יורוליג, מחזור 1: מלאגה נגד מכבי - חמישי, 20:45, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג, מחזור 1: מלאגה נגד מכבי - חמישי, 20:45, ערוץ 10

הודעהעל ידי LIAV10 » 09 אוקטובר 2012, 18:33

חציברטאס כתב:הסטטיסטיקה אומרת שכל עונה שמכבי זכתה במשחק החוץ הראשון שלה, היא גם זכתה בסופו של דבר ביורוליג. בכל שאר העונות היא הפסידה.

אז בלי לחץ, אבל אם מנצחים מחרתיים - לוקחים את היורוליג!!

:o
משחק העונה מחרתיים..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Asf » 09 אוקטובר 2012, 18:41

er79 כתב:אני מסכים עם בלאט, אני לא מאמין שנצא מהמשחק הזה עם ידנו על העליונה. גם בגלל שסמית עוד פצוע, גם בגלל שתומאס לא בעניינים והקו הקדמי שלנו רע מאוד (ולא בטוח שעם תומאס זה ישתנה) וגם כי ההסטוריה לא משקרת: זו השנה השלישית ברציפות שאנחנו פותחים את היורוליג בחוץ מול קבוצה ספרדית, בפעמיים הקודמות הפסדנו למי שכבר שכח.

שנה שעברה לא פתחנו מול מילאנו??
בכל אופן הפסדנו באותו משחק... :/
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי אלמוג » 09 אוקטובר 2012, 18:46

Asf כתב:
er79 כתב:אני מסכים עם בלאט, אני לא מאמין שנצא מהמשחק הזה עם ידנו על העליונה. גם בגלל שסמית עוד פצוע, גם בגלל שתומאס לא בעניינים והקו הקדמי שלנו רע מאוד (ולא בטוח שעם תומאס זה ישתנה) וגם כי ההסטוריה לא משקרת: זו השנה השלישית ברציפות שאנחנו פותחים את היורוליג בחוץ מול קבוצה ספרדית, בפעמיים הקודמות הפסדנו למי שכבר שכח.

נראה לי מול טאו ויטוריה...
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי Sabonis » 09 אוקטובר 2012, 18:49

אלמוג כתב:
Asf כתב:

מילאנו...
Sabonis

הודעהעל ידי שחף » 09 אוקטובר 2012, 19:51

עד עכשיו גם שחקנים כמו פארמר וארויו נראו די רע במשחק הראשון שלהם ביורוליג, אז לא הייתי בונה על יכולת גדולה מצד הרוקיז שלנו(מדלי, היקמן ולאנדסברג).
שחף

הודעהעל ידי LIAV10 » 09 אוקטובר 2012, 19:54

שחף כתב:עד עכשיו גם שחקנים כמו פארמר וארויו נראו די רע במשחק הראשון שלהם ביורוליג, אז לא הייתי בונה על יכולת גדולה מצד הרוקיז שלנו(מדלי, היקמן ולאנדסברג).

ארויו לא היה רוקי..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שחף » 09 אוקטובר 2012, 19:57

אני לא ממש מחשיב את מה שארויו שיחק בויטוריה בתור ניסיון כלשהו.
שחף

הודעהעל ידי roy1000 » 09 אוקטובר 2012, 21:45

שחף כתב:עד עכשיו גם שחקנים כמו פארמר וארויו נראו די רע במשחק הראשון שלהם ביורוליג, אז לא הייתי בונה על יכולת גדולה מצד הרוקיז שלנו(מדלי, היקמן ולאנדסברג).

