אשכול המלפפונים / סגל

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל

הודעהעל ידי עפר » 21 יוני 2011, 12:05

אני לא מכיר את השחקן הזה ואני בטוח שבלאט יודע מה שהוא עושה
אבל בכל זאת יש מספר נקודות שכדאי לבדוק ולחשוב:
1. יש עוד הרבה זמן ולא צריך להיות לחוצים
2. יתכן שתהייה שביתה ב NBA וזה אומר שמספר שחקנים על התפר בין חוזה לבחינות יוותרו על המחנות שאולי לא יתקיימו בקיץ ויבואו לאירופה במחירים נוחים ואולי זו הסיבה לשקט של הקייץ, הקבוצות ממתינות לשביתה.
3. מדוע הוא לא החזיק יותר משנה בכל קבוצה?
אם הוא שחקן טוב ובעל אופי טוב אז מה הבעיה?
(אני רוצה להזכיר את אנדרסון שהוא שחקן מעולה אבל בעייתי ולכן בכל שנה הוא נודד)
4. מדוע שחקן שלא יכול לשחק גם בעמדה 2 ולפי מה שכתוב לא יכול לשמור על מספרי 2 זריזים?

בקיצור יש הרבה סימני שאלה
עפר

הודעהעל ידי אבי » 21 יוני 2011, 12:07

למה מכבי ממהרת כ"כ להחתים שחקנים? יש סיכויי גבוה לשביתה בNBA, השוק באירופה יהיה מוצף בשחקנים, המחירים יירדו ותהיה אפשרות להחתים זרים יותר טובים מסמית במחיר לא גבוה יחסית.
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי itay92 » 21 יוני 2011, 12:08

חביב אורנג'ד כתב:אני לא כל-כך מכיר את סמית' ולכן, לא אוכל לחוות דעה עליו.
בכל מקרה, מה שקצת מפתיע אותי הוא סדר הגודל של שחקן כמו סמית'. מכבי הציעה לאידסון חוזה של 1.2 מיליון דולר ונראה שעל השחקן בעמדה מס' 3 מכבי התכוונה לשים את הכסף הגדול, ובסוף מי שמגיע זה שחקן יורוקאפ?

מכבי הגדילה העונה את התקציב ועד עכשיו עוד לא חרגה בהרבה (אם בכלל) מהתקציב של העונה שעברה. פארגו ירוויח העונה בערך כמו אידסון של העונה שעברה, הלפרין קיבל כמעט את אותו חוזה של גרין ושייר יקבל סכום דומה מאוד לזה שפארגו קיבל בעונה שעברה.
אני לא מתיימר להבין בענייני תקציב וכספים, אבל אם מכבי באמת הגדילה העונה את התקציב, נראה שיש עוד הרבה כסף שלא נוצל.
אני מקווה שהזר הנוסף שיגיע, באמת יהיה שחקן מעולה. מי יודע, אולי מכבי בכלל תביא סווינגמן ולא קומבו גארד.

בעניין השכר של שייר,זה אפילו פחות מפארגו:
בגלל שהוא יהודי הוא נחשב עכשיו עולה חדש ולכן הוא פטור ממס לשלוש שנים (אני כמעט בטוח),כך מה שהוא מקבל זה מה שמכבי משלמת.
(טיקי יכול לתקן אותי במידת הצורך)
itay92

הודעהעל ידי Mta_atic » 21 יוני 2011, 12:08

בכל מקרה, מה שקצת מפתיע אותי הוא סדר הגודל של שחקן כמו סמית'. מכבי הציעה לאידסון חוזה של 1.2 מיליון דולר ונראה שעל השחקן בעמדה מס' 3 מכבי התכוונה לשים את הכסף הגדול, ובסוף מי שמגיע זה שחקן יורוקאפ?

מכבי הגדילה העונה את התקציב ועד עכשיו עוד לא חרגה בהרבה (אם בכלל) מהתקציב של העונה שעברה. פארגו ירוויח העונה בערך כמו אידסון של העונה שעברה, הלפרין קיבל כמעט את אותו חוזה של גרין ושייר יקבל סכום דומה מאוד לזה שפארגו קיבל בעונה שעברה.
אני לא מתיימר להבין בענייני תקציב וכספים, אבל אם מכבי באמת הגדילה העונה את התקציב, נראה שיש עוד הרבה כסף שלא נוצל.
אני מקווה שהזר הנוסף שיגיע, באמת יהיה שחקן מעולה. מי יודע, אולי מכבי בכלל תביא סווינגמן ולא קומבו גארד.

