מחזור 1 - עונת היורוליג יוצאת לדרך

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מחזור 1 - עונת היורוליג יוצאת לדרך

הודעהעל ידי yzafrir » 12 אוקטובר 2012, 21:46

Holiday_Armadillo כתב:ריאל בנתה יופי של קו אחורי ושכחה להחתים שחקנים בקו הקדמי..קלאסי

מסכים , וכך גם היריבה שלהם ברצלונה שלוקה בקוו קידמי די חלש (אבל עדיין טוב משלנו . )
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי מכביסט24 » 12 אוקטובר 2012, 22:08

שחף כתב:ריצ'ארד מיליון יורו לעונה הנדריקס עם 0 נקודות בבכורה. לפחות פה נראה לי הג'וניורים יכולים נראה לי לסמן וי. חבל שבמקומו הגיע "4.5" אחר.

אם שבוע הבא הוא ידפוק 20 נק׳ ו- 8 ריב׳, גם תחשוב ככה? איך אני מת על הסקת המסקנות המהירה של חלק מהאנשים פה.. אף פעם לא לומדים..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי felix_r » 12 אוקטובר 2012, 22:11

yzafrir כתב:
Holiday_Armadillo כתב:ריאל בנתה יופי של קו אחורי ושכחה להחתים שחקנים בקו הקדמי..קלאסי

מסכים , וכך גם היריבה שלהם ברצלונה שלוקה בקוו קידמי די חלש (אבל עדיין טוב משלנו . )

לברצלונה קו קדמי חלש? :eek
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 12 אוקטובר 2012, 22:49

felix_r כתב:
שחף כתב:ריצ'ארד מיליון יורו לעונה הנדריקס עם 0 נקודות בבכורה. לפחות פה נראה לי הג'וניורים יכולים נראה לי לסמן וי. חבל שבמקומו הגיע "4.5" אחר.

זה היה ברור כמו שמש, שהנדריקס יהיה פחות טוב מאשר הוא היה במכבי.. סקאריולו הוא לא מאמן שמוציא מהשחקנים שלו יותר.

סקאריולו הוא לא מאמן שמוציא מהשחקנים שלו נקודה.

מאמן בדיחה, בין שלושת הגרועים ביורוליג..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yzafrir » 12 אוקטובר 2012, 23:17

felix_r כתב:
yzafrir כתב:

לפחות בעמדת הסנטר .
טומיץ' ונייט הם לא ברמה הכי גבוהה כמו שהייתי מצפה מקבוצה כמו ברצלונה . ובטח לא ברמה של צסקא' לדוגמא .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי התנין » 12 אוקטובר 2012, 23:21

yzafrir כתב:
felix_r כתב:
yzafrir כתב:

לפחות בעמדת הסנטר .
טומיץ' ונייט הם לא ברמה הכי גבוהה כמו שהייתי מצפה מקבוצה כמו ברצלונה . ובטח לא ברמה של צסקא' לדוגמא .

ולאיזו קבוצה בדיוק יש קו קדמי ברמה של צסק''א? אהה שכחתי את הצמד חמד המופלא של מלאגה ואסקז(שחקן ה-4 נקודות למשחק הכי מוערך בהיסטוריה של הכדורסל האירופי) את פרוביץ' שקורעים את היורוליג כבר שנים. ברצלונה עם ג'וואי, טומיץ' ולורבק היא קבוצה עם קו קדמי מאיים למדי.
התנין

הודעהעל ידי שחף » 13 אוקטובר 2012, 01:12

מכביסט28 כתב:

אם שבוע הבא הוא ידפוק 20 נק׳ ו- 8 ריב׳, גם תחשוב ככה? איך אני מת על הסקת המסקנות המהירה של חלק מהאנשים פה.. אף פעם לא לומדים..