מילא ביורוליג, אבל למה הם נראים רע גם מול קבוצות ליכת ווינר?
roy1000

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 אוקטובר 2012, 21:57

צביקה עכשיו ב''חמישיות''(סורי לא ידעתי איפה לרשום את זה):''אני לא בטוח ששרמאדיני מתאים לשחק בפיק אנד רול''..באמת צביקה? בדרך כלל אתה לא מדבר שטויות
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 10 אוקטובר 2012, 08:31

זה כמעט ולא הוזכר, אבל אחת הבעיות העיקריות של מכבי כרגע בקו האחורי הוא כושר לא טוב של יוגב אוחיון. יוגב היה מצויין ברוב משחקי הנבחרת וכנראה נמצא כרגע באיזו שהיא ירידה, שמשפיעה מאוד על ניהול ההתקפה ועל הסדר במשחק של מכבי. סביר להניח שזה גם נובע מההצטרפות המאוחרת שלו לקבוצה. בכל מקרה, חזרה שלו לכושר יכולה מאוד לעזור - בטח במשחק חוץ כמו שיהיה מחר בו השליטה בקצב המשחק היא קריטית.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי er79 » 10 אוקטובר 2012, 08:38

Sabonis כתב:
אלמוג כתב:
Asf כתב:

מילאנו...

נכון, מילאנו ברחה לי מהראש, למרות שגם לה הפסדנו. אבל הפסדנו קודם לכן לריאל ולקאחה במחזורי הפתיחה, עד כמה שאני זוכר. שורה תחתונה, מאז שבלאט הגיע תמיד פתחנו בחוץ והפסדנו, ומרבית המפגשים היו נגד קבוצות ספרדיות.
er79

הודעהעל ידי yarinsaky » 10 אוקטובר 2012, 08:52

קודי כתב:זה כמעט ולא הוזכר, אבל אחת הבעיות העיקריות של מכבי כרגע בקו האחורי הוא כושר לא טוב של יוגב אוחיון. יוגב היה מצויין ברוב משחקי הנבחרת וכנראה נמצא כרגע באיזו שהיא ירידה, שמשפיעה מאוד על ניהול ההתקפה ועל הסדר במשחק של מכבי. סביר להניח שזה גם נובע מההצטרפות המאוחרת שלו לקבוצה. בכל מקרה, חזרה שלו לכושר יכולה מאוד לעזור - בטח במשחק חוץ כמו שיהיה מחר בו השליטה בקצב המשחק היא קריטית.

אני מקווה שהכול זה עניין של כושר פיזי בלבד ולא מנטלי בחלקו .

שליטה בקצת המשחק זה טוב, אבל לאור היכולת ההתקפית של הקו האחורי שלנו, למעט לוגאן, אני תוהה אם לא כדאי למכבי דווקא לשחרר את הרסן ולרוץ כמה שיותר, בטח כשגם שהקו הקדמי שלנו יתקל, בהתקפות עומדות, בקו קדמי ספרדי חזק , פיזי וגבוה.

משהוא מוזר קרה למכבי - כל הקיץ שמענו את הרצון להציג קו קדמי חזק, גבוה ופיזי. בפועל לא קיבלנו את זה והנושא כבר נטחן. אבל אם אין לך את זה אתה צריך לפחות קו אחורי יצירתי וכרגע גם זה לא קיים יותר מדי.
אם היקמן לא יתן את זה חובה לנסות את לאנדסברג המוכשר וגם כאן אני תוהה אם לבלאט תיהיה את הסבלנות לתת לתת לו צ'אנסים בלחץ כזה של זמן וקבוצה שכבר נזרקת למים , אולי מוקדם מדי. ( גם לפי טענת בלאט מכבי לא ממש מוכנה ליורוליג ).

אבל אני לא פוסל לחלוטין ניצחון של מכבי. אבל אני חושב שאם זה יקרה זה יקרה במשחק עם סקור נמוך ולא עם איזה התקפות מפוארות.

ד"א, רפאשה לא מחזיק יותר מדי מהסגל החדש של מכבי וטוען שהיא פחות חזקה מהעבר, הפתעה הפתעה.
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 30521.html

עוד ד"א, להגיד שיש סיכוי טוב להפתיע זה משפט די מופרך מיסודו. אם יש סיכוי טוב אז זה כבר לא ממש הפתעה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 10 אוקטובר 2012, 10:39

yarinsaky כתב:
קודי כתב:זה כמעט ולא הוזכר, אבל אחת הבעיות העיקריות של מכבי כרגע בקו האחורי הוא כושר לא טוב של יוגב אוחיון. יוגב היה מצויין ברוב משחקי הנבחרת וכנראה נמצא כרגע באיזו שהיא ירידה, שמשפיעה מאוד על ניהול ההתקפה ועל הסדר במשחק של מכבי. סביר להניח שזה גם נובע מההצטרפות המאוחרת שלו לקבוצה. בכל מקרה, חזרה שלו לכושר יכולה מאוד לעזור - בטח במשחק חוץ כמו שיהיה מחר בו השליטה בקצב המשחק היא קריטית.