גילוי נאות: לא עקבתי אחרי סמית' ולכן איני מביע את דעתי עליו.

ובכל זאת, כמה נקודות:
גם אידסון הגיע למכבי מהירוקאפ. זה לא מנע ממנו להפוך לשחקן אפקטיבי ויעיל במכבי.

יש לך הצעות לסמול/פוינט פורוורד/סווינגמן שאפשר לשים עליו את הכסף?
למעט סמי מחייה, אני לא רואה בדיוק משהו מיוחד בשוק השחקנים (וגם עליו לא הייתי משלם מיליון דולר. בשום פנים ואופן).

מכבי לא תשפוך סתם את הסכום הזה על שחקן שעוד לא ראו איך הוא התאקלם בקבוצה.
אידסון נתן שנתיים טובות והוכיח את עצמו, ולכן הסכימו לשלם עליו הרבה. שחקן חדש זה אופרה אחרת.

בסופו של יום, שחקנים לא עולים לפרקט עם טיקט של שווי השוק שלהם.
מצידי שיעלה גם 100K, העיקר שידע לעשות את הדברים נכון.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי yellowaura » 21 יוני 2011, 12:21

בוא נראה מה קרה עד עכשיו:

עוזבים: אידסון, פרקינס (עוזב או לא בכל מקרה לא יהיה פעיל), גרין

מגיעים: ג'יימס, הלפרין, שייר

עד כמה שההחתמות השנה נחמדות מבחינת הישראליות אף אחת מההחתמות לא מגיעות לקרסוליים של פרקינס ואידסון.
מרגיז אותי שמדברים על הבאת זרים בינוניים שהעלו, לכאורה, את התקציב של הקבוצה.

בינתיים אין מחליף ברמה של פרקינס, אפילו לא מתקרב. ואידסון ? אידסון הגיע למכבי כקונצנזוס אחרי עונה מצויינת והצטיינות ביולב. למה מכבי לא מחפשת שחקנים מהדרג הראשון.

עד עכשיו רק נחלשנו. אני מקווה שאין מחשבות רק על בניה רוחבית וכן יצליחו להוסיף עוד שחקן שיכול לעשות שינוי ברמות הגבוהות. ראינו שפארגו לא יכול להוביל לבדו בקו האחורי.

צריך לחכות ולראות עד עכשיו מכבי עשתה מהלכים חכמים עם החתמה של שאייר והלפרין אבל צריכים עוד סמול פורוורד איכותי !
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי Assaf M » 21 יוני 2011, 12:25

yellowaura כתב:בוא נראה מה קרה עד עכשיו:

עוזבים: אידסון, פרקינס (עוזב או לא בכל מקרה לא יהיה פעיל), גרין

מגיעים: ג'יימס, הלפרין, שייר

עד כמה שההחתמות השנה נחמדות מבחינת הישראליות אף אחת מההחתמות לא מגיעות לקרסוליים של פרקינס ואידסון.
מרגיז אותי שמדברים על הבאת זרים בינוניים שהעלו, לכאורה, את התקציב של הקבוצה.

בינתיים אין מחליף ברמה של פרקינס, אפילו לא מתקרב. ואידסון ? אידסון הגיע למכבי כקונצנזוס אחרי עונה מצויינת והצטיינות ביולב. למה מכבי לא מחפשת שחקנים מהדרג הראשון.

עד עכשיו רק נחלשנו. אני מקווה שאין מחשבות רק על בניה רוחבית וכן יצליחו להוסיף עוד שחקן שיכול לעשות שינוי ברמות הגבוהות. ראינו שפארגו לא יכול להוביל לבדו בקו האחורי.
אתם לא מבינים-שוק הסמולים הוא מהחלשים בשנים האחרונות ובכלל, אם יש לכם שם טוב יותר להציע, בבקשה
צריך לחכות ולראות עד עכשיו מכבי עשתה מהלכים חכמים עם החתמה של שאייר והלפרין אבל צריכים עוד סמול פורוורד איכותי !
Assaf M

הודעהעל ידי yellowaura » 21 יוני 2011, 12:27

Mta_atic כתב:

ובכל זאת, כמה נקודות:

למעט סמי מחייה, אני לא רואה בדיוק משהו מיוחד בשוק השחקנים (וגם עליו לא הייתי משלם מיליון דולר. בשום פנים ואופן).

אידסון נתן שנתיים טובות והוכיח את עצמו, ולכן הסכימו לשלם עליו הרבה. שחקן חדש זה אופרה אחרת.

