יורוליג: סיינה נגד מכבי - שישי, 21:45, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג: סיינה נגד מכבי - שישי, 21:45, ערוץ 10

הודעהעל ידי מכביסט24 » 23 נובמבר 2012, 21:25

roy1000 כתב:
jol9 כתב:מכבי במומנטום שלילי עכשיו. לך תדע מה יהיה מול פרוקום בחוץ.

בכל מקרה, היא לא תלויה בעצמה עד כמה שהבנתי, ולכן זה כבר מספיק בשביל להגיד שהמשחק הזה הוא לא חסר משמעות.

אני לא מאמין שיש הבדל משמעותי בין מקום ראשון לשני שאני גם לא מאמין שמאלגה תנצח את שלושת המשחקים שנותרו לה.

לדעתי מכבי תסיים במקום הראשון וגם אם לא זה לא ישנה הרבה. לצערי, בטופ 16 הדברים יכולים להראות לגמרי אחרת.

מסכים איתך לגמרי..
כמו שסיינה דפקה אותנו בשלשות היום, בטופ 16 יחכו לנו קבוצות לא פחות מוכשרות מהתחום הזה וגם עם בשר עבה יותר בפנים.
ההגנה של מכבי פשוט חייבת מהפך, אין אופציה אחרת. גם בסגל - להעיף כבר את נזק-מדלי ולהביא סנטר אמיתי.
הולך להיות מתסכל מאוד בטופ 16, מה שהופך את הבית הצ׳וקומוקו שלנו לדי חסר משמעות...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי קודי » 23 נובמבר 2012, 21:28

roy1000 כתב:
קודי כתב:בלאט שולח רמז עבה מאוד לקנר-מדלי, לוגאן ושרמדיני: ״הם חייבים לשפר את הרמה שלהם ומהר מאוד! זה מאוד ברור.״

אחלה מסר, אבל איזה משמעות יש לו אם בלאט נותן לקיינר מדלי אשראי בלתי מוגבל לחרב למכבי משחקים?

שאלה מצויינת, תשאל את בלאט. לא ממש ברור למה העב״מ הזה דורך בכלל על הפרקט. עדיף כבר לשחק עם סמית׳ ופניני בעמדה 4. ילדי הזהב פשוט בנו כאן קבוצה חלשה, שבטופ 16 לא תצליח לעשות כלום, והכי מדהים שהם חשבו שהסגל הזה יסתדר בלי אוחיון.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי מכביסט24 » 23 נובמבר 2012, 21:28

jol9 כתב:
roy1000 כתב:
קודי כתב:בלאט שולח רמז עבה מאוד לקנר-מדלי, לוגאן ושרמדיני: ״הם חייבים לשפר את הרמה שלהם ומהר מאוד! זה מאוד ברור.״

אחלה מסר, אבל איזה משמעות יש לו אם בלאט נותן לקיינר מדלי אשראי בלתי מוגבל לחרב למכבי משחקים?

עזוב. הסיפור שלו גמור.
שמואל צודק. הוא לא השחקן הכי גרוע או אחד הגרועים אי פעם שהיו במכבי (למרבה הפלא, היו גרועים יותר), אבל במדד של תפוקה-עלות, הוא כנראה אחד מהשניים-שלושה
הכי גרועים בתולדות הקבוצה, איפשהו בין ווינפרד קינג לרודני ווייט.

שכחת את המסומם ביופורד..
יש לקבוצה הזאת החתמות לפעמים שאני פשוט לא מצליח להבין מה או מי גרם להם לקרות..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי jol9 » 23 נובמבר 2012, 21:30

מכביסט28 כתב:
jol9 כתב:
roy1000 כתב:

עזוב. הסיפור שלו גמור.
שמואל צודק. הוא לא השחקן הכי גרוע או אחד הגרועים אי פעם שהיו במכבי (למרבה הפלא, היו גרועים יותר), אבל במדד של תפוקה-עלות, הוא כנראה אחד מהשניים-שלושה

שכחת את המסומם ביופורד..
יש לקבוצה הזאת החתמות לפעמים שאני פשוט לא מצליח להבין מה או מי גרם להם לקרות..

