דווין סמית'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דווין סמית'

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 דצמבר 2012, 12:05

אני לא בטוח שסמית' לא שווה את הסכומים האלה. בקבוצה עם סגל יותר מוכשר משל מכבי הוא יכול להיות מצויין.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 05 דצמבר 2012, 12:09

יוני , כעיקרון אני מסכים איתך בנוגע לג'יימס וסמית' רק ששחקנים והמאמנים צריכים לדעת את התפקיד שלהם בקבוצה . ג'יימס צריך להישאר אבל לא כסנטר ראשון והיקמן לא בתור רכז ראשון (בתור שוטינג גארד פותח אני חושב שאפשר למצוא טובים ממנו...) .
לכן תלוי מאוד באיזה סכומים כדאי להשאירם . סמית' אמור להיות שחקן די בכיר והחשיבות שלו לקבוצה בעתיד גדולה בהרבה מג'יימס או היקמן ולכן שווה לשלם עליו יותר . אבל ג'יימס והיקמן ראויים לשדרוג אבל לא להתפרע...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 דצמבר 2012, 12:12

MTA2311 כתב:אני לא בטוח שסמית' לא שווה את הסכומים האלה. בקבוצה עם סגל יותר מוכשר משל מכבי הוא יכול להיות מצויין.

אולי כן ואולי לא, אבל השוק הזה מזמן לא משלם לשחקנים לפי "מה שהם שווים". רק מכבי עדיין חיה בסרט הזה...

ויוני, ממש לא אמרתי שאני מסכימה עם איך שמכבי מתנהלת, אני לגמרי מסכימה איתך. אבל לא אותי אתה צריך לשכנע אלא את פדרמן....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 דצמבר 2012, 12:13

yzafrir כתב:יוני , כעיקרון אני מסכים איתך בנוגע לג'יימס וסמית' רק ששחקנים והמאמנים צריכים לדעת את התפקיד שלהם בקבוצה . ג'יימס צריך להישאר אבל לא כסנטר ראשון והיקמן לא בתור רכז ראשון (בתור שוטינג גארד פותח אני חושב שאפשר למצוא טובים ממנו...) .
לכן תלוי מאוד באיזה סכומים כדאי להשאירם . סמית' אמור להיות שחקן די בכיר והחשיבות שלו לקבוצה בעתיד גדולה בהרבה מג'יימס או היקמן ולכן שווה לשלם עליו יותר . אבל ג'יימס והיקמן ראויים לשדרוג אבל לא להתפרע...

להיקמן יש חוזה לשנתיים לא? ואם לא אני ממש לא בטוח שהוא ראוי לשדרוג. הוא באמת נותן מספרים יפים, אבל נראה שאין לו שום השפעה על איך שהקבוצה נראית ומשחקת.
אני חושב שהמצב עם ג'יימס מאוד בעייתי. מצד אחד, הוא הוכיח שמגיע לו להישאר כאן כסנטר שני( וכמובן גם שדרוג בשכר), ומצד שני, אני לא חושב שזה חכם להחתים אותו על חוזה חדש לפני שהעונה נגמרת, ולפני שנחתים סנטר ראשון.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 דצמבר 2012, 12:15

חנו'ש כתב:
MTA2311 כתב:אני לא בטוח שסמית' לא שווה את הסכומים האלה. בקבוצה עם סגל יותר מוכשר משל מכבי הוא יכול להיות מצויין.

אולי כן ואולי לא, אבל השוק הזה מזמן לא משלם לשחקנים לפי "מה שהם שווים". רק מכבי עדיין חיה בסרט הזה...

ויוני, ממש לא אמרתי שאני מסכימה עם איך שמכבי מתנהלת, אני לגמרי מסכימה איתך. אבל לא אותי אתה צריך לשכנע אלא את פדרמן....

וזה בדיוק מה שאני אומר. אני חושב שהוא יוכל להשיג חוזה הרבה יותר גבוה ממה שמכבי תציע לו. אם הוא ימשיך ביכולת הזאת צריך לקרות משהו קיצוני בשביל שהוא ישאר פה גם בעונה הבאה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 05 דצמבר 2012, 12:33

MTA2311 כתב:
yzafrir כתב:יוני , כעיקרון אני מסכים איתך בנוגע לג'יימס וסמית' רק ששחקנים והמאמנים צריכים לדעת את התפקיד שלהם בקבוצה . ג'יימס צריך להישאר אבל לא כסנטר ראשון והיקמן לא בתור רכז ראשון (בתור שוטינג גארד פותח אני חושב שאפשר למצוא טובים ממנו...) .

