קודי כתב:שון ג׳יימס עושה סיבוב ראשון מצויין, בדיוק כמו שדיאור פישר עשה בזמנו. כשנכנסים לקרבות האמיתיים בטופ 16 הסיפור הופך כבר הרבה יותר קשה.
דיאור פישר באותה עונה(הראשונה שלו במכבי)היה אדיר בכל העונה. הוא אפילו העל את הממוצעים שלו בטופ 16.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:שון ג׳יימס עושה סיבוב ראשון מצויין, בדיוק כמו שדיאור פישר עשה בזמנו. כשנכנסים לקרבות האמיתיים בטופ 16 הסיפור הופך כבר הרבה יותר קשה.
jol9 כתב:NY boy כתב:אז במקום לחכות שהוא יהפוך לשחקן של 700-800 (או שאיזה מילאנו\ריאל או כל קבוצה הזויה אחרת) תתחיל להציע לו את הסכומים ההזויים האלה... עדיף לנסות לפנות אליו ולהעריך לו את החוזה. בתור שחקן שמשחק כל הקריירה שלו בארץ ומכיר רק את הארץ ולא שום מקום אחר, זאת אמורה להיות משימה פשוטה הרבה יותר.
למרות שזה יעלה למכבי הרבה כסף, אני מסכים איתך.
מכבי צריכה להפסיק את הקשקושים וההימורים. יש שחקן טוב שהוכיח את עצמו - תשאירו אותו במקום להביא עוד שני מחליפים בינוניים.
התנין כתב:קודי כתב:שון ג׳יימס עושה סיבוב ראשון מצויין, בדיוק כמו שדיאור פישר עשה בזמנו. כשנכנסים לקרבות האמיתיים בטופ 16 הסיפור הופך כבר הרבה יותר קשה.
דיאור פישר באותה עונה(הראשונה שלו במכבי)היה אדיר בכל העונה. הוא אפילו העל את הממוצעים שלו בטופ 16.
התנין כתב:קודם כל חייב לציין שהיה משחק נהדר, הראשון העונה שבאמת נהנתי ממנו, למרות ההפסד המעצבן.
מכבי שיחקה טוב מאוד בחלקים גדולים של המשחק, וללא היום המטורף של סיינה מהשלוש, היינו יוצאים עם ניצחון. לוגאן מאכזב בענק, ממש לא ברור לי כל העסק הזה, חשבתי שלמכבי יש מנהיג לשנתיים הקרובות והוא פשוט נראה רע. היקמן לעומת זאת הוא בובה של שחקן. הוא לא כוכב ולא יהיה כוכב, אבל הוא לוחם, שחקן הגנה מצויין ואולי החוטף הכי טוב ביורוליג, שיודע גם לתת נקודות כשצריך. פגיעה בול. מה אפשר עוד לבקש משחקן של 350 אלף דולר? כנ''ל סמית'. צמד לוחמים. ג'יימס במשחק מדהים, ולא רק במונחים של ''שחקן מפתיע שנותן משחק גדול'', אלא בכל קנה מידה של סנטר באירופה. ועזבו שההגנה של הגבוהים של סיינה פשוט לא היתה קיימת. אין לי ספק שאחריי המשחק הזה הוא יקבל הרבה יותר קרדיט, ובצדק. בכל פעם שהוא מקבל דקות הוא מחזיר בתפוקה נאה.
אני חייב לציין שבסיס טוב בהחלט יש לקבוצה הזאת. אוחיון(אחד הרכזים היותר טובים באירופה כיום), היקמן, סמית', ליאור, ג'יימס, פניני ולאנדסברג(שלצערי לא מקבל דקות)הם אחלה שחקנים, ועם כמה שיפצורים בסגל היינו יכולים להסתכל על פיינל פור כמטרה לגיטימית. הבעיה שהפער בינהם לבין שאר השחקנים פשוט גדול מידי. לוגאן, נק''מ, תומאס ושרמדיני(תזכירו לי מי אמר בקיץ שמדובר באחד הסנטרים הטובים באירופה)מציגים יכולת פשוט אפסית. איזה כיף היה לראות את לנגפורד ממשיך פה(כן, גם במיליון וחצי). אפילו אם היו מביאים את מאריץ'(שנראה טוב בקובאן)לעמדת הסנטר, זה יכל להיות מאוד נחמד, ומשדרג את הקבוצה ברמה לפחות.
jol9 כתב:NY boy כתב:אז במקום לחכות שהוא יהפוך לשחקן של 700-800 (או שאיזה מילאנו\ריאל או כל קבוצה הזויה אחרת) תתחיל להציע לו את הסכומים ההזויים האלה... עדיף לנסות לפנות אליו ולהעריך לו את החוזה. בתור שחקן שמשחק כל הקריירה שלו בארץ ומכיר רק את הארץ ולא שום מקום אחר, זאת אמורה להיות משימה פשוטה הרבה יותר.