ביופורד עוד הצליח לתת איזה משחק אחד לא רע, והוא גם לא עלה למכבי כ"כ הרבה גם בגלל המחיר המקורי שלו, וגם בגלל שברח ממכבי ומכבי לא היתה צריכה לשאת בכל העלויות שלו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 23 נובמבר 2012, 21:36

כמה חבל, מכבי הראתה שהיא קבוצה טובה יותר, אבל נכנעה ליום מטורף של סיינה מחוץ לקשת.
באופן אבסורדי, דוקא במשחק הזה, שהיה כידוע הפסד, ראינו ממכבי הרבה דברים טובים.
נקודת האור הבולטת היתה בראש ובראשונה דיויד בלאט שסופסוף ניהל את המשחק בצורה נכונה ואחראית; בלי לפתוח עם קיינר-מדלי בחמישיה, בלי דקות מרובות לשרמדני הגמלוני, בלי 25 חמישיות שונות, אבל עם הרבה קרדיט לשחקנים החמים ועם קריאת מצבים נכונה. עם ניהול משחק כמו של היום, היינו מנצחים די בקלות את קבוצתו של רב-נגר פרוביץ' ושאר הלייצנים של מלגה, ולא מתסבכים ונהיים לא תלויים רק בעצמנו בשלב הזה.
נקודת האור השניה היתה כמובן שון ג'יימס שפשוט נותן עונה פנטסטית עד כה. ללא ספק הגבוה הטוב ביותר במכבי הנוכחית ואפילו במכבי של השנתיים האחונות.

בנקודות הפחות טובות, אי-אפשר שלא לציין את ניק קיינר-מדלי. בעיניי, יש לשחקן הזה יכולת, אבל הוא פשוט לא מחובר לקבוצה וכנראה שהפציעה שעבר משפיעה עליו. אם הוא לא מצליח להתחבר עד כה, אז אין שום טעם לנסות בכוח. זה הזמן להפרד ולנסות לחפש משהו טוב יותר.
עם זאת, הייתי ממליץ לכולם לצנן את ההתלהבות, ספק גדול מאוד אם נמצא גבוה איכותי בשלב הזה של העונה (ולא שלפני זה היה קל) ולא הייתי בונה על כך יותר מדי.

עוד נקודות חושך נמצא אצל דיויד לוגאן שגם הוא לא נראה מחובר במיוחד לקבוצה ושוב לוקה בחוסר יציבות, וגם אצל שרמדיני שנראה כמו כלום ושום דבר. מצחיק שרק לפני חודשיים דיברו כאן כל כמה כדאי להחתימו לחוזה ארוך טווח.

בשורה התחתונה, מכבי נראת לא רע בכלל למרות ההפסד. אם בלאט ימשיך לנהל משחקים באותו אופן שהוא עשה זאת היום ואם ימצא מחליף ראוי לקיינר-מדלי (וכאמור, מדובר במשימה קשה), אז בהחלט ניתן להיות אופטימיים לגביי ההמשך.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי er79 » 23 נובמבר 2012, 21:37

