פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
22 יוני 2011, 17:02
שיגרלו מס' מות בין הזרים בכל עמדה

למרות שאת סופו לא היתי מסכן ומעצבן בגמדיה כאן . ..... נראה לי די תלוי במשחק בארדדיטית לפני כן . אבל מי שהחליט שזה חוק טוב זה דבילי . ככה לדוגמה : מספיק שאתה בכוונה מסבך שחקן זר בעבירות אין לך מה לעשות הרבה כי אין ספסל ישראלי מספיק טוב אצל קבוצות אחרות בארץ , גם אם נתן לזייפנים את הכדור . העניין שקופליה זה דבר אחרון שמעניין אותי אישית במהלך העונה הרגילה .
22 יוני 2011, 17:03
לא הייתי מתנגד לזיסיס,נשמע אופציה טובה,למרות שקשה לי להאמין שיחתום כאן.
אם הוא לא ימשיך בסיינה אולי' רוצה אותו ומוכנים לשים עליו הרבה כסף.
22 יוני 2011, 17:04
בעל זבוב כתב:לא מטריפים את חושי השניים הללו, אבל אם כבר, זיסיס נשמע לי חביב יותר לצורך העניין... פחות קלעי משתולל, יותר רכז מבוקר והגנה.
ועדיין לזיסיס יש כמות אסיסטים די נמוכה שמאכזבת אותי..
אבל כמובן שאני מעדיפה אותו על יאקה..למרות שהיו שמועות שקבוצות ביוון רוצות אותו ואז באמת אין לנו מה לחפש שם
22 יוני 2011, 17:05
Holiday_Armadillo כתב:בעל זבוב כתב:לא מטריפים את חושי השניים הללו, אבל אם כבר, זיסיס נשמע לי חביב יותר לצורך העניין... פחות קלעי משתולל, יותר רכז מבוקר והגנה.
ועדיין לזיסיס יש כמות אסיסטים די נמוכה שמאכזבת אותי..
אבל כמובן שאני מעדיפה אותו על יאקה..למרות שהיו שמועות שקבוצות ביוון רוצות אותו ואז באמת אין לנו מה לחפש שם
קבוצות ביוון=פאו ואולימפיאקוס. כל השאר לא יכולות לגרד כסף למכולת לקנות מים מינרלים.
פאו בטח לא זקוקה לו ואולימפיאקוס זה תלוי באם ימכרו את תאודוסיץ' או לא.
22 יוני 2011, 17:06
לא ראיתי שום יזכור למה אולי מוכנים ...... קבוצות יווניות בתרדמת חורף . הולכים להגדיל שם המסים מ21 אחוז ל49 וכרגע מתברר שחוזה השחקנים שם הם בברוטו . יותם לא מפגר ... אם היה לו סיכוי או שווה להשאר הוא היה נשאר עוד עונה ....
22 יוני 2011, 17:14
זיסיס רק בן 27? חשבתי שעבר את ה-30, כי אני זוכר אותו עוד בימי חאצ'יס ואא"ק לפני איזה 8 שנים, במשחק מטורף של 111:117 משהו כזה... הוא תפר אותנו במשחק הזה.
22 יוני 2011, 17:21
בעל זבוב כתב:זיסיס רק בן 27? חשבתי שעבר את ה-30, כי אני זוכר אותו עוד בימי חאצ'יס ואא"ק לפני איזה 8 שנים, במשחק מטורף של 111:117 משהו כזה... הוא תפר אותנו במשחק הזה.
כן היה לו משחק מטורף מולנו ב-05\04..שניים ליתר דיוק..
אחד ביוון כשהוא קולע 9 נקודות באחוזים לא טובים,אבל מחלק 13(!!!!)אסיסטים
ואז פה בארץ שהוא קלע 12 נקודות,שוב באחוזים לא טובים,אבל הוריד 4 ריבאונדים וחילק 5 אסיסטים
22 יוני 2011, 17:28
לכל הספקנים לגבי סמית:
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 02057.htmlגם מבחינת זה שסגר סופית וגם מבחינה מקצועית.
22 יוני 2011, 17:39
אני מעדיף את שאראס הקשיש מאשר את לאקה הלוזר הזה בבקשה רק לא הוא
אם הוא חותם אני פשוט לא יוכל להסתכל על הקבוצה הזאת היא פשוט תגעיל אותי
תתארו לכם סמית לאקוביץ והלפרין איזה קבוצה מגעילה
עדיף להחזיר את וישנייבסקי(לא באמת)
בשביל מה הצטרפנו לאדריאטית אם אנחנו הולכים להביא חבורה של לוזרים או שחקנים שלא מתאימים עצמם לרמה של מכבי?