מכבי צריכה להפסיק את הקשקושים וההימורים. יש שחקן טוב שהוכיח את עצמו - תשאירו אותו במקום להביא עוד שני מחליפים בינוניים.
MTA2311 כתב:שיחתימו קודם כל שחקנים מובילים, ואז יתעסקו בג'יימסים למינהם.
התנין כתב:האמת שנשבר הזין לראות איך שחקנים ברמות האלה(שעדיין לא נחשבים לטופ של הטופ)בורחים למכבי על בסיס קבוע בקיץ. אם גם הקיץ מכבי לא תצליח לשמור על שחקנים כמו סמית', היקמן או ג'ימס(שאף אחד מהם לא ''גדול'' על הקבוצה בשום אופן)אז זה כבר יהיה ביזיון ענק.
jol9 כתב:התנין כתב:קודם כל חייב לציין שהיה משחק נהדר, הראשון העונה שבאמת נהנתי ממנו, למרות ההפסד המעצבן.
מכבי שיחקה טוב מאוד בחלקים גדולים של המשחק, וללא היום המטורף של סיינה מהשלוש, היינו יוצאים עם ניצחון. לוגאן מאכזב בענק, ממש לא ברור לי כל העסק הזה, חשבתי שלמכבי יש מנהיג לשנתיים הקרובות והוא פשוט נראה רע. היקמן לעומת זאת הוא בובה של שחקן. הוא לא כוכב ולא יהיה כוכב, אבל הוא לוחם, שחקן הגנה מצויין ואולי החוטף הכי טוב ביורוליג, שיודע גם לתת נקודות כשצריך. פגיעה בול. מה אפשר עוד לבקש משחקן של 350 אלף דולר? כנ''ל סמית'. צמד לוחמים. ג'יימס במשחק מדהים, ולא רק במונחים של ''שחקן מפתיע שנותן משחק גדול'', אלא בכל קנה מידה של סנטר באירופה. ועזבו שההגנה של הגבוהים של סיינה פשוט לא היתה קיימת. אין לי ספק שאחריי המשחק הזה הוא יקבל הרבה יותר קרדיט, ובצדק. בכל פעם שהוא מקבל דקות הוא מחזיר בתפוקה נאה.
אני חייב לציין שבסיס טוב בהחלט יש לקבוצה הזאת. אוחיון(אחד הרכזים היותר טובים באירופה כיום), היקמן, סמית', ליאור, ג'יימס, פניני ולאנדסברג(שלצערי לא מקבל דקות)הם אחלה שחקנים, ועם כמה שיפצורים בסגל היינו יכולים להסתכל על פיינל פור כמטרה לגיטימית. הבעיה שהפער בינהם לבין שאר השחקנים פשוט גדול מידי. לוגאן, נק''מ, תומאס ושרמדיני(תזכירו לי מי אמר בקיץ שמדובר באחד הסנטרים הטובים באירופה)מציגים יכולת פשוט אפסית. איזה כיף היה לראות את לנגפורד ממשיך פה(כן, גם במיליון וחצי). אפילו אם היו מביאים את מאריץ'(שנראה טוב בקובאן)לעמדת הסנטר, זה יכל להיות מאוד נחמד, ומשדרג את הקבוצה ברמה לפחות.
כמה דברים:
1 - המשחק היה טוב לפרקים. חצי ראשון רע ומשעמם. רבע שלישי מצויין. רבע אחרון מותח אבל לא ברמה גבוהה מדי. לא יודע ממה דייויד כ"כ התלהב.
2 - היקמן נתן משחק מצויין היום, אבל לשאלה שלך "מה אפשר עוד לבקש משחקן של 350 אלף דולר?" התשובה היא פשוטה - שחקן יקר וטוב יותר, למרות ששוב - היקמן היה מצויין היום.
3 - אני לא חושב שיש בסיס טוב לקבוצה הזאת. אוחיון, ליאור, סמית' וג'יימס... מדרגה מתחת יש את פניני ואת היקמן. שים לב - כל אלה, הם בתכלס שחקנים משלימים ולא מובילים.