חששותיי התאמתו. ידעתי שההפסד הכואב היה נגד מלאגה, כי ידעתי שנפסיד פה. רייס היה טמבל שקלע את נק' העונשין האחרונה, והמאמן שלו רצה לרצוח אותו, כי הוא ידע שהחטאה מכוונת בזריקה השנייה שלו לא תאפשר למכבי להגיע לפער 2 נק' הפסד. האמת שמכבי הייתה טובה יותר, אבל סיינה נתנה משחק שלושת בלתי נתפס. אין מה לעשות כשכל מטאטא יורה. עכשיו הסתבכנו ונקווה לניצחון של סיינה במלאגה. אם היינו מנצחים שבוע שעבר כל הכאב ראש הזה היה נמנע. תקופה ארוכה אני אומר שמדלי ושרמדיני צריכים לעוף על טיל. אין להם מה לחפש פה. מכבי בנתה קבוצה בינונית, כולנו ידענו את זה בתחילת העונה, ושוב נאלץ לעשות אותה טעות ולבזבז כסף באמצע העונה. מה נתן לך החיסכון הזה, מר פדרמן? זו רק אשלייה אופטית. למדלי ושרמדיני אני מצרף שחקן שלישי שמתחיל להעלות לי את הסעיף, לוגאן, אבל האמת, אנחנו לא צריכים להיות מופתעים, למדנו כבר בשנתיים האחרונות שחוסר יציבות זה שמו האמצעי. שבוע הבא הוא יכול לתפור 25 נק' ושבוע לאחר מכן לשוב לתצוגה האפסית. לנגפורד חסר לי מאוד באופן אישי. ואני עדיין לא מבין למה בלאט לא מנסה את לנדסברג כשלוגאן מחרבן את המשחק כבר כמה שבועות ברציפות. בין כה וכה הצבתו של סילבן בעמדה 3 היא טעות לטעמי. מה שמכבי צריכה לעשות, וזה לא פעם ראשונה שאני אומר את זה, זה להעיף את שרמדיני ומדלי, ואם לא ניתן להעיף אז להשאיל, ולנסות לפתות את בלו ולהביא סנטר חזק, אולי לנסות למשוך לפה את ביינס, אין אופציות טובות אחרות בשוק. את לוגאן כבר אפשר להשאיר, אבל צריך לאפס אותו. כרגע זה פחות נורא כי היקמן ואוחיון יכולים לשחק יחד, אבל עדיין הבחור צריך להתאפס. אפשרות אחרת (כי אני לא רואה סרט שבלו יחזור): שחרור שרמדיני או מדלי, והחתמת ביינס. אם מי שישוחרר זה שרמדיני, בא סנטר במקום סנטר, אין שינוי היררכי כלל. אם מי שישוחרר זה מדלי, תומאס יצטרך לרדת לעמדה 4 לצד אליהו, לא נזק גדול מדי לטעמי, על אחת מה וכמה שמדלי בין כה וכה לא מספק את מה שהיינו אמורים לקבל ממנו.
ואי אפשר בלי מילה טובה על ג'יימס: אדיר. פשוט אדיר.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 23 נובמבר 2012, 21:37

jol9 כתב:עזוב. הסיפור שלו גמור.

אולי הגיע הזמן שדני פדרמן פשוט ישלח אותו הביתה בלי לשאול את בלאט. זה יהיה טוב לכולם.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 23 נובמבר 2012, 21:42

פשוט נשבר לי מהגנת החילופים האוטומאטיים ומדאבל-טימים מיותרים לגמרי, שמפנים שחקנים לשלשות חופשיות!
דיוויד בלאט צריך להפסיק עם זה מייד! זה עובד רק מול טמבלים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי התנין » 23 נובמבר 2012, 21:42

קודם כל חייב לציין שהיה משחק נהדר, הראשון העונה שבאמת נהנתי ממנו, למרות ההפסד המעצבן.
מכבי שיחקה טוב מאוד בחלקים גדולים של המשחק, וללא היום המטורף של סיינה מהשלוש, היינו יוצאים עם ניצחון. לוגאן מאכזב בענק, ממש לא ברור לי כל העסק הזה, חשבתי שלמכבי יש מנהיג לשנתיים הקרובות והוא פשוט נראה רע. היקמן לעומת זאת הוא בובה של שחקן. הוא לא כוכב ולא יהיה כוכב, אבל הוא לוחם, שחקן הגנה מצויין ואולי החוטף הכי טוב ביורוליג, שיודע גם לתת נקודות כשצריך. פגיעה בול. מה אפשר עוד לבקש משחקן של 350 אלף דולר? כנ''ל סמית'. צמד לוחמים. ג'יימס במשחק מדהים, ולא רק במונחים של ''שחקן מפתיע שנותן משחק גדול'', אלא בכל קנה מידה של סנטר באירופה. ועזבו שההגנה של הגבוהים של סיינה פשוט לא היתה קיימת. אין לי ספק שאחריי המשחק הזה הוא יקבל הרבה יותר קרדיט, ובצדק. בכל פעם שהוא מקבל דקות הוא מחזיר בתפוקה נאה.