אידסון הגיע אחרי שנה אדירה. מצטיין היול"ב ושחקן מבוקש. היו עליו מחמאות מכל מקום וכל אתר זר. הוא נחשב לאחד השחקנים המבוקשים ביותר בשוק החופשי באתרים זרים. בכלל היו לו היסטוריות של הצלחות. אי אפשר להשוות את המעמד שאידסון הגיע ממנו לסמית'. היה קונצנזוס לגבי אידסון (רק היה ביקורת לגבי ההשוואות לפארקר). לגבי סמית' (כמו לגבי לאמפה בזמנו) יש רוב יחסי שהוא לא מתאים. לא מדובר בתעלומה, מדובר בשחקן בן 28 שכבר עבר הרבה ובעיקר תזכר העובדה שהוא לא ממש מסיים עונות באותה קבוצה. לרוב בגלל כשלונות.

אגב מבחינתי שמכבי ילכו על שחקן צעיר לפתח כמו דיוויד לייטי של חציל. מה שחשוב שאם כבר מעדיפים להביא שחקן בתקציב נמוך יחסית אז לפחות שיהיה צעיר, שיהיה לו מקום להתפתח ושעדיין יגיע עם רזומה חיובי ומבטיח. אין מה לעשות לקורות חיים יש חשיבות ויש מתאם עם הצלחה (או לפחות לקורות חיים לא מוצלחים יש מתאם עם אי הצלחה).
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי rc4991 » 21 יוני 2011, 12:33

זה פשוט מעצבן שמכבי מחפשת "מציאות" במקום להביא שחקנים מוכחים או לחכות לשביתה שתביא לאירופה הרבה שחקנים שמתנדנדים בין הNBA ליורוליג
מילא זה היה שחקן אחד אבל הם מהמרים יותר מדי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 21 יוני 2011, 12:33

Mta_atic כתב:

ובכל זאת, כמה נקודות:

דבר ראשון, אני לא מכיר היטב את שוק השחקנים, אבל אני בטוח שישנם עוד מועמדים שלפחות הרקע והנסיון שלהם מרשימים יותר (לא שזה קריטריון משמעותי במיוחד).
אגב, לפי מה שפורסם עד כה, תקציבה של מכבי גדל העונה באופן משמעותי, כך שמכבי יכולה לפחות ליזום נסיון להחתמתו של מחייה.

לגבי הדברים האחרים שכתבת, אני נוטה להסכים ואני חשוב שבהחלט יש כאן נקודה חיובית.
מבחינה תקציבית, נראה שמכבי יכולה לשים את ידה על שחקנים כמו וויבר, ריברס ווולש, אבל עצם העובדה שהיא בחורת בשחקן אחר, מעידה על כך שכנראה בלאט יודע מה הוא עושה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yellowaura » 21 יוני 2011, 12:35

אבי כתב:למה מכבי ממהרת כ"כ להחתים שחקנים? יש סיכויי גבוה לשביתה בNBA, השוק באירופה יהיה מוצף בשחקנים, המחירים יירדו ותהיה אפשרות להחתים זרים יותר טובים מסמית במחיר לא גבוה יחסית.

מסכים. מכבי עשו בשכל שהחתימו את הלפרין ושאייר בגזרת הישראלים.

עכשיו צריך לחכות להתפתחויות... אין מה לדאוג שחקנים ברמה של סמית ישארו בשוק.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 יוני 2011, 12:37

לגבי הדברים האחרים שכתבת, אני נוטה להסכים ואני חשוב שבהחלט יש כאן נקודה חיובית.
מבחינה תקציבית, נראה שמכבי יכולה לשים את ידה על שחקנים כמו וויבר, ריברס ווולש, אבל עצם העובדה שהיא בחורת בשחקן אחר, מעידה על כך שכנראה בלאט יודע מה הוא עושה.

מסכימה..
אם אני לא טועה בלאט כבר רצה אותו לאחת הקבוצות שלו(אבל אל תתפסו אותי במילה)
אני לא מאמינה שוולש,ריברס,וויבר ואחרים יקרים משמעותית מסמית',ואם בלאט רוצה אותו אז אולי הוא יודע מה הוא עושה(אולי,רק אולי חחחח)

מעניין אותי כמה אנשים בפורום הזה מוכנים להודות שהם חשבו שפארגו זאת ההחתמה הכי זוועתית שמכבי עשו וכמה עכשיו אוכלים את הכובע..
אני יודעת שאני אחת מאלה שהזעזעו מההחתמה הזאת,אבל בלאט אמר שהוא השחקן הראשון שהם רצו,וראינו בהמשך העונה שבלאט ידע למה..אז בואו ניתן לו קרדיט גם הפעם,שאם סמית' באמת הבחירה הראשונה שלו אז הוא יודע למה הוא רוצה אותו..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי מילוס » 21 יוני 2011, 12:38