אני לא מחזיק מהנדריקס. אני חושב שציינתי את זה יפה גם בשנה שעברה. אני חושב שהוא פשוט היה האיש הנכון במקום הנכון במכבי. הוא פשוט לא פיזי או טכני מספיק כדי להיות גבוה בטופ של היורוליג מבחינה התקפית, ולא גבוה או חוסם מספיק טוב כדי להיות game changer בצד ההגנתי. אני לא חושב שהוא יותר מוכשר מ...נניח טראביס ווטסון שעבר בירושלים ושיחק גם בז'לגיריס ומילאנו. ווטסון לפחות היה ריבאונדר מעולה. הנדריקס לדעתי יעשה מסלול דומה לזה שד'אור פישר עשה מאז שעזב את מכבי.
שחף

הודעהעל ידי קובי » 13 אוקטובר 2012, 01:20

אגב, האקסים:

לאנגפורד משיג את רוב הנקודות מעבר לקשת, כשהוא מדייק ב4(!!!) מ-6 ל-3, לעומת 2 מ-7 ל-2.

פארמר מפסיד באיטליה, אך רושם עם סטטיסטיקה נאה של 19 ו-6 קרשים. האמת... ממש בא לי פארמר בצהוב...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי Allan Turing » 13 אוקטובר 2012, 05:53

נוסיף את סופו עם 23 נקודות, ללא החטאה מהשדה.
עם זאת, 6 איבודי כדור שלו מזכירים את העוקץ בצפיחית הדבש הזאת. בנוסף, מי יודע כמה נקודות פנא חטפה בגלל פיק-אנדרול על עם השחקן של סופו.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי yellowaura » 13 אוקטובר 2012, 08:25

קובי כתב:אגב, האקסים:

לאנגפורד משיג את רוב הנקודות מעבר לקשת, כשהוא מדייק ב4(!!!) מ-6 ל-3, לעומת 2 מ-7 ל-2.

פארמר מפסיד באיטליה, אך רושם עם סטטיסטיקה נאה של 19 ו-6 קרשים. האמת... ממש בא לי פארמר בצהוב...

פארמר שחקן של סטטיסטיקה באירופה.. לא מכיר הרבה שלא לקחו אותו לפנטזי. בגלל זה הוא גם שחקן יקר מאוד ולא בצדק לדעתי. מבחינת תרומה קבוצתית אני לא חושב שהוא עולה על אוחיון בהרבה.

אגב לנגפורד שחקן מצויין שלמד לתת תרומה קבוצתית חשובה למרות שהוא לרוב מייצר לעצמו את הזריקות. אני כבר כתבתי פה שמילאנו או פנר יהיו בפיינל פור.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי felix_r » 13 אוקטובר 2012, 08:32

yzafrir כתב:
felix_r כתב:
yzafrir כתב:

לפחות בעמדת הסנטר .

לדעתי לבארסה יש קו קידמי לא פחות טוב משנה שעברה, ואני אסביר.
כנראה שלא שאלת את עצמך את השאלה למה בדיוק בארסה שיחררה בקייץ את: ואסקז, פרוביץ' ונדונג?
התשובה היא פשוטה, הם כבר לא היו טובים כמו בעבר, ובבארסה יודעים את זה בניגוד לחלק מהאנשים בפורום שלנו, שחיים בעבר.
נדונג הזדקן וכבר בעונה שעברה ראו שהוא כבר לא כזה פיזי כמו בעבר, פחות אתלטי ופחות חזק.
ואסקז כבר שנתים נמצא בירידה, ואילו פרוביץ' אף פעם לא הצליח לענות על הציפיות.