אני חייב לציין שבסיס טוב בהחלט יש לקבוצה הזאת. אוחיון(אחד הרכזים היותר טובים באירופה כיום), היקמן, סמית', ליאור, ג'יימס, פניני ולאנדסברג(שלצערי לא מקבל דקות)הם אחלה שחקנים, ועם כמה שיפצורים בסגל היינו יכולים להסתכל על פיינל פור כמטרה לגיטימית. הבעיה שהפער בינהם לבין שאר השחקנים פשוט גדול מידי. לוגאן, נק''מ, תומאס ושרמדיני(תזכירו לי מי אמר בקיץ שמדובר באחד הסנטרים הטובים באירופה)מציגים יכולת פשוט אפסית. איזה כיף היה לראות את לנגפורד ממשיך פה(כן, גם במיליון וחצי). אפילו אם היו מביאים את מאריץ'(שנראה טוב בקובאן)לעמדת הסנטר, זה יכל להיות מאוד נחמד, ומשדרג את הקבוצה ברמה לפחות.
התנין

הודעהעל ידי jol9 » 23 נובמבר 2012, 21:43

roy1000 כתב:

אולי הגיע הזמן שדני פדרמן פשוט ישלח אותו הביתה בלי לשאול את בלאט. זה יהיה טוב לכולם.

אני הייתי מעדיף שמישהו היה שולח הביתה את דני פדרמן, על פאר היצירה שהוא בנה לנו כאן...
אבל אסתפק גם במה שאתה הצעת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Chen » 23 נובמבר 2012, 21:44

שון ג'יימס יהיה הMVP של המחזור אם לא יהיו תקלות עם 39 מדד!
סוף סוף MVP משלנו..

אין מה להוסיף לגביו פשוט משחק פנטסטי שלו. גם ליאור היה נהדר, היקמן נתן כמה מהלכים טובים אך לקח גם כמה זריקות לא טובות, יוגב עשה עבודה טובה, וסמית' סיפק את הסחורה, אם תשימו לב זאת גם החמישיה שפתחה את המשחק.
כל הספסל פשוט לא הצליח להיכנס למשחק... רוט וסילבן לא קיבלו צאנס בכלל, תומאס תיפקד לא משהו, יכול להיות שזה בגלל הפציעה, מדלי לא נתן משחק אחד טוב מתחילת העונה(מלבד אותו משחק בטורניר המגוחך), שראמדיני בירידה משמעותית ולוגאן לא יציב, פניני היחיד שהיה איכשהו סביר בספסל.

אין מה לעשות, היינו חייבים לקחת הימור, בראון נתן משחק טוב, אם כי לקח גם הרבה זריקות גרועות, אבל הוא עשה את הנקודות שלו, וזה עוד עם דאבל טים, הבעיה שבכל פעם שהיה עליו דאבל טים שחקן אחר נשאר חופשי מ3. אולי היה עדיף לוותר על הדאבל טים ולקחת הימור שבראון יזרוק, כי האחוזים שלו היום לא היו משהו.

אבל בסה"כ מדובר במשחק המרתק ביותר של מכבי עד כה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי קודי » 23 נובמבר 2012, 21:44

