דווין סמית'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דווין סמית'

הודעהעל ידי rc4991 » 05 דצמבר 2012, 22:13

כבר אמרתי שלדעתי לא צריך לפהתפרע עם סמית' כי יש לא מעט שחקנים טובים שיכולים להחליף אותו
אני לא אומר שלא צריך להשאיר אותו אבל מצד שני גם לא צריך להתפרע
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 דצמבר 2012, 23:03

rc4991 כתב:כבר אמרתי שלדעתי לא צריך לפהתפרע עם סמית' כי יש לא מעט שחקנים טובים שיכולים להחליף אותו

אבל בת'רד אחר אתה מצטער שלא הישאירו את סופו כי תראו עם מה נשארנו היום.
אם מכבי תעשה את מה שאתה אומר לגבי סמית', אני בהחלט רואה איך שנה הבאה אנחנו נבכה על ה-5 שחקני ליגה ז' שהביאו באותו כסף שיכלו להשאיר את סמית'....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 06 דצמבר 2012, 09:40

חנו'ש כתב:
rc4991 כתב:כבר אמרתי שלדעתי לא צריך לפהתפרע עם סמית' כי יש לא מעט שחקנים טובים שיכולים להחליף אותו

אם מכבי תעשה את מה שאתה אומר לגבי סמית', אני בהחלט רואה איך שנה הבאה אנחנו נבכה על ה-5 שחקני ליגה ז' שהביאו באותו כסף שיכלו להשאיר את סמית'....

אני לא רוצה את סופו עכשיו רק בגלל הסנטרים שיש לנו עכשיו,גם בקיץ רציתי לראות אותו ממשיך אבל צוות האימון קצת הורידו לי את החשק לראות אותו ממשיך(אבל עדין רציתי)
בגלל שהם לא רצו אותו,תוסיפי לזה את הדיבורים שמאריץ' 90% יהיה הסנטר הבא של מכבי ואז תביני למה לא זעקתי כשויתרו עליו
אני הייתי מהבודדים שהגנו פה על סופו ותירצו שהיכולת הרעה שלו מגיעה בגלל הפציעה שלו,אני רוצה את סופו לא עד סוף העונה כפלסטר אלא לכמה שנים כי אני חושב שהוא סנטר נהדר

לעומת זאת בעמדה של סמית' יש לא מעט שחקנים טובים וזה ההבדל העיקרי בינו לבין סופו-בזמן שבעמדת הסנטר בקושי יש שחקנים ראויים בעמדה שלוש יש לא מעט שחקנים טובים שלא עולים הרבה.
אני כן מסכים איתך שעם ההנהלה הדפוקה שלנו יכול לנחות פה גם שחקן פחות טוב מסמית' אבל לדעתי אם הם יתנהלו בצורה נורמלית וישקיעו 600-700 אלף דולר הם יקבלו שחקן ברמה של סמית' ואולי אף יותר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 06 דצמבר 2012, 11:18

שחקנים עם יכולת אישית גבוהה יותר משל סמית' ב-600-700K בטוח אפשר למצוא . אבל החיבור של סמית' לקבוצה ולמאמן והדברים הנוספים שהוא נותן זה כבר סיפור אחר . אני הייתי מאלו שלא התלהבו בכלל מסמית' עונה שעברה וקראתי לו שחקן סולידי ומשעמם .
הוא עדיין כזה אבל היום אני יודע להאריך את העבודה השחורה והדברים הנוספים שהוא מביא ואני חושב שזה לא פחות חשוב מנקודות (שהאמת גם בזה הוא השתפר לעומת התקופה המקבילה שנה שעברה...) ומשואו טיים...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חנו'ש » 06 דצמבר 2012, 11:24

rc4991 כתב:
חנו'ש כתב:

אני לא רוצה את סופו עכשיו רק בגלל הסנטרים שיש לנו עכשיו,גם בקיץ רציתי לראות אותו ממשיך אבל צוות האימון קצת הורידו לי את החשק לראות אותו ממשיך(אבל עדין רציתי)
בגלל שהם לא רצו אותו,תוסיפי לזה את הדיבורים שמאריץ' 90% יהיה הסנטר הבא של מכבי ואז תביני למה לא זעקתי כשויתרו עליו
אני הייתי מהבודדים שהגנו פה על סופו ותירצו שהיכולת הרעה שלו מגיעה בגלל הפציעה שלו,אני רוצה את סופו לא עד סוף העונה כפלסטר אלא לכמה שנים כי אני חושב שהוא סנטר נהדר