זה פשוט אדיר שיש פה אנשים שחיים בסרט ש"בלאט יחנך אותו" ובלאט "יהפוך אותו"....... בחייכם!
הוא נראה לכם כמו גננת??.... הוא פאקין מאמין כדורסל...
בלאט מאמן טוב שיכול להפוך חבורה של אינדיבידואלים לקבוצה...זה יכול להצליח (שנה שעברה) וזה יכול לא להצליח (שנים קודמות)!
אבל הוא לא קוסם...
דווין סמית' שחקן בינוני לרמות האלה. עד עכשיו הוא לא הוכיח את עצמו כאיזה עילוי או שחקן יותר מבינוני באף אחת מהקבוצות האירופאיות שהוא שיחקן בהן..
אם יש פה מישהו שחושב שבלאט יכול לקחת כל אחד ו"ולהפוך אותו", בין רגע ככה, לאיזה מינימום פארקר או איזה אידסון, הוא חי בללה-לנד (תשאלו את קווינסי לואיס, הוא עד היום מחכה שבלאט יהפוך אותו למשהו)...
נראה לי שעם כל הכבוד לעונה הטובה של מכבי, יש פה אנשים שקצת מגזימים לגבי בלאט..
אני לא ראיתי שהוא הצליח להפוך שחקנים בינוניים למגה-סטארים במכבי של 2003, ולא באריס סלוניקי, ולא ברוסיה.......

מה שכן אפשר להגיד זה שאולי בלאט רואה בסמית' איזה שחקן משלים או איזשהו סוג של רול פלייר, ליד שחקנים אחרים שהוא יותר בונה עליהם (אולי..)... יכול להיות... או שבמגבלות התקציב זה הכי טוב שהוא ראה לנכון להביא...... זה דברים שהם אולי, ושאנחנו בטוח לא נדע להסביר..
מילוס

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 יוני 2011, 12:44

מילוס כתב:זה פשוט אדיר שיש פה אנשים שחיים בסרט ש"בלאט יחנך אותו" ובלאט "יהפוך אותו"....... בחייכם!

בלי קשר למה שרשמת..בלאט אמר בעצמו ש''להיות מאמן זה לאמן כדורסל,להיות גננת,ולפעמים להיות פסיכולוג''..אז...הנה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 21 יוני 2011, 12:51

יש לי שאלה למישהו, שעוקב יותר ממני אחר הקבוצות הקטנות בספרד:

איך השחקן ג'ימי בארון מסן-סבסטיין (לאגון אירו)?
לא שאני מציע אותו למכבי, סתם מתעניין.

אני רואה בעיקר את המשחקים של הגדולות, ולא יצא לי להתרשם ממנו.
על פניו נראה בחור מוכשר. אמריקאי לבן, רק שנתים באירופה.
בעונה שעברה במורסין הטורקית, והעונה בספרד.
15 נקודות למשחק, 46% לשלוש, 99% מהעונשין (החטיא רק זריקה אחת בכל העונה!).
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 יוני 2011, 12:53

felix_r כתב:יש לי שאלה למישהו, שעוקב יותר ממני אחר הקבוצות הקטנות בספרד:

ביררתי לגביו כבר באמצע העונה..
אמרו לי שחוץ משלשות אין לו ממש שום דבר..אין לו חדירה או אחד על אחד..הוא קלעי מצויין אבל לא אחד שמתאים לרמות הגבוהות(לפי אוהדי כדורסל מספרד)
גם אותי האחוזים שלו ל-3 הדהימו..אין לו ממש טווח
ביקשתי השוואה בינו לבין קארול ואמרו לי שקארול כמה רמות מעליו
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי מילוס » 21 יוני 2011, 12:56

Holiday_Armadillo כתב:
מילוס כתב:זה פשוט אדיר שיש פה אנשים שחיים בסרט ש"בלאט יחנך אותו" ובלאט "יהפוך אותו"....... בחייכם!