זה אומר שיש לך מחליפים ושחקנים משלימים טובים, אבל אין לך שחקנים מובילים בסגל. זה לא נקרא בסיס טוב.
roy1000 כתב:התנין כתב:האמת שנשבר הזין לראות איך שחקנים ברמות האלה(שעדיין לא נחשבים לטופ של הטופ)בורחים למכבי על בסיס קבוע בקיץ. אם גם הקיץ מכבי לא תצליח לשמור על שחקנים כמו סמית', היקמן או ג'ימס(שאף אחד מהם לא ''גדול'' על הקבוצה בשום אופן)אז זה כבר יהיה ביזיון ענק.
על סמית' והיקמן אני מבטיח לך שלא תהיה שום תחרות מקבוצות יורוליג.
NY boy כתב:MTA2311 כתב:שיחתימו קודם כל שחקנים מובילים, ואז יתעסקו בג'יימסים למינהם.
בדיוק להפך. שיסגרו קודם את הבסיס של השחקנים המשלימים, הבסיס הטוב. ואז במקום לבנות לרוחב יוכלו בשקט לחפש גבוה מוביל ברמה גבוהה (ולשים עליו כסף), גארד מוביל ברמה גבוהה (ולשים עליו כסף) ותהיה אחלה קבוצה.
רק תחשוב מה אם במקום ה1.35 מיליון דולר שמדלי ושארמדיני מרוויחים ולא משחקים בכלל היו מביאים השנה גבוהה אחד טוב.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:NY boy כתב:אז במקום לחכות שהוא יהפוך לשחקן של 700-800 (או שאיזה מילאנו\ריאל או כל קבוצה הזויה אחרת) תתחיל להציע לו את הסכומים ההזויים האלה... עדיף לנסות לפנות אליו ולהעריך לו את החוזה. בתור שחקן שמשחק כל הקריירה שלו בארץ ומכיר רק את הארץ ולא שום מקום אחר, זאת אמורה להיות משימה פשוטה הרבה יותר.
הוא לא מטומטם. הוא יודע בדיוק כמה הוא יכול להרוויח בחוץ.
החל משנה הבאה הוא גם יעלה כמו ישראלי. הוא בהחלט יכול להיות גבוה מחליף טוב, אבל לא צריך להתפרע. שיחתימו קודם כל שחקנים מובילים, ואז יתעסקו בג'יימסים למינהם.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:NY boy כתב:אז במקום לחכות שהוא יהפוך לשחקן של 700-800 (או שאיזה מילאנו\ריאל או כל קבוצה הזויה אחרת) תתחיל להציע לו את הסכומים ההזויים האלה... עדיף לנסות לפנות אליו ולהעריך לו את החוזה. בתור שחקן שמשחק כל הקריירה שלו בארץ ומכיר רק את הארץ ולא שום מקום אחר, זאת אמורה להיות משימה פשוטה הרבה יותר.
הוא לא מטומטם. הוא יודע בדיוק כמה הוא יכול להרוויח בחוץ.
החל משנה הבאה הוא גם יעלה כמו ישראלי. הוא בהחלט יכול להיות גבוה מחליף טוב, אבל לא צריך להתפרע. שיחתימו קודם כל שחקנים מובילים, ואז יתעסקו בג'יימסים למינהם.
מה שאתה אומר נכון תיאורטית. אני לא סומך על הנהלת מכבי שתדע להביא שחקנים מובילים טובים.
אני מעדיף את ג'יימס (וברור לי שאין סיכוי להשאיר אותו ב450K כמו שמציעים כאן) בשכר סביר לשחקן ברמתו וברמת המוכחות שלו, ע"פ עוד ניסויים שמשפחת פדרמן
תעשה בקבוצה בעונה הבאה.
שחף כתב:אני לא חושב שמישהו יבכה אם היקמן או סמית' יעזבו. זה לא איזה אובדן סטייל לאנגפורד של שחקן בטופ של העמדה שלו באירופה.
שנה הבאה ה450 האלה יקפצו משמעותית בגלל המס. וכמו שאמרת, אין סיכוי להשאיר אותו בסכומים האלה.
אתה באמת חושב שזה חכם לבזבז את הכסף שאין לנו על ג'יימס? אנחנו באמת מכוונים כל כך נמוך?
LIAV10 כתב:לא יאמן שאנחנו משלמים עשרת אלפים שקל בשביל החרא הזה בשנה..
משתמשים הגולשים בפורום זה: ankram, Google [Bot], Google Adsense [Bot], liran, עידן ו־28 אורחים