חציברטאס כתב:הסטטיסטיקה אומרת שכל עונה שמכבי זכתה במשחק החוץ הראשון שלה, היא גם זכתה בסופו של דבר ביורוליג. בכל שאר העונות היא הפסידה.
אז בלי לחץ, אבל אם מנצחים מחרתיים - לוקחים את היורוליג!!

משחק העונה מחרתיים..
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חציברטאס כתב:הסטטיסטיקה אומרת שכל עונה שמכבי זכתה במשחק החוץ הראשון שלה, היא גם זכתה בסופו של דבר ביורוליג. בכל שאר העונות היא הפסידה.
אז בלי לחץ, אבל אם מנצחים מחרתיים - לוקחים את היורוליג!!
er79 כתב:אני מסכים עם בלאט, אני לא מאמין שנצא מהמשחק הזה עם ידנו על העליונה. גם בגלל שסמית עוד פצוע, גם בגלל שתומאס לא בעניינים והקו הקדמי שלנו רע מאוד (ולא בטוח שעם תומאס זה ישתנה) וגם כי ההסטוריה לא משקרת: זו השנה השלישית ברציפות שאנחנו פותחים את היורוליג בחוץ מול קבוצה ספרדית, בפעמיים הקודמות הפסדנו למי שכבר שכח.
Asf כתב:er79 כתב:אני מסכים עם בלאט, אני לא מאמין שנצא מהמשחק הזה עם ידנו על העליונה. גם בגלל שסמית עוד פצוע, גם בגלל שתומאס לא בעניינים והקו הקדמי שלנו רע מאוד (ולא בטוח שעם תומאס זה ישתנה) וגם כי ההסטוריה לא משקרת: זו השנה השלישית ברציפות שאנחנו פותחים את היורוליג בחוץ מול קבוצה ספרדית, בפעמיים הקודמות הפסדנו למי שכבר שכח.
שנה שעברה לא פתחנו מול מילאנו??
בכל אופן הפסדנו באותו משחק... :/
אלמוג כתב:Asf כתב:er79 כתב:אני מסכים עם בלאט, אני לא מאמין שנצא מהמשחק הזה עם ידנו על העליונה. גם בגלל שסמית עוד פצוע, גם בגלל שתומאס לא בעניינים והקו הקדמי שלנו רע מאוד (ולא בטוח שעם תומאס זה ישתנה) וגם כי ההסטוריה לא משקרת: זו השנה השלישית ברציפות שאנחנו פותחים את היורוליג בחוץ מול קבוצה ספרדית, בפעמיים הקודמות הפסדנו למי שכבר שכח.
נראה לי מול טאו ויטוריה...
שחף כתב:עד עכשיו גם שחקנים כמו פארמר וארויו נראו די רע במשחק הראשון שלהם ביורוליג, אז לא הייתי בונה על יכולת גדולה מצד הרוקיז שלנו(מדלי, היקמן ולאנדסברג).
שחף כתב:עד עכשיו גם שחקנים כמו פארמר וארויו נראו די רע במשחק הראשון שלהם ביורוליג, אז לא הייתי בונה על יכולת גדולה מצד הרוקיז שלנו(מדלי, היקמן ולאנדסברג).
Sabonis כתב:אלמוג כתב:Asf כתב:er79 כתב:אני מסכים עם בלאט, אני לא מאמין שנצא מהמשחק הזה עם ידנו על העליונה. גם בגלל שסמית עוד פצוע, גם בגלל שתומאס לא בעניינים והקו הקדמי שלנו רע מאוד (ולא בטוח שעם תומאס זה ישתנה) וגם כי ההסטוריה לא משקרת: זו השנה השלישית ברציפות שאנחנו פותחים את היורוליג בחוץ מול קבוצה ספרדית, בפעמיים הקודמות הפסדנו למי שכבר שכח.
נראה לי מול טאו ויטוריה...
מילאנו...
קודי כתב:זה כמעט ולא הוזכר, אבל אחת הבעיות העיקריות של מכבי כרגע בקו האחורי הוא כושר לא טוב של יוגב אוחיון. יוגב היה מצויין ברוב משחקי הנבחרת וכנראה נמצא כרגע באיזו שהיא ירידה, שמשפיעה מאוד על ניהול ההתקפה ועל הסדר במשחק של מכבי. סביר להניח שזה גם נובע מההצטרפות המאוחרת שלו לקבוצה. בכל מקרה, חזרה שלו לכושר יכולה מאוד לעזור - בטח במשחק חוץ כמו שיהיה מחר בו השליטה בקצב המשחק היא קריטית.
yarinsaky כתב:קודי כתב:זה כמעט ולא הוזכר, אבל אחת הבעיות העיקריות של מכבי כרגע בקו האחורי הוא כושר לא טוב של יוגב אוחיון. יוגב היה מצויין ברוב משחקי הנבחרת וכנראה נמצא כרגע באיזו שהיא ירידה, שמשפיעה מאוד על ניהול ההתקפה ועל הסדר במשחק של מכבי. סביר להניח שזה גם נובע מההצטרפות המאוחרת שלו לקבוצה. בכל מקרה, חזרה שלו לכושר יכולה מאוד לעזור - בטח במשחק חוץ כמו שיהיה מחר בו השליטה בקצב המשחק היא קריטית.