להיקמן יש חוזה לשנתיים לא? ואם לא אני ממש לא בטוח שהוא ראוי לשדרוג. הוא באמת נותן מספרים יפים, אבל נראה שאין לו שום השפעה על איך שהקבוצה נראית ומשחקת.
אני חושב שהמצב עם ג'יימס מאוד בעייתי. מצד אחד, הוא הוכיח שמגיע לו להישאר כאן כסנטר שני( וכמובן גם שדרוג בשכר), ומצד שני, אני לא חושב שזה חכם להחתים אותו על חוזה חדש לפני שהעונה נגמרת, ולפני שנחתים סנטר ראשון.

אם הוא חתום לשנתיים אז ברור שהוא לא יקבל שידרוג אבל אם הוא מסיים חוזה וירצו להשאיר אותו אז סביר שיאלצו לשדרג לו ופה נשאלת השאלה כמה ? לטעמי לא הרבה ועדיף בכלל לוותר עליו אם אפשר בסוף העונה .

למזלינו יש לנו את אוחיון לעוד 3 שנים שנותן גיבוי בעמדה 1 למקרה שנכשלים בבחירת הזר . אוחיון כמחליף לעמדה 1 הוא הרבה מעל הממוצע ונותן גיבוי מצויין בעמדה הזאת אבל אוחיון לבד זה לא מספיק וחייבים זר איכותי בעמדה 1
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 05 דצמבר 2012, 12:43

להיקמן יש חוזה לשנתים,קו המחשבה שלי הוא שלא צריך להחזיק זרים על הספסל בעמדות 2-3 כי יש שם ישראלים מספיק טובים ברמת מחליפי יורוליג ולכן אני לא חושב שיש טעם להמשיך איתו
אני חושב שזה יכול אפילו לבוא לטובתנו כי אני מאמין שיהיו מספיק קבוצות שירצו אותו ואולי נקבל ביי אאוט יפה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 05 דצמבר 2012, 12:44

jol9 כתב:
rc4991 כתב:סמית' מרוויח השנה חצי מיליון ואני לא בטוח שהייתי מוציא עליו יותר מ-800 בערך
יוני,בהנהלה אמרו פעם-פעמיים שסמית' קיבל הצעה/הצעות של מיליון דולר אבל נשאר במכבי בגלל האופציה שלה(מוזר שבקושי דיברנו על זה)וזה עוד היה אחרי שהוא נתן רק הצלבה טובה ובשאר העונה היה רע
אני ממש לא אתפלא אם הוא יקבל בסוף הקיץ הצעות של מיליון דולר ומעלה כי יש מספיק קבוצות מפגרות שמפזרות ככה כסף

המשפט האחרון שלך הוא בהחלט נכון.
לגבי שאר הדברים - אני לא זוכר שדיברו על הצעות מהסוג שהזכרת, וגם אם כן, אני לא מאמין לדברים האלה.
זה משהו שקל מאוד להגיד ואין באמת שום דרך לדעת אם זה נכון, אבל גם השחקן וגם הקבוצה מרוויחים מהידיעות האלה,
כך שגם אין צד שמפסיד משהו.

אם אני לא טועה פדרמן אמר את זה בעצמו ביציע העיתונות
עריכה:" לדווין סמית, למשל, אין אפשרות יציאה מהחוזה. ולמרות שהיו לו הצעות של מיליון דולר בקיץ ואצלנו יש לו חוזה של כמעט חצי מיליון, הוא לא הלך"
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000762277
אני כמעט בטוח שגם אבא שלו אמר את זה ביציע
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 05 דצמבר 2012, 12:58

yzafrir כתב:
MTA2311 כתב:

אם הוא חתום לשנתיים אז ברור שהוא לא יקבל שידרוג אבל אם הוא מסיים חוזה וירצו להשאיר אותו אז סביר שיאלצו לשדרג לו ופה נשאלת השאלה כמה ? לטעמי לא הרבה ועדיף בכלל לוותר עליו אם אפשר בסוף העונה .