שליטה בקצת המשחק זה טוב, אבל לאור היכולת ההתקפית של הקו האחורי שלנו, למעט לוגאן, אני תוהה אם לא כדאי למכבי דווקא לשחרר את הרסן ולרוץ כמה שיותר, בטח כשגם שהקו הקדמי שלנו יתקל, בהתקפות עומדות, בקו קדמי ספרדי חזק , פיזי וגבוה.

משהוא מוזר קרה למכבי - כל הקיץ שמענו את הרצון להציג קו קדמי חזק, גבוה ופיזי. בפועל לא קיבלנו את זה והנושא כבר נטחן. אבל אם אין לך את זה אתה צריך לפחות קו אחורי יצירתי וכרגע גם זה לא קיים יותר מדי.
אם היקמן לא יתן את זה חובה לנסות את לאנדסברג המוכשר וגם כאן אני תוהה אם לבלאט תיהיה את הסבלנות לתת לתת לו צ'אנסים בלחץ כזה של זמן וקבוצה שכבר נזרקת למים , אולי מוקדם מדי. ( גם לפי טענת בלאט מכבי לא ממש מוכנה ליורוליג ).

אבל אני לא פוסל לחלוטין ניצחון של מכבי. אבל אני חושב שאם זה יקרה זה יקרה במשחק עם סקור נמוך ולא עם איזה התקפות מפוארות.

ד"א, רפאשה לא מחזיק יותר מדי מהסגל החדש של מכבי וטוען שהיא פחות חזקה מהעבר, הפתעה הפתעה.

עוד ד"א, להגיד שיש סיכוי טוב להפתיע זה משפט די מופרך מיסודו. אם יש סיכוי טוב אז זה כבר לא ממש הפתעה.

צריכים להגיד בפה מלא שמכבי לא היתה שחקן משמעותי בשוק השחקנים האירופאי, וכל מה שעשתה זה להתנפל על שאריות, או שחקנים שלא ממש היה להם ביקוש.
אני חושב שאם כבר מהמרים, אז צריך להמר חכם ונכון.
למשל, יש לנו ליגה שמושכת אליה לא מעט שחקנים מעניינים, צעירים ומוכשרים. למכבי יש את כל הזמן שבעולם לעקוב אחרי השחקנים האלה, ולהחליט האם הם יכולים
לעשות את קפיצת המדרגה באופן מוצלח ליורוליג או לא.

בכל מקרה, הרבה יותר גרוע מההימורים של מכבי בקיץ זה העובדה שהקבוצה נבנתה ללא כיוון וללא תיקון תוך כדי.
אוחיון נפל עלינו מהשמים ועם הרבה מזל (בדיוק כמו לאנגפורד אשתקד), סנטר נורמלי אין, ומה שכן יש זה ארבעה פורוורדים, אין גו טו גאי אמיתי והסגל עמוס בשחקנים משלימים
ובלי מנהיגים.

כלומר, בניית הקבוצה נעשתה לפי תכתיבי השוק, מבלי שמכבי בעצם היתה מישהי שגם הזיזה והשפיעה בעצמה על השוק, וככה זה גם נראה.