לעומת זאת בעמדה של סמית' יש לא מעט שחקנים טובים וזה ההבדל העיקרי בינו לבין סופו-בזמן שבעמדת הסנטר בקושי יש שחקנים ראויים בעמדה שלוש יש לא מעט שחקנים טובים שלא עולים הרבה.
אני כן מסכים איתך שעם ההנהלה הדפוקה שלנו יכול לנחות פה גם שחקן פחות טוב מסמית' אבל לדעתי אם הם יתנהלו בצורה נורמלית וישקיעו 600-700 אלף דולר הם יקבלו שחקן ברמה של סמית' ואולי אף יותר

עזוב את סופו, אני מדברת בכללי.
כשזה מגיע למכבי, אני כבר למדתי שאם יש לה משהו טוב ביד, גם אם הוא לא מדהים וגם אם יכול להיות שיש יותר טוב בחוץ, כדאי מאוד לשמור על מה שיש כי אחרת אנחנו נבכה על זה בעתיד.
מה שאתה אומר אולי נכון לקבוצות אחרות או למכבי של פעם, היום, על כל דבר סביר עד טוב שאתה מוותר עליו, אתה בסוף אוכל אותה....
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yzafrir » 06 דצמבר 2012, 12:18

בזה שמכבי מחתימה על חוזה לשנה או שנה + אופ' או מקסימום שנתיים היא מלחתכילה לוקחת בחשבון שכנראה לא תצליח להשאיר את השחקן מעבר לחוזה הזה במידה והוא יהיה הצלחה .
לא חסרים קבוצות שהחתימו שחקנים שנחנשבו לפוטנציאל על חוזה ארוך טווח ובסוף לא הצליחו . פאו מלאה בכאלו לאורך ההיסטוריה . מהצד השני יש את ויטוריה שהצליחה עם המון שחקנים כאלו .
אם מכבי ראתה בפארגו , היקמן , לוגן , סמית' או כל שחקן אחר מהשנים האחרונות אז למה לא החתימה אותו על חוזה ארוך יותר ? במיוחד כשמדובר בשחקנים יחסית זולים...
אם מכבי סומכת על בלאט ועל יכולת הסקאוטינג שלו אז שתיקח סיכונים...אבל כנראה שבהנהלה לא סומכים על הצוות המקצועי (כולל מחלקת הסקאוטינג ) ולא מוכנים לקחת את הסיכון עם השחקנים שהם מביאים להם .
האם זה הדבר הנכון ? השנה כן אבל לפני שנתיים כנראה שההנהלה טעתה...זה סיכון שצריך לקחת
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 דצמבר 2012, 12:23

yzafrir כתב:בזה שמכבי מחתימה על חוזה לשנה או שנה + אופ' או מקסימום שנתיים היא מלחתכילה לוקחת בחשבון שכנראה לא תצליח להשאיר את השחקן מעבר לחוזה הזה במידה והוא יהיה הצלחה .
לא חסרים קבוצות שהחתימו שחקנים שנחנשבו לפוטנציאל על חוזה ארוך טווח ובסוף לא הצליחו . פאו מלאה בכאלו לאורך ההיסטוריה . מהצד השני יש את ויטוריה שהצליחה עם המון שחקנים כאלו .
אם מכבי ראתה בפארגו , היקמן , לוגן , סמית' או כל שחקן אחר מהשנים האחרונות אז למה לא החתימה אותו על חוזה ארוך יותר ? במיוחד כשמדובר בשחקנים יחסית זולים...
אם מכבי סומכת על בלאט ועל יכולת הסקאוטינג שלו אז שתיקח סיכונים...אבל כנראה שבהנהלה לא סומכים על הצוות המקצועי (כולל מחלקת הסקאוטינג ) ולא מוכנים לקחת את הסיכון עם השחקנים שהם מביאים להם .
האם זה הדבר הנכון ? השנה כן אבל לפני שנתיים כנראה שההנהלה טעתה...זה סיכון שצריך לקחת

יש גם צד שני למשוואה הזאת. שחקנים היום שנמצאים לפני הפריצה יודעים איך יראה החוזה הבא שלהם, אחרי עונה טובה במכבי, ולכן גם הם לא ממהרים לחתום על חוזה ארוך טווח.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 06 דצמבר 2012, 12:36

MTA2311 כתב:
yzafrir כתב:בזה שמכבי מחתימה על חוזה לשנה או שנה + אופ' או מקסימום שנתיים היא מלחתכילה לוקחת בחשבון שכנראה לא תצליח להשאיר את השחקן מעבר לחוזה הזה במידה והוא יהיה הצלחה .

