המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חביב אורנג'ד כתב:אני לא כל-כך מכיר את סמית' ולכן, לא אוכל לחוות דעה עליו.
בכל מקרה, מה שקצת מפתיע אותי הוא סדר הגודל של שחקן כמו סמית'. מכבי הציעה לאידסון חוזה של 1.2 מיליון דולר ונראה שעל השחקן בעמדה מס' 3 מכבי התכוונה לשים את הכסף הגדול, ובסוף מי שמגיע זה שחקן יורוקאפ?
מכבי הגדילה העונה את התקציב ועד עכשיו עוד לא חרגה בהרבה (אם בכלל) מהתקציב של העונה שעברה. פארגו ירוויח העונה בערך כמו אידסון של העונה שעברה, הלפרין קיבל כמעט את אותו חוזה של גרין ושייר יקבל סכום דומה מאוד לזה שפארגו קיבל בעונה שעברה.
אני לא מתיימר להבין בענייני תקציב וכספים, אבל אם מכבי באמת הגדילה העונה את התקציב, נראה שיש עוד הרבה כסף שלא נוצל.
אני מקווה שהזר הנוסף שיגיע, באמת יהיה שחקן מעולה. מי יודע, אולי מכבי בכלל תביא סווינגמן ולא קומבו גארד.
חביב אורנג'ד כתב:אני לא כל-כך מכיר את סמית' ולכן, לא אוכל לחוות דעה עליו.
בכל מקרה, מה שקצת מפתיע אותי הוא סדר הגודל של שחקן כמו סמית'. מכבי הציעה לאידסון חוזה של 1.2 מיליון דולר ונראה שעל השחקן בעמדה מס' 3 מכבי התכוונה לשים את הכסף הגדול, ובסוף מי שמגיע זה שחקן יורוקאפ?
מכבי הגדילה העונה את התקציב ועד עכשיו עוד לא חרגה בהרבה (אם בכלל) מהתקציב של העונה שעברה. פארגו ירוויח העונה בערך כמו אידסון של העונה שעברה, הלפרין קיבל כמעט את אותו חוזה של גרין ושייר יקבל סכום דומה מאוד לזה שפארגו קיבל בעונה שעברה.
אני לא מתיימר להבין בענייני תקציב וכספים, אבל אם מכבי באמת הגדילה העונה את התקציב, נראה שיש עוד הרבה כסף שלא נוצל.
אני מקווה שהזר הנוסף שיגיע, באמת יהיה שחקן מעולה. מי יודע, אולי מכבי בכלל תביא סווינגמן ולא קומבו גארד.
yellowaura כתב:בוא נראה מה קרה עד עכשיו:
עוזבים: אידסון, פרקינס (עוזב או לא בכל מקרה לא יהיה פעיל), גרין
מגיעים: ג'יימס, הלפרין, שייר
עד כמה שההחתמות השנה נחמדות מבחינת הישראליות אף אחת מההחתמות לא מגיעות לקרסוליים של פרקינס ואידסון.
מרגיז אותי שמדברים על הבאת זרים בינוניים שהעלו, לכאורה, את התקציב של הקבוצה.
בינתיים אין מחליף ברמה של פרקינס, אפילו לא מתקרב. ואידסון ? אידסון הגיע למכבי כקונצנזוס אחרי עונה מצויינת והצטיינות ביולב. למה מכבי לא מחפשת שחקנים מהדרג הראשון.
עד עכשיו רק נחלשנו. אני מקווה שאין מחשבות רק על בניה רוחבית וכן יצליחו להוסיף עוד שחקן שיכול לעשות שינוי ברמות הגבוהות. ראינו שפארגו לא יכול להוביל לבדו בקו האחורי.
אתם לא מבינים-שוק הסמולים הוא מהחלשים בשנים האחרונות ובכלל, אם יש לכם שם טוב יותר להציע, בבקשה
צריך לחכות ולראות עד עכשיו מכבי עשתה מהלכים חכמים עם החתמה של שאייר והלפרין אבל צריכים עוד סמול פורוורד איכותי !
Mta_atic כתב:חביב אורנג'ד כתב:אני לא כל-כך מכיר את סמית' ולכן, לא אוכל לחוות דעה עליו.
גילוי נאות: לא עקבתי אחרי סמית' ולכן איני מביע את דעתי עליו.
ובכל זאת, כמה נקודות:
גם אידסון הגיע למכבי מהירוקאפ. זה לא מנע ממנו להפוך לשחקן אפקטיבי ויעיל במכבי.
יש לך הצעות לסמול/פוינט פורוורד/סווינגמן שאפשר לשים עליו את הכסף?
למעט סמי מחייה, אני לא רואה בדיוק משהו מיוחד בשוק השחקנים (וגם עליו לא הייתי משלם מיליון דולר. בשום פנים ואופן).
מכבי לא תשפוך סתם את הסכום הזה על שחקן שעוד לא ראו איך הוא התאקלם בקבוצה.
אידסון נתן שנתיים טובות והוכיח את עצמו, ולכן הסכימו לשלם עליו הרבה. שחקן חדש זה אופרה אחרת.
בסופו של יום, שחקנים לא עולים לפרקט עם טיקט של שווי השוק שלהם.
מצידי שיעלה גם 100K, העיקר שידע לעשות את הדברים נכון.
Mta_atic כתב:חביב אורנג'ד כתב:אני לא כל-כך מכיר את סמית' ולכן, לא אוכל לחוות דעה עליו.
גילוי נאות: לא עקבתי אחרי סמית' ולכן איני מביע את דעתי עליו.
ובכל זאת, כמה נקודות:
גם אידסון הגיע למכבי מהירוקאפ. זה לא מנע ממנו להפוך לשחקן אפקטיבי ויעיל במכבי.
