Holiday_Armadillo כתב:ריאל בנתה יופי של קו אחורי ושכחה להחתים שחקנים בקו הקדמי..קלאסי
מסכים , וכך גם היריבה שלהם ברצלונה שלוקה בקוו קידמי די חלש (אבל עדיין טוב משלנו . )
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:ריאל בנתה יופי של קו אחורי ושכחה להחתים שחקנים בקו הקדמי..קלאסי
שחף כתב:ריצ'ארד מיליון יורו לעונה הנדריקס עם 0 נקודות בבכורה. לפחות פה נראה לי הג'וניורים יכולים נראה לי לסמן וי. חבל שבמקומו הגיע "4.5" אחר.
yzafrir כתב:Holiday_Armadillo כתב:ריאל בנתה יופי של קו אחורי ושכחה להחתים שחקנים בקו הקדמי..קלאסי
מסכים , וכך גם היריבה שלהם ברצלונה שלוקה בקוו קידמי די חלש (אבל עדיין טוב משלנו . )
felix_r כתב:שחף כתב:ריצ'ארד מיליון יורו לעונה הנדריקס עם 0 נקודות בבכורה. לפחות פה נראה לי הג'וניורים יכולים נראה לי לסמן וי. חבל שבמקומו הגיע "4.5" אחר.
זה היה ברור כמו שמש, שהנדריקס יהיה פחות טוב מאשר הוא היה במכבי.. סקאריולו הוא לא מאמן שמוציא מהשחקנים שלו יותר.
felix_r כתב:yzafrir כתב:Holiday_Armadillo כתב:ריאל בנתה יופי של קו אחורי ושכחה להחתים שחקנים בקו הקדמי..קלאסי
לברצלונה קו קדמי חלש?
yzafrir כתב:felix_r כתב:yzafrir כתב:Holiday_Armadillo כתב:ריאל בנתה יופי של קו אחורי ושכחה להחתים שחקנים בקו הקדמי..קלאסי
לברצלונה קו קדמי חלש?
לפחות בעמדת הסנטר .
טומיץ' ונייט הם לא ברמה הכי גבוהה כמו שהייתי מצפה מקבוצה כמו ברצלונה . ובטח לא ברמה של צסקא' לדוגמא .
מכביסט28 כתב:שחף כתב:ריצ'ארד מיליון יורו לעונה הנדריקס עם 0 נקודות בבכורה. לפחות פה נראה לי הג'וניורים יכולים נראה לי לסמן וי. חבל שבמקומו הגיע "4.5" אחר.
אם שבוע הבא הוא ידפוק 20 נק׳ ו- 8 ריב׳, גם תחשוב ככה? איך אני מת על הסקת המסקנות המהירה של חלק מהאנשים פה.. אף פעם לא לומדים..
קובי כתב:אגב, האקסים:
לאנגפורד משיג את רוב הנקודות מעבר לקשת, כשהוא מדייק ב4(!!!) מ-6 ל-3, לעומת 2 מ-7 ל-2.
פארמר מפסיד באיטליה, אך רושם עם סטטיסטיקה נאה של 19 ו-6 קרשים. האמת... ממש בא לי פארמר בצהוב...
yzafrir כתב:felix_r כתב:yzafrir כתב:Holiday_Armadillo כתב:ריאל בנתה יופי של קו אחורי ושכחה להחתים שחקנים בקו הקדמי..קלאסי
לברצלונה קו קדמי חלש?
לפחות בעמדת הסנטר .
טומיץ' ונייט הם לא ברמה הכי גבוהה כמו שהייתי מצפה מקבוצה כמו ברצלונה . ובטח לא ברמה של צסקא' לדוגמא .
לדעתי לבארסה יש קו קידמי לא פחות טוב משנה שעברה, ואני אסביר.
כנראה שלא שאלת את עצמך את השאלה למה בדיוק בארסה שיחררה בקייץ את: ואסקז, פרוביץ' ונדונג?
התשובה היא פשוטה, הם כבר לא היו טובים כמו בעבר, ובבארסה יודעים את זה בניגוד לחלק מהאנשים בפורום שלנו, שחיים בעבר.
נדונג הזדקן וכבר בעונה שעברה ראו שהוא כבר לא כזה פיזי כמו בעבר, פחות אתלטי ופחות חזק.
ואסקז כבר שנתים נמצא בירידה, ואילו פרוביץ' אף פעם לא הצליח לענות על הציפיות.
בוא נראה איך נראה הקו הקידמי החדש של בארסה.