יש גם צד שני למשוואה הזאת. שחקנים היום שנמצאים לפני הפריצה יודעים איך יראה החוזה הבא שלהם, אחרי עונה טובה במכבי, ולכן גם הם לא ממהרים לחתום על חוזה ארוך טווח.

במכבי זה ההנהלה שלא מחתימה לטווח ארוך . ואחרי הסיפור עם מאצ'בן אני בספק אם יעשו זאת בעתיד .
שחקן כמו פארגו שמכבי זו הייתה העונה השנייה שלו באירופה , אם היו מציאים לו מהתחלה חוזה לשלוש שנים אם יציאה רק ל NBA אחרי שנתיים אני בטוח שהוא היה חותם .
לגבי שחקנים קצת יותר מנוסים שיודעים שיש להם עוד כמה שנים טובות לשחק אז ברור שיהיו יותר חשדניים לחתום לטווח ארוך בסכום נמוך .
אני מכוון יותר לשחקנים כמו במקרה של פארגו . נניח מכבי באה היום לשחקן כמו סטול ולוקחת סיכון ומחתימה אותו על חוזה לשלוש שנים נו קאט תמורת 200K שזה בערך פי 2 ממה שהוא מרוויח היום , אתה מאמין שהוא לא יחתום ?
אין מה לעשות אבל בסכומים שמכבי מדברת היום , כל שנותר לה לעשות זה למצוא את הפארגו , פרקינס , מוריס , קולמן .....הבא . נכון שיהיו גם וויליאמסים למיניהם אבל כבצוות שלך יש את דיויד ולא את אפי אז אני קצת פחות מודאג .
לדוגמא בקיץ חשבתי שכדאי לתת צ'אנס לבנקס שהיום פורח באיטליה ומוביל את הקבוצה שלו בצמרת . אני חושב שהיה לו פוטנציאל להצליח במכבי....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 דצמבר 2012, 12:52

מכבי יודעים טוב מאוד שעדיף להם להחתים שחקנים על חוזה יותר ארוך משנה. במקרה הכי הגרוע הם משחררים אותם עם פיצוי מינימאלי. גם ככה לא מדובר בשחקנים יקרים מדי, שהפיצוי במקרה של שחרור יהיה גדול מדי. חוזה לשנה אחת הוא החוזה הכי מפגר בעולם. ברור לכולם שאחרי עונה סבירה במכבי השחקן כבר יקבל הצעות גדולות פי 2-3 ממה שהוא קיבל במכבי.
כן, אני בניגוד אליכם לא חושב שהשחקנים מפגרים. סטול לא יודע מי זאת מכבי? אין לו סוכן שמכיר את השוק האירופאי? כל שחקן היום יודע שמספיק עונה טובה( או אפילו כמה משחקים, כמו אצל יוגב) במכבי, בשביל להסתדר כלכלית, אז למה שהם ירצו לחתום על חוזה ארוך טווח בסכומים המצחיקים שמכבי מציעה להם?
מכבי היא כבר מזמן לא היעד הסופי בשביל שחקנים, אלא בסך הכל תחנת מעבר בדרך לכסף הגדול.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 06 דצמבר 2012, 13:46

MTA2311 כתב:מכבי יודעים טוב מאוד שעדיף להם להחתים שחקנים על חוזה יותר ארוך משנה. במקרה הכי הגרוע הם משחררים אותם עם פיצוי מינימאלי. גם ככה לא מדובר בשחקנים יקרים מדי, שהפיצוי במקרה של שחרור יהיה גדול מדי. חוזה לשנה אחת הוא החוזה הכי מפגר בעולם. ברור לכולם שאחרי עונה סבירה במכבי השחקן כבר יקבל הצעות גדולות פי 2-3 ממה שהוא קיבל במכבי.
כן, אני בניגוד אליכם לא חושב שהשחקנים מפגרים. סטול לא יודע מי זאת מכבי? אין לו סוכן שמכיר את השוק האירופאי? כל שחקן היום יודע שמספיק עונה טובה( או אפילו כמה משחקים, כמו אצל יוגב) במכבי, בשביל להסתדר כלכלית, אז למה שהם ירצו לחתום על חוזה ארוך טווח בסכומים המצחיקים שמכבי מציעה להם?
מכבי היא כבר מזמן לא היעד הסופי בשביל שחקנים, אלא בסך הכל תחנת מעבר בדרך לכסף הגדול.