בוא נראה איך נראה הקו הקידמי החדש של בארסה.
ובכן, יש להם את ג'אוואי הסוסון, שיכול לתת גוף מול כל סנטר ביורוליג, אפילו מול סופו.
יש להם את לורבק, שקולע מכל מצב. כולנו מכירים אותו ואין צורך להרחיב.
יש את טומיץ' שאולי לא טוב בפוסט אבל עדיין קולע נהדר עם הפנים לסל, שם הוא "בלתי חסים" בגלל גובהו.
בעמדה 4 יש את וואלאס ואינגלס הקשוחים מאוד-מאוד בהגנה, וגם בכלל לא נגרים בהתקפה.
(* העונה בנתיים אינגלס מתופקד לא מעט בעמדה 3, שם הוא פחות אפקטיבי כי לא יכול לנצל את יתרון הזריזות שלו, אבל זה בגלל שנבארו רק חזר מפציע ואינו נמצא בכושר. לכן בארסה מזיזה את מייקל ל-2 ואת אינגלס ל-3. קצת מזכיר את מכבי עם פניני ב 2 ובלו ב 3 בעונה שעברה. אבל זה לא להרבה זמן, רק עד מתי שנבארו יכנס לכושר).
אז מה בדיוק חסר לבארסה בקו הקידמי? כלום!

צסקא? בוא נראה מה יש לצסקא.
אז נכון יש לה את קרסטיץ' - עוגן התקפי מצוין, שתמיד נותן את המנה שלו, אבל בהגנה הוא לא שוס גדול בכלל.
יש את קאון, שהוא דווקא טוב בהגנה (מול סנטרים כבדים), אבל די נגר, ומה שחשוב יותר, הוא נפצע 3 פעמים בעונה וכמעט תמיד אינו בכושר.
סוקולוב? לוקח את יניב גרין לפניו.
ב 4 יש להם את חריאפה ואת וורונצביץ'. חריאפה נהדר בהגנה, אבל מאוד לא יציב בהתקפה. וורונצביץ' מוכשר מאוד אך לא יציב בהכל.
לא, לא שכחתי את זוראן ארצג. ארצג בעיקר זורק שלשות, לא אוהב לשחק בצבע, ולכן מתופקד לרוב בעמדה 4, על חשבונו של וורונצביץ'.
בהגנה ארצג בדרך כלל בוחר שלא להתערב.

אז אם נשווה את הקו הקידמי של צסקא לזה של בארסה, אני ממש לא רואה במה זה של צסקא עולה על זה של בארסה.
יותר מזה, בקו הקידמי של צסקא יש הרבה יותר שחקנים אנמיים.
אולי זה עניין של טעם, אבל אני הייתי בוחר דווקא את זה של בארסה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי התנין » 13 אוקטובר 2012, 11:18

מסכים לחלוטין עם פליקס. היתרון היחידי אצל צסק''א הוא בקרסטיץ'.
בכל אופן אנשים נוטים לשכוח שגם בעונות הטובות של בארסה לא ממש היה לה שחקן פוסט אפ משובח והגדולה של הקו הקדמי שלה היה בעיקר בהגנה.
התנין

הודעהעל ידי asafb96 » 13 אוקטובר 2012, 12:09

לדעתי לבארסה יש קו קידמי לא פחות טוב משנה שעברה, ואני אסביר.
כנראה שלא שאלת את עצמך את השאלה למה בדיוק בארסה שיחררה בקייץ את: ואסקז, פרוביץ' ונדונג?
התשובה היא פשוטה, הם כבר לא היו טובים כמו בעבר, ובבארסה יודעים את זה בניגוד לחלק מהאנשים בפורום שלנו, שחיים בעבר.
נדונג הזדקן וכבר בעונה שעברה ראו שהוא כבר לא כזה פיזי כמו בעבר, פחות אתלטי ופחות חזק.
ואסקז כבר שנתים נמצא בירידה, ואילו פרוביץ' אף פעם לא הצליח לענות על הציפיות.