למזלינו יש לנו את אוחיון לעוד 3 שנים שנותן גיבוי בעמדה 1 למקרה שנכשלים בבחירת הזר . אוחיון כמחליף לעמדה 1 הוא הרבה מעל הממוצע ונותן גיבוי מצויין בעמדה הזאת אבל אוחיון לבד זה לא מספיק וחייבים זר איכותי בעמדה 1

אתה טועה אם אתה חושב שאוחיון יעלה בשנה הבאה מהספסל אחרי שנתיים שהוא פתח בהם מהתחלה ואחרי שהוא הוכתר למלך ישראל
אי אפשר לבוא עכשיו ולהוריד אותו לספסל,מאוחר מדי לצערי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 05 דצמבר 2012, 13:00

rc4991 כתב:
jol9 כתב:
rc4991 כתב:סמית' מרוויח השנה חצי מיליון ואני לא בטוח שהייתי מוציא עליו יותר מ-800 בערך
יוני,בהנהלה אמרו פעם-פעמיים שסמית' קיבל הצעה/הצעות של מיליון דולר אבל נשאר במכבי בגלל האופציה שלה(מוזר שבקושי דיברנו על זה)וזה עוד היה אחרי שהוא נתן רק הצלבה טובה ובשאר העונה היה רע
אני ממש לא אתפלא אם הוא יקבל בסוף הקיץ הצעות של מיליון דולר ומעלה כי יש מספיק קבוצות מפגרות שמפזרות ככה כסף

לגבי שאר הדברים - אני לא זוכר שדיברו על הצעות מהסוג שהזכרת, וגם אם כן, אני לא מאמין לדברים האלה.
זה משהו שקל מאוד להגיד ואין באמת שום דרך לדעת אם זה נכון, אבל גם השחקן וגם הקבוצה מרוויחים מהידיעות האלה,

עריכה:" לדווין סמית, למשל, אין אפשרות יציאה מהחוזה. ולמרות שהיו לו הצעות של מיליון דולר בקיץ ואצלנו יש לו חוזה של כמעט חצי מיליון, הוא לא הלך"

OK.
תרשה לי עדיין לפקפק באמינות הדברים האלה.
שמענו גם שסיינה מאוד רצתה את היקמן. כ"כ רצתה שהוא חתם לבסוף ב300K במכבי.

צריך להבין שיש מעט מאוד קבוצות באירופה, שמכבי יכולה להתמודד איתן על שחקנים שהם באמת רוצים.
אם היתה קבוצה שהיתה מציעה לסמית' מליון דולר, אז אני מניח שהוא לא היה משחק היום במכבי
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי EulGam05 » 05 דצמבר 2012, 14:15

jol9 כתב:
rc4991 כתב:
jol9 כתב:

אם היתה קבוצה שהיתה מציעה לסמית' מליון דולר, אז אני מניח שהוא לא היה משחק היום במכבי

לא מבין על מה אתה מתבסס כאן, לסמית' היה חוזה לעונה הנוכחית במכבי, איך בדיוק הוא היה אמור לעזוב אם הייתה לו הצעה של מיליון דולר? זה עוד מבלי לציין שרק בקיץ האחרון היה לנו שחקן עם חוזה לעונה הקרובה שקיבל הצעה גבוהה משמעותית ממה שהוא מרוויח כאן, ניסה לעזוב ובסופו של דבר נשאר בקבוצה בכל זאת.
EulGam05

הודעהעל ידי jol9 » 05 דצמבר 2012, 16:03

גם להלפרין היה חוזה..
זה גם יכול לעבוד לכיוון ההפוך. אם היה לו חוזה אז איך הציעו לו מליון דולר?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי EulGam05 » 05 דצמבר 2012, 20:49

jol9 כתב:זה גם יכול לעבוד לכיוון ההפוך. אם היה לו חוזה אז איך הציעו לו מליון דולר?