אז אולי מכבי היא זו שצריכה לשים סוף לדברים הללו.
הרי לרמת השחקנים שמכבי מכוונת כיום, הם אלה שצריכים יותר את מכבי ממה שמכבי צריכה אותם.
אם מכבי נניח רוצה את סטול לכמה שנים והוא מוכן לחתום רק לעונה אחת עם אופציה, מכבי יכולה להגיד לו שאו שהוא חותם לכמה שנים או שהיה נעים מאוד ושלום ולהתראות, הוא מוזמן להמשיך לחפש את עצמו בקבוצות ברמת מכבי חיפה, זה לא שמכבי לא תסתדר בלעדיו.
מכבי צריכה להפסיק להתפשר ולהתרפס עבור שחקנים שלא עשו עדיין שום דבר בקריירה בשביל הזכות שמכבי תתפשר עבורם.
לא מוכנים לתנאים של מכבי? אפשר לחשוב.... יש עוד מלא אחרים ברמתם ומישהו כבר יסכים.
אולי רק זה יביא את השינוי.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי EulGam05 » 06 דצמבר 2012, 14:42

חנו'ש כתב:
MTA2311 כתב:מכבי יודעים טוב מאוד שעדיף להם להחתים שחקנים על חוזה יותר ארוך משנה. במקרה הכי הגרוע הם משחררים אותם עם פיצוי מינימאלי. גם ככה לא מדובר בשחקנים יקרים מדי, שהפיצוי במקרה של שחרור יהיה גדול מדי. חוזה לשנה אחת הוא החוזה הכי מפגר בעולם. ברור לכולם שאחרי עונה סבירה במכבי השחקן כבר יקבל הצעות גדולות פי 2-3 ממה שהוא קיבל במכבי.

הרי לרמת השחקנים שמכבי מכוונת כיום, הם אלה שצריכים יותר את מכבי ממה שמכבי צריכה אותם.
אם מכבי נניח רוצה את סטול לכמה שנים והוא מוכן לחתום רק לעונה אחת עם אופציה, מכבי יכולה להגיד לו שאו שהוא חותם לכמה שנים או שהיה נעים מאוד ושלום ולהתראות, הוא מוזמן להמשיך לחפש את עצמו בקבוצות ברמת מכבי חיפה, זה לא שמכבי לא תסתדר בלעדיו.
מכבי צריכה להפסיק להתפשר ולהתרפס עבור שחקנים שלא עשו עדיין שום דבר בקריירה בשביל הזכות שמכבי תתפשר עבורם.
לא מוכנים לתנאים של מכבי? אפשר לחשוב.... יש עוד מלא אחרים ברמתם ומישהו כבר יסכים.

העניין הוא שרוב השחקנים שמכבי מחתימה גם ככה מתפשרים בשכר שלהם בשביל לשחק במכבי, אם נברור מתוכם גם את אלה שיהיו מוכנים בנוסף לשכר להתפשר גם על אורך החוזה והיעדר אופציות אז בסוף נישאר רק עם הטימי באוורסים והרון סטילים למיניהם. השחקנים צריכים את מכבי יותר משמכבי צריכה אותם בגלל האפשרות לעשות קפיצת מדרגה מהירה מבחינת שכר, אם הם יחתמו על חוזים ארוכי טווח בשכר נמוך אז במקום קפיצת מדרגה מהירה הם יקבלו קפיצת מדרגה איטית (3 שנים במונחים של שחקן כדורסל זה הרבה זמן) ואז מה תהיה המוטיבציה שלהם לחתום פה בכלל?
EulGam05

הודעהעל ידי rc4991 » 06 דצמבר 2012, 16:34

מכבי צריכה להגיד להם שזה או חוזה ללפחות שלוש שנים או כלום,כמובן שצריך גם להעלות להם מעט את השכר לעומת השכר שהם היו אמורים לקבל עבור שנתיים
גם פרטיזן ידועה בתור מקפצה ענקית (וכנראה יותר ממכבי) אבל אאנחנו עדין לא מפסיקים לשמוע על כשרונות ואפילו כשרונות מוכחים(לגילם)שחותמים שם על חוזים ארוכי טווח
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 דצמבר 2012, 16:44

rc4991 כתב:מכבי צריכה להגיד להם שזה או חוזה ללפחות שלוש שנים או כלום,כמובן שצריך גם להעלות להם מעט את השכר לעומת השכר שהם היו אמורים לקבל עבור שנתיים
גם פרטיזן ידועה בתור מקפצה ענקית (וכנראה יותר ממכבי) אבל אאנחנו עדין לא מפסיקים לשמוע על כשרונות ואפילו כשרונות מוכחים(לגילם)שחותמים שם על חוזים ארוכי טווח