ובכן, יש להם את ג'אוואי הסוסון, שיכול לתת גוף מול כל סנטר ביורוליג, אפילו מול סופו.
יש להם את לורבק, שקולע מכל מצב. כולנו מכירים אותו ואין צורך להרחיב.
יש את טומיץ' שאולי לא טוב בפוסט אבל עדיין קולע נהדר עם הפנים לסל, שם הוא "בלתי חסים" בגלל גובהו.
בעמדה 4 יש את וואלאס ואינגלס הקשוחים מאוד-מאוד בהגנה, וגם בכלל לא נגרים בהתקפה.
(* העונה בנתיים אינגלס מתופקד לא מעט בעמדה 3, שם הוא פחות אפקטיבי כי לא יכול לנצל את יתרון הזריזות שלו, אבל זה בגלל שנבארו רק חזר מפציע ואינו נמצא בכושר. לכן בארסה מזיזה את מייקל ל-2 ואת אינגלס ל-3. קצת מזכיר את מכבי עם פניני ב 2 ובלו ב 3 בעונה שעברה. אבל זה לא להרבה זמן, רק עד מתי שנבארו יכנס לכושר).
אז מה בדיוק חסר לבארסה בקו הקידמי? כלום!
צסקא? בוא נראה מה יש לצסקא.
אז נכון יש לה את קרסטיץ' - עוגן התקפי מצוין, שתמיד נותן את המנה שלו, אבל בהגנה הוא לא שוס גדול בכלל.
יש את קאון, שהוא דווקא טוב בהגנה (מול סנטרים כבדים), אבל די נגר, ומה שחשוב יותר, הוא נפצע 3 פעמים בעונה וכמעט תמיד אינו בכושר.
סוקולוב? לוקח את יניב גרין לפניו.
ב 4 יש להם את חריאפה ואת וורונצביץ'. חריאפה נהדר בהגנה, אבל מאוד לא יציב בהתקפה. וורונצביץ' מוכשר מאוד אך לא יציב בהכל.
לא, לא שכחתי את זוראן ארצג. ארצג בעיקר זורק שלשות, לא אוהב לשחק בצבע, ולכן מתופקד לרוב בעמדה 4, על חשבונו של וורונצביץ'.
בהגנה ארצג בדרך כלל בוחר שלא להתערב.
אז אם נשווה את הקו הקידמי של צסקא לזה של בארסה, אני ממש לא רואה במה זה של צסקא עולה על זה של בארסה.
יותר מזה, בקו הקידמי של צסקא יש הרבה יותר שחקנים אנמיים.
אולי זה עניין של טעם, אבל אני הייתי בוחר דווקא את זה של בארסה.
MTA2311 כתב:בארסה הבינה שעם כל הכבוד לקו הקידמי ההגנתי המצויין שהיה לה, זה לא מספיק בשביל לזכות בתואר, ולכן החליטה ללכת עם קונספט אחר השנה. אני חושב שג'אוואי וטומיץ עדיפים על וואסקז,פרוביץ ונדונג.
yellowaura כתב:קובי כתב:אגב, האקסים:
לאנגפורד משיג את רוב הנקודות מעבר לקשת, כשהוא מדייק ב4(!!!) מ-6 ל-3, לעומת 2 מ-7 ל-2.
פארמר מפסיד באיטליה, אך רושם עם סטטיסטיקה נאה של 19 ו-6 קרשים. האמת... ממש בא לי פארמר בצהוב...
פארמר שחקן של סטטיסטיקה באירופה.. לא מכיר הרבה שלא לקחו אותו לפנטזי. בגלל זה הוא גם שחקן יקר מאוד ולא בצדק לדעתי. מבחינת תרומה קבוצתית אני לא חושב שהוא עולה על אוחיון בהרבה.
אגב לנגפורד שחקן מצויין שלמד לתת תרומה קבוצתית חשובה למרות שהוא לרוב מייצר לעצמו את הזריקות. אני כבר כתבתי פה שמילאנו או פנר יהיו בפיינל פור.
התנין כתב:MTA2311 כתב:בארסה הבינה שעם כל הכבוד לקו הקידמי ההגנתי המצויין שהיה לה, זה לא מספיק בשביל לזכות בתואר, ולכן החליטה ללכת עם קונספט אחר השנה. אני חושב שג'אוואי וטומיץ עדיפים על וואסקז,פרוביץ ונדונג.
אממממ.... זה לא אותו קו קדמי שכבר הביא לה תואר במקרה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־38 אורחים