אני מקווה שהכול זה עניין של כושר פיזי בלבד ולא מנטלי בחלקו .
שליטה בקצת המשחק זה טוב, אבל לאור היכולת ההתקפית של הקו האחורי שלנו, למעט לוגאן, אני תוהה אם לא כדאי למכבי דווקא לשחרר את הרסן ולרוץ כמה שיותר, בטח כשגם שהקו הקדמי שלנו יתקל, בהתקפות עומדות, בקו קדמי ספרדי חזק , פיזי וגבוה.
משהוא מוזר קרה למכבי - כל הקיץ שמענו את הרצון להציג קו קדמי חזק, גבוה ופיזי. בפועל לא קיבלנו את זה והנושא כבר נטחן. אבל אם אין לך את זה אתה צריך לפחות קו אחורי יצירתי וכרגע גם זה לא קיים יותר מדי.
אם היקמן לא יתן את זה חובה לנסות את לאנדסברג המוכשר וגם כאן אני תוהה אם לבלאט תיהיה את הסבלנות לתת לתת לו צ'אנסים בלחץ כזה של זמן וקבוצה שכבר נזרקת למים , אולי מוקדם מדי. ( גם לפי טענת בלאט מכבי לא ממש מוכנה ליורוליג ).
אבל אני לא פוסל לחלוטין ניצחון של מכבי. אבל אני חושב שאם זה יקרה זה יקרה במשחק עם סקור נמוך ולא עם איזה התקפות מפוארות.
ד"א, רפאשה לא מחזיק יותר מדי מהסגל החדש של מכבי וטוען שהיא פחות חזקה מהעבר, הפתעה הפתעה.
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 30521.html
עוד ד"א, להגיד שיש סיכוי טוב להפתיע זה משפט די מופרך מיסודו. אם יש סיכוי טוב אז זה כבר לא ממש הפתעה.
yarinsaky כתב:קודי כתב:זה כמעט ולא הוזכר, אבל אחת הבעיות העיקריות של מכבי כרגע בקו האחורי הוא כושר לא טוב של יוגב אוחיון. יוגב היה מצויין ברוב משחקי הנבחרת וכנראה נמצא כרגע באיזו שהיא ירידה, שמשפיעה מאוד על ניהול ההתקפה ועל הסדר במשחק של מכבי. סביר להניח שזה גם נובע מההצטרפות המאוחרת שלו לקבוצה. בכל מקרה, חזרה שלו לכושר יכולה מאוד לעזור - בטח במשחק חוץ כמו שיהיה מחר בו השליטה בקצב המשחק היא קריטית.
אני מקווה שהכול זה עניין של כושר פיזי בלבד ולא מנטלי בחלקו .
שליטה בקצת המשחק זה טוב, אבל לאור היכולת ההתקפית של הקו האחורי שלנו, למעט לוגאן, אני תוהה אם לא כדאי למכבי דווקא לשחרר את הרסן ולרוץ כמה שיותר, בטח כשגם שהקו הקדמי שלנו יתקל, בהתקפות עומדות, בקו קדמי ספרדי חזק , פיזי וגבוה.
משהוא מוזר קרה למכבי - כל הקיץ שמענו את הרצון להציג קו קדמי חזק, גבוה ופיזי. בפועל לא קיבלנו את זה והנושא כבר נטחן. אבל אם אין לך את זה אתה צריך לפחות קו אחורי יצירתי וכרגע גם זה לא קיים יותר מדי.
אם היקמן לא יתן את זה חובה לנסות את לאנדסברג המוכשר וגם כאן אני תוהה אם לבלאט תיהיה את הסבלנות לתת לתת לו צ'אנסים בלחץ כזה של זמן וקבוצה שכבר נזרקת למים , אולי מוקדם מדי. ( גם לפי טענת בלאט מכבי לא ממש מוכנה ליורוליג ).
אבל אני לא פוסל לחלוטין ניצחון של מכבי. אבל אני חושב שאם זה יקרה זה יקרה במשחק עם סקור נמוך ולא עם איזה התקפות מפוארות.
ד"א, רפאשה לא מחזיק יותר מדי מהסגל החדש של מכבי וטוען שהיא פחות חזקה מהעבר, הפתעה הפתעה.
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 30521.html
עוד ד"א, להגיד שיש סיכוי טוב להפתיע זה משפט די מופרך מיסודו. אם יש סיכוי טוב אז זה כבר לא ממש הפתעה.
Holiday_Armadillo כתב:מתוך ראיון עם הנדריקס:''זו הייתה הבמה הכי טובה שקיבלתי בחיים''..אאוץ'
למה מכבי לא שחקן מרכזי בשוק השחקנים? בגלל זה..בגלל שכל שחקן מתייחס למכבי לא כאל הטופ של הטופ אלא כאל קרש קפיצה
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מתוך ראיון עם הנדריקס:''זו הייתה הבמה הכי טובה שקיבלתי בחיים''..אאוץ'
למה מכבי לא שחקן מרכזי בשוק השחקנים? בגלל זה..בגלל שכל שחקן מתייחס למכבי לא כאל הטופ של הטופ אלא כאל קרש קפיצה
הוא לא אמר קרש קפיצה..
Holiday_Armadillo כתב:מתוך ראיון עם הנדריקס:''זו הייתה הבמה הכי טובה שקיבלתי בחיים''..אאוץ'
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־25 אורחים