המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:אני לא בטוח שסמית' לא שווה את הסכומים האלה. בקבוצה עם סגל יותר מוכשר משל מכבי הוא יכול להיות מצויין.
yzafrir כתב:יוני , כעיקרון אני מסכים איתך בנוגע לג'יימס וסמית' רק ששחקנים והמאמנים צריכים לדעת את התפקיד שלהם בקבוצה . ג'יימס צריך להישאר אבל לא כסנטר ראשון והיקמן לא בתור רכז ראשון (בתור שוטינג גארד פותח אני חושב שאפשר למצוא טובים ממנו...) .
לכן תלוי מאוד באיזה סכומים כדאי להשאירם . סמית' אמור להיות שחקן די בכיר והחשיבות שלו לקבוצה בעתיד גדולה בהרבה מג'יימס או היקמן ולכן שווה לשלם עליו יותר . אבל ג'יימס והיקמן ראויים לשדרוג אבל לא להתפרע...
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:אני לא בטוח שסמית' לא שווה את הסכומים האלה. בקבוצה עם סגל יותר מוכשר משל מכבי הוא יכול להיות מצויין.
אולי כן ואולי לא, אבל השוק הזה מזמן לא משלם לשחקנים לפי "מה שהם שווים". רק מכבי עדיין חיה בסרט הזה...
ויוני, ממש לא אמרתי שאני מסכימה עם איך שמכבי מתנהלת, אני לגמרי מסכימה איתך. אבל לא אותי אתה צריך לשכנע אלא את פדרמן....
MTA2311 כתב:yzafrir כתב:יוני , כעיקרון אני מסכים איתך בנוגע לג'יימס וסמית' רק ששחקנים והמאמנים צריכים לדעת את התפקיד שלהם בקבוצה . ג'יימס צריך להישאר אבל לא כסנטר ראשון והיקמן לא בתור רכז ראשון (בתור שוטינג גארד פותח אני חושב שאפשר למצוא טובים ממנו...) .
לכן תלוי מאוד באיזה סכומים כדאי להשאירם . סמית' אמור להיות שחקן די בכיר והחשיבות שלו לקבוצה בעתיד גדולה בהרבה מג'יימס או היקמן ולכן שווה לשלם עליו יותר . אבל ג'יימס והיקמן ראויים לשדרוג אבל לא להתפרע...
להיקמן יש חוזה לשנתיים לא? ואם לא אני ממש לא בטוח שהוא ראוי לשדרוג. הוא באמת נותן מספרים יפים, אבל נראה שאין לו שום השפעה על איך שהקבוצה נראית ומשחקת.
אני חושב שהמצב עם ג'יימס מאוד בעייתי. מצד אחד, הוא הוכיח שמגיע לו להישאר כאן כסנטר שני( וכמובן גם שדרוג בשכר), ומצד שני, אני לא חושב שזה חכם להחתים אותו על חוזה חדש לפני שהעונה נגמרת, ולפני שנחתים סנטר ראשון.
jol9 כתב:rc4991 כתב:סמית' מרוויח השנה חצי מיליון ואני לא בטוח שהייתי מוציא עליו יותר מ-800 בערך
יוני,בהנהלה אמרו פעם-פעמיים שסמית' קיבל הצעה/הצעות של מיליון דולר אבל נשאר במכבי בגלל האופציה שלה(מוזר שבקושי דיברנו על זה)וזה עוד היה אחרי שהוא נתן רק הצלבה טובה ובשאר העונה היה רע
אני ממש לא אתפלא אם הוא יקבל בסוף הקיץ הצעות של מיליון דולר ומעלה כי יש מספיק קבוצות מפגרות שמפזרות ככה כסף
המשפט האחרון שלך הוא בהחלט נכון.
לגבי שאר הדברים - אני לא זוכר שדיברו על הצעות מהסוג שהזכרת, וגם אם כן, אני לא מאמין לדברים האלה.
זה משהו שקל מאוד להגיד ואין באמת שום דרך לדעת אם זה נכון, אבל גם השחקן וגם הקבוצה מרוויחים מהידיעות האלה,
כך שגם אין צד שמפסיד משהו.
yzafrir כתב:MTA2311 כתב:yzafrir כתב:יוני , כעיקרון אני מסכים איתך בנוגע לג'יימס וסמית' רק ששחקנים והמאמנים צריכים לדעת את התפקיד שלהם בקבוצה . ג'יימס צריך להישאר אבל לא כסנטר ראשון והיקמן לא בתור רכז ראשון (בתור שוטינג גארד פותח אני חושב שאפשר למצוא טובים ממנו...) .