השוק של פרטיזן שונה מאוד מהשוק של מכבי. הם מחתימים אירופאיים צעירים ומפתחים אותם, בתוספת של 2 זרים עם איכויות מסויימות. מכבי מכוונת לסוג שחקנים שונה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 06 דצמבר 2012, 19:26

EulGam05 כתב:
חנו'ש כתב:

העניין הוא שרוב השחקנים שמכבי מחתימה גם ככה מתפשרים בשכר שלהם בשביל לשחק במכבי, אם נברור מתוכם גם את אלה שיהיו מוכנים בנוסף לשכר להתפשר גם על אורך החוזה והיעדר אופציות אז בסוף נישאר רק עם הטימי באוורסים והרון סטילים למיניהם. השחקנים צריכים את מכבי יותר משמכבי צריכה אותם בגלל האפשרות לעשות קפיצת מדרגה מהירה מבחינת שכר, אם הם יחתמו על חוזים ארוכי טווח בשכר נמוך אז במקום קפיצת מדרגה מהירה הם יקבלו קפיצת מדרגה איטית (3 שנים במונחים של שחקן כדורסל זה הרבה זמן) ואז מה תהיה המוטיבציה שלהם לחתום פה בכלל?

אני לא מדברת על החתמות של שחקנים בדרג של לאנגפורד למשל, אני מדברת על השחקנים שהם כבר הטימי באוורסים והרון סטילים (ואני חוששת שהשחקנים שיש לנו השנה הם אפילו פחות טובים מהם).
הרי גם ככה מחתימים שחקנים שאם לא מכבי, הם משחקים במכבי חיפה.
אז במצב כזה, הם כן צריכים את מכבי יותר משמכבי צריכה אותם.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי EulGam05 » 06 דצמבר 2012, 20:35

חנו'ש כתב:
EulGam05 כתב:
חנו'ש כתב:

אני לא מדברת על החתמות של שחקנים בדרג של לאנגפורד למשל, אני מדברת על השחקנים שהם כבר הטימי באוורסים והרון סטילים (ואני חוששת שהשחקנים שיש לנו השנה הם אפילו פחות טובים מהם).
הרי גם ככה מחתימים שחקנים שאם לא מכבי, הם משחקים במכבי חיפה.
אז במצב כזה, הם כן צריכים את מכבי יותר משמכבי צריכה אותם.

גם אני לא מדבר על שחקנים כמו לאנגפורד. אני מדבר על שחקנים כמו פארגו, פרקינס, סמית', שרמדיני, היקמן וג'יימס - אלה שחקנים שהיו בעליה עוד לפני שהגיעו למכבי ואין להם שום אינטרס לחתום במכבי לתקופה ארוכה של 3 שנים תמורת נזיד עדשים. אם אני במקומם אז הייתי מעדיף ללכת לאיזשהי קבוצה באיטליה/רוסיה למשך עונה או שתיים, להרוויח משמעותית יותר ועדיין להתקדם בקריירה.
EulGam05

הודעהעל ידי yzafrir » 06 דצמבר 2012, 21:17

לא הייתי אומר שלשחק בחיפה או גליל זה עלייה בקריירה . בכוונה דיברתי על שחקנים שמשחקים בארץ ולא על שחקנים כמו שרמאנדיני שכבר שנתיים נמצא בעלייה בקבוצות יורוליג ובכלל סומן ככשרון עוד בגיל צעיר , או היקמן שכיכב בליגה האיטלקית שהיא בברור חזקה יותר מהקופליג .
אני אמתרי בפרוש שאני מדבר על זרים אלמונים יחסית שמשחקים בליגה שלנו שהיא לא זוכה לחשיפה גדולה כלכך באירופה , אחרת קבוצות היו מבינות ששחקן שלקח למכבי אליפות (פארגו) הוא לא סתם שחקן . בכלל תראו מה קורה עם חלק מהזרים שהצטיינו פה בשנים עברו בקבוצות באירופה . אוסברי מצויין בספרד , בנקס מצויין באיטליה ואפילו באוורס היה טוב מאוד עד העונה הזאת ( הוא כבר לא צעיר)....וכל אלו משחקים תמורת שכר זעום יחסית .
שחקנים כאלו מהליגה שלנו ישמחו לחתום במכבי ליותר מעונה תמורת שכר כפול ממה שהרוויחו ואפשר לעשות להם חוזה מדורג כמו שעשו לג'יימס נניח . זה הכל עניין של סיכון שמוכנים לקחת .
כשרונות אירופאים זוכים באירופה להרבה יותר רעש ויחצנות ולכן המחיר שלהם יקר יותר והם לא ירצו לחתום במכבי . לכן גם סיפור עם מילאן היה די חריג
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 דצמבר 2012, 21:21