בלי קשר למה שרשמת..בלאט אמר בעצמו ש''להיות מאמן זה לאמן כדורסל,להיות גננת,ולפעמים להיות פסיכולוג''..אז...הנה

אני לא יודע מה הוא אמר.. אבל גם אם הוא היה אומר שמאמן כדורסל זה להיות קוסם ולהיות אסטרונאוט...
אני חושב שהכוונה שלי היתה בהמשך של ההודעה, אם קראת.. וזה שהוא ל-א קוסם.. :)
מילוס

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 יוני 2011, 12:59

מילוס כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אני לא יודע מה הוא אמר.. אבל גם אם הוא היה אומר שמאמן כדורסל זה להיות קוסם ולהיות אסטרונאוט...
אני חושב שהכוונה שלי היתה בהמשך של ההודעה, אם קראת.. וזה שהוא ל-א קוסם.. :)

אני לא חושבת שהוא קוסם..אני לא יודעת אם מישהו חושב פה שהוא קוסם..
אנשים אמרו פה לפני שנה שצריך להשאיר את אנדרסון כי ''בלאט יחנך אותו''..אני לא מאמינה..אני חושבת שיש שחקנים שהם מקרים אבודים..
אני גם חושבת,ורוצה להאמין,שבמסגרת של קבוצה,עם שיטה מוגדרת,עם ביטחון,שחקנים יכולים לתת מעצמם יותר..ואני רוצה להאמין שבלאט רואה את הפוטנציאל הזה בסמית' ובגלל זה הוא רוצה אותו
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 21 יוני 2011, 12:59

Holiday_Armadillo כתב:
felix_r כתב:יש לי שאלה למישהו, שעוקב יותר ממני אחר הקבוצות הקטנות בספרד:

ביררתי לגביו כבר באמצע העונה..
אמרו לי שחוץ משלשות אין לו ממש שום דבר..אין לו חדירה או אחד על אחד..הוא קלעי מצויין אבל לא אחד שמתאים לרמות הגבוהות(לפי אוהדי כדורסל מספרד)
גם אותי האחוזים שלו ל-3 הדהימו..אין לו ממש טווח
ביקשתי השוואה בינו לבין קארול ואמרו לי שקארול כמה רמות מעליו

תודה :cool
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 21 יוני 2011, 13:20

כרמל , יכול להיות שבלאט רואה בו פוטנציאל ובגלל זה הוא רוצה אותו . זה לא אומר שהוא צודק....
נכון שהוא הצליח ביורוקאפ אבל זה לא מבטיח שיעשה את זה גם ביורוליג....עכשיו תגידו שגם על איידסון אמרו את זה , אבל איידסון גם נתן עונה טובה מאוד בריטאס ליפני בעוד שסמית' נכשל בגדול בפנר'.....
הדבר היחיד שלא מדאיג אותי בו זה ההגנה אבל מצד שני אפילו קאמינגס היה שחקן הגנה טוב (אבל רק בזה הוא טוב...)
לפחות אם הסגל שנבנה השנה גם אם הוא יתברר כנפילה יהיה מי שימלא את המקום....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 יוני 2011, 13:25

yzafrir כתב:כרמל , יכול להיות שבלאט רואה בו פוטנציאל ובגלל זה הוא רוצה אותו . זה לא אומר שהוא צודק....
נכון שהוא הצליח ביורוקאפ אבל זה לא מבטיח שיעשה את זה גם ביורוליג....עכשיו תגידו שגם על איידסון אמרו את זה , אבל איידסון גם נתן עונה טובה מאוד בריטאס ליפני בעוד שסמית' נכשל בגדול בפנר'.....
הדבר היחיד שלא מדאיג אותי בו זה ההגנה אבל מצד שני אפילו קאמינגס היה שחקן הגנה טוב (אבל רק בזה הוא טוב...)
לפחות אם הסגל שנבנה השנה גם אם הוא יתברר כנפילה יהיה מי שימלא את המקום....

זה לא אומר שהוא צודק? נכון.
אבל למכבי אין כסף(ואל תחזרו על זה שנכנס לנו כסף מהאדריאטית)להביא שחקנים שאתה יודע בוודאות מה תקבל מהם..
אפילו משחקנים כמו וולש,וויבר וריברס אי אפשר לדעת מה תקבל,חוץ מוויבר שאתה יודע שתקבל הגנה טובה אבל את זה מקבלים גם מסמית'...
בלאט אמר שוב ושוב ושוב שלמכבי יש את האתגר להביא שחקנים שלא עולים הרבה ולעשות מהם סופרסטארים,כי פשוט אין למכבי את האפשרות להביא סופרסטארים..אז הנה..הוא מצא שחקן..בין אם אנחנו מרוצים או לא..צריך לחיות עם זה ולעודד את סמית'..אחרי הכל אם הוא יחתום והוא ילבש את הגופייה של מכבי צריך לקוות בשבילו שרק יצליח
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־26 אורחים