המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמשון הגיבור כתב:זה הבחור?
http://www.youtube.com/watch?v=FJPup571iBY
yzafrir כתב:עונת המלפופנים מזכירה לי את ההרגשה כשאני ממלא לוטו , כשעולה שם של שחקן תותח אנחנו כבר מפנטזים על הסגל המדהים שהולך להיות לנו כמו ההרגשה שאתה בטוח שיש לך את המספרים הזוכים . אבל כל פעם הפאנטזיה מתפוצצת לך בפרצוף....
לגבי המעומדים שהוזכרו, פאוול הוא מעומד ניצחי ברמות של הייסליפ , אני זוכר שלפחות שלוש שנים רצוף דיברו עליו כמעומד עד שכבר ירדו ממנו. אם אני לא טועה הוא אפלו כבר היה מעומד לירושלים בשלב מסויים. בקיצור אני לא בעד.
קרקטר לדעתי הוא המעומד הכי מתאים מבחינת פוטנציאל ונתונים. הסרטון שהעלו פה בוימאו הוא מהתיכון והיום הוא נראה אחרת לגמרי . לדעתי הוא פוטנציאל מצויין......
tomerp כתב:רוצים שחקן שהכי קרוב לכישרון של הנדריקס?
קבלו את דריק בראון( Derrick Brown)....
בעונה הזאת ניפק ממוצעים יפים של 8.1 נקודות, 3.6 ריבאונדים ואסיסט בשארלוט.
החסרון המרכזי שלו הוא הגובה שזהה לגובה של הנדריקס(2.03) ובסהכ הוא שחקן טוב שיבלוט באירופה.
אלמוג כתב:yzafrir כתב:עונת המלפופנים מזכירה לי את ההרגשה כשאני ממלא לוטו , כשעולה שם של שחקן תותח אנחנו כבר מפנטזים על הסגל המדהים שהולך להיות לנו כמו ההרגשה שאתה בטוח שיש לך את המספרים הזוכים . אבל כל פעם הפאנטזיה מתפוצצת לך בפרצוף....
לגבי המעומדים שהוזכרו, פאוול הוא מעומד ניצחי ברמות של הייסליפ , אני זוכר שלפחות שלוש שנים רצוף דיברו עליו כמעומד עד שכבר ירדו ממנו. אם אני לא טועה הוא אפלו כבר היה מעומד לירושלים בשלב מסויים. בקיצור אני לא בעד.
קרקטר לדעתי הוא המעומד הכי מתאים מבחינת פוטנציאל ונתונים. הסרטון שהעלו פה בוימאו הוא מהתיכון והיום הוא נראה אחרת לגמרי . לדעתי הוא פוטנציאל מצויין......
לא היה ולא יהיה מעומד כמו הייסליפ בעולם הזה.
אם הוא יצא לקריירת אימון, אל תתפלא שהוא יהיה מעומד לאמן במכבי. אם ילך לעסקים, הוא יהיה מעומד לרכוש מניות במכבי. אם יבצע גיור, ויעלה לארץ הוא יהיה ברשימת הממתינים למנוי של מכבי.
עד שהוא לא ימות הוא ירדוף אותנו.
Holiday_Armadillo כתב:דני פדרמן עוד מעט ביציע העיתונות(לא ידעתי איפה לכתוב את זה)
p&p כתב:אי אפשר לשפוט אנשים בלי שהייתם במקומם,לא יודע למרות כל ההאשמות והעצבים על ה"ג'וניורים" אני דווקא די סומך על דני ומאמין שיצעיד את מכבי לשנים יפות.
שמשון הגיבור כתב:האם שלדן וויליאמס עלה כמועמד?
יכל להיות אופציה טובה.. קצת נמוך אבל לא ממש זקן..
MTA2311 כתב:p&p כתב:אי אפשר לשפוט אנשים בלי שהייתם במקומם,לא יודע למרות כל ההאשמות והעצבים על ה"ג'וניורים" אני דווקא די סומך על דני ומאמין שיצעיד את מכבי לשנים יפות.
כנראה שיש לך היכרות אישית איתו, כי הוא עוד לא עשה שום דבר שמצדיק את האמונה שלך.
p&p כתב:MTA2311 כתב:p&p כתב:אי אפשר לשפוט אנשים בלי שהייתם במקומם,לא יודע למרות כל ההאשמות והעצבים על ה"ג'וניורים" אני דווקא די סומך על דני ומאמין שיצעיד את מכבי לשנים יפות.
כנראה שיש לך היכרות אישית איתו, כי הוא עוד לא עשה שום דבר שמצדיק את האמונה שלך.
מה אתה מצפה שהוא יעשה יביא לך שחקן של 2 מיליון דולר ואז הוא היה מבחינתך מנהל טוב וראוי?
מבחינתי מנהל טוב הוא אחד שמתנהג בקור רוח ולא מקשיב ללחצים מסביבו ועושה את שלו בשקט בצניעות ובניהול שפוי גם אם זה אומר לעצבן חלק מהאוהדים
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־27 אורחים