yzafrir כתב:לא הייתי אומר שלשחק בחיפה או גליל זה עלייה בקריירה . בכוונה דיברתי על שחקנים שמשחקים בארץ ולא על שחקנים כמו שרמאנדיני שכבר שנתיים נמצא בעלייה בקבוצות יורוליג ובכלל סומן ככשרון עוד בגיל צעיר , או היקמן שכיכב בליגה האיטלקית שהיא בברור חזקה יותר מהקופליג .
אני אמתרי בפרוש שאני מדבר על זרים אלמונים יחסית שמשחקים בליגה שלנו שהיא לא זוכה לחשיפה גדולה כלכך באירופה , אחרת קבוצות היו מבינות ששחקן שלקח למכבי אליפות (פארגו) הוא לא סתם שחקן . בכלל תראו מה קורה עם חלק מהזרים שהצטיינו פה בשנים עברו בקבוצות באירופה . אוסברי מצויין בספרד , בנקס מצויין באיטליה ואפילו באוורס היה טוב מאוד עד העונה הזאת ( הוא כבר לא צעיר)....וכל אלו משחקים תמורת שכר זעום יחסית .
שחקנים כאלו מהליגה שלנו ישמחו לחתום במכבי ליותר מעונה תמורת שכר כפול ממה שהרוויחו ואפשר לעשות להם חוזה מדורג כמו שעשו לג'יימס נניח . זה הכל עניין של סיכון שמוכנים לקחת .
כשרונות אירופאים זוכים באירופה להרבה יותר רעש ויחצנות ולכן המחיר שלהם יקר יותר והם לא ירצו לחתום במכבי . לכן גם סיפור עם מילאן היה די חריג

אף אחד מאיתנו לא יודע מה מכבי מציעה ולמה השחקנים מוכנים. הסיפור לא יכול להיות כל כך פשוט, ומכבי לא יכולים להיות עד כדי כך מפגרים. לכולם ברור שאי אפשר להרוויח כלום מחוזה לעונה אחת בלבד.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 06 דצמבר 2012, 21:26

אני די בטוח שפארגו ופרקינס שהוחתמו מאוד מאוחר קיבלו ממכבי הצעה לעונה אחת . מכבי היא זו שלא הייתה מוכנה לקחת את הסיכון ולא השחקנים ולכן מכבי הייתה מוכנה לתת רק אופציה לעונה נוספת .
אני חושב שהקטע הזה התחיל אחרי עונת אפי שמכבי נתקע עם חוזים לעונה נוספת עם וויליאמס וכו' ולכן ההנהלה נילחצת מיזה היום . (שוב אני מדבר על זרים שמגיעים מהליגה .)
הם צריכים להבין שלבלאט יש תביעת עין טובה יותר משל אפי והסיכוי ליפול פה הוא נמוך יותר .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי toja27 » 07 דצמבר 2012, 15:23

אני בעד להחתים את דיווין סמית ושון ג'יימס כבר עכשיו. אני חושב שאחד הדברים שחסרים במכבי בשנים האחרונות זה המשכיות. להמשכיות עם אותם שחקנים יש משמעות גדולה והסיכוי להצלחה גדל בהרבה. אפשר להתרשם בקלות שגם ג'יימס וגם סמית הם בעלי אופי נוח מאוד(אותי שימח לדעת שסמית בזמנו החופשי נסע לאפריקה לסייע לילדים-לא דבר נפוץ בקרב שחקני כדורסל) והוכיחו את עצמם כשחקנים יעילים מאוד ואת שניהם אני מאוד אוהב.ודווקא שניהם נראים לי ככאלה שלא בהכרח מחפשים את החוזה הגדול הבא, וכן ירצו להישאר במכבי תמורת הצעה הוגנת.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], JarJarBinx ו־28 אורחים