יש לך הצעות לסמול/פוינט פורוורד/סווינגמן שאפשר לשים עליו את הכסף?
למעט סמי מחייה, אני לא רואה בדיוק משהו מיוחד בשוק השחקנים (וגם עליו לא הייתי משלם מיליון דולר. בשום פנים ואופן).
מכבי לא תשפוך סתם את הסכום הזה על שחקן שעוד לא ראו איך הוא התאקלם בקבוצה.
אידסון נתן שנתיים טובות והוכיח את עצמו, ולכן הסכימו לשלם עליו הרבה. שחקן חדש זה אופרה אחרת.
בסופו של יום, שחקנים לא עולים לפרקט עם טיקט של שווי השוק שלהם.
מצידי שיעלה גם 100K, העיקר שידע לעשות את הדברים נכון.
אבי כתב:למה מכבי ממהרת כ"כ להחתים שחקנים? יש סיכויי גבוה לשביתה בNBA, השוק באירופה יהיה מוצף בשחקנים, המחירים יירדו ותהיה אפשרות להחתים זרים יותר טובים מסמית במחיר לא גבוה יחסית.
לגבי הדברים האחרים שכתבת, אני נוטה להסכים ואני חשוב שבהחלט יש כאן נקודה חיובית.
מבחינה תקציבית, נראה שמכבי יכולה לשים את ידה על שחקנים כמו וויבר, ריברס ווולש, אבל עצם העובדה שהיא בחורת בשחקן אחר, מעידה על כך שכנראה בלאט יודע מה הוא עושה.
מילוס כתב:זה פשוט אדיר שיש פה אנשים שחיים בסרט ש"בלאט יחנך אותו" ובלאט "יהפוך אותו"....... בחייכם!
הוא נראה לכם כמו גננת??.... הוא פאקין מאמין כדורסל...
felix_r כתב:יש לי שאלה למישהו, שעוקב יותר ממני אחר הקבוצות הקטנות בספרד:
איך השחקן ג'ימי בארון מסן-סבסטיין (לאגון אירו)?
לא שאני מציע אותו למכבי, סתם מתעניין.
אני רואה בעיקר את המשחקים של הגדולות, ולא יצא לי להתרשם ממנו.
על פניו נראה בחור מוכשר. אמריקאי לבן, רק שנתים באירופה.
בעונה שעברה במורסין הטורקית, והעונה בספרד.
15 נקודות למשחק, 46% לשלוש, 99% מהעונשין (החטיא רק זריקה אחת בכל העונה!).
Holiday_Armadillo כתב:מילוס כתב:זה פשוט אדיר שיש פה אנשים שחיים בסרט ש"בלאט יחנך אותו" ובלאט "יהפוך אותו"....... בחייכם!
בלי קשר למה שרשמת..בלאט אמר בעצמו ש''להיות מאמן זה לאמן כדורסל,להיות גננת,ולפעמים להיות פסיכולוג''..אז...הנה
מילוס כתב:Holiday_Armadillo כתב:מילוס כתב:זה פשוט אדיר שיש פה אנשים שחיים בסרט ש"בלאט יחנך אותו" ובלאט "יהפוך אותו"....... בחייכם!
בלי קשר למה שרשמת..בלאט אמר בעצמו ש''להיות מאמן זה לאמן כדורסל,להיות גננת,ולפעמים להיות פסיכולוג''..אז...הנה
אני לא יודע מה הוא אמר.. אבל גם אם הוא היה אומר שמאמן כדורסל זה להיות קוסם ולהיות אסטרונאוט...
אני חושב שהכוונה שלי היתה בהמשך של ההודעה, אם קראת.. וזה שהוא ל-א קוסם..
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:יש לי שאלה למישהו, שעוקב יותר ממני אחר הקבוצות הקטנות בספרד:
איך השחקן ג'ימי בארון מסן-סבסטיין (לאגון אירו)?
לא שאני מציע אותו למכבי, סתם מתעניין.
אני רואה בעיקר את המשחקים של הגדולות, ולא יצא לי להתרשם ממנו.
על פניו נראה בחור מוכשר. אמריקאי לבן, רק שנתים באירופה.
בעונה שעברה במורסין הטורקית, והעונה בספרד.
15 נקודות למשחק, 46% לשלוש, 99% מהעונשין (החטיא רק זריקה אחת בכל העונה!).
ביררתי לגביו כבר באמצע העונה..
אמרו לי שחוץ משלשות אין לו ממש שום דבר..אין לו חדירה או אחד על אחד..הוא קלעי מצויין אבל לא אחד שמתאים לרמות הגבוהות(לפי אוהדי כדורסל מספרד)
גם אותי האחוזים שלו ל-3 הדהימו..אין לו ממש טווח
ביקשתי השוואה בינו לבין קארול ואמרו לי שקארול כמה רמות מעליו
yzafrir כתב:כרמל , יכול להיות שבלאט רואה בו פוטנציאל ובגלל זה הוא רוצה אותו . זה לא אומר שהוא צודק....
נכון שהוא הצליח ביורוקאפ אבל זה לא מבטיח שיעשה את זה גם ביורוליג....עכשיו תגידו שגם על איידסון אמרו את זה , אבל איידסון גם נתן עונה טובה מאוד בריטאס ליפני בעוד שסמית' נכשל בגדול בפנר'.....
הדבר היחיד שלא מדאיג אותי בו זה ההגנה אבל מצד שני אפילו קאמינגס היה שחקן הגנה טוב (אבל רק בזה הוא טוב...)
לפחות אם הסגל שנבנה השנה גם אם הוא יתברר כנפילה יהיה מי שימלא את המקום....
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google Adsense [Bot], JarJarBinx ו־12 אורחים