בוא נראה איך נראה הקו הקידמי החדש של בארסה.
ובכן, יש להם את ג'אוואי הסוסון, שיכול לתת גוף מול כל סנטר ביורוליג, אפילו מול סופו.
יש להם את לורבק, שקולע מכל מצב. כולנו מכירים אותו ואין צורך להרחיב.
יש את טומיץ' שאולי לא טוב בפוסט אבל עדיין קולע נהדר עם הפנים לסל, שם הוא "בלתי חסים" בגלל גובהו.
בעמדה 4 יש את וואלאס ואינגלס הקשוחים מאוד-מאוד בהגנה, וגם בכלל לא נגרים בהתקפה.
(* העונה בנתיים אינגלס מתופקד לא מעט בעמדה 3, שם הוא פחות אפקטיבי כי לא יכול לנצל את יתרון הזריזות שלו, אבל זה בגלל שנבארו רק חזר מפציע ואינו נמצא בכושר. לכן בארסה מזיזה את מייקל ל-2 ואת אינגלס ל-3. קצת מזכיר את מכבי עם פניני ב 2 ובלו ב 3 בעונה שעברה. אבל זה לא להרבה זמן, רק עד מתי שנבארו יכנס לכושר).
אז מה בדיוק חסר לבארסה בקו הקידמי? כלום!

צסקא? בוא נראה מה יש לצסקא.
אז נכון יש לה את קרסטיץ' - עוגן התקפי מצוין, שתמיד נותן את המנה שלו, אבל בהגנה הוא לא שוס גדול בכלל.
יש את קאון, שהוא דווקא טוב בהגנה (מול סנטרים כבדים), אבל די נגר, ומה שחשוב יותר, הוא נפצע 3 פעמים בעונה וכמעט תמיד אינו בכושר.
סוקולוב? לוקח את יניב גרין לפניו.
ב 4 יש להם את חריאפה ואת וורונצביץ'. חריאפה נהדר בהגנה, אבל מאוד לא יציב בהתקפה. וורונצביץ' מוכשר מאוד אך לא יציב בהכל.
לא, לא שכחתי את זוראן ארצג. ארצג בעיקר זורק שלשות, לא אוהב לשחק בצבע, ולכן מתופקד לרוב בעמדה 4, על חשבונו של וורונצביץ'.
בהגנה ארצג בדרך כלל בוחר שלא להתערב.

אז אם נשווה את הקו הקידמי של צסקא לזה של בארסה, אני ממש לא רואה במה זה של צסקא עולה על זה של בארסה.
יותר מזה, בקו הקידמי של צסקא יש הרבה יותר שחקנים אנמיים.
אולי זה עניין של טעם, אבל אני הייתי בוחר דווקא את זה של בארסה.

לא כל כך מסכים. אני חושב שהקוו הקדמי של צסק"א עולה על זה של בארסה, ולא במעט. כמו שכתבת על שחקנים בצסק"א שהם לא יציבים, אז אי אפשר להיות חד צדדי. כל הקוו הקדמי של בארסה, למעט לורבק אולי, ממש חסר יציבות. בעיקר ג'וואי שהוא שחקן נחמד, אבל חסר יציבות ומאוד טיפש. טומיץ' שחקן רך מאוד וממש לא יציב, ו-וואלאס שחקן התקפי בינוני מאוד במקרה הטוב, אם סוקולוב נגר, אז לטעמי גם הוא. הקוו הקדמי של בארסה לוקה מאוד במשחק הגנה, אין שם אף שחקן הגנה נורמלי, בצסק"א חוץ מקרסטיץ', שגם הוא עד כדי כך רע בהגנה, כולם שחקני הגנה מצוינים. הקוו הקדמי של צסק"א הרבה יותר עמוק, על כך אין ספק, ולטעמי גם יותר טוב. הן בהתקפה, ובוודאי בהגנה
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 13 אוקטובר 2012, 12:51

אסף,
וואלאס לא נגר בכלל, כדאי שתבדוק:
http://www.euroleague.net/main/results/ ... #!boxscore
אבל גם אם כן היה יותר חלש בהתקפה ממה שהוא באמת, הוא מאוד קשוח בהגנה (לא הראה שום רגשי נחיתות אפילו נגד שחקני NBA במשחק לפני שבוע) וזה חשוב מאוד כשהוא מצוות עם סנטרים די רכים כמו לורבק וטומיץ'. הם משלימים אחד את השני.