זה יכול לעבוד בכיוון ההפוך אבל במקרה זה סמית' לא קיבל הצעה של מיליון דולר בגלל שיש לו חוזה במכבי ולא בגלל שמכבי לא יכולה להתחרות על שחקנים שהיא באמת רוצה כפי שאתה רומז בהודעה המקורית שכן קבוצות ממילא לא יכולות להציע לו חזוה בין אם מכבי יכולה להתחרות איתן או לא.
EulGam05

הודעהעל ידי התנין » 05 דצמבר 2012, 21:33

אם את סמית' מכבי לא יצליחו להשאיר, זה כבר יהיה מוגזם. סמית' שחקן נהדר, אבל לא כוכב, ואני חושב שמכבי צריכה כבר עכשיו להציע לו חוזה לשנתיים בסדר גודל של 1.6 מיליון דולר(800 אלף לעונה), ושנהיה שקטים בעמדה הזאת. באמת שחקן נהדר, שקט ושומר נפלא. רק תשאירו אותו, נמאס מתחלופות הזרים האלה! תראו איך כל הקבוצות הגדולות מחתימות את הכוכבים שלהם תוך כדי שהעונה זורמת לחוזים ארוכי טווח, ורק במכבי מחכים לקיץ.
התנין

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 דצמבר 2012, 21:35

התנין כתב:אם את סמית' מכבי לא יצליחו להשאיר, זה כבר יהיה מוגזם. סמית' שחקן נהדר, אבל לא כוכב, ואני חושב שמכבי צריכה כבר עכשיו להציע לו חוזה לשנתיים בסדר גודל של 1.6 מיליון דולר(800 אלף לעונה), ושנהיה שקטים בעמדה הזאת. באמת שחקן נהדר, שקט ושומר נפלא. רק תשאירו אותו, נמאס מתחלופות הזרים האלה! תראו איך כל הקבוצות הגדולות מחתימות את הכוכבים שלהם תוך כדי שהעונה זורמת לחוזים ארוכי טווח, ורק במכבי מחכים לקיץ.

אני די בטוח שאם הוא ימשיך ביכולת הזאת לא תהיה לו בעיה לקבל חוזה יותר גדול מ800 אלף לעונה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי התנין » 05 דצמבר 2012, 21:37

גם ביכולת הזאת הוא לא כוכב גדול אלא שחקן שזורם עם הקבוצה. וחוץ מזה בגלל זה בדיוק צריך לסגור איתו עכשיו לפני שקבוצות עשירות יתחילו להתעורר.
התנין

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 דצמבר 2012, 21:44

התנין כתב:גם ביכולת הזאת הוא לא כוכב גדול אלא שחקן שזורם עם הקבוצה. וחוץ מזה בגלל זה בדיוק צריך לסגור איתו עכשיו לפני שקבוצות עשירות יתחילו להתעורר.

גם אידסון היה כזה( ואני לא משווה).
אם הוא חכם הוא יודיע למכבי שהוא לא חותם עד סוף העונה. הוא יודע בדיוק כמה הוא יוכל לקבל אחרי עונה טובה במכבי, ואם הוא לא יודע, יש לו סוכן שיודע.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי התנין » 05 דצמבר 2012, 21:57

העניין שאידסון היה שחקן מאוד מגוון, שעזר בהובלת כדור, וריכוז משחק. וגם בנושא של יכולת צבירת נקודות הוא מגוון יותר מסמית'. לא שזה הופך אותו לשחקן ששווה מה שברצלונה שילמה לו, אבל בהחלט ניתן להבין מה גרם לקבוצות להזיל עליו ריר, בייחוד לאחר הפיינל פור בברצלונה, שם הוא הציג יכולת שרואים בד''כ מכוכבים ברמות של שישקאוסקאס ודיאמנטידיס.
סמית' למרות כל התכונות הטובות שלו, הוא שחקן אפור יחסית.
התנין

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 דצמבר 2012, 22:01

אני מסכים איתך, ואני אף פעם לא הייתי האוהד הכי גדול שלו, אבל אם יוגב קיבל חוזה של יותר מ800 אלף דולר לעונה, לא יהיה איזה טמבל שישלם לסמית' מיליון?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי התנין » 05 דצמבר 2012, 22:06

יכול להיות שאם תציע לו חוזה כזה עכשיו, אז הוא יעדיף ללכת על הבטוח במקום לחכות לקיץ, כשעל הדרך הוא יכול לעבור פציעה, או להציג יכולת לא טובה בהמשך עונת היורוליג. אנחנו לא המצאנו את הגלגל בנושא הזה, לא סתם קבוצות בד''כ מנסות לסגור כמה שיותר מהר, כי הן מבינות שככל שהעונה מתקרבת לסיומה, כך קיימת סבירות גדולה יותר שההוצאות יגדלו.
התנין

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, גיא, משה ו־25 אורחים