דני פדרמן אף הפליא ורצה לרקוח טרייד די הזוי לטעמי, בו הוא מעביר שחקן טוב ומוכח (לפחות ברמת הליגה) + הרבה כסף, תמורת שחקן שלא ברור מה הוא יכול
בכלל לתת באיזשהי רמה, שלא נדבר על היורוליג...
אני הייתי מצפה מבחור חכם ואינטלגנטי כמו דני פדרמן, לקחת את הדברים קצת יותר לאט. לא להשתלט על כל ההעניין של בניית קבוצה כבר בפעם הראשונה. לתת קצת לאנשים
ותיקים ומנוסים ממנו לנהל את העסק וללמוד מהצד, ולקחת על עצמו פרוייקט אחד או שניים ולהתרכז בהם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 10 אוקטובר 2012, 10:44

yarinsaky כתב:

אני מאחל לרפשה שיחטוף ממכבי עוד 44 הפרש על הראש במהרה!
er79

הודעהעל ידי קודי » 10 אוקטובר 2012, 12:26

קודם כל, לא צריך להיות רפשה בשביל לדעת שמכבי נחלשה ואפילו משמעותית ביחס לשנים שעברו. אין למכבי אף שחקן שאפילו מתקרב לטופ יורוליג ויש לה לא מעט בורות בסגל, לפחות אחד מהם כמעט בלתי ניתן לכיסוי (המחסור בפיזיות ובפוסט אפ בעמדת הסנטר). עדיין - גם מלאגה רחוקה מלהיות קבוצה מלהיבה ומאוד יפתיע אותי אם תצליח לעלות לרבע הגמר. די מדהים ששתי הקבוצות האלה, אולי יחד עם סיינה, הן עולות ודאיות מהבית המוקדם, כאשר בבית אחר הן היו נאבקות קשה על העלייה ובמקרה הטוב עולות מהמקום השלישי או הרביעי. מאחר שהקווים האחוריים של שתי הקבוצות לא מלהיבים או מוכשרים במיוחד סביר להניח שיהיה משחק לא ממש נעים לצפייה אבל צמוד, בו כל אחת מהקבוצות יכולה לנצח.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי מני » 10 אוקטובר 2012, 12:39

הבעיה במכבי שהם כל הזמן מחפשים מציאות, מציאות זה טוב לגבי שחקן אחד או שניים ,אבל לא שכל הקבוצה מבוססת על זה, וגם אם נמצא אותו שחקן מוכשר בתחילת דרכו לוקח לו לפחות חצי שנה עד שנה להתאקלם, ואז הוא עובר לקבוצה אחרת שמציע לו שכר גדול יותר, ואז בונים שוב פעם מחדש.
השנה חוץ אולי מלוגן וליאור (אולי) שיכולים להיות בחמישיה הראשונה שאר השחקנים הם ברמה של מחליפים.
סמל אישי של המשתמש
מני

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 אוקטובר 2012, 15:47

מתוך ראיון עם הנדריקס:''זו הייתה הבמה הכי טובה שקיבלתי בחיים''..אאוץ'

למה מכבי לא שחקן מרכזי בשוק השחקנים? בגלל זה..בגלל שכל שחקן מתייחס למכבי לא כאל הטופ של הטופ אלא כאל קרש קפיצה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 10 אוקטובר 2012, 15:56

Holiday_Armadillo כתב:מתוך ראיון עם הנדריקס:''זו הייתה הבמה הכי טובה שקיבלתי בחיים''..אאוץ'

למה מכבי לא שחקן מרכזי בשוק השחקנים? בגלל זה..בגלל שכל שחקן מתייחס למכבי לא כאל הטופ של הטופ אלא כאל קרש קפיצה

הוא לא אמר קרש קפיצה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 אוקטובר 2012, 15:57

LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:מתוך ראיון עם הנדריקס:''זו הייתה הבמה הכי טובה שקיבלתי בחיים''..אאוץ'

הוא לא אמר קרש קפיצה..

במה וקרש קפיצה זה אותו דבר
אתה משחק במקום שכולם רואים אותך וזה מסדר לך את החוזה הבא..בין אם זה עלייה ברמה או לא אתה תקבל יותר כסף(אוחיון)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 אוקטובר 2012, 16:04

הפוך.
מכבי לא שחקן מרכזי בשוק השחקנים כי הבעלים לא מוכנים להשקיע כסף. אם היינו קבוצה גדולה באמת, שגם משקיעה סכומים רציניים, אף אחד לא היה מתייחס אלינו רק כ"במה".
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־29 אורחים