מה? ג'אוואי טיפש? מאיפה לקחת את זה? דווקא במשחקים של בארסה שראיתי העונה (משהו כמו 3.5 - 4 משחקים), ג'אוואי מפגין הבנה מצוינת ותנועה נהדרת בפיק-נ-רול, ככה שרכז טוב כמו הוארטאס ממש נהנה לעבוד איתו.

נראה לי שהדיעה שלך מבוססת בעיקר על מה שראית בשנים הקודמות ואתה ממש לא מעודכן לגבי מה שקרה מאז. לדוגמא, פעם וואלאס לא שותף בהרבה דקות, אז גם לא היה לו כל כך בטחון בהתקפה, היום זה שונה. או ג'אוואי, שעד העונה לא שיחק עם רכזים טובים ומשום כך נראה גמלוני משהו או מבולבל בהתקפה. זה לא נכון היום.

כדאי לך גם לבדוק מה עשו השבוע הגבוהיםי של בארסה לעומת הגבוהים של צסקא. שתי הקבוצות שיחקו נגד יריבות מהדרג הנמוך.

בארסה:
טומיץ' 12 + 9 כ"ח. מדד 25.
ג'אוואי 8 + 4 כ"ח. מדד 13.
לורבק 11 + 1. מדד 7.
וואלאס 10 + 5. מדד 15.
את אנגלס אני לא סופר כי שיחק רוב הזמן בעמדה 3.
סה"כ 41 נקודות (מתוך 72), 19 כ"ח, מדד 60.

צסקא:
קרסטיץ' 12 נקודות + 7 כ"ח. מדד 23.
ארצג 11 נקודות + 5 כ"ח. מדד 16.
קאון 0 נקודות + 0 כ"ח. מדד 4-.
וורונצביץ' נרשם אבל לא שיחק.
חריאפה 12 נקודות + 5 כ"ח. מדד 12.
סוקולוב לא נרשם למשחק (כמה גבוהים כבר תרשום? 800?).
סה"כ 35 נקודות (מתוך 75), 17 כ"ח. מדד 47.

כמובן שסטטיסטיקה של משחק אחד אינה קובעת כלום. מה שכן אתה כבר יכול לראות, שהקו הקידמי של בארסה הוא מגוון יותר, ולא בנוי על שחקן אחד (כמו שצסקא בנויה על קרסטיץ'). כל שחקן מקבל בבארסה כמות דקות סבירה ותורם גם בהתקפה, בניגוד לצסקא. לכן הקו הקדמי של בארסה לא תלוי ביום טוב/רע של שחקן כלשהו או חס וחלילה בפציעה של שחקן. גם בהגנה הוא רענן יותר, ולא יפגע אם שחקן כלשהו יכנס לבעית עבירות מוקדמת.

לעומת זאת בצסקא הכל הרבה יותר תלוי בשחקן מסוים. אם קרסטיץ' נפצע, הקו הקדמי הופך לחלש בהתקפה. אם חריאפה נכנס לבעית עבירות מוקדמת (וזה קורה לו הרבה, אתה יודע), אין לצסקא הגנה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 13 אוקטובר 2012, 13:03

אינגלס הוא 3 ותמיד היה 3, אני לא מבין למה הפכת אותו ל-4 פתאום..
הקו הקדמי של ברצלונה כולל 5 גבוהים כמו בשנה שעברה, השנה ג׳וואי, טומיץ׳, וולאס, לורבק והפרוספקט ממונטנגרו..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שחף » 13 אוקטובר 2012, 13:36

