על ידי er79 » 23 נובמבר 2012, 21:37
חששותיי התאמתו. ידעתי שההפסד הכואב היה נגד מלאגה, כי ידעתי שנפסיד פה. רייס היה טמבל שקלע את נק' העונשין האחרונה, והמאמן שלו רצה לרצוח אותו, כי הוא ידע שהחטאה מכוונת בזריקה השנייה שלו לא תאפשר למכבי להגיע לפער 2 נק' הפסד. האמת שמכבי הייתה טובה יותר, אבל סיינה נתנה משחק שלושת בלתי נתפס. אין מה לעשות כשכל מטאטא יורה. עכשיו הסתבכנו ונקווה לניצחון של סיינה במלאגה. אם היינו מנצחים שבוע שעבר כל הכאב ראש הזה היה נמנע. תקופה ארוכה אני אומר שמדלי ושרמדיני צריכים לעוף על טיל. אין להם מה לחפש פה. מכבי בנתה קבוצה בינונית, כולנו ידענו את זה בתחילת העונה, ושוב נאלץ לעשות אותה טעות ולבזבז כסף באמצע העונה. מה נתן לך החיסכון הזה, מר פדרמן? זו רק אשלייה אופטית. למדלי ושרמדיני אני מצרף שחקן שלישי שמתחיל להעלות לי את הסעיף, לוגאן, אבל האמת, אנחנו לא צריכים להיות מופתעים, למדנו כבר בשנתיים האחרונות שחוסר יציבות זה שמו האמצעי. שבוע הבא הוא יכול לתפור 25 נק' ושבוע לאחר מכן לשוב לתצוגה האפסית. לנגפורד חסר לי מאוד באופן אישי. ואני עדיין לא מבין למה בלאט לא מנסה את לנדסברג כשלוגאן מחרבן את המשחק כבר כמה שבועות ברציפות. בין כה וכה הצבתו של סילבן בעמדה 3 היא טעות לטעמי. מה שמכבי צריכה לעשות, וזה לא פעם ראשונה שאני אומר את זה, זה להעיף את שרמדיני ומדלי, ואם לא ניתן להעיף אז להשאיל, ולנסות לפתות את בלו ולהביא סנטר חזק, אולי לנסות למשוך לפה את ביינס, אין אופציות טובות אחרות בשוק. את לוגאן כבר אפשר להשאיר, אבל צריך לאפס אותו. כרגע זה פחות נורא כי היקמן ואוחיון יכולים לשחק יחד, אבל עדיין הבחור צריך להתאפס. אפשרות אחרת (כי אני לא רואה סרט שבלו יחזור): שחרור שרמדיני או מדלי, והחתמת ביינס. אם מי שישוחרר זה שרמדיני, בא סנטר במקום סנטר, אין שינוי היררכי כלל. אם מי שישוחרר זה מדלי, תומאס יצטרך לרדת לעמדה 4 לצד אליהו, לא נזק גדול מדי לטעמי, על אחת מה וכמה שמדלי בין כה וכה לא מספק את מה שהיינו אמורים לקבל ממנו.
ואי אפשר בלי מילה טובה על ג'יימס: אדיר. פשוט אדיר.