פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
16 אוקטובר 2012, 05:38
המשחק אתמול של הרצליה והגועל היה ברמה כלכך נמוכה שזה פשוט בושה . אומנם היה משחק צמוד ומלחמה אבל הרמה הייתה פשוט גועל נפש....
בקצב הזה הפועל לא יגיעו לפלייאוף בכלל (אמן !! )
16 אוקטובר 2012, 08:25
דרך אגב, אתמול בחדשות ספורט הראו את האולם שהתחילו לבנות בירושלים. נראה מבטיח מאוד. 11 אלף מקומות. אומרים שיהיה מוכן בעוד שנה.
16 אוקטובר 2012, 11:33
yzafrir כתב:המשחק אתמול של הרצליה והגועל היה ברמה כלכך נמוכה שזה פשוט בושה . אומנם היה משחק צמוד ומלחמה אבל הרמה הייתה פשוט גועל נפש....
מה אתה מגדיר כרמה נמוכה?
לפי דעתי היה משחק טוב מאוד לפתיחת העונה אחוזי קליעה טובים ,ניהול משחק מצוין של הרצליה בהארכה וכמה תרגילים מצוינים,בנוסף להרצליה יש שני זרים ברמה גבוהה מאוד(ג'ומיין ג'ונס ורומל בק).
לפי דעתי כאינדבידואלים שחקני הפועל הם בינוניים ואפילו חלשים אבל כקבוצה הם הניעו את הכדור בצורה מצוינת ושיחקו חכם עד לדקות ההארכה.
הישראלים בשתי הקבוצות שיחקו מצוין אני לא מבין מה יש להתלונן.....
16 אוקטובר 2012, 12:20
גם יצא לי לראות את המשחק הרצליה-הפועל,
בן רייס היה מצויין. (הגיע הזמן שיעדכנו את הגובה שלו ברשת,הוא 1.95 כמו שאני שוקל 60 קילו.)
ניב ברקוביץ נהדר, בדקות האחרונות ,ובכלל בחצי השני,השופטים עשו מקסימום מאמץ לעזור להפועל לנצח ולשמח את הקהל, אבל ברקוביץ עשה בהם שמות,
ואם היה מקבל את הפאולים\פאולים+סל היה גומר עם 20 נקודות.
הישראלים של הבועל לא רעים אבל או מעבר לשיא (מתן נאור), או מתחת לשיא (שולדנבארד,ניר) או שלא היו אף פעם בשיא.(גל איתן).
יותם שירן נחמד אבל הוא בין עמדות טיפוסי,אנדר סייז לפורוורד,ולא קלעי טהור לבחוץ, בן טימור יהיה מין פפי תורג'מן נחמד,לא יותר מזה.
היחידים מעניינים אלו שולדנבארד שהוא קרנף שבדי סולידי,חכם,יד רכה,ואי אפשר להכניס נייר מתחת לרגליים שלו כשהוא קופץ.
ואני גם מחזיק מיוני ניר, אבל הזר הגבוה שלהם טיפש ברמה.
תענוג היה לראות את ברקוביץ הזקן בלב הקהל האדום, ואת בנו המוכשר ממשיך את העסק המשפחתי של שחיטת בע"ח אדומים.
אין כמו מסורת שעוברת מדור לדור.
16 אוקטובר 2012, 12:35
p&p כתב:yzafrir כתב:המשחק אתמול של הרצליה והגועל היה ברמה כלכך נמוכה שזה פשוט בושה . אומנם היה משחק צמוד ומלחמה אבל הרמה הייתה פשוט גועל נפש....
מה אתה מגדיר כרמה נמוכה?
לפי דעתי היה משחק טוב מאוד לפתיחת העונה אחוזי קליעה טובים ,ניהול משחק מצוין של הרצליה בהארכה וכמה תרגילים מצוינים,בנוסף להרצליה יש שני זרים ברמה גבוהה מאוד(ג'ומיין ג'ונס ורומל בק).
לפי דעתי כאינדבידואלים שחקני הפועל הם בינוניים ואפילו חלשים אבל כקבוצה הם הניעו את הכדור בצורה מצוינת ושיחקו חכם עד לדקות ההארכה.
היה משחק בלי הגנות ומאוד סוליסטי במיוחד אצל הפועל . נהנתי מהמתח במשחק אבל לא מהרמה של השחקנים . ושוב הרצליה נראו קצת יותר טוב מהפועל ....
16 אוקטובר 2012, 13:01
yzafrir כתב:p&p כתב:yzafrir כתב:המשחק אתמול של הרצליה והגועל היה ברמה כלכך נמוכה שזה פשוט בושה . אומנם היה משחק צמוד ומלחמה אבל הרמה הייתה פשוט גועל נפש....
מה אתה מגדיר כרמה נמוכה?
היה משחק בלי הגנות ומאוד סוליסטי במיוחד אצל הפועל . נהנתי מהמתח במשחק אבל לא מהרמה של השחקנים . ושוב הרצליה נראו קצת יותר טוב מהפועל ....
אולי חסרים להם שחקנים סולידיים ומשעממים...
16 אוקטובר 2012, 13:05
yzafrir כתב:המשחק אתמול של הרצליה והגועל היה ברמה כלכך נמוכה שזה פשוט בושה . אומנם היה משחק צמוד ומלחמה אבל הרמה הייתה פשוט גועל נפש....
כנראה לא כל כך ראית כדורסל לאחרונה בליגה או שלא ראית את המשחק הזה

אני ממליץ לך ללכת ולראות את המשחק של גלבוע נגד ראשון בשביל להבין מה זה רמה נמוכה. המשחק אתמול היה כמו משחק בגמר הNBA לעומת המשחק הזה. באמת המלצה, תפוס את המשחק בין גלבוע לראשון בשידור חוזר, צפה בו, ואז תחזור ותגיד אם אתה עדיין חושב שזאת הייתה רמה נמוכה.
16 אוקטובר 2012, 21:26
felix_r כתב:דרך אגב, אתמול בחדשות ספורט הראו את האולם שהתחילו לבנות בירושלים. נראה מבטיח מאוד. 11 אלף מקומות. אומרים שיהיה מוכן בעוד שנה.
עד כמה שזכור לי- בשלב הראשון הם בונים אולם של 5000 מקומות כאשר יש אופציה להרחבה.
אל תתפוס אותי במילה.
בכל מקרה- לדעתי אין להם מה לבנות אולם של 11000 מקומות (הם בקושי ממלאים את מלחה)
16 אוקטובר 2012, 21:54
מקובי כתב:felix_r כתב:דרך אגב, אתמול בחדשות ספורט הראו את האולם שהתחילו לבנות בירושלים. נראה מבטיח מאוד. 11 אלף מקומות. אומרים שיהיה מוכן בעוד שנה.
עד כמה שזכור לי- בשלב הראשון הם בונים אולם של 5000 מקומות כאשר יש אופציה להרחבה.
אל תתפוס אותי במילה.
בכל מקרה- לדעתי אין להם מה לבנות אולם של 11000 מקומות (הם בקושי ממלאים את מלחה)
מדינת ישראל צריכה עוד אולמות של 11,000 ולכן זה מבורך. חשוב מאוד להתפתחות הספורט והענף. גם אם בשלב ראשון הם לא ימלאו את כל האולם (למרות שלדעתי הם בכיף יכולים להביא 6000 אוהדים).
אגב גם מכבי בקושי ממלאת את נוקיה במשחקי ליגה.
16 אוקטובר 2012, 21:58
קרייג' סמית התארח עכשיו בחמישיות. נראה בן אדם מאוד רהוט, חכם ונחמד. מכבי הפסידה גם שחקן מאוד איכותי וגם אישיות טובה.
16 אוקטובר 2012, 22:16
בדיוק באתי לכתוב על קרייג סמית׳. נתן אחלה ראיון עכשיו בחמישיות. עושה רושם של בנאדם סופר נחמד, רהוט ואינטיליגנט..
למרות שהוא הגיע לירושלים, אני מברך אותם על ההחתמה שלו. הליגה שלנו צריכה עוד שחקנים ברמתו, רק שלא בטוח שהוא צריך את הרמה של הליגה שלנו..
16 אוקטובר 2012, 23:10
מישהו שם לב לסטט' האישית של בראדלי במשחק של נתניה?
