המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
בעל זבוב כתב:לא מטריפים את חושי השניים הללו, אבל אם כבר, זיסיס נשמע לי חביב יותר לצורך העניין... פחות קלעי משתולל, יותר רכז מבוקר והגנה.
Holiday_Armadillo כתב:בעל זבוב כתב:לא מטריפים את חושי השניים הללו, אבל אם כבר, זיסיס נשמע לי חביב יותר לצורך העניין... פחות קלעי משתולל, יותר רכז מבוקר והגנה.
ועדיין לזיסיס יש כמות אסיסטים די נמוכה שמאכזבת אותי..
אבל כמובן שאני מעדיפה אותו על יאקה..למרות שהיו שמועות שקבוצות ביוון רוצות אותו ואז באמת אין לנו מה לחפש שם
בעל זבוב כתב:זיסיס רק בן 27? חשבתי שעבר את ה-30, כי אני זוכר אותו עוד בימי חאצ'יס ואא"ק לפני איזה 8 שנים, במשחק מטורף של 111:117 משהו כזה... הוא תפר אותנו במשחק הזה.
בעל זבוב כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/1834306
![]()
![]()
![]()
![]()
תראו איך ורד כהן שינתה את הנוסח מ"ספק" "לבלאט רצה רק אותו"....
JasonWilliams12 כתב:אני מעדיף את שאראס הקשיש מאשר את לאקה הלוזר הזה בבקשה רק לא הוא![]()
אם הוא חותם אני פשוט לא יוכל להסתכל על הקבוצה הזאת היא פשוט תגעיל אותי
תתארו לכם סמית לאקוביץ והלפרין איזה קבוצה מגעילה
עדיף להחזיר את וישנייבסקי(לא באמת)
בשביל מה הצטרפנו לאדריאטית אם אנחנו הולכים להביא חבורה של לוזרים או שחקנים שלא מתאימים עצמם לרמה של מכבי?
חשבתי שמכבי רוצה לזכות ביורוליג ולא באדריאטית כרגע אני בספק אם נגיע להצלבה
JasonWilliams12 כתב:אני חושב שוישנייבסקי התבלבל במקצוע אבל לא משנה
הוא עדיף על לאק זה בטוח
yellowaura כתב:יאקה זה בושה... אסור בשום פנים להחתים אותו. שחקן שראינו אותו ב LIVE נכשל כל כך הרבה שנים.
6 לב צהוב כתב:טוב כנראה סמית סופית במכבי לאחר מה שגודס אמר שהוא מקווה לראות אותו פה.
אני מאוד מאוד מאוכז לא הייתי רוצה או חושב אליו בכלל לעמדה כל כך חשובה במכבי לפי דעתי החתמה גרועה אבל אני מקווה לאכול את הכובע ושיצליח
בעל זבוב כתב:6 לב צהוב כתב:טוב כנראה סמית סופית במכבי לאחר מה שגודס אמר שהוא מקווה לראות אותו פה.
אני מאוד מאוד מאוכז לא הייתי רוצה או חושב אליו בכלל לעמדה כל כך חשובה במכבי לפי דעתי החתמה גרועה אבל אני מקווה לאכול את הכובע ושיצליח
ראית אותו משחק אי פעם, או שאתה מהעדר שנגרר אחרי תגובות הזויות בפורום?
אם גודס ובלאט רוצים אותו, אני בטוח שדעתם קובעת ולא שטויות שכותבים כאן.
בעל זבוב כתב:6 לב צהוב כתב:טוב כנראה סמית סופית במכבי לאחר מה שגודס אמר שהוא מקווה לראות אותו פה.
ראית אותו משחק אי פעם, או שאתה מהעדר שנגרר אחרי תגובות הזויות בפורום?
אם גודס ובלאט רוצים אותו, אני בטוח שדעתם קובעת ולא שטויות שכותבים כאן.
"לא רציתי לראות אותו". מי שואל אותך?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים