ידי אלמוג בתאריך 24 ספטמבר 2012, 20:36, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי EulGam05 » 24 ספטמבר 2012, 20:35

tomerp כתב:רוצים שחקן שהכי קרוב לכישרון של הנדריקס?
קבלו את דריק בראון( Derrick Brown)....
בעונה הזאת ניפק ממוצעים יפים של 8.1 נקודות, 3.6 ריבאונדים ואסיסט בשארלוט.
החסרון המרכזי שלו הוא הגובה שזהה לגובה של הנדריקס(2.03) ובסהכ הוא שחקן טוב שיבלוט באירופה.

הכל יפה וטוב רק שבראון קרוב הרבה יותר לעמדה 3 (העמדה שבה הוא שיחק את רוב הדקות שלו ב-NBA) מאשר לעמדה 5.
EulGam05

הודעהעל ידי yzafrir » 24 ספטמבר 2012, 20:42

אלמוג כתב:
yzafrir כתב:עונת המלפופנים מזכירה לי את ההרגשה כשאני ממלא לוטו , כשעולה שם של שחקן תותח אנחנו כבר מפנטזים על הסגל המדהים שהולך להיות לנו כמו ההרגשה שאתה בטוח שיש לך את המספרים הזוכים . אבל כל פעם הפאנטזיה מתפוצצת לך בפרצוף....

לא היה ולא יהיה מעומד כמו הייסליפ בעולם הזה.
אם הוא יצא לקריירת אימון, אל תתפלא שהוא יהיה מעומד לאמן במכבי. אם ילך לעסקים, הוא יהיה מעומד לרכוש מניות במכבי. אם יבצע גיור, ויעלה לארץ הוא יהיה ברשימת הממתינים למנוי של מכבי.
עד שהוא לא ימות הוא ירדוף אותנו.

חחחחחח
לפעמים זה נראה כאילו הייסליפ זה בעצם הבן של פדרמן שכל הזמן מנסים להכניס אותו לקבוצה בדרל כל שהיא....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 ספטמבר 2012, 21:01

דני פדרמן עוד מעט ביציע העיתונות(לא ידעתי איפה לכתוב את זה)
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 24 ספטמבר 2012, 21:04

Holiday_Armadillo כתב:דני פדרמן עוד מעט ביציע העיתונות(לא ידעתי איפה לכתוב את זה)

בתשובה לשאלה של אילדיס בחדשות הספורט הוא אמר שהם לא מתכוונים להתפשר על הסנטר שיביאו אבל רוצים לסגור את העניין הזה בטווח הזמן הקצר מאוד.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי שמשון הגיבור » 24 ספטמבר 2012, 21:07

האם שלדן וויליאמס עלה כמועמד?
יכל להיות אופציה טובה.. קצת נמוך אבל לא ממש זקן..
שמשון הגיבור

הודעהעל ידי p&p » 24 ספטמבר 2012, 21:08

אי אפשר לשפוט אנשים בלי שהייתם במקומם,לא יודע למרות כל ההאשמות והעצבים על ה"ג'וניורים" אני דווקא די סומך על דני ומאמין שיצעיד את מכבי לשנים יפות.
p&p

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 ספטמבר 2012, 21:09

p&p כתב:אי אפשר לשפוט אנשים בלי שהייתם במקומם,לא יודע למרות כל ההאשמות והעצבים על ה"ג'וניורים" אני דווקא די סומך על דני ומאמין שיצעיד את מכבי לשנים יפות.

כנראה שיש לך היכרות אישית איתו, כי הוא עוד לא עשה שום דבר שמצדיק את האמונה שלך.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 ספטמבר 2012, 21:10

שמשון הגיבור כתב:האם שלדן וויליאמס עלה כמועמד?
יכל להיות אופציה טובה.. קצת נמוך אבל לא ממש זקן..

חתם ביריבתנו לבית, שאלון.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי p&p » 24 ספטמבר 2012, 21:18

MTA2311 כתב:
p&p כתב:אי אפשר לשפוט אנשים בלי שהייתם במקומם,לא יודע למרות כל ההאשמות והעצבים על ה"ג'וניורים" אני דווקא די סומך על דני ומאמין שיצעיד את מכבי לשנים יפות.

מה אתה מצפה שהוא יעשה יביא לך שחקן של 2 מיליון דולר ואז הוא היה מבחינתך מנהל טוב וראוי?
מבחינתי מנהל טוב הוא אחד שמתנהג בקור רוח ולא מקשיב ללחצים מסביבו ועושה את שלו בשקט בצניעות ובניהול שפוי גם אם זה אומר לעצבן חלק מהאוהדים
p&p

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 ספטמבר 2012, 22:02

p&p כתב:
MTA2311 כתב:

מה אתה מצפה שהוא יעשה יביא לך שחקן של 2 מיליון דולר ואז הוא היה מבחינתך מנהל טוב וראוי?
מבחינתי מנהל טוב הוא אחד שמתנהג בקור רוח ולא מקשיב ללחצים מסביבו ועושה את שלו בשקט בצניעות ובניהול שפוי גם אם זה אומר לעצבן חלק מהאוהדים

די כבר לחזור על המונח "ניהול שפוי", מי קובע מה זה שפוי? מבחינתי לוותר על לנגפורד בשביל לוגאן, זה לא שפוי. לא יכול להיות שאנחנו כבר שנים במגמה של ירידה בתקציב השחקנים, ללא שום הצדקה. התפקיד של הבעלים הוא לשים כסף, לא לנהל. אם משפחת פדרמן/ רקנאטי לא רוצה להביא כסף מהבית, שיפנו את הבמה.
כשדני פדרמן אמר שנה שעברה אצל פיני " לכל שחקן יש תחליף זול יותר", כבר הבנתי שמדובר בילד מפונק שבטוח שהוא יכול לשנות את כללי המשחק. זה "מנהל טוב" בעיניך? אחד שמתפשר על בינוניות?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי קודי » 24 ספטמבר 2012, 22:12

דני פדרמן אומר שיש להם התלבטות בין להביא גבוה אתלטי שיתאים יותר לשיטת המשחק של מכבי שמבוססת על לחץ וריצה או להביא סנטר קלאסי ומאסיבי. מעבר לזה הוא לא אמר שום דבר שלא ידענו. בכל מקרה, הוא הצליח להתמודד יפה מאוד במשך 20 דקות עם הפאנל ודיבר בצורה מאוד שקולה ורהוטה.
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 24 ספטמבר 2012, 22:17, נערך פעם אחת בסך הכל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 ספטמבר 2012, 22:16

הג'וניור שיחק אותה, אחלה גבר ומדבר לעניין.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google Adsense [Bot], refael, גל גל, מרסר, עידן ו־29 אורחים