להיקמן יש חוזה לשנתיים לא? ואם לא אני ממש לא בטוח שהוא ראוי לשדרוג. הוא באמת נותן מספרים יפים, אבל נראה שאין לו שום השפעה על איך שהקבוצה נראית ומשחקת.
אני חושב שהמצב עם ג'יימס מאוד בעייתי. מצד אחד, הוא הוכיח שמגיע לו להישאר כאן כסנטר שני( וכמובן גם שדרוג בשכר), ומצד שני, אני לא חושב שזה חכם להחתים אותו על חוזה חדש לפני שהעונה נגמרת, ולפני שנחתים סנטר ראשון.
אם הוא חתום לשנתיים אז ברור שהוא לא יקבל שידרוג אבל אם הוא מסיים חוזה וירצו להשאיר אותו אז סביר שיאלצו לשדרג לו ופה נשאלת השאלה כמה ? לטעמי לא הרבה ועדיף בכלל לוותר עליו אם אפשר בסוף העונה .
למזלינו יש לנו את אוחיון לעוד 3 שנים שנותן גיבוי בעמדה 1 למקרה שנכשלים בבחירת הזר . אוחיון כמחליף לעמדה 1 הוא הרבה מעל הממוצע ונותן גיבוי מצויין בעמדה הזאת אבל אוחיון לבד זה לא מספיק וחייבים זר איכותי בעמדה 1
rc4991 כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:סמית' מרוויח השנה חצי מיליון ואני לא בטוח שהייתי מוציא עליו יותר מ-800 בערך
יוני,בהנהלה אמרו פעם-פעמיים שסמית' קיבל הצעה/הצעות של מיליון דולר אבל נשאר במכבי בגלל האופציה שלה(מוזר שבקושי דיברנו על זה)וזה עוד היה אחרי שהוא נתן רק הצלבה טובה ובשאר העונה היה רע
אני ממש לא אתפלא אם הוא יקבל בסוף הקיץ הצעות של מיליון דולר ומעלה כי יש מספיק קבוצות מפגרות שמפזרות ככה כסף
לגבי שאר הדברים - אני לא זוכר שדיברו על הצעות מהסוג שהזכרת, וגם אם כן, אני לא מאמין לדברים האלה.
זה משהו שקל מאוד להגיד ואין באמת שום דרך לדעת אם זה נכון, אבל גם השחקן וגם הקבוצה מרוויחים מהידיעות האלה,
אם אני לא טועה פדרמן אמר את זה בעצמו ביציע העיתונות
עריכה:" לדווין סמית, למשל, אין אפשרות יציאה מהחוזה. ולמרות שהיו לו הצעות של מיליון דולר בקיץ ואצלנו יש לו חוזה של כמעט חצי מיליון, הוא לא הלך"
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000762277
אני כמעט בטוח שגם אבא שלו אמר את זה ביציע
jol9 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:סמית' מרוויח השנה חצי מיליון ואני לא בטוח שהייתי מוציא עליו יותר מ-800 בערך
אם אני לא טועה פדרמן אמר את זה בעצמו ביציע העיתונות
עריכה:" לדווין סמית, למשל, אין אפשרות יציאה מהחוזה. ולמרות שהיו לו הצעות של מיליון דולר בקיץ ואצלנו יש לו חוזה של כמעט חצי מיליון, הוא לא הלך"
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000762277
אני כמעט בטוח שגם אבא שלו אמר את זה ביציע
אם היתה קבוצה שהיתה מציעה לסמית' מליון דולר, אז אני מניח שהוא לא היה משחק היום במכבי
jol9 כתב:זה גם יכול לעבוד לכיוון ההפוך. אם היה לו חוזה אז איך הציעו לו מליון דולר?
התנין כתב:אם את סמית' מכבי לא יצליחו להשאיר, זה כבר יהיה מוגזם. סמית' שחקן נהדר, אבל לא כוכב, ואני חושב שמכבי צריכה כבר עכשיו להציע לו חוזה לשנתיים בסדר גודל של 1.6 מיליון דולר(800 אלף לעונה), ושנהיה שקטים בעמדה הזאת. באמת שחקן נהדר, שקט ושומר נפלא. רק תשאירו אותו, נמאס מתחלופות הזרים האלה! תראו איך כל הקבוצות הגדולות מחתימות את הכוכבים שלהם תוך כדי שהעונה זורמת לחוזים ארוכי טווח, ורק במכבי מחכים לקיץ.
התנין כתב:גם ביכולת הזאת הוא לא כוכב גדול אלא שחקן שזורם עם הקבוצה. וחוץ מזה בגלל זה בדיוק צריך לסגור איתו עכשיו לפני שקבוצות עשירות יתחילו להתעורר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], JarJarBinx ו־29 אורחים