אני באמת לא מבין את ההתלהבות מהמשחק היום. מכבי אמנם שקלעה הרבה נקודות, אבל חלק גדול מהן היו כתוצאה ממהלכים מקריים או מתיקונים של ג׳יימס שמול קבוצה עם גבוהים לא היו קורים. מצד שני, מכבי שמרה הגנה קטסטרופלית בלי תיאום בין השחקנים ועם דאבל אפים בתזמן נורא. תזכרו שלא מדובר כאן בקבוצת על אלא בסיינה שהיא העונה קבוצה מאוד בינונית שרק לפני עשרה ימים הפסידה בבית בקלילות למילאנו, שבבית קצת יותר מאתגר מפסידה ללא הפסקה. סיינה גם שיחקה היום בלי קמפ שעשה למכבי צרות צרורות במשחק בהיכל.
דבר אחד טוב יצא מהמשחק הזה - סוף סוף יפסיקו עם האמונה הטפשית הזו ב78-77...
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 23 נובמבר 2012, 21:46

jol9 כתב:
roy1000 כתב:

אני הייתי מעדיף שמישהו היה שולח הביתה את דני פדרמן, על פאר היצירה שהוא בנה לנו כאן...
אבל אסתפק גם במה שאתה הצעת.

אכן - זה החיזוק הכי טוב שאפשר לעשות לקראת העונה הבאה.
קודי

הודעהעל ידי NY boy » 23 נובמבר 2012, 21:49

המספרים של שון ג'יימס מאז נכנס לחמיישיה במחזור השלישי מול שאלון: 16 נק', 8 ריב' (מדד 26) וכל זה ב25 דקות משחק. ובכלל, שון ג'יינמס היום מקום 14 במדד ביורוליג וזה כשהוא משחק בממוצע 16 דקות בלבד.

אז נכון שאנחנו שהבית שלנו יחסית קל וצריך לקחת בפרופורציה. אבל אחרי שנת התאקלמות בשנה שעברה (בדומה להנדריקס) בהחלט עושה רושם שג'יימס עושה את הקפיצה (שהתחיל אותו בסיום השנה שעברה מול פנא) והופך לשחק תורם ומאד יעיל גם ביורוליג, כזה שיכול להיות גבוה מחליף מהטובים ביורוליג. טוב יעשו אם בהנהלה לשם שינוי לא ימתינו שקבוצות אחרות יכירו אותו, וילכו אליו בניסיון להאריך את החוזה לעוד שנתיים-שלוש ויסגרו לקבוצה גבוה מחליף מצוין לשנים רבות. ג'יימס בכל מקום מתבטא שהוא אוהב את הארץ, המשפחה שלו אוהב, הילדים שלו גדלו פה, ולפחות על פי דיווחים הוא וויתר על כסף כבר בקיץ בשביל להישאר במכבי. נכון שעלויות המס שלו הם כמו של ישראלי, אבל לשלם לשארמדיני למשל 600 אלף דולר זאת בדיוק אותה עלות אם ישלמו לג'יימס 450 אלף דולר למשל. אז במקום ניסיונות בשנים הבאות, שווה לחשוב מהר ולסגור גבוה טוב כבר עכשיו, בשביל שבקיץ יוכלו להתפנות בשקט למצוא סנטר מוביל ליצור צמד גבוהים טוב ולא שוב להפוך את הקבוצה מחדש.
נערך לאחרונה על ידי NY boy בתאריך 23 נובמבר 2012, 21:53, נערך פעם אחת בסך הכל.
NY boy

הודעהעל ידי התנין » 23 נובמבר 2012, 21:51

NY boy כתב:המספרים של שון ג'יימס מאז נכנס לחמיישיה במחזור השלישי מול שאלון: 16 נק', 8 ריב' (ממד 26) וכל זה ב25 דקות משחק. ובכלל, שון ג'יינמס היום מקום 14 במדד ביורוליג וזה כשהוא משחק בממוצע 16 דקות בלבד.