הקו הקדמי של ברסה נחלש מאוד הגנתית, וזה היה אחד היתרונות הכי גדולים שלה בשנים האחרונות: ליד לורבק הייתה חבורה של שוט בלוקרים גבוהים שמשנים זריקות בצבע ומקשים מאוד על היריב להשיג שם נקודות. ככה גם לגארדים היה קל יותר לשמור צמוד. וואסקז ונ'דונג היו שניהם חוסמים מעולים, ולקוסטה פרוביץ' הייתה נוכחות הגנתית מצויינת ששינתה זריקות גם כן. לוואסקז לא ממש הגיע מחליף, ובמקום נ'דונג הגיע ג'אוואי, שהוא שחקן יותר טוב התקפית אבל חוסם פחות טוב ובאופן כללי שחקן הרבה פחות נייד בהגנה. הוא גם נמוך יותר(2.08 מ'). במקום פרוביץ' הגיע טומיץ' שהוא שחקן עדיף התקפית, אבל די חמאה בצד השני ושחקן שגבוהים וגארדים יריבים לא ממש סופרים.
שחף

הודעהעל ידי MTA2311 » 13 אוקטובר 2012, 13:43

בארסה הבינה שעם כל הכבוד לקו הקידמי ההגנתי המצויין שהיה לה, זה לא מספיק בשביל לזכות בתואר, ולכן החליטה ללכת עם קונספט אחר השנה. אני חושב שג'אוואי וטומיץ עדיפים על וואסקז,פרוביץ ונדונג.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי התנין » 13 אוקטובר 2012, 13:56

MTA2311 כתב:בארסה הבינה שעם כל הכבוד לקו הקידמי ההגנתי המצויין שהיה לה, זה לא מספיק בשביל לזכות בתואר, ולכן החליטה ללכת עם קונספט אחר השנה. אני חושב שג'אוואי וטומיץ עדיפים על וואסקז,פרוביץ ונדונג.

אממממ.... זה לא אותו קו קדמי שכבר הביא לה תואר במקרה?
התנין

הודעהעל ידי קובי » 13 אוקטובר 2012, 16:11

yellowaura כתב:
קובי כתב:אגב, האקסים:

פארמר שחקן של סטטיסטיקה באירופה.. לא מכיר הרבה שלא לקחו אותו לפנטזי. בגלל זה הוא גם שחקן יקר מאוד ולא בצדק לדעתי. מבחינת תרומה קבוצתית אני לא חושב שהוא עולה על אוחיון בהרבה.

אגב לנגפורד שחקן מצויין שלמד לתת תרומה קבוצתית חשובה למרות שהוא לרוב מייצר לעצמו את הזריקות. אני כבר כתבתי פה שמילאנו או פנר יהיו בפיינל פור.

שחקן של סטטיסטיקה ? השוואה לאוחיון ? נו באמת...
פארמר באירופה הוא סופרסטאר. שחקן שאפשר לבנות סביבו קבוצה.

על תרומה קבוצתית אתה מדבר ? פארמר ב-7 משחקים הראשונים שלו באירופה, הביא את מכבי למאזן של 2-5, עם 14 נקודות באחוזים פנטסטיים (53% מה-2, 42% מה-3 ו-78% מהקו), 5 ריבאונדים, 4 אסיסטים ו-1.5 חטיפות למשחק.

הלוואי שכל השחקנים שהיו מגיעים למכבי היו "שחקני סטטיסטיקה" שכאלו...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי MTA2311 » 13 אוקטובר 2012, 16:20

התנין כתב:
MTA2311 כתב:בארסה הבינה שעם כל הכבוד לקו הקידמי ההגנתי המצויין שהיה לה, זה לא מספיק בשביל לזכות בתואר, ולכן החליטה ללכת עם קונספט אחר השנה. אני חושב שג'אוואי וטומיץ עדיפים על וואסקז,פרוביץ ונדונג.

אממממ.... זה לא אותו קו קדמי שכבר הביא לה תואר במקרה?

אמממממ, זה לא אותו קו קידמי שנכשל כבר שנתיים ברצף?
(עזוב את זה, שמוריס כבר לא שם והוא היה גורם חשוב)
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־25 אורחים