19 נקודות, 10 ריבאונדים ו-7 אסיסטים ב-19 דקות בלבד..
17 אוקטובר 2012, 05:02
בראיון עם קרייג סמית' ניתן היה לראות שהוא מאוד מאוד היה שמח אם הטרייד היה יוצא אל הפועל והוא היה עובר למכבי. עושה רושם אחלה בן-אדם ולטעמי עוד נצטער שנשארנו עם ג'יימס במקומו.
17 אוקטובר 2012, 06:29
NY boy כתב:yzafrir כתב:המשחק אתמול של הרצליה והגועל היה ברמה כלכך נמוכה שזה פשוט בושה . אומנם היה משחק צמוד ומלחמה אבל הרמה הייתה פשוט גועל נפש....
כנראה לא כל כך ראית כדורסל לאחרונה בליגה או שלא ראית את המשחק הזה

אני ממליץ לך ללכת ולראות את המשחק של גלבוע נגד ראשון בשביל להבין מה זה רמה נמוכה. המשחק אתמול היה כמו משחק בגמר הNBA לעומת המשחק הזה. באמת המלצה, תפוס את המשחק בין גלבוע לראשון בשידור חוזר, צפה בו, ואז תחזור ותגיד אם אתה עדיין חושב שזאת הייתה רמה נמוכה.
לא ראיתי את המשחק של ראשון אבל ראיתי העונה כבר כמה קבוצות שאהבתי את הרמה שלהם כמו חיפה , אילת , ירושלים ואפילו אשדוד שהראו ניצוצות . לעומתם המשחק של הפועל תל אביב היה נראה רע מבחינה מקצועית לא מבחינת המתח והדרמה שבו ... למעט הדקות האחרונות והערכה היה משחק די משעמם לטעמי .
אני מניח שרוב הקבוצות לא יצליחו לשמור על רמה גבוהה לאורך כל העונה אבל העונה יש כמה קבוצות שמעניינות אותי במיוחד בגלל שחקנים ספציפים שמשחקים שם .
17 אוקטובר 2012, 13:25
LIAV10 כתב:מישהו שם לב לסטט' האישית של בראדלי במשחק של נתניה?
ב39 דקות ולא 19...
17 אוקטובר 2012, 13:30
NY boy כתב:LIAV10 כתב:מישהו שם לב לסטט' האישית של בראדלי במשחק של נתניה?
ב39 דקות ולא 19...
אז זה טעות של חמישיות (גם לא פעם ראשונה)
17 אוקטובר 2012, 14:03
נראה לי שהשנה הליגה תהיה חזקה יחסית ומאוד תחרותית
יש השנה הרבה זרים איכותיים כמו:סקוטי הופסון,אוסטין פרימן ואולי הולמן מאילת,דרון וושינגטון ורמאל בראדלי מנתניה,ג'ייקוב פולן וקרייג סמית' מירושלים,ג'ומיין ג'ונס וראמל בק מבני השרון,קני גבריאל,דיימון סימפסון וכריס אלן מאשדוד,ג'וליאן רייט מראשון,פרנק האסל מחולון,ופול סטול,פט קלאתיס ודונטה סמית מחיפה.
מתוך הרשימה הזאת מי שמאוד מרשימים אותי ויכולים להיות במכבי הם סטול בגלל ניהול המשחק הנהדר שלו ודונטה סמית' בגלל משחק האול אראונד שלו(אני מת על שחקני אול אראונד).
יש עוד כמה שחקנים עם פוטנציאל גבוה אבל צריך לראות איך העונה מתקדמת ורק אז לקבוע אם הם מספיק טובים
17 אוקטובר 2012, 14:21
על העיוורון
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4293204,00.html"ידעתם שחקירה חמורה רובצת על ראשו. ידעתם שהוא עלול לעמוד לדין. ועדיין, בחרתם להתעלם ומיניתם את אבנר קופל ליו"ר איגוד הכדורסל". אריה מליניאק זועם על חברי האיגוד
טוב שהתקשורת תכנס בו
17 אוקטובר 2012, 15:24
מאליניאק הוא מזמן פאסה... כבר שנים שאף אחד לא ממש מתייחס לדברים שהוא כותב