אז נכון שאנחנו שהבית שלנו יחסית קל וצריך לקחת בפרופורציה. אבל אחרי שנת התאקלמות בשנה שעברה (בדומה להנדריקס) בהחלט עושה רושם שג'יימס עושה את הקפיצה (שהתחיל אותו בסיום השנה שעברה מול פנא) והופך לשחק תורם ומאד יעיל גם ביורוליג, כזה שיכול להיות גבוה מחליף מהטובים ביורוליג. טוב יעשו אם בהנהלה לשם שינוי לא ימתינו שקבוצות אחרות יכירו אותו, וילכו אליו בניסיון להאריך את החוזה לעוד שנתיים-שלוש ויסגרו לקבוצה גבוה מחליף מצוין לשנים רבות. ג'יימס בכל מקום מתבטא שהוא אוהב את הארץ, המשפחה שלו אוהב, הילדים שלו גדלו פה, ולפחות על פי דיווחים הוא וויתר על כסף כבר בקיץ בשביל להישאר במכבי. נכון שעלויות המס שלו הם כמו של ישראלי, אבל לשלם לשארמדיני למשל 600 אלף דולר זאת בדיוק אותה עלות אם ישלמו לג'יימס 450 אלף דולר למשל. אז במקום ניסיונות בשנים הבאות, שווה לחשוב מהר ולסגור גבוה טוב כבר עכשיו, בשביל שבקיץ יוכלו להתפנות בשקט למצוא סנטר מוביל ליצור צמד גבוהים טוב ולא שוב להפוך את הקבוצה מחדש.

אתה אופטימי. בקצב הזה ג'יימס לא יהיה שחקן שיסתפק ב-450 אלף דולר. אלא יותר בכיוון של 700 - 800 אלף.
התנין

הודעהעל ידי NY boy » 23 נובמבר 2012, 21:54

אז במקום לחכות שהוא יהפוך לשחקן של 700-800 (או שאיזה מילאנו\ריאל או כל קבוצה הזויה אחרת) תתחיל להציע לו את הסכומים ההזויים האלה... עדיף לנסות לפנות אליו ולהעריך לו את החוזה. בתור שחקן שמשחק כל הקריירה שלו בארץ ומכיר רק את הארץ ולא שום מקום אחר, זאת אמורה להיות משימה פשוטה הרבה יותר.
NY boy

הודעהעל ידי jol9 » 23 נובמבר 2012, 21:58

NY boy כתב:אז במקום לחכות שהוא יהפוך לשחקן של 700-800 (או שאיזה מילאנו\ריאל או כל קבוצה הזויה אחרת) תתחיל להציע לו את הסכומים ההזויים האלה... עדיף לנסות לפנות אליו ולהעריך לו את החוזה. בתור שחקן שמשחק כל הקריירה שלו בארץ ומכיר רק את הארץ ולא שום מקום אחר, זאת אמורה להיות משימה פשוטה הרבה יותר.

למרות שזה יעלה למכבי הרבה כסף, אני מסכים איתך.
מכבי צריכה להפסיק את הקשקושים וההימורים. יש שחקן טוב שהוכיח את עצמו - תשאירו אותו במקום להביא עוד שני מחליפים בינוניים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 23 נובמבר 2012, 21:59

שון ג׳יימס עושה סיבוב ראשון מצויין, בדיוק כמו שדיאור פישר עשה בזמנו. כשנכנסים לקרבות האמיתיים בטופ 16 הסיפור הופך כבר הרבה יותר קשה.
קודי

הודעהעל ידי התנין » 23 נובמבר 2012, 22:00

האמת שנשבר הזין לראות איך שחקנים ברמות האלה(שעדיין לא נחשבים לטופ של הטופ)בורחים למכבי על בסיס קבוע בקיץ. אם גם הקיץ מכבי לא תצליח לשמור על שחקנים כמו סמית', היקמן או ג'ימס(שאף אחד מהם לא ''גדול'' על הקבוצה בשום אופן)אז זה כבר יהיה ביזיון ענק.
התנין

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 23 נובמבר 2012, 22:01

קודי כתב:שון ג׳יימס עושה סיבוב ראשון מצויין, בדיוק כמו שדיאור פישר עשה בזמנו. כשנכנסים לקרבות האמיתיים בטופ 16 הסיפור הופך כבר הרבה יותר קשה.

נכון.
צריכים לקוות שג'יימס לא יהפוך לפישר הבא.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Gevaudan ו־28 אורחים