המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:המשחק אתמול של הרצליה והגועל היה ברמה כלכך נמוכה שזה פשוט בושה . אומנם היה משחק צמוד ומלחמה אבל הרמה הייתה פשוט גועל נפש....
בקצב הזה הפועל לא יגיעו לפלייאוף בכלל (אמן !! )
p&p כתב:yzafrir כתב:המשחק אתמול של הרצליה והגועל היה ברמה כלכך נמוכה שזה פשוט בושה . אומנם היה משחק צמוד ומלחמה אבל הרמה הייתה פשוט גועל נפש....
מה אתה מגדיר כרמה נמוכה?
לפי דעתי היה משחק טוב מאוד לפתיחת העונה אחוזי קליעה טובים ,ניהול משחק מצוין של הרצליה בהארכה וכמה תרגילים מצוינים,בנוסף להרצליה יש שני זרים ברמה גבוהה מאוד(ג'ומיין ג'ונס ורומל בק).
לפי דעתי כאינדבידואלים שחקני הפועל הם בינוניים ואפילו חלשים אבל כקבוצה הם הניעו את הכדור בצורה מצוינת ושיחקו חכם עד לדקות ההארכה.
הישראלים בשתי הקבוצות שיחקו מצוין אני לא מבין מה יש להתלונן.....
yzafrir כתב:p&p כתב:yzafrir כתב:המשחק אתמול של הרצליה והגועל היה ברמה כלכך נמוכה שזה פשוט בושה . אומנם היה משחק צמוד ומלחמה אבל הרמה הייתה פשוט גועל נפש....
מה אתה מגדיר כרמה נמוכה?
לפי דעתי היה משחק טוב מאוד לפתיחת העונה אחוזי קליעה טובים ,ניהול משחק מצוין של הרצליה בהארכה וכמה תרגילים מצוינים,בנוסף להרצליה יש שני זרים ברמה גבוהה מאוד(ג'ומיין ג'ונס ורומל בק).
לפי דעתי כאינדבידואלים שחקני הפועל הם בינוניים ואפילו חלשים אבל כקבוצה הם הניעו את הכדור בצורה מצוינת ושיחקו חכם עד לדקות ההארכה.
הישראלים בשתי הקבוצות שיחקו מצוין אני לא מבין מה יש להתלונן.....
היה משחק בלי הגנות ומאוד סוליסטי במיוחד אצל הפועל . נהנתי מהמתח במשחק אבל לא מהרמה של השחקנים . ושוב הרצליה נראו קצת יותר טוב מהפועל ....
yzafrir כתב:המשחק אתמול של הרצליה והגועל היה ברמה כלכך נמוכה שזה פשוט בושה . אומנם היה משחק צמוד ומלחמה אבל הרמה הייתה פשוט גועל נפש....
felix_r כתב:דרך אגב, אתמול בחדשות ספורט הראו את האולם שהתחילו לבנות בירושלים. נראה מבטיח מאוד. 11 אלף מקומות. אומרים שיהיה מוכן בעוד שנה.
מקובי כתב:felix_r כתב:דרך אגב, אתמול בחדשות ספורט הראו את האולם שהתחילו לבנות בירושלים. נראה מבטיח מאוד. 11 אלף מקומות. אומרים שיהיה מוכן בעוד שנה.
עד כמה שזכור לי- בשלב הראשון הם בונים אולם של 5000 מקומות כאשר יש אופציה להרחבה.
אל תתפוס אותי במילה.
בכל מקרה- לדעתי אין להם מה לבנות אולם של 11000 מקומות (הם בקושי ממלאים את מלחה)
NY boy כתב:yzafrir כתב:המשחק אתמול של הרצליה והגועל היה ברמה כלכך נמוכה שזה פשוט בושה . אומנם היה משחק צמוד ומלחמה אבל הרמה הייתה פשוט גועל נפש....
כנראה לא כל כך ראית כדורסל לאחרונה בליגה או שלא ראית את המשחק הזה
אני ממליץ לך ללכת ולראות את המשחק של גלבוע נגד ראשון בשביל להבין מה זה רמה נמוכה. המשחק אתמול היה כמו משחק בגמר הNBA לעומת המשחק הזה. באמת המלצה, תפוס את המשחק בין גלבוע לראשון בשידור חוזר, צפה בו, ואז תחזור ותגיד אם אתה עדיין חושב שזאת הייתה רמה נמוכה.
LIAV10 כתב:מישהו שם לב לסטט' האישית של בראדלי במשחק של נתניה?
19 נקודות, 10 ריבאונדים ו-7 אסיסטים ב-19 דקות בלבד..
NY boy כתב:LIAV10 כתב:מישהו שם לב לסטט' האישית של בראדלי במשחק של נתניה?
19 נקודות, 10 ריבאונדים ו-7 אסיסטים ב-19 דקות בלבד..
ב39 דקות ולא 19...
rc4991 כתב:על העיוורון
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4293204,00.html
"ידעתם שחקירה חמורה רובצת על ראשו. ידעתם שהוא עלול לעמוד לדין. ועדיין, בחרתם להתעלם ומיניתם את אבנר קופל ליו"ר איגוד הכדורסל". אריה מליניאק זועם על חברי האיגוד
טוב שהתקשורת תכנס בו
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra ו־19 אורחים