חשבתי שמכבי רוצה לזכות ביורוליג ולא באדריאטית כרגע אני בספק אם נגיע להצלבה
22 יוני 2011, 17:41
כמו ששייר ירד מ-750K ל-440K תוך 24 שעות
22 יוני 2011, 18:09
JasonWilliams12 כתב:אני מעדיף את שאראס הקשיש מאשר את לאקה הלוזר הזה בבקשה רק לא הוא
אם הוא חותם אני פשוט לא יוכל להסתכל על הקבוצה הזאת היא פשוט תגעיל אותי
תתארו לכם סמית לאקוביץ והלפרין איזה קבוצה מגעילה
עדיף להחזיר את וישנייבסקי(לא באמת)
בשביל מה הצטרפנו לאדריאטית אם אנחנו הולכים להביא חבורה של לוזרים או שחקנים שלא מתאימים עצמם לרמה של מכבי?
חשבתי שמכבי רוצה לזכות ביורוליג ולא באדריאטית כרגע אני בספק אם נגיע להצלבה
אני דוווקא חושב שוישנייבסקי היה מצליח ופורח תחת בלאט. נפל על השנה הלא נכונה
22 יוני 2011, 18:12
אני חושב שוישנייבסקי התבלבל במקצוע אבל לא משנה
הוא עדיף על לאק זה בטוח
22 יוני 2011, 18:19
JasonWilliams12 כתב:אני חושב שוישנייבסקי התבלבל במקצוע אבל לא משנה
הוא עדיף על לאק זה בטוח
כן, בטח. ויזנייבסקי עדיף... נו, על טיעון כזה אין מה להתווכח או לדון.
22 יוני 2011, 20:12
יאקה זה בושה... אסור בשום פנים להחתים אותו. שחקן שראינו אותו ב LIVE נכשל כל כך הרבה שנים.
זיסיס הוא שחקן טוב. היה OVERRATED הרבה שנים ועכשיו לטעמי הוא קצת UNDERRATED
זיסיס השנה במשחקים שראיתי פנה יותר לכיוון הסקנד גארד. אני לא יודע אם הוא ממש מתאים לקונספט של מכבי כאשר יש לנו את שאייר והלפרין.
לדעתי צריך עוד יוצר.
בכל מקרה זיסיס זו אופציה מכובדת למרות שמבחינתי אנחנו הופכים לקבוצה עם אופי אירופאי ומאבדים את הייחוד של משחק אתלטי, אמריקאי שהיה שנה שעברה עם אידסון ופרקינס.
22 יוני 2011, 20:27
yellowaura כתב:יאקה זה בושה... אסור בשום פנים להחתים אותו. שחקן שראינו אותו ב LIVE נכשל כל כך הרבה שנים.
1+
למרות שאני חושב אותו דבר על זיסיס +/-
22 יוני 2011, 20:30
טוב כנראה סמית סופית במכבי לאחר מה שגודס אמר שהוא מקווה לראות אותו פה.
אני מאוד מאוד מאוכז לא הייתי רוצה או חושב אליו בכלל לעמדה כל כך חשובה במכבי לפי דעתי החתמה גרועה אבל אני מקווה לאכול את הכובע ושיצליח
22 יוני 2011, 20:33
6 לב צהוב כתב:טוב כנראה סמית סופית במכבי לאחר מה שגודס אמר שהוא מקווה לראות אותו פה.
אני מאוד מאוד מאוכז לא הייתי רוצה או חושב אליו בכלל לעמדה כל כך חשובה במכבי לפי דעתי החתמה גרועה אבל אני מקווה לאכול את הכובע ושיצליח
ראית אותו משחק אי פעם, או שאתה מהעדר שנגרר אחרי תגובות הזויות בפורום?
אם גודס ובלאט רוצים אותו, אני בטוח שדעתם קובעת ולא שטויות שכותבים כאן.
"לא רציתי לראות אותו". מי שואל אותך?
22 יוני 2011, 20:38
בעל זבוב כתב:6 לב צהוב כתב:טוב כנראה סמית סופית במכבי לאחר מה שגודס אמר שהוא מקווה לראות אותו פה.
השחקן האחרון עליו אמרו ש''בלאט רצה אותו לפני כולם'' קיבל לא מזמן חוזה של מליון דולר..זה מספיק לי
22 יוני 2011, 20:51
בעל זבוב כתב:6 לב צהוב כתב:טוב כנראה סמית סופית במכבי לאחר מה שגודס אמר שהוא מקווה לראות אותו פה.
"לא רציתי לראות אותו". מי שואל אותך?
דבר ראשון כן ראיתי אותו ולא פעם אחת .
לא אהבתי אותו בכלל בפנליניוס ופנר אולקר .
לא ממש אתלט גדול , אין לא ממש קליעה יציבה לא מוסר הרבה אבל מה שאפשר להגיד לזכותו שהוא לא שומר גרוע אבל לא סטופר הגנתי הוא לא יעצור לך אף שחקן מהקבוצה היריבה כמו פרקניס או אידסון שיש לו הגנה קבוצתית טובה, ריבאונדר יחסית טוב אבל שוב זה לא שחקן למכבי לא לרמה שמכבי דורשת וצריכה אולי השוק לא עמוס בשחקנים טובים אבל אני מצפה ליותר טוב מסמית באמת שחקן של קבוצה טופ 16 בלחץ.
בכל מקרה לפני שאתה קוטל פה אנשים כמו "מי שואל אותך" "ראית אותו בכלל" תשאל קודם !